Седмичен хороскоп за периода 29.10. – 04.11.

Цялата седмица продължава да носи много изненади, които касаят нещо ценно за нас- от отношения с любими хора до начини на придобиване на материални блага, приходи-разходи, а тенденцията може да обхване и курс на валутата, банковия сектор, финансови институции и т.н. Всички тези преобразувания в известен смисъл могат да се предвидят, защото това са зададени тенденции от преди, нещо, за което вече сме били предупредени, но не сме се справили в пълна степен. Сега- от една страна получаваме втори шанс на въздействие, а от друга- той е в значима предопределен, само трябва да го канализираме според текущите предизвикателства и възможности- да успеем да извлечем най-доброто като не повтаряме стари грешки, справим се с пропуски, използваме нещо ново и различно, за да получим различен и по-добър резултат от преди…

Едва ли някой ще успее да стартира качествено ново начало, дори това не е препоръчително, защото няма да бъде устойчиво, но може да получим своеобразна награда- материална, морална за вече положени усилия, съответни действия и т.н.

Ако резултатите не са удовлетворяващи, тогава, особено през втората част на периода ще имаме възможност да потърсим открием обходни пътища към целите си. Ще можем  да се доберем до тайна, неочаквана опека, да разчитаме на интуицията си и т.н.

Информационният поток през цялата седмица е много усилен, носи пълнота от знание за водещи за нас въпроси, които ни вълнуват поне от изминалата близо година. Нека се възползваме от това знание по оптимален начин, за да обновим стратегията си за идните месеци, най-вероятно до 21 декември.

От 01 ноември до 02 декември Венера ще транзитира през Везни, като  в ретроградното си движение до 16 ноември ще ни върне към приоритети, които са се зародили в началото на септември, указали са влияние пак така върху- парични потоци, връзки, онова, което имаме-общо, ще се появи втора възможност за въздействие, сторено от преди, онова, което  предприемем от 01  до 16 ноември после ще започне бързо да се развива, прораства, да дава съответните резултати и дано в този случай вече са в наша полза. Обединяващо правило е, че за да постигнем желанията си ние трябва да сме по-диалогични, да проявяваме компромиси, да отчитаме и чуждите интереси, максимално добри резултати се получават точно при-сътрудничество и ето че от 1 до 16 ноември е полезно да действаме по подобен начин, това ще определи много от успехите ни през целия ноември, а може и по-дълго. По желание или принуда- мнозина действително ще коригират линията си на поведение, тактика, за да скрепят важни за тях отношения и да избегнат като минимум вид дестабилизация.

Меркурий преминава в Стрелец на 31 октомври  и ще ни подтикне да мислим по-мащабно, в по-далечна перспектива, вероятно при самият преход и до края на седмицата този процес ще е силно съпътстван и от желание да излезем извън границите на познатото, да разширим своето влияние чрез нови познанства и т.н. Усилват се положителните нагласи, вяра в собствените сили, желание да се рискува, експериментира, да се освободим от онова, което ни ограничава-хора, обстоятелства и т.н. Меркурий може да ни помогне да сглобим една цялостна картина на нашият минал, настоящ и бъдещ начин на съществуване. Това е отличен ориентир за посоката, която трябва да изберем, често това е един от най-силните  козове на представителите на тази зодия. Проблем може да се превърнат подробностите, подобно на „малкото камъче, което може да преобърне колата“. Не пренебрегвайте тези камъчета, минавали сте покрай тях-образно казано, сега е добре да ги обиколите, отстраните, прескочите и всичко ще е наред….Тенденцията може да е съпътствана и от разгадаване на срити процеси, които изплуват на повърхността.

Овен – През тази седмица можете да получите важна информация, която касае материалното ви състояние, особено, ако имате по-тясно взаимодействие към настоящия момент с финансови институции, зависите от партньори-лични или делови, уреждате наследства и т.н.

Каквото и да е, освен всичко останало е подходящо да преговаряте за интересите, да търсите връзки, които могат да ви бъдат полезни, да се превърнат в мост към успехите ви и т.н. Звездите все повече ще ви насочват към тази необходимост- да си сътрудничите, да изчиствате евентуални недоразумения с важни за вас хора, спорни моменти, които са се породили в по-ярки краски в началото на септември. Помислете, насочвайте, дава ви се втори шанс на въздействие. Зададеният тон във вашите връзки може да се превърне в лайтмотив за целия ноември, крайъгълен камък за всичко останало, което се случва.

Ако има нещо, което дестабилизира материалното ви състояние- то също е по-видно, препоръчително е да се пазите от поемането на рискове в този сектор. Все пак резки разходи не са изключени, както и процеси, които ви дестабилизират. В такъв случай помислете към какво ново да се ориентирате, което да ви даде нови и дългосрочни перспективи на развитие. Спонтанно ще се ориентирате в подобна посока, това може да е идея, но може и да е предложение. Пътувания, общуване с лица извън близкото ви обкръжение ще действат позитивно на настроението и перспективите ви на развитие.

Телец – Звездите ви връщат към приоритети, които са свързани с професионалната ви реализация, това може да са били нови идеи, възможности, които за първи път са се породили в началото на септември, а може и да са интересни отношения оформили сена  работното ви място, които могат да ви бъдат полезни.

Тенденцията може да се превърне в лайтмотив за целия ноември, който ще обнови позициите ви на работното място, те могат да станат по-престижни или да ви насочат към занимания, които са ви по-приятни, любими, изискват сътрудничество, подкрепа, която реално можете да получите, но трябва и да положите усилия за това, евентуално- да се справите с пропуски от миналото, които са ви попречили в пълна степен да постигнете целите си.

Друга водеща тема са партньорските ви отношения, можете да проведете разговори, да чуете новини или да вземете решения с вашия партньор, които не са случайни и са се наслагвали като тенденция през изминалата близо година, а пак така ще имат отражение за дълго, ще са повод да прелистите нова страница в отношенията си и нека тя да е в посока, която ги надгражда, действа обогатяващо- буквално или в преносен смисъл. Поне- става ясно- до колко са здрави връзките ви с ваши партньори /лични или делови/. Резки промени, които може да са провокирани и от външни обстоятелства ще са трудно поправими или ще са фон и за идните месеци…

Близнаци – Вашето положение в колектив може рязко да се промени или околните продължават да ви изненадват, а в този процес и за да се справите с текущи приоритети вие трябва да използвате творчески подход, да заложите на диалогичност, преговори и т.н. Вероятно и повечето от вас ще действат точно така, за да защитят интересите си на работното място, но не само.

През втората част от седмицата откривате уникални начини за въздействие върху текущи ситуации, можете да превъртите евентуални негативи в позитиви, които ще се закодират като минимум върху имиджа ви и ще имат благотворен ефект за дълго. По различни поводи сега се определят служебните ви позиции, възползвайте се от алтернативи, от интуицията си, от тайни или неочаквани шансове заставащи на пътя ви.

На 31 октомври Меркурий-вашият покровител преминава в Стрелец, ще ви направи по-социално по-активни, диалогични, в близкото ви обкръжение ще се появи личност, която ще ви е много интересна или полезна, с която можете да си сътрудничите. В друг вариант- започват диспути с партньори /лични или делови/ , които ще обсебват вниманието ви до началото на януари 2019г. и ще определят общественото ви положение като минимум. Както знаете- в началото винаги по-лесно се влияе, насочвайте още от сега, но внимателно си избирайте- кого да допуснете до себе си, не изпускайте и крайните цели от поглед.

Рак – Водещи приоритети за вас са близки до сърцето ви хора- партньори, деца, ако имате такива. През тази седмица имате шанс да обновите този сектор от живота си чрез конструктивни разговори, изчистване на евентуални недоразумения, приятни новини, които можете да получите.

Периодът е отличен да получите сърдечна радост, вид удовлетворение, ако все пак събитията не се развиват точно така, това може да е ясен признак, че събитията в това поле са тръгнали в грешна посока много отдавна, като минимум през пролетта на 2018г. Тогава- ще се изискват по-радикални мерки за въздействие, а и вероятно- да станете по-самостоятелни, независими, да излезете извън сянката на нечие въздействие.

Друга водеща тема за вас е домът и семейството- не е изключено в началото на периода да възникнат изненади и резки преобразувания в този сектор. Набележете евентуални слаби звена и се опитайте да ги отстраните, ако не веднага, то по етапно и до 16 ноември, после- тенденциите, които зададете ще започнат бързо да се развъртат, прорастват, ще определят фонът ви на съществуване и нека той да стане по-хармоничен, обновен и „обогатен“-буквално и в преносен смисъл, а не обратното.

Лъв – Всичко по-важно в живота ви се случва в дома и семейството ви, поне, за да се чувствате стабилни, сигурни и успешни- в значима степен това се определя от подкрепата, която получавате от близките си.

Това е и най-подходящ момент да въздействате позитивно на фонът ви на съществуване, евентуално да се справите с битови и имотни казуси, наследства, место-живеене. Преговаряйте за интересите си и това може да доведе до отлични резултати, особено през втората част на периода. Все пак такива теми отнемат много време и енергия, могат да изведат ритъма на ежедневието ви извън обичайния ритъм. Всичко, което имате да получите в този сектор- можете да го получите сега или като минимум- да определите бъдещи тенденции ,да получите определящи новини и т.н.

Информационният поток е много усилен, носи ви изненади, може да ви насочи към неразрешени казуси от началото на септември. Уместно е, на този етап да промените нещо в линията си на поведение, изказ, за да постигнете по-добри резултати. Ако това все пак е невъзможно, тогава  рязко може да скъсате отношения, договори-писмени или устни. Всъщност не е препоръчително да подписвате контракти, особено до четвъртък, едва ли ще са устойчиви. По-полезно е да получавате пълнота от знание, която да анализирате, за да се предпазвате от провокации и да не пропускате шансове.

През втората част на седмицата самоувереността ви ще се покачи, вероятно не без причина, а поради интересни възможности, известия, предложения, които получавате.

Дева – Социалната ви активност е много висока, бих казала и много полезна. Можете да получите обогатяващи предложения, да сключите подобни договори, да проведете успешни преговори, които да са знак, че сте постигнали цели, за които сте се борили през изминалата поне година.

Чрез изказа и дар словото си през втората част на седмицата можете да скрепите партньорските си отношения /лични или делови/.

Възможни са изненади, които са свързани с материалното ви състояние, внезапни и непланирани разходи. Може също така да се върне стара идея или възможност за печалби, която сте пропуснали. В друг вариант- може да си върнете нещо изгубено, ако не веднага, то до края на ноември, но на този етап е полезно да се замислите, прецените- какво ви е пречило преди, довело е до загуби или разминаване с очакванията. До 16 ноември може да смените тактиката и съответно да постигнете по-добри резултати.

Везни- Водеща тема за вас е материалното ви състояние, моментът е подходящ да преговаряте за интересите си, въпреки че онова, което можете да получите сега- като реален бонус, повишение или поне предложение, подкрепа- вече се е оформило като шанс и според ваши действия през изминалите месеци. Сега в повечето случаи разбирате до какви печалби /морални, материални/ са довели ваши минали действия. За едни това може да е много обогатяващо, задаващо траен и по-висок стандарт на съществуване, за други- повод да прелистят нова страница, да потърсят други възможности ,да сменят тактиката.

Евентуални загуби и в повечето случаи ще бъдат провокирани от партньори, лични или делови, също, ако имате неуредени казуси с финансови институции-банки, данъчни, наследства и т.н. Опитайте се да отстраните негативите, независимо дали става въпрос за хора или обстоятелства, които ви дестабилизират, явно- те нямат място в бъдещото ви развитие, изискват променена стратегия и т.н.

Венера се връща във вашия знак на 01 ноември и ще остане във вашия зодиакален знак до 02 декември. Венера е „малкото щастие“, тя закриля знака, в който се намира и дори и да има някой негативни тенденции, те се преодоляват по-лесно. Венера е като магнит за онова, което обичаме, искаме, възползвайте се от опеката на Венера, за да привлечете нещо ценно, с повече чар, харизма, сърдечност, толерантност, диалогичност, изискани маниери…така типични за Везни, но усилващи се в пъти под влияние на Венера…

Скорпион – През тази седмица все някой може да докосне сърцето ви или пък вие можете да въздействате силно върху близкото си обкръжение, върху важни за вас хора, можете да оставите траен отпечатък в нечие съзнание, душа.

Притежавате особен чар, интуицията ви е много силна, над средното ниво, думите ви имат чуваемост и могат да се превърнат в преобразуващ фактор, както на вашия собствен начин на съществуване, така и на близкото ви обкръжение. Не са изключени прозрения, които да ви насочат към изказване на окончателни решения…Едва ли някой или нещо може да застане на пътя ви през тази седмица, стига вие да сте готови и да искате да се борите.

През втората част на периода мнозина ще бъдат обзети от летаргични, носталгични или романтични настроения, борбеността може да се смеси със съмнения, несигурност- по кой път да поемете. Поне- склонни сте да се връщате към миналото и да анализирате чувства, всичко ценно за вас, отново и отново- да променяте неговата стойност. Вероятно ще има повод за това и този повод може и да е изненада, дори и да сте добре запознати с това, дори и само като усещане.

В този процес бавно, но сигурно ще си проправят път нови идеи- съвсем практични, за да защитите интересите си- чисто материални, но не само. И тези зараждащи се идеи- през идните месеци действително ще се превърнат в отправна точка на нов и в повечето случаи по-висок социален статус…

Стрелец – Повечето от вас са доста емоционални, защото част от събитията са извън контрола им, движат се повече по инерция и могат да ги изненадват като информация за любими хора, парични потоци, работа, че и здраве. В този процес и на този етап е полезно да не бързате, по-скоро и действително да набележите слабите звена, да ги отстраните, да се огледате за алтернативи на развитие, които много скоро ще застанат на пътя ви.

Стари приятели могат да напомнят за себе си, дава ви се втори шанс да заемете по-престижни позиции в колектив, действайте в тази посока- това ще определи много от шансовете през ноември, фон на съществуване, обществени позиции, успехи на работното място и т.н. Оптимален срок на въздействие е 16 ноември, после и до края на месеца- събитията ще се движат повече по инерция.

На 31 октомври Меркурий преминава във вашия зодиакален знак, ще ви направи много по-комуникативни, често и в център от внимание. И така е правилно, използвайте дар словото си, за да се справите дори с процеси зад „гърба ви“, деструктивни, ерозивни, тайни…така ще ги превъртите във ваша полза, действайте!

Козирог – През тази седмица се проверяват обществените ви позиции, вие можете да заемете ново и по-престижно, лидерско място, но всичко зависи от вашата диалогичност, способност да градите качествени връзки с влиятелни личности, които да ви помогнат или въобще- с близкото ви обкръжение, от приятели до колеги. През тази седмица можете да получите знакови известия, предложения, които действително да преобразят статуса ви.

Но не са изключени и изненади, ако има нещо, което ви дестабилизира, то също ще ескалира с малки или по-сериозни земетресения, които ще засегнат ключови въпроси като кариерно развитие, брачни отношения и т.н. Въпреки че това ви е позната тема, пак може да ви изненада. Все пак ви се дава втори шанс на въздействие, в този процес вие може да се върнете към стари възможности, които сте пропуснали или сте се отказали от тях, мнозина ще обновят линията си на поведение, дори външен вид и това ще се закодира тайно в имиджа им като минимум.

До средата на ноември е оптимален срок да въздействате на всичко горе-описано, да го насочите в оптимално подходяща за вас посока, после- събитията ще се движат повече по инерция…

Водолей – Вие сте в ключов период относно вашият социален статус- кариерно развитие, имидж и т.н. През тази седмица ще сте достатъчно информирани за бъдещи тенденции на развитие, които не са случайни, а са натрупани в миналото.

Можете да постигнете огромни успехи, които трайно ще повишат авторитета ви, но не е изключен и точно обратният ефект, да се окаже, че трябва да оставите нещо зад гърба си и да прелистите нова страница. Еднозначен отговор не е възможен, както казах вече, той е закодиран в минали решения, натрупана тенденция и т.н. Обединяващо правило е обаче, че повечето от вас ще се ориентират към по-висока инициативност, ще се стремят да скрепват лични и делови връзки, на които да разчитат при нужда и така е правилно.

През втората част на седмицата се проявяват не разрешени юридически казуси, които са се проявили поне през началото на септември, това може да са объркани документи, недоразумения с влиятелни особи, хора стоящи далеч от вас, съмнения относно евентуални пътувания и/или повишение на квалификацията. Това може да се превърне в лайтмотив за целия ноември, оптимален срок за въздействие е 16 ноември, да се справите с пропуски, евентуални грешки, после- събитията ще се движат повече по инерция.

Риби – Повечето от вас са ориентирани към нови възможности, които да наградят успехите към настоящия момент, да се надскочат вид настоящи граници, да се излезе извън рамките на познатото. Вие сте в отличен период да разширите перспективите и хоризонтите пред вас като общувате с хора извън близкото ви обкръжение, с влиятелни особи, ако пътувате…

Получавате важни, интересни новини, които касаят юридически казуси, ако това ви интересува, сега можете да преговаряте и въздействате подчертано на такива теми. В друг вариант- може да получите дълго-очаквани документи, да проведете подобни преговори, които да укажат съществено влияние върху доходите ви.

Възобновяват се въпроси, които касаят финансовото ви състояние, но са като скачени съдове за подкрепата, която можете да получите от страна на партньори /лични или делови/, това може да са наследства, а може и да са неразрешени приоритети с финансови институции- данъчни, банки и т.н. Каквото и да е- получавате втори шанс на въздействие, част от тенденциите ще са канализирани в определена посока, на други можете да въздействате до 16 ноември и после- този въпрос се движи предимно по инерция.

 

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

No Comments Yet

Leave a Reply