Седмичен хороскоп за периода 4-10 май

Енергията на тази седмица ще е много материална. Всяка цел ще изисква усилия. Мислите ще са активно насочени към парите и към материалната сигурност. През тази седмица мързела няма да бъде толериран и може да създава много проблеми.  Изисква се да сме активни и отговорни към собствените ни цели и да ги преследваме по един отговорен начин.

 

Овен – в началото на тази седмица имате възможност да реализирате начинание, от което ще извлечете значителни дивиденти във времето. Но имайте предвид, че трябва да установите рамките на това партньорство, и стриктно да се придържате към тях. Към средата на седмицата има вероятност да поемете риск в професионалната сфера. Преценете добре възможностите си. Има опасност от напрежение в работната среда. Не се отпускайте в края на седмицата. Действайте според обстоятелствата. През почивните дни всичко ще бъде нормално, без излишни сътресения. Ще получите предложение, което трябва внимателно да обмислите. На някой от вас ще се наложи да направят компромис в любовта.

 

Телец – през първия ден от новата седмица трябва да си осигурите подкрепата на достатъчно хора, които да ви помогнат при възникване на трудности. Към средата на седмицата много от вас ви очакват промени в личен план. Би било добре да контролирате емоциите си. Към края на седмицата търпението ви в личен план ще бъде достойно възнаградено. През почивните дни с готовност приемете подкрепата, която интимната ви половинка желае да ви окаже. Отделете достатъчно време за близките и обичаните от вас хора. Моментът ще се окаже ключов за много от вас, особено ако очаквате да получите известия от личен или от делови характер. Промяната в живота ви ще бъде за добро!

 

Близнаци – в началото на седмицата ще имате възможност да осъществите контакти, които ще изиграят съществена роля на работното ви място. Към средата на седмицата периодът ще се окаже от изключителна важност за тези представители от знака, които планират да извършат промяна в живота си. Към края на седмицата ще се наложи да се занимавате с административна работа. Обърнете внимание на здравето си, особено ако имате оплаквания в последните дни. През почивните дни много от вас ще се радват на взаимност, разбиране и подкрепа от страна на интимната половинка. Отделете време за любимите си занимания.

 

Рак – в началото на новата седмица е изключително важно да прецените докъде се простират възможностите ви. Имайте предвид, че обстоятелствата около вас може да се променят моментално в динамичната среда, в която се намирате. Към средата на седмицата е важно да следвате установените правила, за да избегнете затруднения или неприятности. Не предприемайте рисковани ходове в делови план. През втората половина на седмицата не предприемайте нищо съществено в живота си. Опитайте се да затвърдите положението си на работното място. Към края на седмицата ще ви бъдат предоставени редица улеснения от съдбата, така че – възползвайте се от тях пълноценно. През почивните дни не поемайте допълнителни ангажименти. Положете грижа за себе си и близките си. Пред някой от вас ще изникнат неочаквани предизвикателства от личен характер.

 

Лъв – в началото на седмицата преценете внимателно ситуацията на работното си място. Възможни са конфликти. Към средата на седмицата някой от вас може да изпитат сериозни финансови затруднения. Избягвайте необмислени покупки. Имате нужда от човек, на когото можете да разчитате в труден момент. В края на седмицата не се поддавайте на манипулация се поддавайте на манипулации, тъй като това може да навреди на връзката ви в личен план. При спор е добре да запазите неутралитет, в случай че не сте пряко ангажирани. През почивните дни отделете време за пълноценен отдих. Занимавайте се с неща, които ви доставят удоволствие и ви помагат да се откъснете от ежедневието.

astro-22
omtimes.com

Дева – през тази седмица успехите ви в професионален план ще се измерват с постигнатите резултати. Ако желаете промяна, сега е момента да я направите. До средата на седмицата много от представителите на зодия Дева ще бъдат застигнати от щастливи обстоятелства, които до голяма степен ще променят живота им. Съобразете действия си с реалността. В края на седмицата в деловата и в материалната сфера избягвайте всякакви крайности. Моментът е благоприятен за придобиване на допълнителни знания и умения чрез обучение или практика. През почивните дни освободете съзнанието си от проблемите. Не отлагайте вече планираните промени от личен характер. Имате нужда от подкрепата на семейството.

 

Везни – с настъпването на новата седмица ще намерите решение на много въпроси, които ви притесняваха напоследък. За мнозина от вас това време ще бъде свързано с полезен опит, както и с нови запознанства, които ще открият интересни перспективи пред вас.

