Седмичен хороскоп за периода 29.09-05.10

Красивата Есен настъпи, Слънцето премина в знака на Везни. Нека видим как енергията, която ни носи тази седмица ще се отрази на различните астрологични знаци:

 

Овен– през първата половина на седмицата ще постигнете успех най-вече защото разчитате на правилните хора. На практика за почти всичко ще разчитате на вашите помощници и сътрудници. Този период на седмицата ще бъде най- плодотворен за тези представители на зодията, които се занимават с политически и социални дейности. Втората половина на седмицата е изключително благоприятна от бизнес гледна точка. Ако вашите интереси са главно в сферата на бизнеса – действайте без да губите и минута. Не толкова благоприятни ще бъдат обаче личните взаимоотношения през тази седмица. Мнозина от знака трябва да се примирят с неизбежното. Не позволявайте на емоциите да надделеят над здравия разум , нещата ще се оправят скоро.

 

Телец– очертава се тежка седмица. Проблеми се появяват по- често, отколкото обикновено. Трудно намирате общ език дори със стари приятели. Възможни конфликти на работното място, както и финансови загуби. Лъч светлина ще се появи в средата на седмицата, когато звездите ще бъдат благосклонни към вас. Имате шанс да си намерите нова работа и да направите полезни контакти. Личния ви живот също ще се промени към по-добро , макар и не толкова значително. За съжаление , в края на седмицата отрицателните емоции отново ще ви завладеят. Въздържайте се от прекомерната употреба на кафе и алкохол. Не забравяйте, че вашето здраве до голяма степен зависи от емоционалното ви състояние.

 

Близнаци– през тази седмица е възможно да се случат някой хубави промени на работното място. Възможно е някой от вас да изпитата романтично увлечение през тази седмица. Жизнения потенциал е висок, но въпреки това избягвайте прекомерните напрежения.

През първия ден от седмицата е достатъчно да подхождате с повече увереност към задълженията си. Имайте предвид, че очакванията ви ще се сбъдват по възможно най-добрия начин. Към средата на седмицата благоприятно стечение на обстоятелствата ще се превърне в източник на допълнителни финансови приходи. Не са изключени леки конфликти в семейството към края на седмицата. През почивните дни е възможно някой от вас да имат здравословни оплаквания. Добре е да се отдадете на пълноценен отдих, като не пренебрегвате нуждата си от сън.

 

Рак– още в началото на седмицата ще попаднете в ситуация, която няма да можете да контролирате. Хубаво е в такъв момент да потърсите подкрепата на съмишленик или на делови партньор. Не допускайте някой да диктува решенията, касаещи личния ви живот! Възможни са промени от делови характер към средата на седмицата. В същото време близък роднина ще има нужда от подкрепата ви. Преценете материалното си положение и имайте предвид, че трябва да бъдете подготвени, защото не е изключено да попаднете в неочакван разход. Като цяло избягвайте риска през тази седмица. През почивните дни вниманието ви ще бъде изцяло ангажирано от член на семейството. Трябва адекватно да се справите с провеждането на неудобен за вас разговор.

 

Лъв– в началото на седмицата са възможни малки неприятности, като най- съобразителните представители на зодията ще се справят с тях още през първия ден от седмицата. А събитията до края на седмицата ще се развият по възможно най- благоприятния начин за всички представители на зодия Лъв.

До средата на седмицата ще бъдете в състояние да се справите с куп задачи. Същевременно ще успеете да изгладите дългогодишен конфликт. Едва в края на седмицата ще ви се наложи да понервничите малко – разбира се, за пари. Важни решения в областта на финансите е желателно да вземате след консултация с професионалист.

През почивните дни се отдайте на пълноценен отдих, който в последно време липсва от ежедневието ви. Не давайте пари назаем, освен ако не сте готови да ги загубите!

 

Дева – през първия ден на седмицата са възможни финансови проблеми. За да избегнете сътресения е наложително стриктно да следите разходите, и ако се наложи се лишете от нещо. За част от представителите на зодията е възможно пътуване до средата на седмицата. През втората половина от седмицата действайте предпазливо. До голяма степен постъпките ви ще окажат влияние в бъдеще. Към края на седмицата много от вас ще получат неочакван финансов стимул, който ще им позволи да затворят неотложни дупки. Насладете се пълноценно на почивните дни. Спортните занимания ще повишат тонуса ви. Не пренебрегвайте мнението на интимната ви половинка.

