Седмичен хороскоп за периода 6-12 Август

Почивният август набира сила, но това не означава, че няма да има и делови ангажименти при мнозина от вас. Действайте по същество с всичко, което се заемете и все пак ще се справите със ситуацията. Не бъдете прекалено прями с хората около вас!

Опитайте дори малко да се отпуснете. Ако имате тревоги отървете се от тях. Тревожността не помага на никого!

Овен – Настроението ви ще е променливо и често ще търсите начини за разтоварване от напрежението. Като отговорни хора, няма да бягате от проблемите и ще влагате от енергията си за решаването им.

За съжаление, ще ви липсва инициативност и с това по-скоро ще затруднявате, отколкото да благоприятствате добрия изход. Една от причините е нежеланието ви да споделяте намеренията си, с което рискувате да останете неразбрани. Прогресивното ви мислене ще ви спечели славата на хора, виждащи с перспектива, за това и идеите ви ще намерят реализация. Лъскавите вещи не ви блазнят, но за сметка на тях ще бъдете привлечени от някой, който ги притежава. Очакват ви радостни и споделени преживявания.

Ако сте семейни са възможни недоразумения, в основата на които ще бъдете вие. Самотата също ще присъства в живота ви, намерете сили да се справите с депресията, имате пред себе си още много задачи. Промените предстоят.

Телец – Съобразявайки се с чувствата и водени от разума си, ще следвате приоритетите си, отдавайки значение на всичко, което ви вълнува и желаете да постигнете.

Развитията ще бъдат добри за вас и ще ви дадат сили, за каквито не сте подозирали, че може да носите в себе си. С отворени сетива ще разчитате посланията и ще предприемете адекватни действия, оставяйки доволни от себе си. Проблемите на хората ще ви занимават не по-малко от собствените ви и ще се стараете да сте в помощ на нуждаещите си. А такива няма да липсват. Всичко изброено до тук ще ви превърне във водачи от нов тип, от каквито има нужда страната ни. Утвърждавайки уменията си, ще се изявявате в социалната, политическата, техническата, културната и в коя ли още не сфера.

Настроението ви ще се повиши и от приятна изненада в личен план. Ще се поздравите с нови придобивки, за някои те са свързани с ново жилище или друга жадувана вещ.

Близнаци – Гледайте на всичко в живота си с ведра и позитивна нагласа, а в замяна ще получите внимание, обич и подкрепа. Отнесете се към работата си с повече вяра и вътрешна убеденост, за да постигнете целите си.

Не се лишавайте от нещата, които ви носят удоволствие, но наред с тях се вслушвайте и в гласа на разума. Налагате си отдалеченост от хора, които ви обичат и търсите взаимност от други, стоящи в страни от вас. Иска се умение да отсявате ценното от фалша, още повече, че изкушенията са налице. Идващите дни ще ви носят постижения от личен и професионален характер. Ще получите висока оценка за работата си и пари няма да ви липсват.

За много хора ще се превърнете в притегателен център и не само с качествата си, но и с умението си да създавате приятна атмосфера около себе си.

Рак – Запазвайки си правото да избирате, ще предпочетете да работите усилено, с воля и желание за промени. Енергични, знаещи и можещи, ще избирате измежду възможностите си на перспективните, така щото да получите повече от това, което желаете.

В такова състояние на духа сте способни на смели постъпки, каквито няма да ви липсват. Прозорливи сте и това ви помага да предвиждате и подреждате по важност задачите си. В подкрепа на казаното, ще живеете пълноценно, възползвайки се от всяка възможност в живота си. Щадете здравето, за да продължава успешния ви ход са нужни еднакво отговорно отношение, както към работата, така и към почивката ви. Природата ще ви привлича с красотата и спокойствието си, песента на птиците.

Насърчавайте доброто в себе си и се погрижете за любовта, като я задържите безусловно и предано. С търпение, подкрепяйки законността и морала, ще постигнете много от нещата, които ще ви направят щастливи.

Лъв – Предстоящите дни ще ви направят по-отговорни и ангажирани към проблемите, стоящи пред вас. Можете да се опрете на нечие рамо, но основното ще го свършете вие.

Късмета ще ви спохожда по-често, отколкото се представяте, и дано съумеете да се възползвате от него. Любовните ви терзания са неоснователни и не бива да помрачавате миговете си на взаимност. В процеса на работа е възможно по-често да се сблъсквате с нечие несъгласие или друго виждане на проблема. Бъдете тактични и се опитайте да вникнете в мотивите на другите. Работете върху несъвършенствата си и ще имате повече поводи да оставате доволни от себе си.

Засилени контакти с чужденци и техни инстанции. Покана за пътуване, имащо отношение към бизнеса ви. Добри семейни взаимоотношения.

Дева – Довършете започнатите задачи, като не пестите усилията си за тях. Седмицата ще бъде успешна за финансови операции и всичко, свързано с парите ви.

Дава ви се да постигнете материална обезпеченост, която ще ви направи независими и ще осигури бъдещето ви. Добра финансова възможност да повишите образованието на децата си, а също и да разширите бизнеса си. Вслушвайте се във вътрешния си глас и се доверявайте на умението си да разчитате знаците, които ви се дават. Недоразуменията в семейството не са непреодолими. Важно е да не правите драми, а търпеливо да изслушвате и приемате мнението на близките си.

