Седмичен хороскоп за периода 6-12 април

Толкова силно пълнолуние, наситено с идеята за карма отдавна не се беше случило. То ще се реализира в знаците Везни и Овен, а едновременно с това ще се активират и лунните възли. Всичко това предполага една много наситена на емоции и събития ситуация.

От една страна говорим за кардинални знаци, които винаги дават ясно видими събития в живота ни, от друга страна говорим за участие на лунните възли, които се свързват с едни от най-важните уроци в живота ни. Определено няма да сме същите след това.

Какво толкова може да се случи? Просто взаимоотношенията ни ще бъдат поставени на изпитание. Това ще са както личните, така и професионалните взаимоотношения.

 

Овен– през тази седмица се осланяйте на шестото си чувство. Това ще ви помогне да се справите справите с обстоятелствата в професионален, в материален и в личен план. Действията ви сега ще определят събитията в живота ви в бъдеще! Около средата на седмицата не се поддавайте на емоциите си. Добре е да обърнете специално внимание на здравословното си състояние. В края на седмицата по никакъв начин не се поддавайте на манипулативните действия на колега. През почивните дни се насочете към изясняване на въпроси, които се отнасят до членовете на семейството ви. Много от вас ще имат потребност да постигнат пълен синхрон между делничното и личното. Опитайте се да избягвате двойните връзки, особено ако сте трайно обвързани в любовта.

 

Телец – началото на седмицата е време, когато на преден план излиза работата и служебните ангажименти и много представители на зодията забравят за личния си живот. За щастие, близките ви се отнасят към това с разбиране и конфликти през тази седмица в семейството не се очакват. Около средата на седмицата има вероятност да възникнат неголеми конфликти и спорове. Ще се справите успешно, ако запазите хладнокръвие. Има опасност някой представители на зодията да попаднат под манипулация на хора с недотам користни мисли. Към края на седмицата ще се наложи да положите извести усилия, но труда си заслужава. Възможни са леки финансови затруднения. През почивните дни не отлагайте да разрешите текущите въпроси от личен характер. Споделяйте повече с интимната половинка. Очакват ви вълнуващи срещи, които ще дадат отражение върху живота ви.

 

Близнаци – началото на седмицата се очаква да бъде успешна от финансова гледна точка – очакват ви парични постъпления, изгодни сделки и различни поощрения за усилената и ползотворна работа. Наистина, искате още дарове на съдбата, но ще трябва да се задоволите с това, което всъщност никак не е малко. По отношение на работата през първата половина на седмицата – това е по- скоро време за размисъл и анализ, отколкото за активна дейност.

Втората половина от седмицата обещава интересни събития и среши. Възможно е някой от вас да се насладят на необичайно пътуване. Никак не е изключено и романтично увлечение по това време. Финансовото ви положение няма да бъде блестящо, но ще се съхрани стабилно. През почивните дни е добре да отделите достатъчно време за пълноценен отдих. Постарайте се да създадете достатъчно добри условия да реализирате своя идея.

 

Рак – седмицата ще бъде успешна за вас, освен ако сами не си я направите трудна. Уви, много от представителите на зодията ще се постараят това да се случи. В началото на седмицата представителите на зодия Рак са все още под влиянието на романтичните отношения на уикенда. Съсредоточете се върху задачите, чието изпълнение не търпи отлагане във времето. Около средата на седмицата има опасност да пренебрегнете ангажименти, които са ви носили значителни ползи от делови и от материален характер. Опитайте се да се концентрирате максимално върху делата, от които очаквате позитивни резултати. Към края на седмицата е нужно да проявявате повишено внимание и съобразителност в делата си. Контролирайте финансите си. През почивните дни се опитайте да съчетаете в перфектна комбинация полезното с приятното. Обърнете внимание на здравето си.

 

Лъв – тази седмица пред вас ще се открият много и различни бизнес възможности. В личния ви живот могат да се появят проблеми. Склонността ви да налагате мнението си във всяка ситуация може да стане причина за влошаване на отношенията с близък човек. Дори и в стабилни двойки има опасност от конфликти.

В началото на седмицата се концентрирайте само върху важните ангажиментите. Около средата на седмицата много от вас ще се сблъскат с непредвидени пречки и препятствия, които може коренно да променят ситуацията около вас в професионалната сфера. През втората половина на седмицата ще трябва да обърнете сериозно внимание на финансовите въпроси. Към края на седмицата много от вас имат отлична възможност за успехи в професионалната сфера. През почивните дни отделете достатъчно време за отдих с любими занимания. Обърнете внимание на здравословното си състояние.

 

Дева- през настоящата седмица трябва да концентрирате усилията си изцяло върху финансовата си стабилност. Въпреки, че към средата на седмицата ще ви възстановят средства, не бива да се отпускате. Към края на седмицата ще ви бъде направено предложение за работа. Обмислете внимателно преди да го приемете или да го отхвърлите. Дори ако е нужно помолете за съвет близък човек. Не е изключено да се наложи да се справите с критична ситуация, възникнала около ваш познат или приятел. Също така периодът ще се окаже ключов за много от вас, решили да предприемат определени промени в личен план. Погрижете се за здравето си. Възможни са здравословни проблеми. През почивните дни заложете на активния отдих, който ще ви освободи от напрежението. Опитайте се да изпълните поетото обещание към член на семейството.

astro-34
omtime.com

Везни– още в началото на седмицата нещата могат да излязат от контрол, ако не овладеете ситуацията. Не бъдете припряни, това не е присъщо за вас. Концентрирайте се върху неотложните ангажименти. Трябва по някакъв начин да намерите баланса между деловите ангажименти и проблемите в семейството. Към края на седмицата много от представителите на зодията ще имат шанса да постигнат отдавна желана мечта. Изживейте момента. През почивните дни се опитайте да се отпуснете и да се насладите на почивката пълноценно.

 

Скорпион- възможни са проблеми в началото на седмицата, особено за тези от вас, които са свикнали да получават всичко веднага и не са свикнали да чакат. Възможни недоразумения на работното място, които да доведат до финансови загуби. Около средата на седмицата се очакват проблеми в личните взаимоотношения. Ще се наложи да положите немалко усилия, за да успеете да излезете от тези усложнения и объркани ситуации. В края на седмицата в професионалната сфера използвайте възможностите, които ви се предоставят. Добре е да използвате натрупаните до момента знания и опит, както и подкрепата на близките до вас хора. През почивните дни ще имате възможност да поемете дъх и да се насладите на приятно прекарано време в добра компания. Финансовото ви положение няма да е много добро, така че не предприемайте драстични ходове в материално направление. Отдайте се на любимо занимание или хоби.

 

Стрелец– още от първия ден на седмицата концентрирайте усилията си в дела, които ще ви носят отлични приходи. Опитайте да се облагодетелствате от знанията и опита, който сте натрупали през годините. Постарайте се да осъществявате намеренията си с подкрепата на хора, които и друг път са ви поддавали ръка във важен момент. Към средата на седмицата овладейте страстите си и нещата около вас ще се получат по възможно най-благоприятния начин. Към края на седмицата не бързайте да реализирате идеите си, тъй като те няма да ви донесат успеха, на който сте се надявали. Концентрирайте усилията си в изпълнението на текущите си задачи. През почивните дни бъдете готови да окажете безрезервна подкрепа на близък. Обърнете внимание на здравето си.

 

Козирог– не чакайте за лесни победи и подаръци на съдбата тази седмица – те са изключително малко вероятни. Но за сметка на това в началото на седмицата работата ви бъде ползотворна, за които можете да получите високо възнаграждение. Около средата на седмицата се очакват леки трудности, особено за сериозните и отговорните представители на зодията, които се грижат не само за собствените си интереси. Към края на седмицата за много представители на зодия Козирог на преден план ще бъдат семейните взаимоотношения, но звездите съветват да не забравяме за работата и служебните ангажименти. През почивните дни не се поддавайте на собствените си страхове. Променете коренно начина си на живот ако здравето ви е застрашено. Действията ви трябва да бъдат насочени към максимална грижа за вас самите.

 

Водолей – тази седмица ще бъде много повече от обичайна. Периода е подходящ за укрепване на семейните отношения. Ще ви се отдаде възможност да намерите общ език с близки и познати, с които никога не са се разбирали. В началото на седмицата ще имате нужда от баланс между очакванията си и реалността, която ви заобикаля. Подбирайте внимателно хората, на които доверявате съкровените си планове. От огромна полза от вас ще бъдат вложените усилия в професионалната сфера. Към средата на седмицата има вероятност да възникнат проблеми. Първо – при решаването на някои професионални задачи , с които се очаква да се справите бързо , а след това – в отношенията с човек, който ви интересува. Края на седмицата е свързана с илюзии по отношение на някои приятели – мъже. По това време, много жени Водолеи носят розови очила, избавлението от които ще бъде трудна и болезнена задача.

 

Риби- през новата седмица някой от вас са склонни да направят промени в живота си. Хубаво е добре да обмислите тази промяна преди да пристъпите към реализиране. Около средата на седмицата бъдете готови да реализирате своя идея. Действията ви на този етап ще окажат важно влияние върху живота ви в бъдеще. Финансовото ви състояние е стабилно. Към края на седмицата предстоят радостни събития за много от вас, които ще имат стимулиращ ефект върху вас. През почивните дни е желателно да си дадете по-голяма свобода. Освободете съзнанието си от делничните ангажименти. Възможно е да получите неочаквани приходи.

 

 

 

 

 

 

източник: www.astropro.bg

снимки: www.omtimes.come

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply