Седмичен хороскоп за периода 4-10 Юни

Информационният поток продължава да е доста усилен и въпреки че Луната е намаляваща, вероятността да чуем важни новини, които касаят лични или обществено-значими въпроси е повече от голяма.

В този процес могат да се развенчаят някакви митове, не е изключено да разберем за скрити процеси, подвеждане и манипулации…Това няма да ни предпази автоматично от опасността пак така да попаднем в мрежите на чужди кроежи, хитри и нечестни домогвания, които да ни ощетят.

Вероятно през цялата седмица ще трябва да сме по-критични към онова, което чуваме, то може да е сензационно, поне така да звучи, но изобщо не е задължително да е вярно или окончателно, така че е препоръчително да сме по-спокойни към случващото се, да сме нащрек, да се пазим от интриги и „удари в гърба“, да се доверяваме повече на действия, натрупан опит и т.н, отколкото на обещания, красиви думи…

Мнозина ще изпитат силна необходимост или желания да се върнат към стари проекти и желание за развитие. Това може да са недовършени дела, които отново напомнят за себе си…Инициативите и предприетите стъпки сега, събитията от тази и следващата седмица могат да ни завъртят във водовъртеж от тенденции, от които ще се измъкнем едва през ноември. Хубаво е да следим за случващото се, да насочваме до колкото е възможно.

Хора от миналото също могат да напомнят за себе си или попадаме в ситуация на „дежа вю“, подобни личности и обстоятелства ще са водещ фактор и мотив, които ще ни стимулират, насочват в една или друга посока.

Околните продължават да играят водеща роля в живота ни, могат да ни извисят или сринат и изглежда, че едно от първите условия за успех или задача за изпълнение е да създаваме и укрепваме връзки, да се обграждаме с позитивни и зареждащи ни с енергия, идеи личности, да се интегрираме в колективи…

В паричните потоци настъпва необходимост от някаква корекция, това може да се отрази на заплащането, на курса на валутата, цени и т.н.

В любовта пак така- отношенията изискват своеобразна проверка и последваща трансформация, която ще усили привързаността или пък точно обратното- ще предизвика равносметки и не само, след които вече няма да е същото…Винаги е важно да не забравяме какво искаме, за да не получим друго от очакваното, за да не съжаляваме по- късно и т.н.

Успешна и щастлива нова седмица!

Овен – През тази седмица водите важни и разяснителни разговори, които могат да ви помогнат да надникнете „зад кулисите“, може би да осъзнаете за скрити процеси или подробности, които са способни да преобърнат представите ви, да повлияят силно на мнението ви или бъдещите ви планове. Прозорливостта и социалната ви активност няма да ви предпази автоматично от евентуална нечестност в поведението, така че е препоръчително да сте нащрек и да не се предоверявате твърде, напротив- търсете начини да потвърдите една или друга истина, твърдение и т.н.

Периодът не е подходящ за сключване на договори и водене на преговори, но е хубаво да си „сверите часовника“ с настроенията в близкото ви обкръжение, вслушвайте се в това, което ви казват, чете между редовете и можете да извлечете големи ползи, все пак знанието винаги е сила.

В семейството ви също текат процеси на трансформации, преценявате как да подобрите фона си на съществуване, взаимоотношения, разрешаване на битови казуси и т.н. Възможно е рязко да промените бъдещите си планове след обсъждания с близките ви хора, ако всичко е добре преценено- би трябвало да има обогатяващ ефект, дори и да е на цената на компромис. Ако не сте склонни към диалогичност и отстъпки, тогава може ескалират недоразумения, които ще имат трайни последици.

Стари приятели се сещат за вас или възникват интересни предложения, които ви връщат към минали възможности.

Телец – По различни поводи на вас ви се налага да сте доста инициативни, борбени, да отстоявате своите интереси. В този процес може да попаднете в ситуация от рода на: „старата песен на нов глас“, а може да възникнат предложения, идеи от миналото, които пак са актуални и способни да трансформират социалния ви статус генерално.

Онова, което предприемете сега, може да се окаже отправна точка и лайтмотив за идните близо 6 месеца. Вероятно е от водещо значение да избирате добре целите си, да си изградите стратегия, да действате, това няма да остане без последици и незабелязано, напротив, ще доведе до пробив или успехи, на които после пак така- ще разчитате дълго, вероятно и през идните години.