До средата на седмицата се опитайте да се справите с най-важните въпроси, и отделете време да общувате с близките си хора. Имайте предвид, че ще бъдете много ангажирани да уреждате важни срещи с лица, от които по един или друг начин сте зависими.

Края на седмицата ще бъде по-благоприятна за Везните мъже. Те ще могат да демонстрират лидерските си качества. Докато дамите Везни ще се радват на късмет в неделя, когато ще успеят да вземат правилно решение в изключително заплетена ситуация. Пазете се от всякакви измами.

 

Скорпион – през тази седмица ще ви се отвори възможност да започнете проект, за който до сега не разполагахте условия за реализация. Постарайте се да изпълнявате в срок задълженията си. Към средата на седмицата ще имате възможност да предотвратите конфликт, или сложите край на стара вражда. През втората половина на седмицата се опитайте да подобрите стила си на живот без това да е свързано с големи разходи. Към края на седмицата в някой от вас ще се загнезди чувството на съмнение към половинката. През почивните дни късметът ще бъде на ваша страна, но е необходимо да се отнасяте с известни резерви към възможностите, които се отварят пред вас. Някой от вас ще трябва да се справят с битови проблеми в дома си.

 

Стрелец – тази седмица определящо значение за вас ще имат контактите. До средата на седмицата не бързайте да подписвате договори (от всякакво естество). Постарайте се да изпълните рутинните си задължения, дори и да ви липсва желание. Около средата на седмицата спокойното темпо на работа ще ви позволи да обърнете внимание на проект, който обмисляте вече дълго време. Постарайте се да подберете надежни партньори. В края на седмицата не предприемайте каквито и да било промени в живота си. През почивните дни се отърсете от тревогите си и се отдайте на пълноценен отдих. По отношение на любовта не се страхувайте от трайно обвързване! Ако ви потърсят за становище по въпроси, които не ви засягат пряко, заемете пасивна позиция!

 

Козирог – още в първите дни на новата седмица ще се наложи да се заемете с разрешаването на всякакви конфликти, възникнали в отношенията ви с приятели, познати или колеги. Желателно е да не се поддавате на провокации. Към средата на седмицата преценете доколко може да си позволите да поемете определени рискове в професионално или в материално отношение. На работното си място е изключително важно да се чувствате максимално комфортно. Не забравяйте, че финансовата ви стабилност до голяма степен ще зависи от умението да планирате умело разходите си. Към края на седмицата ви предстои вземането на важно решение. Обмислете го добре преди да е станало прекалено късно. През почивните дни се наслаждавайте на миговете на пълно щастие. Пълноценната почивка ще ви помогне да се освободите от напрежението. Отношенията ви с половинката ви ще са прекрасни, което допълнително ще спомогне да се насладите на отдиха.

 

Водолей – тази седмица е доста спорна за вас и носи както положителни, така и отрицателни тенденции. Кръгът на социалните ви контакти се разширява, но сте склонни да се доверявате на неблагонадеждни партньори. През тази седмица може успешно да решите финансов въпрос, но ще ви остане малко време за романтични преживявания.

В първите дни от седмицата ще имате възможност да се освободите от сериозен товар в професионалната сфера. Добре е да загърбите реваншизма, особено ако сте били жестоко наранени от колега, приятел или познат. Около средата на седмицата не е препоръчително да поставяте ново начало в делови или в личен план. Последните дни от седмицата ще бъдат доста сложни от гледна точка на семейството и романтичните отношения. Вашият интерес към противоположния пол е прекалено голям и може да има пагубни последици, ново познанство е малко вероятно да доведе до началото на една дългосрочна връзка.

 

Риби – седмицата ще започне за вас с рутинните задължения. Периода е подходящ за дейност, от която може да спечелите допълнителни средства. Възползвайте се от възможностите, които съдбата ви предоставя. Към средата на седмицата някой от представителите на зодията ще успеят да преодолеят свои предразсъдъци, дължащи се най-вероятно на липсата на достатъчно информация или опит. Към края на седмицата много от вас могат да очакват приятни новини. През почивните дни е важно да възстановите загубената от вас енергия през изминалите работни дни. Постарайте да съсредоточите изцяло вниманието си върху важните за вас неща. Хубаво би било да отделите и достатъчно време за пълноценен отдих.

 

 

 

 

източник:http://www.astropro.bg/

снимки:  www.omtimes.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply