Седмичен хороскоп за периода 6-12 Февруари

През настоящата седмица импулсът ни да изразяваме мислите и чувствата си са почти неудържими. Тенденцията ще повиши в пъти социалната ни активност, склонност спонтанно и дори изненадващо за самите себе си и за околните – да коментираме преживяванията си, онова, което желаем да получим и да, ще действаме по подобен начин- почти без спирачки.

Вдъхновяваме се от целите, които трябва да постигнем, заставащи на пътя ни и продуцирани от собствената ни амбиция или бързо променяща се картина, на която така или иначе трябва да реагираме.

Общуването през настоящия период ще отключва много нови възможности, шанс да си намерим съмишленици, хора, които да отговорят на търсенията ни, ще възбужда силни страсти в крайности- от подчертана симпатия, любов до неприязън и гняв.

Случващото се сега може толкова неочаквано да ни превърти в обновен начин на съществуване, да промени – личните ни връзки, източници на доходи, че е препоръчително от една страна да плануваме на „момента”, за да сме адекватни към текущите предизвикателства, а от друга- да си създадем график, вид стратегия към цели, които да се осъществят на „на гребена на вълната” – изградена върху ентусиазъм, креативност, „отвореност” към нови и оригинални идеи, способни да разчупят статуквото, водещи към успехи над средното ниво.

Възможна е и друга тенденция- да се раздвояваме подчертано между това, което трябва да вършим и онова, което ни се иска. Тогава- задължително и в крайна сметка ще „пробие”, ще се наложи второто- да преследваме мечтите си, а да правим компромиси е почти изключено.

Все пак, ако имате ясна визия са своето бъдеще, можете да стигнете далеч…Изглежда ,че от водещо значение е „да знаем къде искаме да отидем, за да не пристигнем другаде”, да кажем- веднага или в края на февруари…Но това, което „посеем” при нарастваща Луна, това и ще „жънем” на един по-късен етап.

Важно е да се спомене, че през февруари пластовете под краката ни се наместват, основно във връзки и обществено положение, а посоката действително се определя от личната ни инициативност, в какво ще влеем огнената енергия на Марс, респективно- потенциала си, в нещо градивно, което ще се оцени или обратното…

Овен – Онова, което желаете е силно, обсебващо и почти нищо и никой не може да застане на пътя между вас и целите ви. Тенденцията може да повиши авторитета ви, позиции в колектив- на работното място, сред приятели и т.н.

Възможно е обаче да действате и по-импулсивно от обикновено, а това да е повод „вместо да изпишете вежди, да извадите очи”, внимавайте, опитайте се да сте по-премерени в действия, изказ или поне- всичко да е добре обмислено като следствие…

Вие сте търсена и предпочитана компания, може сами да акумулирате много вълнуващи и запомнящи се моменти, а може също- „другите” да ви изненадват, да обсъждате чувства, да се обяснявате и да предизвиквате преживявания в крайности- от любов до гняв…

През настоящата седмица можете да завържете спонтанно, бързо вълнуващи връзки, такива, които да оставят трайна следа в сърцето ви, да вземете важни решения относно партньорските ви отношения, но в подобен процес- некачествени контакти- пак така бързо могат да се разпаднат. Но звездите сега са на ваша страна, така че в крайна сметка- всичко се развива във ваша полза и е за добро.

В понеделник и вторник- интересни, полезни, понякога- превратни новини и разговори. В сряда и четвъртък- въпроси отнасящи се до дом, семейство и роднини привличат вниманието ви, в друг вариант- в душата ви е неспокойно, налага се да си намерите подходящ отдушник за ярките емоции… В петък и събота „горите” в силни страсти- ентусиазъм, амбиция, любов и т.н. Можете да изживеете вълшебни мигове, но е необходимо да се владеете и да се пазите от крайности… В неделя „почивате” активно.

Телец – Ежедневието ви може да е извън обичайния ритъм поради нови перспективи и/или изисквания, задачи за изпълнение, които застават на пътя ви.

Настоящата седмица може да се окаже една от най-важните за социалния ви статус- кариерно развитие, брачни отношения, имидж- като минимум. Не са изключени внезапни, бързи, а може би и под формата на развръзки- шансове да се изкачите по йерархичната стълбичка. Каквото и да е, сега е моментът да се докажете, да демонстрирате своите качества и потенциал, да преследвате мечтите си и пред вас ще се оформят възможности над средното ниво и е полезно да се възползвате…Заложете на инициативността, току виж- щастието ви „дебне” зад ъгъла.

През тази седмица вие сте склонни да криете истинските си преживявания и/или ревизирате всичко ценно за вас- от връзки, чувства , до начини, по които придобивате материални блага. В подобен процес, някой Телци ще бъдат силно привлечени от енергична личност, на работното място или при изпълнение на текущи ангажименти?! Ако сте сами- току виж срещнете любовта, а ако сте обвързани- не позволявайте нещо скрито или недоизказано да ерозира отношенията ви…Показателни са в подобен план- понеделник и вторник. През тези дни – разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, кой ви носи- печалба в един по-общ смисъл или буквално, кой щета и т.н.

В сряда и четвъртък водите много емоционални и/или разяснителни  разговори, получавате „осветяващи” новини. В петък и събота- вероятно трябва да намалите темпото или да се пазите от конфликти. Подходящо време да изгладите евентуални недоразумения  в дома ви, да направите нужното, за да освежите средата си на съществуване, а не обратното… В неделя- рационално насочвате събитията във ваша полза.

Близнаци – През тази седмица /от 07 февруари/- Меркурий, вашият управител, преминава във Водолей и вие ще се почувствате много по-свободни, окрилени от нови и оригинални идеи, които ви хрумват, възможности, разкриващи се перманентно пред вас, под формата на благоприятни обстоятелства и/или конкретни личности, подкрепящи мечтите и желанията ви.

Каквото и да е, вие навлизате в силен период, „прелитате” бързо през него и пак така трябва да сте „бързи”- в реакции, инициативи, за да уловите своята „птица на щастието”. Разбира се, някой шансове ще се разкриват пред вас спонтанно и като продължение на вече зададени тенденции, които позволяват, изискват- да продължите напред и да надградите постиженията си или да извършите своеобразен рестарт, който на този етап се отчита във ваша полза и може да ви превърти в по-добра атмосфера на съществуване, да ви изкачи по йерархичната стълбичка. В този процес- няма да ви липсва компания, напротив, популярността ви расте, а с нея- възможността да разчитате на все повече хора. Около вас е шумно, вие се оказвате в център от внимание по различни поводи и нека се възползвате от това обстоятелство по максимално удачен начин, а не обратното. Ще усетите, че около вас има не един доброжелатели, симпатизанти, също и енергични особи, които ви стимулират, насочват, помагат. Има и такива обаче, които могат да се проявят като конкуренти, откровени- недоброжелатели или направо-врагове. Идентифицирайте ги още в началото и/или се стремете да не ги активирате твърде, за да не попаднете в сложна и превратна ситуация в края на февруари…

За сега- звездите са на ваша страна, вие разширявате хоризонтите пред вас с контакти, чрез общуване, пътувания, обучение, успешно справяне с юридически казуси, а понеделник и вторник са „вашите дни”- демонстрирайте най-доброто и няма да остане незабелязано, без последици…

В сряда и четвъртък можете да повлияете положително на доходите си, но не са изключени и извънредни разходи, че и загуби- внимавайте! В петък и събота- интересни, полезни, важни новини и разговори, а в неделя- повечето от вас ще имат нужда от почивка.

Рак – През тази седмица можете да направите своеобразен пробив в кариерното си развитие и/или материално положение, като разчитате на подкрепата на влиятелни лица, партньори-лични или делови, институции, които ви подкрепят.

Ако имате взаимодействие с тях, спорни и неразрешени въпроси- препоръчително е да ги разрешите през тази седмица, ще имате подобен шанс, особено, ако следите за интереса си, сдружавате се и сте по-инициативни. Всъщност, повечето от вас ще се движат точно в такива рамки, поради обновена среда на съществуване, обновени позиции в колектив, изискващи да сте мобилизирани и да се доказвате повече от обикновено. Имиджът ви се трансформира, този процес ще продължи още три месеца, а сега- сте в много силен, ключов или превратен етап, когато можете и трябва да насочвате тенденциите, после те ще се развиват предимно според очакванията ви и вече зададен вектор на просперитет…А дори и да възникнат някой предизвикателства в края на февруари- ще са по-лесно преодолими…Така че действайте, не губете от поглед по-далечни цели и „ловете своята птица на щастието”…

В понеделник и вторник получавате ценна, скрита информация или пред вас се оформят и алтернативи, особено, ако ги търсите- ще ги намерите. В сряда и четвъртък на повърхността изплуват всички трупани емоции- и положителни и не толкова, „под светлината на прожекторите сте”, а от вас зависи какво ще видят околните, ще оценят, какво ще предизвикате и спечелите… В петък и събота- печелите нещо или можете да повлияете добре на материалното си положение. В неделя- интересни, приятни известия.