Водите емоционални разговори, чувате подобни новини, показващи по-далечни перспективи на развитие или хора стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл- преобръщат бъдещите ви планове, влияят ви много силно.

Мнението ви по важни въпроси, касаещи близки, любими хора или роднини се трансформира, „сверявате си часовника“ с реалността, а това винаги е повод за оптимално правилни решения.

Разходите ви нарастват, парите буквално могат да изтичат между пръстите ви, ако това е планирано от ваша страна и е с цел да си доставите удоволствие, вероятно всичко е наред. Но все пак е добре да се пазите от подвеждане, манипулации, които да се отразят и на джоба ви. Може да попаднете в ситуация- вие да плащате „сметката“, дори и да не сте я поръчвали, внимавайте, пазете интересите си…

Близнаци – През тази седмица вие често ще се оказвате в център от внимание, дебати, защото собствената ви инициативност или социална активност са на много високо ниво…в този процес можете да сбъднете ваша тайна и съкровена мечта, особено, ако тя е свързана с професионалната ви реализация. Но ако имате пропуски, представите ви са неточни, тогава по-скоро може да се разочаровате, да се разделите с илюзии.

Хубаво е през целия период да се пазите от особи, които могат да навредят на имиджа ви или дори пряко да ви нанесат щети- чисто материални, но не само.

В друг вариант ескалират принудителни плащания, те може да са и полезни инвестиции, но все пак е полезно да сте по-предпазливи, моментът не е удобен да давате пари на заем или да задлъжнявате…

Възможно е да възникнат идеи или предложения за пътувания, премествания. Може да вземете важни решения относно по-далечни перспективи на развитие или пък на този етап получавате подсказки- в каква сфера ще хвърляте най-много усилия сега и през идните месеци до есента, за да се справите с текущи приоритети или да разчупите границите на възможното пред вас.

Рак – През тази седмица все повече ескалира някаква дилема, която ви поставя на прага на житейски кръстопът, мнозина изпитват съмнения коя посока за бъдещото си развитие да изберат, вероятно и не без причина, а следствие на текущи събития, проведени разговори и т.н. Хора стоящи далеч от вас- буквално или в преносен смисъл, идеи за пътувания- внасят смут в душата ви. Моментът е подходящ да анализирате всичко, което е стойностно за вас или пък по-скоро се превръща в спирачка към чувството ви на щастие-общо. Дори и да се налага да правите компромиси, нека те бъдат умерени, за да не се подменят интересите ви.

Възможно е да се завихри някаква превратна точка в партньорските ви отношения, след която нищо не е същото. Нека тази тенденция да подейства като оздравителен процес, в който се отстраняват внимателно всички слаби звена, усилват се скрепващите елементи.

Владеят ви силни страсти, успехите ви за дълго ще се определят от подкрепата, която получавате от партньори-лични или делови, от влиятелни личности, така че е хубаво да се ориентирате в тази посока.

Вие ще полагате или много усилия да задържите онова, което имате като се вкопчите за идея или човек, или пък точно обратното- ще направите всичко възможно, за да се измъкнете от водовъртеж, който ви прави прекалено зависими, но и неудовлетворени. За сега- набелязвате посоката, получавате подсказки, провеждате разговори, чувате определящи новини…

При правилно избрана цел и най-малката стъпка ще ви отведе към голяма и желана победа, измъкване от сложни ситуации през ноември…стига да не се поддавате на емоции, да се стремите да сте оптимално обективни и т.н.

Лъв – Периодът е важен да извоювате по-престижни позиции в колектив или поне- да не позволявате околните да ви влияят така, че да подменят интересите ви, дори да ви изместят. Вероятно ще се водят бурни дебати, може да разкривате тайни процеси, вие имате достатъчно сили, за да се предпазвате от евентуална нечестност, подвеждане, дори интриги. Все пак е полезно да сте по-внимателни, да не се предоверявате.

Чувствата ви се ревизират, а може в душата ви да кипят силни страсти, но да не сте склонни да ги афиширате докато сами не прецените- какво действително искате и е ценно за вас. Ако в този процес се разделите с хора или обстоятелства- това в повечето случаи ще е полезно за вас, ще има оздравителен ефект-буквално или в преносен смисъл. В действителност е препоръчително да не се поддавате на излишни емоции и да сте по-внимателни към здравето си.

Ежедневието на повечето от вас може да е извън обичайния ритъм поради допълнителни задачи за изпълнение, изненади и т.н.

В близкото обкръжение на мнозина се появява енергична личност, това може да е партньор от миналото, който отново напомня за себе си и може трайно да се настани в живота ви, ако ви интересува и му позволите разбира се…

Конкуренцията около вас също расте, стопирайте подобни тенденции, като се обедините с определен кръг от хора, намерите съдружници, дори покровители…иначе може да ви се наложи до есента да хабите твърде много енергия, за да се доказвате пред личности, които не го заслужават.

Дева – Вие сте във важен период, който засяга общественото ви положение или в частност- брак, партньорски отношения. Вариантите са много и различни, сега вероятно ще ги обсъждате с важни за вас хора, под чиито въздействие се оказвате, влияят ви силно и т.н.

Възможно е да ескалират разяснителни разговори, в които се уточняват подробности, дори истини, които до този момент може да сте обикаляла по различни поводи. Какво пък-яснотата винаги е полезна, тя снема напрежение и помага да вземем оптимално правилни решения.

Набележете си ясна цел, тя ще се оцени  и задължително ще доведе до успехи, дори и да не е веднага, то поетапно и през идните дни и седмици.

Ежедневието ви е доста натоварено, но и резултатно. Не е изключено  да ескалират стари задължения, да си върнете нещо изгубено, минали възможности и теми от ежедневието отново да се върнат към вас. Преценете дали искате да ги допуснете, но им обърнете внимание, защото това може да са приоритети, които да се превърнат в лайтмотив  за дълго, поне за идните няколко месеца.

Везни – Ежедневието на повечето от вас е извън обичайния ритъм поради необходимост да се справяте с уреждане на документи, това може да са принудителни пътувания, повишени изисквания, силно влияние на хора, които са стоящи далеч от вас. Бъдете предпазливи, за да се предпазите от некоректно отношение, внимавайте за подробности и действително ще успеете да разчупите границите на възможното пред вас.

Пластовете под краката ви се наместват с малки и големи земетресения-образно казано и тези процеси трябва да са свързани с намаляване на евентуално напрежение, което засяга дома и семейството ви, това също може са разрешаване на имотни и битови казуси. Нещо в тази сфера се променя и нека да е в оптимално подходяща за вас посока, но тенденциите са зададени в миналото и на този етап по-скоро клонят към развръзки. Ако крайният резултат не ви удовлетворява, тогава и по един естествен начин пред вас ще се разкриват варианти за въздействие.

Мнозина чувстват, че творческият им потенциал и способности нарастват, а това може да ви направи по-самостоятелни и независими, да ви изведе като лидери пред околните.

В друг вариант-може да решите да сбъднете съкровена мечта, да се отдадете на хоби, което да стане и ваше призвание, професионална реализация.

Можете да получите подкрепа от енергична личност, ако такава се появи сега в живота ви, може и там да остане, да ви подкрепя още дълго време…

Скорпион – Вие сте в силно трансформиращ период, който може да окаже влияние на онова, което имате-общо. За да преумножите успехите си и да се предпазите от евентуални загуби е препоръчително да си изберете хора, с които да обедините усилия, да потърсите-откриете съмишленици по водещи за вас теми, поне- да се възползвате от странично мнение, което да ви предпази от подвеждане и т.н.

Разходите ви през тази седмица могат да нараснат и причината за това да са инвестиции в бизнес, любими хора. Хубаво е, ако можете отложите подобни инициативи за следващата седмица, а за сега- по-скоро да попълните евентуални пропуски, пробойни, да се пазите от подвеждане.

В семейството ви може да се възобновят стари теми, но на „нов глас“, това може да са ключови събития за родените през първи деканат на зодията, но и всички останали в различна степен. Оценете случващото се, в оптимален вариант можете да предприемете премествания, пътувания, ремонти- това може да разтовари евентуално напрежение и дори да има оздравителен ефект върху най-близката ви среда а съществуване.

Стрелец – Популярността ви расте, вероятно поради собствената ви социална активност и инициативност. Вие променяте начина си на мислене и все по-агресивно, неуклонно защитавате интересите си, може да си служите с думите като с оръжие, вероятно и не без причина, а защото сте предизвикани.

Не е изключено да възникнат стари идеи, предложения, нещо от миналото, което не сте довършили или изоставили като проект, сега отново да се възвърне към вас. Обърнете внимание на информацията ,която получавате, преговорите и срещите, които водите- те могат да се превърнат в крайъгълен камък, който ще определи приоритетите ви за дълго и до есента. В началото винаги по-лесно се влияе, така че анализирайте и насочвайте…

Получавате интересни новини, водите подобни определящи разговори с ваши партньори-лични или делови. Тенденциите, които зададете във взаимоотношенията ви пак така- ще останат трайно като фон, имайте го предвид и нека случващото се да освежи атмосферата ви на съществуване, а не обратното.

Въпроси свързани с дома и семейството, може-битови или имотни казуси да внасят смут в душата ви, но сега е подходящият момент да сложите ред в хаоса, да се измъкнете от вид неясноти и т.н.

Козирог – Ежедневието ви е доста натоварено и динамично, но моментът е изключително благоприятен да се докажете на работното си място и дори да заемете по-престижни позиции, ако задълженията ви го позволяват.

В този процес можете да водите разяснителни разговори с колеги, които да внесат яснота относно бъдещите ви работни перспективи на развитие. В друг вариант- разбирате за ерозивни процеси, налага се да се справяте с нечестност и да сте внимателни да не ви въвличат в интриги, които да се отразят на професионалната ви реализация.

Мнозина разбулват тайни, развенчават митове по различни поводи.

Може да ви се наложи да преподписвате договори, а ако не ви удовлетворява статуквото, тогава точно обратното- по един категоричен начин ще късате връзки и контракти.

Вие за дълго се очертавате като лидери, хора, които ще указват значимо влияние на близкото си обкръжение- дали злоупотребявате с властта си и сте прекалено крайни, безкомпромисни или успявате на откриете оптимален баланс между ваши и чужди интереси си проличава сега и в по-ярки краски в партньорските ви отношения /лични или делови/. В повечето случаи вие насочвате тенденциите, не го забравяйте…

Водолей – Ежедневието ви е доста натоварено и динамично, но моментът е изключително благоприятен да се докажете на работното си място и дори да заемете по-престижни позиции, ако задълженията ви го позволяват.

В този процес можете да водите разяснителни разговори с колеги, които да внесат яснота относно бъдещите ви работни перспективи на развитие. В друг вариант- разбирате за ерозивни процеси, налага се да се справяте с нечестност и да сте внимателни да не ви въвличат в интриги, които да се отразят на професионалната ви реализация.

Мнозина разбулват тайни, развенчават митове по различни поводи.

Може да ви се наложи да преподписвате договори, а ако не ви удовлетворява статуквото, тогава точно обратното- по един категоричен начин ще късате връзки и контракти.

Вие за дълго се очертавате като лидери, хора, които ще указват значимо влияние на близкото си обкръжение- дали злоупотребявате с властта си и сте прекалено крайни, безкомпромисни или успявате на откриете оптимален баланс между ваши и чужди интереси си проличава сега и в по-ярки краски в партньорските ви отношения /лични или делови/. В повечето случаи вие насочвате тенденциите, не го забравяйте…

Риби – В дома и семейството ви продължават да се случват едни от най-значимите събития, които изискват повече внимание, че и провеждане на дебати, вземане на решения.

Вероятно не всичко ще бъде според вкуса ви- вашето мнение и очаквания могат да се разминават с това на близкото ви обкръжение, но нека това да се превърне в повод да си „сверите часовника“ с реални възможности или предизвикателства, за да реагирате по оптимално правилен начин. Вероятно част от онова, което се оформя пред очите ви е отдавна съществуващ фон, но сега го виждате в друга светлина, със съответни други шансове за въздействие.

Сменяте подхода, сменяте крайния изход, а за вас за дълго и перманентно ще изплуват варианти за развитие и до есента ще изберете най-печелившия.

Хора близки до сърцето ви-от деца до партньори попадат в обновена обстановка, а заедно с тях и вие.

Имате шанс да трансформирате взаимоотношенията си, положението си в колектив в една по-положителна посока, но на този етап това може да стане предимно на база компромис, разбиране и т.н.

 

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

No Comments Yet

Leave a Reply