Седмичен хороскоп за периода 3-9 март от астролога Хули Леонис

Преди да продължим, трябва да спрем, подредим и решим….

С началото на месец Март започва края на зимата. Това е краят на старото, това, което си отива със стария цикъл и светът се подготвя за новата енергия, която ще дойде заедно със знака на Овена към края на месеца.

Точно в този период на нас ни се дават и най-големите предизвикателства през тази година. Те започнаха точно сега, но ще са характерни за цялата пролет, която ще се окаже и най-важният период през тази година.

Сега от нас се иска едновременно да учим уроците както на ретроградния Марс, така и на ретроградния Сатурн. Освен това на небето се очертава да се оформи голям кръст по кардиналните знаци, което ще даде неминуемо напрежение във всяка една от важните сфери в живота и ще трябва да я преосмислим по един нов начин.

 

Овен – определено това ще е седмица на изпитанията за представителите на този знак, защото управителят на знака им – Марс се обърна и ще им даде редица предизвикателства по отношение на темперамента. Тази седмица е чудесна по отношение на самоанализа и на дълбинното разглеждане на собствения характер.

 

Телец – много издръжливи и устойчиви ще са сега Телците. Може да им се наложи да бъдат опората, от която другите ще имат нужда. Това може да са редица събития на емоционална основа, от които обаче няма как да се измъкнете. Не отказвайте помощ, ако някой ви я е поискал, значи има нужда точно от вас.

 

Близнаци – тази седмица ще даде много подвижност на Близнаците и много динамика. На моменти те могат да са в излишък и Близнаците да не знаят как да се справят с толкова много енергия. Много стара енергия сега ще се отприщи и ще се включи към този силен енергиен поток. Заемате се с работа – сега ще можете да постигнете чудеса.

 

Рак – това ще е знакът, който ще усети много положителна енергия сега в живота си. Ако е имало някакви блокажи те ще се освободят и събитията ще се наредят така както вие искате. С малко повече организация ще можете да постигнете чудеса.

 

Лъв – силно емоционална седмица за представителите на този знак. Чувствата, емоциите, желанието да обичат и да са обичани ще са приоритет за Лъвовете. Ако имате партньор Лъв, покажете му колко е важен за вас тази седмица, това добро дело ще се помни много дълго.

 

Дева – много ценни ще са социалните контакти в живота на Девите сега. Приятелите ще са много важни и с тяхна помощ ще могат да се отворят много врати пред Девите. Съветът към представителите на тази зодия е да бъдат благодарни и да показват на другите, че много ценят помощта им.

crossroads-sign
www.gmb.com.ph

Везни – това е другият знак, който много силно ще усети влиянието на ретроградния Марс, защото тази планета минава точно през знака на Везните сега. Много добре трябва да работят Везните по отношение на собствения си темперамент и изпускането на нервите, особено, ако е имало много неща, за които са си държали устата затворена до момента. Опитвайте се да избягвате конфликтите.

 

Скорпион – Скорпионите са силни хора, затова и задачите им сега ще станат много, защото те ще могат да се справят, а след известно време ще са горди със себе си, че са станали толкова марди и са се научили да канализират емоциите си. Да, определено това ще е една предизвикателна седмица за представилите на този знак, но тя е само началото. Много стари ситуации отново ще изплуват и ще очакват решение.

 

Стрелец – ако през изминалите седмици Стрелците са усещали някакво забавяне в живота си, то сега този проблем ще се оправи и ще започне отново активното случване около тях. Много е важно сега какви избори се правят, защото те ще рефлектират над дългосрочните цели в живота ви.

 

Козирог – сега започва един период на големи личностни трансформации за Козирозите. Много от тях, които досега са се скатавали от отговорност или не са искали да поемат пълната отговорност за живота си, сега ще трябва да го направят и дори може да им се наложи да поемат такава отговорност и за най-близките си. Активен период на духовна работа предстои.

 

Водолей – много убедителни и харизматични ще са Водолеите през тази седмица. Ако искате да убедите някои в идеите си, ако имате планове за водите преговори или просто да накарате нещата да се случат във ваша полза, то сега е моментът. Използвайте вродената си симпатия и ще видите нещата как лесно и приятно се подреждат за вас.

 

Риби – другият знак, който тази седмица ще е с огромно желание да обича и да бъде обичан. Рибите са много сантиментални и чувствителни сега. Желанието им любовта да присъства в живота им е много силно. Трябва да се пазят все пак от илюзиите, в които са склонни да се потапят. Това, че виждате партньора така както ви се иска, не означава, че това е реалният му образ. Пазете се от разочарование.

 

 

 

източник:http://www.xyli-leonis.com/

снимка:www.zastavki.com

No Comments Yet

Leave a Reply