Седмичен хороскоп за периода 3 – 9 Август

Колкото са по-големи амбициите, тщеславието, чувства като гордост, желание да се постига всичко и на всяка цена, независимо от „правото” и „законността”- в един по-общ смисъл, толкова ще са по-големи спирачките и препятствията, които ще трябва да се преодоляват. Прогнозата ще ескалира личен и обществен план, твърде вероятно е да се вземат през това време много важни решения, със значимо отражение в бъдеще.

Информационният поток е много усилен. Разяснителни разговори са повече от вероятни, както в частния, така и в обществения живот. Миналото по различни поводи отново нахлува в ежедневието- защото сме по-склонни да го анализираме, защото възниква необходимост за разплащане със „стари дългове”, защото се срещаме с хора от преди… Парите или друг вид „ценности” застават между нас и любими личности.

Променени финансови потоци могат да са повод за напрежение и усложнения в семейства или партньорства, но не само! В други случаи се преразглежда цялостната ценностна система на обкръжението и то придобива нова стойност. Това всъщност е уникален шанс да видим истината такава, каквато е, да се разделим с илюзии и не без съответните новини, разговори, много важна информация…

В краен случай- това са нашите мисли, които достигат пик от емоционална възбуда и не без повод разбира се, след което ще започнат да търсят по един естествен начин по-земно и практично „обяснение” за всичко случващо се, така че да се предприемат най-правилните действия.

Пазете се от материални усложнения, че и загуби, поради закупуване на скъпи вещи, удовлетворяване на прищевки, включително и за любими хора /от любовници до деца/, неправилни инвестиции и т.н. Не е удачно сега да предприемате инициативи свързани с разширяване на бизнеса или частния комфорт- по-късно ще се окаже, че не са оправдани или не са съпътствани с адекватна възвръщаемост. Не е подходящо да се сключват договори, включително и брак. Заложете на умерения тон в партньорските взаимоотношения, ако ги усложните на този етап, това може да сложи точка или поне ще ви коства не малко усилия, за да ги изправите….

От 7 август Меркурий вече ще транзитира в Дева и въпреки че все още няма да се е „освободил” от „огнена пристрастност” и преувеличения, постепенно ще укроти страстите, поне ще ги насочи в една по-подходяща и продуктивна посока…

Овен – Огнената енергия на Лъва продължава да подклажда у вас ентусиазъм, желания за приключения, развлечения, удоволствия, любов… Присъствието ви е силно, правите впечатление и по съвсем естествен път печелите симпатии. Но тенденцията изисква някаква цена и в не малко случаи тя ще е има съвсем реално, финансово изражение. В друг вариант, харчите за деца, покривате стари дългове, особено, ако имате собствен бизнес, кредити и т.н.

Възможно е и усещането, че все нещо ви пречи да се разгърнете и да бъдете до край щастливи, но че притежавате доза късмет, енергия и воля да се справите с всички предизвикателства, това никой не може да го оспори.

Хубав период да хармонизирате семейната обстановка, да извършите някакъв ремонт или друга „новост”, която трайно и позитивно ще се имплантира в най-близкото ви обкръжение.

В понеделник сте леко разсеяни или отпаднали, нуждаете се от по-сериозна пренастройка за работа. Във вторник и сряда се оказвате в център от събития или внимание. Предстоят много изненади, значима част, от които сами ще провокирате. Шанс да извлечете значими ползи, „внезапно” да постигнете сърдечна цел, стига да не прекрачите определени граници на добрия тон. Разясняват се партньорски връзки, отношения с деца… В четвъртък и особено в петък, разходите са значими…внимавайте, после да не съжалявате или да не останете на „червено”. В събота и неделя – интересни новини, срещи, ярки емоции, които ще разнообразят ежедневието ви.

 

Телец – Фокусна точка за вас продължават да бъдат домашните условия на съществуване, семейство и роднини, приоритетно-вашия партньор. През тази седмица ескалира необходимост да разрешите някакви спорни въпроси относно благоденствието ви, при това може да имате усещането, че не ви разбират кой знае колко, в друг вариант- половинката ви изисква повече внимание, поемане на отговорности, а за някой и грижа.

