Седмичен хороскоп за периода 3-9 Юли

През тази седмица звездите създават силен фокус, който обсебва вниманието на всеки по индивидуална и водеща тема, тя може да е под формата на преувеличени желания,  външни и независещи от нас обстоятелства, някакъв жизнен обрат, също-предчувствия, вид трансформация на начина, по който се възприема най-близката среда…

Ежедневието ни е цветно, изпълнено с ярки емоционални преживявания, които можем да използваме като стимул, непреодолимо влечение да сбъднем своя мечта или да се освободим от онова, с което сме се примирявали дълго.

В позитивен вариант- разтоварваме се от вид напрежение и недоразумения на различни нива чрез разяснителни разговори, способност да се вземат крайни и решителни мерки. Тенденцията асоциативно прилича на наместване на пластовете под краката ни чрез малки или по-осезаеми земетресения…

От 06 юли Меркурий ще транзитира през Лъв, честолюбието, гордостта ще се примесят с усилващи се амбиции, които през следващите няколко седмици могат и трябва да защитят самочувствието и егото ни и ще намерят израз в драматични и смели изказвания. Венера на 06 юли също ще премине в Близнаци, така че ще съдейства за красив изказ, способност да изразяваме добре чувствата си и да намираме начин да се възползваме от това…Всеки може да изкаже или чуе нещо, което да остави траен отпечатък в съзнанието му, особено през втората част на периода, когато предстоят забележителни ораторски „упражнения“, дори и не всичко да кореспондира изцяло с действителността.

Меркурий е като посредник между нашата личност и обикалящата действителност, така както ние сме във връзка с „другите“ благодарение на речевите ни способности. Сега те се насочват подчертано в посока, която може да порадва сърцето ни, да повдигне настроението ни и ние по един естествен начин ще се ориентираме точно към особи, които могат да ни зареждат позитивно- да сбъднат творчески проект, да ни дарят любов или се забавляваме  с тях…

Ескалират флиртове, възможност да срещнем любов от пръв поглед, също шансове да спечелим нещо ценно като сме социално по-активни- осъществяваме повече срещи, комуникираме с повече хора, изразяваме открито своите намерения, искания и т.н.

Пик от показателни събития са възможни през последните дни на седмицата, когато сме под влияние на Пълнолунието, разбираме дали се увенчават с успех минали наши действия, а ако не сме удовлетворени, тогава- намираме някакви компенсаторни механизми, вид изход или вариант, които могат да ни измъкнат от почти всяка ситуация…поне отношението към света е по-позитивно…а това е добро начало или повод да привлечем късмет и не само…

Овен – Необходимостта да подобрите най-близката си среда на съществуване или да се справите с някакъв базисен въпрос, който генерално се свързва със социалния ви статус, включително кариерно развитие, обществен имидж или партньорски отношения, продължава да „подгрява“ безпокойство в душата ви, все едно усещате, че сега е моментът да извършите вид корекция, за да насочите потокът от събития към по- значими успехи или чувство на щастие и удовлетвореност –общо.

В този процес домът и семейството ви могат да се превърнат в арена на разгорещени дебати, а това действително може да снижи напрежението, като се разяснят спорни въпроси и то по един по-категоричен начин. Този процес също може да е примесен с ескалираща непримиримост от ваша страна към несправедливости, може да е дошъл краен предел на търпение и т.н., а може да са външни и независещи от вас обстоятелства, които ще преобразят фона ви на съществуване до 20 юли. Може съзнателно да се стремите да насочвате този огромен енергиен ресурс в избрано от вас направление, а как се справяте в значима степен се изяснява в дните на Пълнолунието- събота и неделя.

От 06 юли постепенно ще нараства желанието ви да се откъсвате от всичко, което ви натоварва, позитивните оценки ще надделяват, следствие на променен начин на мислене и гледна точка или реални събития, добри новини, интересни срещи, нови възможности…Каквото и да е, през втората част на седмицата намирате начин да порадвате сърцето си, а това може да са първи стъпки към една дългосрочна и успешна стратегия, която ще ви изведе на предни позиции…

Телец – През тази седмица са възможни пик от разяснителни разговори, които ще осветлят много спорни теми, включително и по-далечни перспективи на развитие, в частност- отнасящи се до професионалната ви реализация, но може и да е друго, с което се чувствате- притиснати, непримирими или се налага да направите някакъв важен избор.

Някой от вас могат спонтанно да прекратят договори-писмени или устни, да предприемат пътувания, премествания, с по-дългосрочно отражение.

На 06 юли Венера- вашата покровителка преминава в Близнаци, ще ви подтикне по-леко да приемате текущите предизвикателства, същевременно ще усили комуникативните ви способности и предразположеност да се борите за онова, което отчитате за ценно. Водещ фокус се превръща материалното ви благополучие и комфорт, може да осъществите голяма част от намеренията си и да спечелите нещо, но не без подкрепата на най-близките си, без това да се обсъди в дома и семейството ви или да има отражение и върху този сектор.

В друг вариант- решавате да инвестирате в дома си, а това се цени, хармонизира отношенията и т.н.

Близнаци – Въпроси касаещи материалното ви благополучие продължават да са лайтмотив при мнозина, защото възникват допълнителни и принудителни плащания, а може и да удовлетворяват само прищявка, например- дошло е време да си почивате, да се отдадете на хоби и любими хора, а това ви струва скъпо…

Същевременно, точно сега можете да въздействате положително на финансовите потоци, да спечелите нещо значимо, да подобрите  имиджа си, а някой- да сбъднат своя мечта…

От 06 юли Меркурий-вашият покровител ще транзитира в Лъв, ще усили способността ви да въздействате на другите чрез дар словото си. Социалната ви активност постепенно ще се усили и може да ви превърне в център от внимание или събития, можете да проведете доста интересни и/или успешни разговори и преговори.

От 06 юли Венера ще във вашия зодиакален знак, вероятно мнозина ще променят нещо в линията си на поведение през идния близо месец, ще преоценят всичко ценно за тях.

Под опеката на Венера, вие можете да се „срещнете“ с нещо важно за вас- неслучаен човек, шанс за печалба или друго…Венера е като магнит, който ще привлече към вас основно онова, което действително искате.

Това сега най-силно ще го усетят родените през първи деканат, но и останалите в различна степен.

Ако сте сами- възможна е любов от пръв поглед, приятни известия и т.н. Ако сте обвързани- можете да хармонизирате отношенията си или да ги надградите с решения, конструктивни разговори…

Пазете се само от необмислени харчове ,които в края на периода са способни да помрачат иначе отличното ви настроение…

Рак – Вие сте в период на значими трансформации, които се случват под въздействие на околните-общо, в частност- на партньори /лични или делови/, семейни условия на съществуване.

Всички тези фактори влияят на линията ви на поведение, подтикват ви енергично да отстоявате правата и мнението си, да бъдете по-инициативни, а ако все пак съществува вид неудовлетворение- тогава променяте линията си на поведение, можете да се представите в коренно различна от познатата за вас светлина. Това важи за всички , но приоритетно за родените през втори деканат на зодиака.

Вие мечтаете за далечни хоризонти, буквално или в преносен смисъл и точно сега е моментът да сбъднете своя мечта ,която е с по-далечна перспектива на развитие- буквално и е свързана с пътувания или в друг смисъл, изискващ повече време за реализация, но към настоящия момент можете да направите първа стъпка в избраната от вас посока.

При всички случаи периодът е показателен за общественото ви положение, популярност, партньорски отношения- до колко налагате личната си воля или попадате под чужда, особено в дните на пълнолунието в събота и неделя. До тогава е подходящо и препоръчително да сте оптимално концентрирани в приоритетна цел, вероятно и така ще бъде, защото обстоятелствата не ви позволяват отпускане… През втората част на периода възникват някакви алтернативи за печалба, на този етап могат да възникват предимно като идея, а може и директно да застанат на пътя ви, така че да се облагодетелствате…

Лъв – Ежедневието ви продължава да е напрегнато, защото постоянно се появяват допълнителни и непредвидени обстоятелства, те може да са на събитийно ниво- ангажименти, които ви извеждат извън обичайния ритъм, а може и да е информация, която е повод за анализи като минимум. В друг случай- това е повод да пренаредите връзките си, да преподпишете или скъсате договори, въпрос на избор…

От 06 юли Меркурий вече ще транзитира през вашия зодиакален знак, ще отключи информационен поток, който ще се усилва от собствената ви повишена социална активност или поради факта, че все повече привличате погледи и се превръщате в притегателен център….

При всички случаи през тази и през идните няколко седмици нараства популярността ви, възможността да срещнете повече разбиране, подкрепа, за заемете ново и по-престижно място в колектив, да заздравите приятелски отношения, да има на кого да разчитате при нужда и вие ще усетите тази тенденция по различни поводи…

Все пак през целия период е подходящо да планувате на момента, за да сте адекватни на случващото се, препоръчително е да не се претоварвате.

Какво ви носи успехи, какво следва да оставите зад гърба си- разбирате в по-ярки краски в дните на пълнолунието /събота и неделя/.

Дева – Налага ви се да се доказвате повече от обикновено пред околните- това може да са приятели и колеги, но може също и да са хора близки до сърцето ви-партньори или пък пораснали деца, ако имате такива. Те са повод за силни емоционални преживявания, които наместват пластовете под краката ви.

Вашият избор вероятно се свежда до това- да „отсеете сеното от плявата“, да се приближите максимално до истинските образи на важни за вас хора и да си правите равносметки, и не само…

Околните към настоящия момент може да се превръщат в повод за печалба или точно обратното- за повишени разходи. Ако това е под формата на инвестиция, вероятно всичко е наред. Но аспектациите могат да се тълкуват и като загуба, ако потокът ви на ресурси не е  правилно избран и добре насочен.

На 06 юли Меркурий, вашият покровител преминава в Лъв, ще направи бъдещите ви планове по-смели, но вероятно и прикрити или поне ще остане нещо неявно като перспектива на развитие…

През втората част на седмицата постепенно се очертават нови варианти за печалба или допълнителни, обходни пътища  да удовлетворите желанията си. Имиджът ви също е на път да се промени, защото сте склонни да се представяте в различна светлина или поради външни и независещи от вас обстоятелства. На този етап те са повече подкрепящи, отколкото обратното…

Везни – Вероятно през тази седмица ще се проявят събития или решения, които ще се превърнат в превключваща точка за мнозина. Това може да касае кариерното ви развитие, а може и да са домашни, семейни или имотни казуси.

Важното е, в обстановка на повишени амбиции или проявяваща се конкуренция, дори- оформяне на провокативна атмосфера от страна на околните, вие да се мобилизирате и да превърнете мечтите си в реалност, ако не веднага, то поетапно и до октомври, без да си позволявате отпускане и като се концентрирате върху една конкретна цел, която може да се превърне в повод за по-добър социален статус и дълготрайни успехи.

За сега- звездите ви дават шанс да сложите „ред в хаоса“, притежавате достатъчно енергия и сили, за да превъртате тенденциите в избрана от вас посока, вие сте под влияние на много редки астрологични аспектации и е препоръчително да се възползвате по оптимален начин от тях.

На 06 юли Венера, вашата покровителка преминава в Близнаци, ще ви помогне да надникнете или повлияете на по-далечното бъдеще, ще подейства положително на настроението ви, защото ще приемате случващото се с по-голяма лекота, паралелно с това ще расте изобретателността ви, способността ви да влияете на околните и да извличате ползи от това.

Може да започнат да се разплитат казуси, които са свързани с хора „стоящи далеч от вас“-буквално или в преносен смисъл….

Скорпион – Звездите ви подтикват силно да излезете извън рамките на познатото, така че да се доберете до нови и по-високи резултати. Причината може да са напрегнати преговори, новини, които ви застигат, вид равносметки, докосващи сърцето ви ит.н.

Под подобно влияние през тази седмица можете да вземете някакви крайни решения, да оставите дългогодишен проект или идея зад гърба си.

Каквото и да е, препоръчително е да избягвате рискови ситуации, особено, ако пътувате, също- „сто пъти да мерите, преди да отрежете“…Все пак, ако се наложи да се разделите с нещо, то бързо може да бъде компенсирано от друго и по-перспективно, и то в по-далечна перспектива.

Тенденцията се усилва през втората част на периода, когато можете да влияете на горе-посочените тенденции като получите помощ от партньори /лични или делови/, от влиятелни лица и т.н.

Пълнолунието в събота и неделя ви носи пик от информация, възползвайте се от нея и си изградете стратегия поне за идните две седмици, която ще се отрази на материалното ви благополучие и трябва да обхваща взаимодействие и помощ…концентрирайте се върху това условие за успех.

Стрелец – Вие се намирате в силно трансформиращ период, който може да се отразява на финансовото ви състояние, положение в колектив или поне на психологическо ниво, защото сте склонни да си правите равносметки, да гледате на обикалящата действителност с други очи.

Тази тенденция може да има оздравителен ефект, защото не ви позволява повече да обикаляте теми, които не са ви твърде по вкуса, а трябва да вземете мерки, за да не излезе извън контрол текущата ситуация.

Анализирайте, променете нещо в линията си на поведение, ако искате да промените оформящ се резултат и перспективи…

От 06 юли навлизате в период, през който ще имате шанс да хармонизирате връзките си, да повишите популярността си, а ако сте сами- да срещнете любовта. За сега- втората част от седмицата ви носи приятни разговори и изненади. В събота и неделя се пазете от прекомерни разходи, дори загуби, които са способни да помрачат настроението ви…

Козирог – Повечето от вас сега съществуват в повишена конкурентна среда или такава, която ви мобилизира, но и изпитва търпението ви.

Начинът, по който се справите с изпитващи обстоятелства от страна на най-близкото ви обкръжение, може да повлияе социалния ви статус генерално- кариерно развитие, брачни отношения или имидж като минимум.

Вие сте във важен период относно партньорските ви връзки /лични или делови/, насочвайте ги съзнателно в една по-позитивна за вас посока, като заложите на толерантността, а не противопоставянето. Иначе може да предизвикате разрив, особено в дните на Пълнолунието-събота и неделя.

Хубаво е да се припомни, че тенденциите, които зададете сега, после ще са трудно отменяеми.

През втората част на периода растат обстоятелствата, които ви подкрепят под формата на късмет и в ежедневието или пък това е  шанс да спечелите нещо-материално или под формата на морално удовлетворение.

Водолей – До края на тази седмица могат да се решат важни въпроси относно професионалната ви реализация, а успешното ви справяне да се отрази положително и на доходите ви.

В друг случай- ежедневието ви продължава да е извън обичайния  ритъм поради извънредни ангажименти или появяващи се обстоятелства, които се отчитат за извън контрола ви.

Възможно е да се фокусирате върху теми касаещи по-далечни перспективи на развитие или пък- необходимост да се справите с юридически казуси, наследства, при някой от вас възникват идеи за пътувания, промени в реализацията и т.н.

През втората част на периода евентуално напрежение постепенно започва да спада, поради нови и положителни възможности, дори и те да са в лицето на хора, които ви подкрепят, шанс да скрепите партньорските си отношения или пък да срещнете любовта, ако все още сте сами.

Желанието ви да се отдадете на развлечение или хоби- може да се реализира и ще има понякога оздравителен ефект-буквално.

Риби – Вие все още сте в период, през който се променя положението ви в колектив- сред приятели, колеги. Ако се възползвате от вид подкрепа, действате в посока да утвърдите или подобрите позициите си- това може директно да се отрази и на „джоба ви“.

В друг вариант-продължават да растат разходите ви по любими хора и/или вид развлечения, в такъв случай, бъдете особено внимателни, за да не останете „на червено“, особено през почивните дни.

В оптимален случай- сбъдвате своя мечта, но на някаква по-висока цена или компромис.

През втората част на седмицата се появява възможност да хармонизирате домашната, семейната обстановка, можете да спечелите чрез близките си или най-голямо щастие, спокойствие- откривате у дома. Ежедневието ви става по-динамично, появяват се личности, които ви дават добри идеи, също-  разнообразяват и вдъхновяват…

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

No Comments Yet

Leave a Reply