Седмичен хороскоп за периода 4-10 Юли

Седмицата започва с Новолуние в зодиакалния знак Рак, което е едно от ключовите за цялата 2016 година, факт, който можем да усетим на различни нива- в личния ни живот или в по-глобален аспект- на държавно или  международно ниво…Вероятно ще чуем новини, които ще оставят дълбок отпечатък в съзнанието ни или могат да трансформират целия ни начин на съществуване до средата на юли.

Тенденцията обхваща всички, но все пак зависи дали сте пряко засегнати от планетарните влияния-съответно сте в център от събития, сами ги генерирате и т.н. или по- скоро сте въвлечени в общия поток- от външни въздействия на обстоятелства, конкретни лица…

Новолунието в Рак задава кардинални промени в дома, семейството, „родината”, най-близката ни среда, в които предстоят малки или големи „земетресения”, наместване на пластовете.

През настоящия период, под въздействието на новини и взети решения, можем да преобразим живота си. Можем да въздействаме и насочваме бъдещите перспективи в една по-положителна посока, а в известен смисъл-това послание на звездите е императивно. Няма да лисват и изненади, същевременно по-емоционалните или темпераментни личности ще са склонни да действат рисково, да отстояват мнението си до краен предел, да преследват целите си с цената на всичко.

Да, вероятно мнозина ще се откажат от нещо важно, за да придобият друго и отчетено за по-значимо.

Стелиумът /сбор от планети/ в Рак подсказва, че ще действаме и мислим повече емоционално, според онова, което е натрупано като преживявания, отколкото чисто логически.

Отключват се инстинкти за само-съхранение-буквално или в преносен смисъл, защото усещаме, че се намираме в превключващ етап от развитието си или  това е по-скоро естествен отговор на вид провокации…

Венера, планетата на любовта ни подтиква към силни чувства и страсти, които ще означават за едни- забележителна романтика, среща с любовта, бързи идеи за сключване на брак и т.н.

За други, ако са ескалирали недоразумения в партньорските връзки, то те могат да преминат на ново ниво, да изискват обновление или направо да се разпаднат по един внезапен начин.

Но едва ли някой ще остане безразличен през тази седмица и обиколен от Богинята на Любовта- Венера.

От 07 до 11 юли бъдете внимателни в изказа и помнете ,че „казана дума е хвърлен камък”. Залива ни информация…

През този период е полезно да се пазим от инциденти на пътя и не само…

 

Овен – Най-важните събития в живота ви продължават да са свързани с дома и семейството ви, като Новолунието от понеделник и вторник може да ви подейства подобно на „пусков механизъм” на преобразувания в това поле, съпътствани от вземане на важни решения, например за инвестиции в недвижимо имущество, премествания, сключване на брак…вариантите са много, водите се от чувствата си и от онова, което се отпушва по съвсем естествен начин и е закодирано като тенденция в миналото, да кажем-от средата на март.

Ако съществуват недоразумения между вас и близките ви обаче, тогава не сте предпазени от изненади, някой от тях сами предизвиквате, дори и да е неволно, а други са под формата на развръзка.

Вие сте много емоционални, в душата на мнозина бушуват силни страсти и чувства, подтикващи ви към крайности. Обикновено това е повод за прояви на по-голяма решителност, която на вас и без това не ви липсва.

Все още сте в благоприятен период да подобрите позициите си на работното ви място, като минимум- да ги утвърдите, въпреки че лични въпроси може да изместват подобни теми или поне да се налага да ги обсъждате с близките си.

Понеделник и вторник са показателни, преобразуващи, дребни действия имат дълготрайно отражение. Сряда и четвъртък ви надаряват с доза късмет, можете също да се поглезите, да удовлетворите своя прищявка, да порадвате сърцето си. В петък и събота дните са динамични, няма да ви липсват ангажименти, с които се справяте успешно. В неделя- водещ мотив са партньорските връзки, подходящо е да ги заздравите, да изчистите евентуални недоразумения.

 

Телец – Вашата социална активност перманентно се усилва, паралелно с това нараства и популярността ви, способността ви да привличате погледи, да печелите симпатии и поддръжка от околните, които могат да преобразят начина ви на съществуване.

Общуването  е повод да получите полезна, важна информация, от която да се възползвате. Не са изключени разяснителни разговори, новини, променящи коренно първоначалните ви намерения или отношение към конкретни личности. Изненади, ако има нещо, което не сте забелязвали- се прояснява.

Разбирате на кого можете да разчитате, кой ви носи повече вреда, отколкото полза, ако имате недоброжелатели около вас, те ще покажат своето лице, а вие ще бъдете по-крайни спрямо тях и така е редно…

Средата ви се трансформира- поради пътувания, премествания, нови позиции, които заемате.

Ключов период за партньорските ви връзки, ако са ескалирали евентуални недоразумения, сега имате шанс да ги изясните, а ако сте сами- можете да срещнете любовта по един бърз и неочакван начин.

В понеделник и вторник сме под влияние на Новолунието, за вас то означава нов старт, който може да ви отведе далеч към мечтите ви и всичко зависи от собствената ви инициативност. Емоционални разговори, срещи… В сряда и четвъртък се раздвоявате между различни приоритети, семейни въпроси ви фокусират и мобилизират. В петък и събота звездите са на ваша страна, възползвайте се! Неделя е динамичен ден, няма да скучаете.

 

Близнаци – Вие се намирате във важен период относно финансовото ви благосъстояние. Звездите ви дават шанс да се докажете на работното си място и да повишите доходите, да получите бонус или морално поощрение, а ако нямате подходяща професионална реализация, тогава можете да си потърсите и намерите такава, която да ви удовлетворява повече в материален аспект.

Ежедневието ви е много динамично, самите вие сте активни, дейни- по желание или пък принуда, защото ви се налага да се доказвате или просперирате в конкурентна обстановка, поради други външни обстоятелства, които ви мобилизират.

Новолунието от понеделник и вторник влияе силно на „сигурността ви” – в един по-общ смисъл, на онова, което имате. Навлизате в нов период, през него е добре да се вглеждате в подробности влияещи на вашата стабилност, приоритетна тема може да е приходи-разходи, не са изключени внезапни, непланирани плащания…В друг случай, това са дълго, които вече няма как да обикаляте. Не е препоръчително обаче да поемате излишни рискове, да теглите кредити, да давате пари на заем към настоящия момент, защото после може да отчетете действията си повече като загуба, отколкото полза.

Личните взаимоотношения и чувствата ви се влияят силно от прозаични теми, тенденцията охлажда страстите или ги приземява, но е факт, че можете да разчитате на семейството си, а и усещането ви за щастие до голяма степен се определя от подкрепата на близките ви хора.

В сряда и четвъртък сте в център от събития, с по-голяма лекота осъществявате намеренията си, възползвайте се! Това са най- силните ви дни! В петък и събота тонусът ви не е твърде висок, ако е възможно намалете темпото. В неделя- сте във „свои води”.

 

Рак – Новолунието от понеделник и вторник се случва във вашия зодиакален знак и ви указва своеобразно ново начало, вид обновление в начина ви на съществуване, което вие насочвате /звездите ви надаряват с достатъчно ресурси за това/ или поради външни, подтикващи ви обстоятелства да извършите по-значими трансформации в живота си.

Социалната ви активност, срещи, пътувания са не само приятни, но могат да ви донесат и ползи, да разширят хоризонтите пред вас по различни начини.

Обменяте интересни идеи, водите ползотворни преговори, тенденция, която ви помага да заздравите стари отношения или да създадете нови, които да разширят хоризонтите пред вас-буквално или в преносен смисъл.

До 12 юли, може да се каже, че вие сте в ключов, преобразуващ период, предимно родените във 2 деканат, но и всички останали в различна степен, дребни действия, събития, прорастват не само през следващия лунен месец,  а ви указват влияние за много по-далечна перспектива- за година и повече.

Вслушвайте се във вътрешния си глас и интуиция, препоръчително е да сте максимално инициативни, защото се намирате в един от най-силните си периоди през годината! Възползвайте се- мечтайте, планувайте, действайте, а звездите ще ви подкрепят…

Партньорските ви отношения преминават на друго ниво, защото вземате важни решения за общото ви бъдеще, защото гледате на любимия си човек с други очи или понеже около него ескалират трансформации, които се отразяват и на вас самите.

Много емоционални разговори и новини, особено през втората част на седмицата. В сряда и четвъртък- шанс да повлияете положително да доходите си, да спечелите нещо- материално, морално. В петък и събота-приятни, полезни разговори, новини. В неделя- избягвайте крайности.

 

Лъв – Вие сте много емоционални, възможно е да си мечтаете за далечни хоризонти, които да ви откъснат от текущите ангажименти,  протичащи под напрежение.

Всъщност, почивката, пътуванията, смяната на средата може да ви се отразят прекрасно и да ви заредят с нови сили и енергия.

Към настоящия момент звездите в по-остър „тон” ви показват онова, което трябва да оставите зад гърба си, но също ви надаряват и с някакви алтернативи, от които можете да се възползвате, ако поискате. В този процес си разяснявате ситуации, обстоятелства и детайли, които може и да сте пренебрегвали, а някой от вас научават тайна, която отпушва поредица от следствия и реакции. Знанието винаги е „сила”, а сега се осветяват повечето аспекти от вашия живот, дори и да е на база- предимно ваши анализи и ретроспекции.

Каквото и да е,  полезно да не се претоварвате, не форсирайте събитията, те се движат повече по инерция, опитайте се предимно да изчистите от дома, а и близкото ви обкръжение, онова, което вече не ви е нужно, за да позволите скоро нещо ново да нахлуе в живота ви. Понеделник и вторник са показателни в тази връзка, дните не протичат по предварителен график или очаквания.

Сряда и четвъртък са най-хубавите ви дни, възползвайте се! В петък и събота шанс за печалба или да преобърнете хода на събитията във ваша полза. В неделя-новини и изненади.

 

Дева – Вашата социална значимост се променя, расте популярността и влиянието ви върху околните, поради собственото ви активно поведение, инициативност или защото сте на нова позиция, променили сте средата си и.т.н.

При всички случаи компания няма да ви липсва, както и хора, на които да разчитате, да ви помагат, при условие, че имате нужда от това.

Успехите пряко зависят от подкрепата на околните, но сега  я получите от различни посоки- приятели, колеги, влиятелни личности, че и опека от страна на Съдбата.

Може да се каже,че сте в един от най-хубавите ви периоди през годината, онова, което завоювате, после ще ви базисна опора дълго време.

Юпитер- планетата на щастието е във вашия зодиакален знак до септември, към настоящия момент е прекрасно аспектирана, така че е препоръчително да сте максимално дейни в посока собствените ви мечти и желания, за да не пропуснете някой шанс пред вас.

Водите успешни преговори, сключвате изгодни договори, ако това е ваш приоритет…

Партньорските отношения се хармонизират, но ако има качествени различия между вас и любимия ви, включително и натрупана неискреност, то тя ще избие в ярки краски ,за да ви принуди да действате по-крайно и решително.

Ако сте сами- едно приятелство може бързо да прерасне в романтична връзка.

Новолунието от понеделник и вторник е като „пусков механизъм” за по-добрия ви социален статус. В сряда и четвъртък сте твърде емоционални, не се претоварвайте… Петък и събота са прекрасни, за да демонстрирате своите качества, „под светлината на прожекторите сте”, привличате внимание. В неделя- спонтанни разходи.

 

Везни – Вие сте в ключов етап относно вашия социален статус-приоритетно и за повечето от вас това е кариерното развитие, но не е изключено да засегне и семейните ви, домашни условия на съществуване, които могат да се трансформират по ваше желание или под влияние на външни обстоятелства, но по-важното е, че до средата на юли вие можете да насочвате потокът от събитията в значима степен и в по-изгодна за вас посока.

Новолунието от понеделник и вторник е на своеобразно ново начало за вас, като минимум- за имиджа ви…Благоприятен период да повишите доходите си, да получите адекватна разплата на положени вече от вас усилия, включително и такива, които ви тормозят или спират от средата на април.

Ако професионалната ви реализация не ви удовлетворява, подходящо е да си потърсите такава, а звездите ще ви подкрепят.

Бъдете инициативни, за да не пропускате шансове, а и защото е добре да изпреварвате хода на събитията, да сте в „крак” с нови тенденции и условия, които се променят.

Мнозина може да се изправят пред житейски кръстопът, налага им се да направят избор, като един приоритет може да е с цената на друг, който жертвате или оставяте зад гърба си.

В сряда и четвъртък няма да ви липсва приятна компания и подкрепа, ако се нуждаете от такава. В петък и събота- вид алтернативи се оформят пред вас, ваше право е да ги оцените или пренебрегнете. В неделя привличате погледи, но сте доста емоционални, на повърхността изплуват всички трупани преживявания…

 

Скорпион – Новолунието от понеделник и вторник може да е своеобразно ново начало за вас, което да премахне бариери по пътя ви на развитие, да разшири границите ви на себе-осъществяване.

Може да решите да пътувате и това ще е съпътствано с ярки, запомнящи се преживявания.

Благоприятен период за уреждане на правни казуси, оформяне  на документи, повишаване на ценза, при условие, че пред вас стоят подобни теми.

В друг случай ви вълнуват хора „стоящи далеч от вас”, можете да разчитате на поддръжка от тяхна страна, но също и изненади.

Ако сте сами, пътуванията, социалната активност като цяло- могат да са повод да срещнете любовта.

Водите разговори, получавате новини, които оставят траен отпечатък в съзнанието ви,  а в някой случаи се оказват превратни за бъдещите ви намерения и път на развитие, особено през втората част на седмицата…

Материалното ви положение продължава да е сложно и нека това да е стимул за развитие, поправяне на грешки и т.н. Сряда и четвъртък са важни за имиджа и кариерното ви развитие ,може да се окаже, че сте в център от внимание или събития. В петък и събота- приятели се сещат за вас, намирате си приятна компания. В неделя- мнозина имат нужда да намалят темпото или да си дадат почивка.

 

Стрелец – Новолунието от понеделник и вторник може да е своеобразно ново начало за вашата „сигурност”- в един по-общ смисъл или онова, което имате. Вероятно много инвестирате във вашето бъдеще или най-близката ви среда-дом, семейство и т.н. Инвестициите в повечето случаи са оправдани и със съответната възвращаемост.

Любов, пари, всичко ценно за вас е в период на преоценки или трансформации, налага ви се да извършите известни корекции в намеренията си или пък да направите своеобразен избор по кой път да поемете.

Всяко решение си има съответна цена- буквално или в преносен смисъл, а вие ще решите дали да я платите, особено през втората част на седмицата.

Полезно е все пак да следите за материалното си благополучие и да избягвате прекалени рискове.

По отношение на кариерното ви развитие- вие продължавате да сте в силен период, можете да разчитате на поддръжка от страна на влиятелни личности или вид обстоятелства са на ваша страна.

Нови алтернативи- в личен и професионален план, могат силно да ви изкушат.

Промени около финансовото състояние на близък за вас човек, рефлектират и върху вас самите.

В сряда и четвъртък преобладава ентусиазмът, трудно си слагате спирачки… В петък и събота ви върви, въпреки че може да сте силно провокирани да отстоявате правата си, да действате… В неделя- можете да изкарате приятно, да се разтоварите с приятели.

 

Козирог – Новолунието от понеделник и вторник е своеобразно ново начало или рестарт в партньорските ви отношения, които могат да бъдат стоплени, подобрени, благодарение на проведени разговори или пътувания, оказващи се за мнозина особено романтични.

В друг случай, промени около много близък за вас човек, рефлектират и върху вас самите, налагат се разяснителни разговори ,вземане на крайни решения относно бъдещото ви развитие.

Може да има теми, които ви тревожат, изяснявате си перманентно, подобно на вдигаща се „пелена” от неясноти. Това също може да са въпроси, които са трупани дълго, обикаляни и пренебрегвани са, отчитани са за „извън контрола ви”, но до края на юли е оптимален срок за се измъкнете от този водовъртеж…

Прекрасен период да потърсите и намерите опека от влиятелни личности, които да подкрепят и подпомогнат вашите намерения, планове, бъдещи успехи.

Колкото сте по-инициативни, толкова повече шансове ще се разкриват пред вас. В сряда  и четвъртък можете да повлияете положително на материалното си благосъстояние и не без подкрепа от страна на другите. В петък и събота звездите са на ваша страна, а в неделя ”почивате” активно.

 

Водолей – Новолунието от понеделник и вторник може да обнови позициите ви на работното място, като звездите ви дават шанс да повишите доходите си, да получите финансов бонус, морално поощрение и т.н.

Вие сте много ангажирани, част от задачите ви за изпълнение може да се отчитат като непредвидени, допълнителни, но това само ще ви амбицира да се мобилизирате и да се справите с онова ,което отчитате за извън контрола ви или е съпътствано с напрежение. В този смисъл може да действате крайно, когато отстоявате правата си.

Ако статуквото не ви удовлетворява, тогава търсите и намирате други варианти за себе-реализация и да, звездите ще ви подкрепят, възползвайте се от тяхната опека, особено до 12 юли.

Някой от вас водят напрегнати разговори, преговори, в този смисъл не са изключени и изненади, които оформят „таван” от възможности или ви подтикват внезапно, бързо да промените мнението си първоначално поетия път за развитие.

В живота на мнозина съществува енергична личност, която ги стимулира, напътства, помага…

Пробойните на финансовото ви състояние продължават да са големи, но вие можете да се справите с тях към настоящия момент, стига да сте по-енергични и инициативни.

В сряда и четвъртък социалната ви активност е значима, привличате погледи и симпатии, популярността ви расте. В петък и събота шансове за печалба, но и допълнителни разходи, избягвайте спорове с близки на подобни теми. В неделя- звездите са на ваша страна, глътка въздух и щастие…

 

Риби – Новолунието от понеделник и вторник поставя ново начало в партньорските ви отношения, във важни за вас проекти, включително творчески инициативи, частен бизнес, ако имате такъв.

В много отношения звездите ви подкрепят, така че да сбъднете съкровена мечта или звездите ще намерят все някакъв начин да порадват сърцето ви.

Ако имате деца, те също може да са повод са силни емоции…

През тази седмица водите разговори или чувате новини, които оставят траен отпечатък в сърцето ви.

Не са изключени спонтанни разходи за любими хора, хоби или под формата на инвестиция за бъдещия ви просперитет.

До средата на юли- шанс да извършите пробив към ваша мечта. В сряда и четвъртък сте доста ангажирани, действията ви са резултатни, пряко се имплантират в имиджа или кариерното ви развитие. В петък и събота- фокусна точка са партньорските взаимоотношения, подходящо време да ги подобрите ,заздравите. В неделя- склонни сте на равносметки, крайни сте в решенията си.

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com/

No Comments Yet

Leave a Reply