При други- стари „другари” напомнят за себе си, ескалира необходимост от разяснителни разговори и т.н. Пик в информационния поток засягащ човек близък до сърцето ви, като минимум- поглеждате го с „нови” очи, а това е повод за охлаждане на страстите…

Внимавайте през тази седмица да не усложните взаимоотношенията си с вид „авторитети”, после трудно ще ги изправите. В понеделник можете да разчитате на приятелска подкрепа, общувате с хора, които да са ви полезни или да ви разтоварят…

Във вторник и сряда събитията са в значима степен извън контрола ви, провокират ви, препоръчително е да правите краткосрочни планове, за да можете да реагирате на момента. В четвъртък и петък привличате внимание, сами инициирате вид трансформации, които се отразяват и на вас и на най-близкото ви обкръжение. През цялото време сте много убедителни в речта, настойчиви, дори леко агресивни. В случая, тази перспектива ще играе положителна роля и ще утвърди авторитета ви, ще ви помогне да постигнете намеренията си…В събота и неделя-печелите нещо, възможен е семеен празник или шанс да подобрите атмосферата на дома ви…

 

Близнаци – Информационният поток около вас е изключително усилен и пряко влияе на всекидневните ви ангажименти, които се „нагаждат” според новините, нови условия възникнали първо под формата на известие и разяснителни разговори.

Ако сте служител във фирма, възникват допълнителни изисквания към вас от авторитетни лица, в друг случай- това са външни и независещи причини, които рефлектират върху „ритъма на ежедневието ви”. В оптимален вариант- може да ви се налага да пътувате. Но не е изключена и ескалация на напрежение между вас и колеги, шефове, които ако не бъдат овладени, могат да прекъснат трудови договори… До средата на август сте в рисков период и е полезно за избягвате напрежение и конфронтации в това поле на професионална реализация…

По различни поводи енергията ви е насочена към придобиване на повече материални блага или императивен приоритет за стабилизация, въпреки ограниченията и проблемите, които може да се продуцират от горе-споменатите фактори, до края на тази седмица вие имате шанс да направите пробив към финансовото ви благополучие, но като преминете през „благословията” на влиятелна личност. Едва ли ще получите нещо даром, но устойчивото и последователно поведение ще води до адекватна възвръщаемост на вложените от вас ресурси, а това е важен коз и подробност.

В понеделник дребни действия могат да имат широк отклик върху репутацията ви. Във вторник и сряда около вас е шумно и напрегнато, можете да извлечете ползи в обективно сложна ситуация. Няма да ви липсва компания или приятелска подкрепа при нужда…В четвъртък и петък тонусът ви не е много висок, полезно е да забавите темпото, да преосмислите някой събития, бъдещи тенденции…В събота и неделя популярността ви расте, възможността сами да направлявате случващото се…

 

Рак – Звездите са благосклонни към вас относно шансовете ви за печалба, но същевременно за мнозина нарастват и разходите, особено ,ако имате собствен бизнес или пораснали лица. В друг случай, хора близки до сърцето ви черпят от вашите ресурси, при това не само материално.В оптимален вариант, това може да е скъпо струващо развлечение, а в друг случай покриване на дългове, включително и на близки.

Родените през трети деканат, но и всички останали в различна степен са особено борбени и инициативни, така че могат да извлекат ползи в обективно сложни ситуации.

В понеделник влияете силно на околните, авторитетът ви е значим, получавате подкрепа от авторитетни лица при нужда.

Във вторник и сряда ежедневието е напрегнато, носи ви доста изненади, възможни са провокации от страна на околните, които да изпитат търпението ви. Внимавайте, дните са превключващи и могат да имат сериозно отражение върху имиджа ви. В четвъртък и петък няма да ви липсва приятелска подкрепа, но не е изключено и да се опитат да се възползват от щедростта ви и да злоупотребят с нея. Не позволявайте да ви използват, подходящо време да разберете кой ви носи ползи, на кого можете да разчитате, съответно – кой провокира щети. В събота и неделя може да узнаете някаква тайна.

 

Лъв – Вие сте изключително емоционални, желанието ви да подобрите социалния си статус, имидж и комфорт са над средното ниво. Същевременно ескалират някакви равносметки от миналото, свързани с най-близкото ви обкръжение и благосъстояние като цяло. Все по-трудно ви е да правите компромиси, склонни сте да загърбвате окончателно хора и обстоятелства, които са ви носели повече разочарование, отколкото радост.

Но безспорно, авторитетът ви е значим, вие привличате внимание, с по-голяма лекота печелите симпатии, друг е въпросът дали сега сте готови да ги приемете или преобладава стремежът към обновление, ново начало, което да ви донесе удовлетворение- емоционално, но и морално. На този етап възникват известни спирачки, под формата на поети ангажименти, включително и към семейство, най-близка среда, но до края на август перманентно ще ги отстранявате и да, през септември мнозина от вас ще започнат на „чисто”.

Може те да разчитате също на скрити ресурси, неочаквана подкрепа, паралелни доходи и решения, от които да се възползвате, сами развиете със собствената ви инициативност.

В понеделник сте твърде емоционални, нужна ви е по-сериозна адаптивност, а може би и да намалите темпото, да направите вид равносметки. Във вторник и сряда сте пробивни, ентусиазирани, можете рязко да извървите крачка напред към намеренията си. Дните ви носят шансове, но не са изключени и внезапни провокации, изненади, така че внимавайте. В четвъртък и петък амбицията и гордостта ви са способни да извършат, чудеса от храброст”, само да не преминете определени граници и после да съжалявате…В събота и неделя сте търсена и предпочитана компания.

 

Дева – Информационният поток около вас се засилва и ви изяснява неща, на които не сте обръщали внимание до този момент или са извън контрола ви. Те могат да са свързани с човек близък до сърцето ви, а може да ескалира и собственото ви неудовлетворение, прикривани емоционални преживявания, а за някой- и неафиширани/паралелни връзки. Всичко, което е „зад гърба ви” придобива водещо значение.

Вие сте на път да приключите житейски цикъл и то не годишен, а многогодишен, така че онова, което си изясните до средата на август ще ви е от полза и ще ви стимулира силно към вид обновление… Вие продължавате да играете ролята на ментор или онова здраво звено, което е способно да повлияе на околните и да открие изход по един неочакван начин.

Но значима подкрепа през настоящия период можете да получите и от приятели, колеги, стига да поискате, те ще се превърнат в мост между вас и собствените ви намерения. Все пак сега не е подходящо да поставяте ново начало, а само да надграждате успехите си, да прецените какво да оставите зад гърба си. По желание или принуда вие трябва да намалите темпото да обърнете повече внимание на здравето, самочувствието, на вас или пък на близките ви.

В понеделник приоритет са партньорските отношения, популярността и влиянието ви растат. Във вторник и сряда е полезно да не поемате излишни рискове, особено финансови. Изненади. В четвъртък и петък сте в свои води, с по-голяма лекота постигате целите си. В събота и неделя получавате ценна информация.

 

 

Везни – Продължава да ескалира необходимостта да се доказвате в колектив, факт, който може да се отрази на чувството ви за сигурност, но и в чисто финансов аспект. В друг вариант преосмисляте някой приятелства, разбирате на кого можете да разчитате. В тази връзка не са изключени разговори, срещи със стари другари, възобновяване на теми от миналото, които да наместят пластовете под краката ви, а не рядко и да повлияят силно на бъдещите ви намерения.

Финансовото ви състояние е нестабилно, препоръчително е през тази седмица да ограничите разходите, да не задлъжнявате и да не давате пари на заем, защото после трудно ще си ги върнете.

Любовта се влияе подчертано от материалното благополучие, подобни теми могат да застанат между вас и любими хора, особено във вторник и сряда.

В понеделник сте по-натоварени от обикновено, но действията ви са резултатни, водят до успех или удовлетворение. В четвъртък и петък лайтмотив са парични потоци и чужди ресурси, не е изключено напрежение в тази сфера. В събота и неделя може да решите да пътувате и това ви зарежда с положителна енергия и емоции.

 

Скорпион – Налага ви се да разширите хоризонтите пред вас чрез пътувания, преквалификация, поемане на повече и разнородни задължения.През тази седмица може да чуете много важни новини относно социалния ви статус- кариерно развитие, но и брак. „Коренчетата” на информацията се крият в миналото, така че към настоящия момент едва ли можете да им влияете кой знае колко, а само да се съобразявате със зададеното направление, да следвате потока от събитията. Вече сме говорили, че август е ключов за бъдещите ви перспективи, а до края на настоящия период можете да си изясните „на къде духат ветровете”, какво ви спъва, на какво да наблегнете и къде да впрегнете усилията си.

Ако имате цели, трябва да ги преследвате упорито и последователно, защото статуквото е на път да се промени и ако не повишение, то нарастват посланията за друг вид трансформации, които трябва да направлявате умело и без да си позволявате отпускане.

В понеделник творческият ви подход, а и придобит авторитет могат да са ви много полезни. Интересни известия, разговори с хора близки до сърцето ви, които могат да изчистят евентуални недоразумения, да провокират приятни преживявания.

Във вторник и сряда ежедневието ви е претоварено, не са изключени изненади. Подходящи са краткосрочни планове, за да можете да реагирате на момента. В четвъртък и петък популярността и влиянието ви над околните е значимо. Не са изключени разяснителни разговори, внимавайте да не прераснат в неконструктивни спорове, които ще имат сериозно отражение и ще са трудно поправими. В събота и неделя е подходящо да се обгръщате с положително настроени личности или да останете само в компанията на най-близките ви хора.

 

 

Стрелец – Огнената енергия на Лъв разпалва или допълва вашата природа- вие сте емоционални ,духът ви е приповдигнат, вие „стреляте” далеч, ако не реално и чрез пътувания, то поне в грандиозните ви и високи планове, мечти, независимо дали са свързани с кариерата или лични преживявания. Дори и да възникват някакви препятствия по пътя ви, те или се отстраняват или се заместват от нови възможности.

Все пак тази седмица ще получите важна информация за онова, което трябва да оставите зад гърба си или други важни приоритети и отговорности, на които не сте обръщали внимание до този момент, но ескалират като въпрос, който трябва да бъде разрешен. Някой от вас ще научат тайна, други ще се съобразят с авторитети, ще вземат решения, съобразно получени новини.

В понеделник тонусът ви не е висок или семейни дела отклоняват вниманието ви от професионалните ви ангажименти.

Във вторник и сряда притежавате доза късмет, дните са наситени с много силни емоции, но и изненади, не винаги според очакванията. В четвъртък и петък ангажиментите са над средното ниво, пазете се от пренапрежение. В събота и неделя- сте търсена и предпочитана компания.

 

 

Козирог – Ако водите съдебни дела, имуществени спорове, имате дългове към банки, приятели и т.н., нараства необходимостта да ги разрешите, получавате важни новини в тази връзка.

В друг вариант, финансовото ви състояние се усложнява поради външни и независещи от вас фактори. В такъв период, задлъжняването чрез кредити, даване на пари на заем е крайно нежелателно. Периодът е силно трансформиращ, ако не за бъдещите ви планове, то поне за гледната ви точка, преоценка на всичко ценно за вас до този момент. През цялото време ескалира вероятност да изгладите различия с партньори /лични или делови/, ако искате и проявите последователност, настойчивост в действията.

В понеделник- емоционални разговори, подходящи са вид преговори. Във вторник и сряда ескалира напрежение, което може да рефлектира в семейните отношения. Шанс да подобрите атмосферата на дома си чрез покупка, конструктивни решения.

В четвъртък и петък сте пробивни, притежавате доза късмет. Материални въпроси обаче са способни да застанат между вас и любими хора. В събота и неделя „почивате” активно.

 

Водолей – Ескалира необходимостта от разяснителни разговори с ваши партньори /лични или делови/. Правилното им провеждане ще повлияе пряко на социалния ви статус- кариерно развитие или брак.

През тази седмица получавате ценни новини за хора близки до сърцето ви, изненади, преоценки на минали събития могат да се превърнат в превратна точка за взаимоотношенията ви до средата на август. Теми от миналото, въпроси, които не са били разрешени, сега се възобновяват, за да се разнищят окончателно, на този етап – поне информативно. Внимавайте да не прекрачвате границите на добрия тон, особено във вторник и сряда.

В четвъртък и петък семейни или лични приоритети ви откъсват от служебните.

Събота и неделя са най-хубавите ви дни.

 

 

Риби – През настоящия период можете да получите важни новини относно професионалната ви реализация. В друг вариант- налага ви се да пътувате, променят е изискванията към вас, за което ви уведомяват, така че ежедневието ви излиза извън обичайния ритъм. Ако сте служител във фирма, пазете се от спорове с влиятелни лица, а понякога ескалира вероятността да поемете повече отговорности към по-възрастни или важни за вас лица.

В понеделник притежавате силна интуиция, която може да ви е много полезна. По различни поводи сте в център на внимание, привличате погледи, влияете на околните.

Във вторник и сряда са възможни неочаквани приходи, печелите нещо материално или под формата на морално удовлетворение.

В четвъртък и петък- интересни разговори, новини. Внимавайте да не прераснат в неконструктивни спорове. В събота и неделя предпочитате семейството си или пък то се нуждае повече от вас.

 

 

 

 

източник: http://astrohoroscope.info/

снимка: Pinterest

 

No Comments Yet

Leave a Reply