Лъв – През тази седмица партньорските ви отношения могат да се развият бързо в една нова посока или да преминат на по-високо ниво. Вие задавате тон на събитията, не ви липсват механизми ,чрез които да насочвате- владеят ви ентусиазъм, креативност, борбеност…

Ако имате евентуални недоразумения с любим човек- моментът е удобен да ги изчистите. А ако сте сами- можете да срещнете любовта, особено, ако ви предстоят пътувания- те обещават да са доста емоционални, цветни и вълнуващи. Като цяло „хора стоящи далеч от вас”- буквално или в преносен смисъл- могат да са повод за бурни емоции и страсти.

Ако ви предстоят спорни или юридически казуси, преговори, с влиятелни лица и не само, опитайте се да ги  разрешите през настоящия период, в края на февруари „посоката на вятъра се променя”- става „насрещен”, имайте го предвид и планувайте, усетете и насочете тенденциите своевременно.

В понеделник и вторник сте търсена и предпочитана компания, получавате подкрепа, ако я желаете. Интересни, приятни известия. В сряда и четвъртък сте неспокойни, може да имате чувството, че предизвикателствата са извън контрола ви или все нещо възниква, което обърква предварителните ви планове. Може би е добре да не предприемате нищо важно през тези дни. В петък и събота- изкарвате на повърхността всички трупани емоции, вие „блестите” ярко- с поведение, маниер…Това са дни, през които можете да направите много за своя имидж, популярност и не само…Все нещо ще зарадва сърцето ви или ще подкрепи Егото ви. Препоръчително е обаче, да се пазите от крайности, защото трудно владеете преживяванията си. В неделя- ви занимават предимно материални въпроси, на тях също- можете да повлияете най-силно.

Дева – През настоящата седмица сте в много силен период, да се докажете на работното си място и да повишите доходите си, ако обстоятелствата не го позволяват- расте популярността и авторитета ви, поддръжката от страна на околните.

Ежедневието ви е динамично, изпълнено с шансове и ако нямате подходяща работа- сега е моментът да си потърсите- намерите такава, подходяща…

Ако горе-споменатото не е водещ приоритет в живота ви, тогава може би ще промените навиците си, ще се насочите към вид оздравителен процес- по желание или необходимост, буквално или в преносен смисъл, а това ще се отрази на подредбата на приоритетите ви…

Любовта, чувствата и/или връзките, се влияят подчертано от вид материални казуси за разрешение. В подобен процес- на този етап си правите равносметки- на кого можете да разчитате, кой ви помага, а кой ви носи предимно щети, понякога и буквално…Тенденцията ще охлади някой взаимоотношения, ще ги трансформира трайно и нека това да бъде в положителна за вас посока…

В понеделник и вторник- можете да направите много за своя имидж, обществено положение, дребни действия имат широко отражение. В сряда и четвъртък околните ви изненадват, пазете се от подвеждане или загуби. В петък и събота възникват допълнителни обстоятелства, ангажименти, от които можете да се възползвате, но също- дните да не протекат по график. В неделя- звездите са на ваша страна.

Везни – Все по-силен фокус стават партньорските ви отношения-лични или делови, причините са, че в близкото ви обкръжение се появяват интересни хора, проявяващи интерес към вас, социалната ви активност е значима, популярността ви расте, с по-голяма лекота печелите симпатии и т.н.

През настоящата седмица вероятността някой или нещо да порадва сърцето ви е значима. Бъдете инициативни и току виж- сбъднете съкровено желание по един бърз и неочакван начин.

Ако имате партньор- моментът е подходящ да изгладите евентуални недоразумения, подходящо време да оцените силните и слабите страни във връзките ви и да ги насочите в по-подходяща за вас посока. Онова, с което не се справите, ще ескалира в неконтролируеми варианти и изненади в края на февруари, така че анализирайте, действате- сега звездите ви дават много шансове, „зелена светлина”.

Ако сте сами- няма да ви липсват ухажори, въпрос на избор е- дали ще ги допуснете до себе си. Все пак, някой от тях, от обкръжението ви- ще се стреми доста настойчиво да ви въздейства…

В понеделник и вторник- интересни, приятни, полезни новини, разширявате кръга си на влияние. В сряда и четвъртък- не са изключени изненади и обрати, разчитайте основно на себе си, не поемайте излишни рискова, за да преминат дните без особени предизвикателства. Все пак, ако възникнат усложнения или обрати- пак ще се окажат във ваша полза, ако не веднага, то на по късен етап. В петък и събота-сте в център от внимание, възползвайте се! В неделя- имате нужда от почивка, да забавите темпото…

Скорпион – Ежедневието ви се определя от вътрешното ви спокойствие и увереност, нагласи да промените базисни позиции, от най-близките ви хора, семейство, които явно могат и ви подкрепят.

В друг случай- раздвоявате се между лични, понякога имотни приоритети и служебни, търсите опорна, свързваща  точка между „просперитет” и лично  щастие. През настоящия период можете да откриете своеобразен баланс, да стигнете до евентуален компромис, да получите нужното разбиране, подкрепа от страна на важни за вас хора…Възползвайте се, сега е от съществено значение да укрепите фундамента си на съществуване, да хармонизирате средата си, да изберете вярната посока, която ви подсказва в по-голяма дълбочина- душата и интуицията ви…Звездите ще ви подкрепят, във всичко горе-споменато, възползвайте се оптимално!

Ежедневието ви е забързано, растат ангажиментите, но действията ви са резултатни, а успехите, които постигнете- ще се закодират трайно…Имайте го предвид и бъдете максимално инициативни, вероятно сте точно такива подтиквани от текущи предизвикателства и ангажименти, процесът е свързан с полезни трансформации в нагласите ви, линия на поведение и .н. Изглежда, че за вас сега от водещо значение е да се докажете и звездите ви подкрепят в това поле…Бъдете с повишено внимание към онова, което отчитате за „извън контрола ви”, то ще ескалира в края на февруари, така че от сега е полезно да търсите варианти и да се справите, да не го „завлачвате” във времето…

Любовта остава на заден план, в друг случай- може да срещнете привлекателна личност на работното си място и лек флирт да прерасне в любовна авантюра.

В понеделник и вторник можете да повлияете положително на доходите си, предимно, ако разчитате, търсите подкрепа, ако зависите от хонорари и т.н. В сряда и четвъртък сте много емоционални, вероятно и не без причина, а поради новини и разговори, докосващи сърцето ви. Пазете се от крайности в реакциите, осветляват се по-далечни хоризонти-буквално или в преносен смисъл. В петък и събота- можете да повлияете на имиджа и социалния си статус, под светлината на прожекторите сте, действията ви се следят и имат върху вас адекватно отражение. В неделя- разтоварвате се в приятна компания и с приятели…

Стрелец – Социалната ви активност продължава да се усилва, през настоящия период вие сте в център от внимание или събития и в този процес имате шанс да увеличите популярността си, да привлечете хора, които ви носят ползи и/или удоволствие. Колкото сте по-инициативни, толкова по-далеч можете да стигнете в постигането на мечтите си. Действайте, звездите са на ваша страна!

Хора близки до сърцето ви- от партньори до приятели и/или пораснали деца, ако имате такива- ви изненадват, разбъркват предварителните ви планове, но събитията се отчитат за положителни…

Скоростно- можете да сключите договори, да получите „зелена светлина” за творчески проекти, да проведете полезни преговори, да осъществите подобни срещи и/или запознанства, имащи дълготрайно отражение.

Вероятно няма да ви липсва внимание, шанс- да скрепите романтичните си отношения, а ако сте сами- да намерите любовта.

Ако все пак възникнат недоразумения, отстранете ги своевременно, не ги пренебрегвайте, защото те – пак така бързо ще прорастват с пик от развръзки, изненади и обрати в края на февруари.

В понеделник и вторник- партньори /лични или делови/ обсебват вниманието ви, вие също им влияете, моментът е подходящ да насочите връзките си в по-положителна посока. В сряда и четвъртък ескалират разходи, в друг случай- водеща тема са финансите, не позволявайте подобни теми да застават между вас и любими хора. Пазете се от загуби, не поемайте рискове. В петък и събота- ентусиазмът отново ви обзема, но емоциите ви са силния, ярки, огнени и в крайности…дано да не предизвикате „пожар”… В неделя- представяте се в различна светлина или околните ви гледат с „други” очи.

Козирог – През настоящата седмица можете да повлияете положително на доходите си или поне- да хармонизирате най-близката си среда, да насочите в една по-подходяща за вас посока семейни и/или битови приоритети. Възможни са също- ремонти, премествания, успешно справяне с имотни казуси, но като инвестирате или разчитате на благоволението и подкрепата от страна на близки хора.

Възможно е с любим човек и/или такъв, който е важен за вас- да проведете разговори, да обсъдите мети относно благосъстоянието ви…В подобен процес можете да разчитате на подкрепа, но също и склонност- енергично, понякога настойчиво, дори агресивно- да ви налагат правила, мнение и т.н., освен ако на този етап не успеете вие да се наложите-аргументирано и твърдо. Това, което се развива с лекота- ще прораства дълго, а онова, което внася смут и напрежение в душата ви, следва да се отстрани своевременно, докато не е излязло от контрола ви и не се движи повече по инерция- в края на февруари, имайте го предвид и насочвайте…

В понеделник и вторник ежедневието е забързано, но много резултатно. Ако зависите от хонорари- можете да имате значими успехи. Ако работата ви е рутинна- подходящо време да утвърдите авторитета си, да демонстрирате потенциала си- няма да остане незабелязано и неоценено. Сряда и четвъртък са показателни за партньорските ви отношения, проявяват се силните и слабите страни. Анализирайте ги, наблегнете на хубавите, конструктивно и без емоции отстранете- негативите. В петък и събота- можете да спечелите или да предизвикате положителни трансформации чрез подкрепа. В неделя- рационалните ви съждения се ценят, създават допълнителни шансове…

Водолей – Вие сте в период, през който получавате силна енергийна подкрепа от звездите и можете да постигнете много или всичко чрез дар словото си. Водите преговори, разяснителни разговори, получавате интересни, полезни новини, не са изключени изненади…Но всичко през тази седмица се развива благоприятно за вас и колкото сте по-социално активни, толкова по-значими успехи можете да постигнете…

От 07 януари Меркурий вече ще транзитира през вашия зодиакален знак и до края на февруари ще „прелетите” през бързо променяща се обстановка и според получената информация- следва да сте максимално концентрирани, за да сте адекватни на случващото се, да не пропуснете възможности, но и да се предпазите от обрати…

Все по-склонни сте да отстоявате мнението си, да обяснявате позициите си, вероятно и не без причина, а защото сте предизвикани. В подобна обстановка и през настоящата седмица- вие може да утвърдите авторитета си, да увеличите популярността си, да насочвате събитията в своя полза, възползвайте се!

В понеделник и вторник- разширявате хоризонтите пред вас чрез общуване с висше-стоящи, хора стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл. Променяте линията си на поведение…Нещо скрито може да стане явно, като го изкажете или получите известия. В сряда и четвъртък- ежедневието е напрегнато, не протича по предварителен график, планувайте на момента, избягвайте спорове… В петък и събота- популярността ви расте, подходящо време да хармонизирате връзките си. В неделя- ви занимават финансови приоритети.

Риби – Вие навлизате в ключов период, през който можете и трябва да стабилизирате материалното си положение, дори и да се налага да утвърждавате правата си по-агресивно, да проявявате инициативност над средното ниво или да се възползвате от алтернативи, които ще се оформят пред мнозина ,стига да ги искате и търсите.

Интересни, полезни новини, разговори, изненади- относно финансите ви, настоящата седмица е оптимален срок, през който може да насочвате и влияете в положителна посока на подобни въпроси.

Ако има нещо скрито и/или извън контрола ви- то се прояснява, но звездите ви дават и шансове- да се възползвате от това знание и да го превъртите във ваша полза.

Приключвате един годишен цикъл, моментът е подходящ да анализирате- какво трябва да оставите зад гърба си, защото ви носи повече щета, кое е целесъобразно да пренесете в бъдещото си развитие. Ще имате достатъчно подсказки- движете се по-течението, благоприятните обстоятелства ще се развиват спонтанно, лесно, не е нужно да „чукате на една и съща врата два пъти”…

В понеделник и вторник се раздвоявате между лични и домашни, битови, семейни казуси. Дните са удачни- да изчистите недоразумения, да хармонизирате средата си на съществуване, да уредите имуществени въпроси. В сряда и четвъртък хора близки до сърцето ви- от партньори до приятели и/или деца, ако имате такива- обсебват вниманието ви, изненадват ви, реагирайте на случващото се спокойно, креативно, помислете в какво да инвестирате енергията си, усилията си и не само, за да се предпазите от загуби-буквално или в преносен смисъл. В петък и събота- ежедневието е натоварено от ангажименти, но много резултатно и печелите от действията си, поне в повечето случаи. В неделя- подходящо време да скрепите отношенията си с любими личности.

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

No Comments Yet

Leave a Reply