Присъствието на приятелите ви до вас ще повиши настроението ви и ще ви подтикне да търсите нови пътища за съвместни дейности.

Везни – Стремейки се да сте градивни с действията си ще преодолявате препятствия и ще постигате целите си. Трудните понякога задачи и новости не са невъзможни за изпълнение.

Станете отговорни най-напред пред себе, а след това пред всички останали. Търсете помощ в затрудненията си, никой няма да ви я откаже. Отварят ви се възможности и добри перспективи за развитие. Важното е да сте спокойни, овладени и позитивно мислещи хора. Останалото ще го имате. Загърбете емоциите, водете се от правилността на нещата, способностите ви ще се проявят и ще постигате чудеса. Бъдете по-често щедри към онези, които съдбата временно е лишила от средства и възможности.

Каквото правите за другите, го правите за себе си и според космическите правила ще ви се върне утроено.

Скорпион – Отнесете се към проблемите си практично, емоционалният подход не е най-добрия начин за вземане на решения, нещо повече. Със сигурност би насочил действията ви в грешна посока.

Не влизайте в излишни пререкания, за да не създавате отношения, които биха ви навредили. От вас зависи накъде да насочите енергията си, но във всички случаи няма да скучаете. Имате шанс да успеете в намеренията си, възползвайте се от момента и работете без излишна показност. В много отношения животът ви се променя, разгърнете потенциала си в полза на по-доброто ви настояще и бъдеще. Изразете доброто си отношение към света около вас, във възможностите ви е да предложите добри решения за справяне с проблемите му.

С креативността си ще привлечете вниманието на хора, имащи позиции в управлението на държавата, и както и друг път се е случвало, ще я употребите за своите цели.

Стрелец – Седмицата ще бъде натоварена за вас, често и с поемане на чужди отговорности. Работата ще ви тежи и това ще се отразява на взаимоотношенията ви с околните.

Не допускайте да влизате в конфликти, въпреки влечението ви към тях. Нищо добро не ви очаква, ако около себе си създавате врагове, а не партньори. В семейството нещата няма да са по-различни. Отново ще имате настроение за скандали, породени този път от недобросъвестно отношение към вас. Великодушието ви ще ви спести разочарования, но и ще даде добър урок на когото трябва. Няма да ви липсват хубави мигове.

Любовта е до вас и крие неповторимост на чувства, емоции и ласки. Освободете съзнанието си от всичко, което ви измъчва и й се насладете.

Козирог – През следващите дни ще се мобилизирате, за да приключите започнати задачи, както и да стартирате нови, заложени в програмата ви. Бъдете подготвени за затруднения от техническо естество, които бихте могли да преодолеете с търпение и подкрепа от компетентни хора.

Ще се наложи да проявите деликатност и в отношенията си с околните, като потиснете емоциите и желанието си да определяте поведението им. Ако се справите, то няма съмнение, че ще ви бъде по-лесно за напред. За да запазите ценни приятелства и придобивки ще ви се наложи да се преборите и с изкушенията в живота около вас. Реалисти сте и не бива да се поддавате на внушения за лесни пари, имоти и други съблазни, които по право не ви принадлежат.

За други времето ще е ценно за подготовка, която ще им осигури добро представяне на изпити, конкурси и нови проекти.

Водолей – В програмата ви за следващите дни са включени задачи от личен, професионален и семеен характер. Ще работите по всички тях, поставяйки на първо място собствените си интереси, в което няма лошо, стига да не създадете объркване в света около вас.

Служебните и професионални ангажименти ще ви отнемат повече време, но с добри възможности за реализации и доходи. Ще постигате целите си без излишна суета, ако по-добре владеете емоциите си. С постоянство и целеустременост ще вървите напред, пренебрегвайки повечето от нещата, които не изискват спешната ви намеса. Влагайки повече творчество в изявите си, ще печелите интереса на широката публика, което ще изпълва душата ви с неповторимо вълнение.

За много от плановете си предвидливо ще се въздържате да ги споделяте, преди да сте ги реализирали. В това има резон, стига да не влезнете в противоречие с онези, които сте включили в тях, без самите те да го знаят.

Риби – Ще станете по-усърдни в работата си и ще анализирате детайлно постъпващата информация. С психическата си устойчивост изчиствате риска от спонтанни хрумвания и решения.

Без резки обрати в действията си ще напредвате, с което няма да изненадате никой. Времето работи да вас и в този смисъл ще се възползвате от всяка появила се възможност, но най-често сами ще инициирате такива в подкрепа на хуманните си каузи и намерения. За част от вас периодът се свързва с ремонтни дейности по дома, офиса или на вилата. Съобразявайте се с изискванията на партньора си и ще си спестите недоразумения. Други ще посрещат гости или ще пътуват. В тази връзка ще бързате да приключите започнатото, но и от финансови съображения, очаквайки подобряване на бюджета.

В търсене на нови емоции някои ще предпочетат развлечения навън, което може и да не се хареса на партньора им, ако са семейни. Имайте го предвид и се погрижете почивните дни да са приятни и отпускащи за всички покрай вас. Периодът е подходящ за плодово-зеленчукова диета, без мазнини и с повече течности.

 

 

 

 

източник: https://www.astrodata.bg/

 

No Comments Yet

Leave a Reply