Седмичен хороскоп за периода 6-12 октомври

Седмица, в която ще има редица противоречиви тенденции, които могат да водят до объркване. Много въпроси ще си зададем, но не на всички ще получим отговор.

 

Две важни планетарни събития ще оказват влияние. От една страна ретроградния Меркурий и от друга пълнолунието в знаците на Овен и Везни.Това пълнолуние няма да е като останалите в годината, а ще носи в себе си идеята за карма и за справяне с важни уроци, свързани с темите за аза и партньорството.

 

Да проследим сега всеки един от знаците:

 

Овен- през тази седмица бъдете внимателни в професионален план. Проблемите, с които ще трябва да се справите през седмицата са по- сериозни, отколкото ви изглеждат. За съжаление сте склонни да очаквате помощ тогава, когато трябва да действате самостоятелно. В началото на седмицата приоритет трябва да бъдат за вас служебните ангажименти. Избягвайте конфликтите на работното място. Около средата на седмицата обърнете внимание на здравословен проблем, който се задълбочава. Имайте предвид, че вредните навици може да имат сериозни последици върху здравословното ви състояние. През почивните дни най- добре ще се чувствате в компанията на любимия човек. Постарайте се да отделите и необходимото време за пълноценен отдих.

 

Телец- със започването на новата седмица е важно да знаете какво искате и най-вече как да го постигнете. Обмисляйте внимателно постъпките си. Вероятността от грешки е голяма. Към средата на седмицата са възможни здравословни проблеми за някой от представителите на зодията. Консултирайте се със специалист. През втората половина на седмицата се очаква чувствително подобрение на финансовото ви състояние. Към края на седмицата може да направите покупките, за които отдавна мечтаете. През почивните дни ще се наложи да направите компромис, за да запазите добри отношения с интимната половинка. Не давайте пари на заем.

 

Близнаци- седмицата ще бъде успешна за вас, ако се доверите на инстинкта си. Не забравяйте, че късмета идва при смелите. В началото на седмицата се концентрирайте върху приоритетите си, както в личен, така и в делови план. През втората половина на седмицата ще започнете да берете плодовете на труда си. Затвърждаване на позициите в работата, а за някой представители на зодията и израстване, което ще бъде отразено и в материален и финансов характер. Към края на седмицата е възможно леко отпускане, което няма да се отрази негативно. През почивните дни вземете под внимание съвета на приятел. Не отлагайте отдавна планирана среща. Обърнете внимание на интимната си половинка. Посветете поне част от времето си един на друг.

 

 

 

Рак- избягвайте още в началото на седмицата да решавате въпроси, които са извън вашата компетентност. Бъдете готови да промените предварителните си планове, обърнете внимание на здравословното си състояние. За много от вас моментът ще бъде от изключителна важност, като в зависимост от решенията, които вземете може коренно да промени живота ви. Към средата на седмицата не се препоръчва да вземате важни решения в деловата сфера. Имайте предвид, че, ако проявите невнимание, може да допуснете грешка при боравене с пари или документи. Към края на седмицата избягвайте конфронтация, не влизайте в спорове. В случай, че трябва да вземете решение не пренебрегвайте мнението на околните. През почивните дни пред много от вас ще стои необходимостта да се заемете с разрешаването на битови проблеми. Някой от вас ще вземат решение да се преместят от едно населено място в друго, а други представители на зодията ще предприемат коренно различен вид промяна в живота си.
Лъв- тази седмица пред вас ще се открият много и различни бизнес възможности. В личния ви живот могат да се появят проблеми. Склонността ви да налагате мнението си във всяка ситуация може да стане причина за влошаване на отношенията с близък човек. Дори и в стабилни двойки има опасност от конфликти.

В началото на седмицата се концентрирайте само върху важните ангажиментите. Около средата на седмицата много от вас ще се сблъскат с непредвидени пречки и препятствия, които може коренно да променят ситуацията около вас в професионалната сфера. През втората половина на седмицата ще трябва да обърнете сериозно внимание на финансовите въпроси. Към края на седмицата много от вас имат отлична възможност за успехи в професионалната сфера. През почивните дни отделете достатъчно време за отдих с любими занимания. Обърнете внимание на здравословното си състояние.

 

Дева- очаква ви ползотворна седмица откъм професионални ангажименти. В началото на седмицата ще имате възможност да започнете желания проект или работа. Късмета също е на ваша страна и ще можете с лекота да решите всеки проблем или спънка. Към средата на седмицата ще бъдете изцяло погълнати от рутинни задължения. Към края на седмицата някой от вас ще бъдат обзети от противоречиви мисли и чувства, които биха могли да ви представят в лоша светлина пред приятел или познат. През почивните дни заложете на движението, на разнообразието и на възможността да се срещате с хора. Моментът е благоприятен да правите всякакви планове с интимната половинка.

astro-15
www.omtime.com

Везни- още от първия делничен ден не оставяйте нищо на произвола на съдбата. Преценете доколко са обективни очакванията на околните към вас. Към средата на седмицата пред много от представителите на зодията ще се открият отлични възможности за постигане на плодотворно сътрудничество. Добре е да прецените изключително точно потенциала на хората в обкръжението си. В любовния си живот може да очаквате разногласия с интимната ви половинка. Към средата на седмицата много от вас могат да очакват развитие в професионалната сфера. Постарайте се да си осигурите подкрепата на влиятелна особа. В края на седмицата ще се наложи да се съобразите със заобикалящите ви обстоятелства на работното място и в личен план. Добре е да изясните някои недоразумения. През почивните дни не се впускайте да правите необмислени експерименти в личен план. Добре е да бъдете откровени в отношенията си с интимната половинка. Опитайте се да бъдете добре мотивирани за новостите, които смятате да внесете в живота си.

 

Скорпион– с настъпването на седмицата се постарайте да запазите позициите си на работното място. До средата на седмицата се опитайте да превърнете спечеленото от вас в неизменна част от ежедневието си. Постарайте се да приемате със задоволство всяка похвала. Финансовите поощрения също няма много да закъснеят. Около средата на седмицата влагайте парите си в нови начинания. В края на седмицата много от вас ще успеят да внесат редица промени в живота си. През почивните дни е напълно възможно много от вас да преживят сериозно разочарование от приятел. Опитайте така да разпределите ангажиментите си за началото на новата седмица, че да успеете да ги изпълните в поставените срокове.

 

Стрелец- в началото на седмицата всичко за вас може да се случи изключително лесно, ако подходите правилно към нещата. През първата половина на седмицата ще ви се прииска да направите нещо специално, прекрасно и необикновено. Сама по себе си идеята е добра, но времето за реализирането и не е най- подходящото. Първо, сега е най- добре да се заемете със стари проблеми (включително лични), и второ, трябва да намерите начин да се отблагодарите на тези, които ви помагаха. Около средата на седмицата се отнасяйте внимателно към всички финансови въпроси. Втората половина на седмицата ще бъде доста трудна, особено за тези, които искат да съчетаят продуктивната работа със заетия личен живот или грижи за семейството. В края на седмицата работата ви в колектив ще ви помогне да разрешите адекватно проблемите в службата. През почивните дни се заемете с лични дела.

 

Козирог– с настъпването на седмицата организирайте изпълнението на делата си така, че да имате възможност да правите промени в движение. До средата на седмицата влагайте разумно спечелените от вас средства. При взимането на важни решения се старайте да следвате логиката, а не чувствата си. Моментът е подходящ за установяване на нови делови контакти. Около средата на седмицата е нужно да вложите цялата си енергия в работния процес. В края на седмицата използвайте адекватно знанията и опита, които сте натрупали през годините. Проявената от вас щедрост спрямо приятел може и да не донесе очакваните резултати. През почивните дни подобрете своята ефективност. Контролирайте емоциите си в любовта. Ако правилно организирате личните си задължения, ще разполагате и с достатъчно време за отдих.

 

Водолей– в началото новата седмица е добре да проявите повече чувство за такт. Простете за обидните думи, които сте чули наскоро. Съсредоточете се върху главното и пропускайте маловажното покрай себе си. към средата на седмицата се постарайте да проявявате разум и ще бъдете приятно изненадани от положителния резултат, който ще постигнете. Към края на седмицата моментът ще бъде важен за вас в материалната сфера. През почивните дни избягвайте да се занимавате с проблеми, които не ви засягат пряко. Съсредоточете се върху заниманията, които ви доставят радост и наслада и пропуснете ангажиментите. Периода може да се окаже от голямо значение за самотните представители от знака.

 

Риби– седмицата ще започне за вас с рутинните задължения. Периода е подходящ за дейност, от която може да спечелите допълнителни средства. Възползвайте се от възможностите, които съдбата ви предоставя. Към средата на седмицата някой от представителите на зодията ще успеят да преодолеят свои предразсъдъци, дължащи се най-вероятно на липсата на достатъчно информация или опит. Към края на седмицата много от вас могат да очакват приятни новини. През почивните дни е важно да възстановите загубената от вас енергия през изминалите работни дни. Постарайте да съсредоточите изцяло вниманието си върху важните за вас неща. Хубаво би било да отделите и достатъчно време за пълноценен отдих.

 

 

 

 

източник:http://www.astropro.bg/

снимки: www.omtime.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply