Седмичен хороскоп за периода 30.10. – 05.11.

В месеца на Скорпион  могат да се случат едни от най-значимите за нас събития за идната близо година, поради влиянието на Юпитер в този сектор, който показва, че именно тенденциите оформящи се през това време ще се преумножават, ще са повод за стремителен ръст за едни, а за други- необходимост да се борят, за да удържат онова, което имат-материално подчертано, но не само… Следете, анализирайте, но и преследвайте активно и най-смелите си мечти. Скорпион обича риска или го изисква, за да се постигнат желаните резултати. В други случаи това е необходимостта да се жертва едно, за да се придобие второ и т.н.

Преуспяват онези, които използват стратегия, не афишират твърде своите намерения, осланят се на интуицията си, а тя ще се усилва в пъти през настоящия период, може да ни дари прозрения или пък възможност да узнаем тайни, да надникнем отвъд видимото.

Това е лайтмотив за новата седмица- да научаваме за скрити процеси, да използваме неявни методи, за  да разрастваме благосъстоянието си…

Дали се справяме добре с текущи задачи, верен ориентир ще бъдат точно паричните потоци, съответно дали преобладават печалбите или пък загубите. През втората част от седмицата могат да се проявят внезапни харчове и над средното ниво, но също шансове за стабилизация приходите, вероятно и като развръзка на вече положени усилия, при способност да се обединяват усилията…припомням, че сътрудничеството е свързващо звено, което не може да бъде прескочено на този етап…

В обществено значим план- също се очаква да се вземат определящи решения, които касаят финансовото ни състояние, особено в дните на Пълнолунието-03, 04 ноември, когато традиционно предстоят пик от показателни новини, развръзки и т.н.…Предстои да видим но картинката много напомня на преместване на „гърненце със злато“- образно казано, в оптимален случай- дава се възможност всеки да си изрови някакво съкровище, отново като метафора, но като разполага с нужната информация все пак, потруди се и т.н….

Седмицата е силно трансформираща на емоционално, психическо и физическо ниво. По-рационалните личности едва ли ще се чувстват в свои води, но могат да си позволят да се отпуснат и да надникнат дълбоко в своите истински преживявания, нужди и ако искат- да им отговорят, въпрос на избор.

Общо- поглеждаме на обикалящата действителност с „нови очи“, усещаме бъдещи и по-далечни перспективи на развитие, мнозина имат предчувствия, показателни сънища, особено в понеделник и вторник, петък и събота…Нека се възползваме по оптимален начин!

Успешна и щастлива седмица на всички!

Овен – През тази седмица можете да направите много, за да повишите доходите си или да трансформирате в положителна посока материалното си състояние, но това може да се случи на база „сътрудничество“, като използвате тайни или обходни пътища към целите си, възползвате се от алтернативи, допълнителни, понякога нерегламентирани доходи.

Помощ от хора извън близкото ви обкръжение, това може да са далечни роднини, авторитетни и по-възрастни личности, дори „стари“ партньори или приятели…Всички горе-изброени могат да се превърнат в мост към целите, които сте си поставили, да имат стабилизиращо въздействие в живота ви –общо.

Ако пътувате- това също ще се отчете за положително.

Ако има нещо, което да ви дестабилизира, това на първо време може да е собствената ви импулсивност, евентуална неудовлетвореност. Но на този етап не бива да се съмнявате в доброжелателността на околните, поне в повечето случаи. Ако искате, те ще ви съдействат….Ако обедините усилията си и сключите делови договори до 04 ноември, а може и брак, те обещават да бъдат доста престижни, обогатяващи. Имайте го предвид, действайте в тази посока, бъдете социално по-активни и създадените връзки, ще ви дърпат напред и нагоре през следващите месеци също…

Телец – Ежедневието ви е доста динамично, перманентно ви предоставя възможности, но и изненади, понякога –обрати, които не ви позволяват да се отпускате и така е правилно. До 04 ноември вие имате шанс да подобрите положението си на работното място, да получите дори повишение, ако се доберете до опеката на по-възрастни и/или влиятелни лица, също- можете да разчитате на развръзка, заслужена разплата на вече положени усилия. Същевременно и както вече споменах, далеч не всички са толкова доброжелателни, ако има скрити и неявни, подмолни течения, които спъват пътя ви към целите- те ще бъдат съвсем точно идентифицирани сега с пик от показателни събития и развръзки през втората част от периода.

През цялата седмица околните ще ви указват особено въздействие, на моменти, че ви се струва, че можете да разчитате на тяхна 100%, после, че се опитват да ви внушават определени истини, да ви влияят и направляват, а в по-неприятна форма направо да ви манипулират и да се възползват от вас. При всички случаи- водите разговори, които ви указват съществено влияние, докосват сърцето ви и само трябва да отсявате сеното от плявата-образно казано.

Фокусна точка са и партньорските ви отношения-лични или делови, анализирайте случващото се, то може да е фон за цялата предстояща година, че и повече. Звездите изискват да обновите връзките си- като ги надградите, развиете с общи и по-далечни цели, например решение за съвместно съжителство, брак или друг творчески, съвместен проект и т.н.…Ако това е невъзможно, тогава може да се получи мощен емоционален вакуум, който да ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Пик от показателни събития и новини предстоят по времена на Пълнолунието – 03, 04 ноември…

Близнаци – През тази седмица можете да направите особено добро впечатление, да се представите в оптимално добра светлина или такава, каквато искате, а това да се закодира в имиджа ви или пък да е повод да се изкачите по йерархичната стълбичка.

Сега е важно да утвърдите авторитета си, да зададете дългосрочни тенденции, които ще имат положителен ефект върху професионалната ви реализация. В този процес можете да потърсите-намерите подкрепа от доста влиятелна личност или да разширите кръга си на влияние, а чрез повишената ви социална активност да преумножите възможностите пред вас.

При всички случаи се намирате в ключов период относно кариерното ви развитие, до Пълнолунието на 03, 04 октомври имате шанс да постигнете успехи, на които ще разчитате през идните месеци или повече…

В личните ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си, чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. Някой от вас могат да си върнат стара любов или бивше гадже да напомни за себе си. Но не всичко е толкова лесно. Не е малка вероятността и при натрупани недоразумения- рязко и изненадващо да скъсате връзки. Околните ви изненадват- колеги, приятели и е най-добре да имате едно на ум, да не разчитате твърде на тях, за да не ви подведат, в мек вариант…

Рак – Силна фокусна точка са хора близки до сърцето ви- от деца до партньори, изглежда, че около тях ескалират някакви трансформации, които рефлектират и върху вас самите. Възможно е да обсъдите по-далечни перспективи на развитие и/или да решите да пътувате, а може би да получите добри новини, които да докоснат сърцето ви.

Може да се гордеете с близките си, онова, което инициирате в горе-посочения сектор ще прораства дълго, помислете, действайте, а звездите могат да сбъднат ваша сърдечна мечта.

Вие сте в прекрасен период да демонстрирате и разгърнете потенциала си, притежавате доза късмет. Отлично се развиват творчески проекти, частна инициатива, ако това ви интересува, също, ако решите да повишите квалификацията си, това ще има особено благотворен ефект върху развитието ви.

Приятни, полезни новини и разговори с хора, които стоят далеч от вас-буквално или в преносен смисъл.

Пик от показателни и емоционални събития, които могат да преобразят начина или средата ви на съществуване за дълго…

Голяма част от ангажиментите ви през настоящия период се свързват със семейството и/или дома ви, а може би важни решения относно реализацията ви са пряко свързани, зависят от близките ви. Под подобно въздействие през настоящия период може рязко да преобразите статуса си…

Лъв – През тази седмица фокусна точка може да бъде вашия дом, семейство, среда на съществуване общо. До 04 ноември може да произтече знаково събитие, което да промени фонът ви на съществуване. Причината може да е някакъв подарък от съдбата, тайна  и сбъдната мечта, може да е уреждане на имуществени казуси, включително- премествания, ремонти, уреждане на покупко-продажби, наследства и т.н.

При някой ще се променят броя на членовете на семейството, например- може да се появи детенце, вариантите са много, но се отчитат за положителни, а пик от показателни новини и/или събития предстоят през втората част на периода и подчертано на 03, 04 ноември, когато сме под влияние на Пълнолунието.

Информационният поток продължава да е доста усилен, не са изключени изненади…Възможно е някой от срещите и уговорките ви да отпаднат или да не протекат точно така, като очаквате, но това ще бъде за сметка на друго, по-надеждно, близко до сърцето ви обстоятелство, което си проправя път и внася вид стабилизация в по-общ смисъл…В такъв случай е по-удачно да следвате хода на събитията, а не да ги форсирате, да чукате два пъти на една и съща врата…Изглежда, че е по-удачно да потърсите-намерите алтернативи по интересуващия ви профил.

Дева – През тази седмица думите ви имат особена чуваемост, препоръчително е да преговаряте, да отстоявате мнението си, да търсите и намирате подкрепа в лицето на партньори- лични или делови и действително ще преуспеете.

При всички случаи информационният поток е много усилен, водите емоционални и запомнящи се разговори с широко отражение, способни да преобразят живота ви..Може да разрешите недоразумения, да анализирате прокрадващи се неявни процеси и да ги обсъдите, да узнаете тайни и да се възползвате от тях…Чрез дар словото си –общо, чрез срещи и комуникация с повече хора, можете да сбъднете своя съкровена мечта, да подобрите общественото си положение, да станете по-популярни и със съответните ползи. Ако има нещо скрито във връзките ви, вероятността сега да излезе на повърхността е повече от голяма.

Материалното ви положение продължава да е неустойчиво, пазете се от спонтанни и необмислени харчове. В оптимален случай-инвестирате в дома и семейството си и/или разчитате на подкрепата на възрастна и авторитетна личност, включително и роднина, член на семейството и т.н., които ви измъкват от затруднено положение, разрешават се дълго трупани спорове…

Везни – Вие сте в ключов период относно финансовото  ви състояние, респективно-професионална реализация. Сега е моментът да направите нужното, за да повишите доходите си, да спечелите нещо, въпреки че понякога облагите ще идват доста неочаквано или някак- не планирано.

Мнозина могат да получат някакъв подарък от съдбата-материален или морален…Промени в благосъстоянието ви или пълнота от знание в тази посока ще ви развълнува силно в края на седмицата. Имате шанс да спечелите нещо значимо, да се увенчаят с успех минали ваши действия. Но ако има стари и натрупани дългове, тогава те също ще напомнят за себе си и едва ли ще можете да ги обиколите.

Все пак водите конструктивни разговори с по-възрастни и/или авторитетни лица, благодарение на вашата инициативност можете да сключите дългосрочни и стабилизиращи договори. От друга страна, околните продължават да ви изненадват, не е изключено да преживеете обрат в някой връзки, но ще бъдат скъсани само онези, които така или иначе ви дестабилизират и са ненадеждни, дори и на този етап да го разбирате в по-ярки краски. Важното е, че можете да въздействате на тенденциите и в повечето случаи посоката на развитие се свежда до правото на избор…

Скорпион – През тази седмица амбициите ви растат почти неудържимо, мечтите ви са ярки, емоционалните преживявания също и са като мощен стимулатор да сбъднете и най-смелите си мечти. Всъщност и така е правилно. Ако не си поставите по-дългосрочни и грандиозни цели, които да разширят хоризонтите пред вас, тогава, нахлуващото обновление ще е по принуда, диктувано от вън и често извън контрола ви. Разбира се, по-добре е да сте с един ход напред, отколкото обратно и да сте зависими от обстоятелства и не само…

Сега често можете да се оказвате в център от събития, притежавате особена харизма и с лекота печелите симпатии. Пожелайте си нещо, за да се сбъдне, представете си нещо, за да го видите, ако не веднага, то през идните месеци.

На този етап може да имате чувството, че любовта или нещо скъпо за вас е все още на една ръка разстояние, но не можете да го достигнете или не ви носи пълно удовлетворение. Това много скоро ще се промени и ако сте по-инициативни- по-бързо и по оптимален за вас начин. Към настоящия момент все още е възможно нещо ценно да се изплъзне от ръцете ви или да изгуби своята стойност, като минимум- го преоценявате. Каквото и да е, не бива да съжалявате за него, а по-скоро да се пазите от изненади „зад гърба“и „удари под кръста“. Важно правило е, че не трябва да поглеждате толкова назад и към онова, което ще остане там, а навътре в себе си и да откриете нови ресурси, богатство, което ще реализирате благодарение на собствения ви потенциал, мисия- в едни езотеричен смисъл…

През тази седмица можете да откриете стабилен и алтернативен източник на печалба, той може да по минали заслуги, а може да е неочаквана подкрепа от „стар“ познайник…

Стрелец – Звездите все по-силно ви подтикват към вид алтернативи, които да разчупят статуквото. Ако все още не сте готови да афиширате подобни промени, тогава може да се отдадете на тайни или паралелни желания, които да открият обходни пътища към щастието ви.

Вие сте много емоционални, притежавате силна интуиция, възможно е да имате предчувствия, показателни сънища. Не пренебрегвайте вътрешния си глас и ще откриете най-вярната посока към щастието ви-общо.

Понякога може да имате усещането, че текущите събития са извън контрола ви, с пик от показателни събития  към 03, 04 октомври- с какво можете да продължите, какво следва да оставите зад гърба си…

През тази седмица се появява възможност да хармонизирате семейната, домашната среда на съществуване, да изчистите трупани недоразумения, чрез разяснителни разговори, възникващи и непредвидени обстоятелства. Показателни са понеделник и вторник, но не само…

В близкото ви обкръжение се появява личност, която силно ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. В друг случай едно приятелство или познанство с колега- прераства в романтична връзка…Близки до сърцето ви хора ви изненадват, включително и пораснали деца, ако имате такива. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.

Последните дни от седмицата са особено показателни за професионалната ви реализация и/или здраве, не пренебрегвайте дори и дребни „сигнали“.

Козирог – През тази седмица повечето от вас получават значима подкрепа от околните-приятели, колеги, авторитетни личности, включително-тайна или неочаквана опека от хора, които стоят извън близкото ви обкръжение. Това пряко може да се отрази на имиджа ви и да повиши статуса ви, в друг вариант- самите вие заемате нова длъжност, сменили сте средата си на съществуване, а в нея- имате шанс да откриете „своето място“, да се почувствате в свои води и щастливи..

Все пак ще има и такива, които ще се опитат да ви дестабилизират, могат да предизвикат малки или големи земетресения в живота ви…Най-ярко ще можете да идентифицирате онези, на които можете да разчитате и също тези, които „слагат прът в колелата ви“- в четвъртък, петък и събота…анализирайте, бъдете внимателни…

Водолей – Седмицата е много важна за социалния ви статус, в частност- кариерно развитие и/или домашни, семейни условия на съществуване, като минимум-имидж. Предстоят ключови събития, които могат да преобразят всичко горе-споменато, мнозина ще прелистят нова страница в живота си, въпреки че това са по-скоро развръзки на вече създадени, оформени тенденции…

Повечето от вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата.

Информационният поток продължава да е усилен, да ви изненадва, част от него може да внесе смут в душата ви, да ви мобилизира или разочарова, а в друг вариант- получавате важни новини от хора стоящи далеч от вас, стари приятели, вид авторитети, които ви подават ръка, действат стабилизиращо на различни нива или поне определят, влияят силно на  бъдещата ви посока на развитие…

Можете да попаднете в обновена обстановка от изисквания, обстоятелства, които ви принуждават да реагирате и да защитавате интересите си. До колко можете да успеете или се налага да смените тактиката, разбирате в дните на Пълнолунието 03, 04 ноември …

Риби – Възможностите пред вас се разширяват, защото разширявате кръга си на влияние, използвате нови и различни методи на въздействие, показвате ново и различно лице, подход, вероятно и не без причина, а понеже стари перспективи са се изчерпали. И така е правилно- пътувайте, общувайте, включително и с влиятелни лица, може да повишите квалификацията си, ако реализацията ви го позволява, изисква и т.н.

В друг вариант- може да се въвлечете в съдебни битки и спорове, ако ескалират такива през настоящия период, може да се каже, че звездите са на ваша страна, а вие можете да спечелите, да постигнете целите си или поне с по-голяма лекота…

Пик от показателни, трансформиращи нови и относно по-далечни перспективи на развитие в понеделник, вторник, петък и събота.

Материалното ви състояние е все още нестабилно, предразполага към повишени и необмислени, рискови харчове. Но същевременно, сега се появяват и шансове да стабилизирате доходите си, да спечелите нещо значимо- бонус, повишение…Най-показателни са сряда и четвъртък. Целесъобразно е през тези дни да сте максимално инициативни в посока- подобряване на материалното ви състояние…

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

No Comments Yet

Leave a Reply