 

 

Везни – за вас седмицата ще мине без сериозни затруднения и големи загуби. И затова трябва да благодарите на своята интуиция, която ще ви подскаже правилните решения. Обстоятелствата през седмицата са благоприятни за започване на нови бизнес проекти , промени в работата , търсене на нови партньори и съюзници. Възможни са интересни предложения, които ще сложат началото на промени в личен и професионален план. В първите дни от седмицата се опитайте да намерите собственото си амплоа. Съсредоточете се върху инициативите, от които очаквате реално развитие. Към средата на седмицата много от вас ще приключат един период от живота си. В края на седмицата съобразителността ви ще даде първите положителни резултати. През почивните дни не се затваряйте и не се изолирайте от заобикалящата ви действителност. Постарайте се да намерите удачен начин за разтоварване.

 

Скорпион – през тази седмица преобладават положителните тенденции, и дори да има трудни ситуации – ще се справите с тях. Седмицата е благоприятна за решаване на въпроси, свързани с обучение и повишаване на професионалната квалификация. В началото на седмицата ще успеете да се справите с професионалните си задачи, благодарение на натрупаните знания и житейски опит. Ще се наложи да решавате юридически въпрос. Средата на седмицата е благоприятен период за общуване и социални контакти. Имате шанс да спечелите подкрепата на влиятелни хора, които ще ви помогнат в изпълнението на бизнес плановете и постигане на лични цели. И за да не бъде седмицата идеална за представителите на зодия Скорпион през последните дни от седмицата съдбата ще ви обърне гръб. Това време ще бъде сложно, неблагоприятно за лични контакти. Възможни са кавги и спорове. Някой от вас ще получат лоша вест.

 

Стрелец – в началото на седмицата не се поддавайте на чувствата. Когато правите планове се съобразявайте с реалните си възможности. Към средата на седмицата увеличете темпото на работа. Моментът ще се окаже значим за тези от вас, които са изправени пред определена промяна в личен план. Имайте предвид, че е желателно да намалите разходите си. Ако сте изправени пред дилема, която ще наложи значителни проблеми трябва внимателно да притеглите всички позитиви и негативи, и чак след това да вземете решение. Осигурете си подкрепата на приятел или на близък и нещата за вас ще се подредят по възможно най-благоприятния начин. В края на седмицата не допускайте грешката да се доверявате изцяло на преценката на човек, когото не познавате достатъчно добре. През почивните дни разчупете стереотипа. Направете нещо ново. Това ще ви зареди с положителна енергия. Възможно е да се появят известни затруднения във взаимоотношенията ви с интимната половинка. Има нещо, което ви пречи да погледнете обективно на нещата.

 

Козирог – в началото на седмицата някой от вас ще се почувстват физически, психически и емоционално изтощени. Обърнете внимание само на неотложните си ангажименти и се погрижете за здравословното си състояние. През втората половина на седмицата ще имате нужда от разбиране и подкрепа от страна на интимната си половинка. Опитайте да си създадете позитивна нагласа. През почивните дни някой от вас ще се наложи да се откажат от нещо в името на семейното спокойствие, а други ще отправят конкретно предложение към интимната си половинка.

 

Водолей – в началото новата седмица е добре да проявите повече чувство за такт. Простете за обидните думи, които сте чули наскоро. Съсредоточете се върху главното и пропускайте маловажното покрай себе си. към средата на седмицата се постарайте да проявявате разум и ще бъдете приятно изненадани от положителния резултат, който ще постигнете. Към края на седмицата моментът ще бъде важен за вас в материалната сфера. През почивните дни избягвайте да се занимавате с проблеми, които не ви засягат пряко. Съсредоточете се върху заниманията, които ви доставят радост и наслада и пропуснете ангажиментите. Периода може да се окаже от голямо значение за самотните представители от знака.

 

Риби – в началото на седмицата се заемете с по-важните ангажименти, а тези, които нямат спешен характер, оставете за реализиране на по-късен етап. През първата половина на седмицата при много от вас ще настъпят промени, които ще са за добро. В личен план ви очакват вълнуващи срещи. Втората половина на седмицата ще имате възможност да планирате предстоящо пътуване, което може да промени цялостно положението ви в професионалната сфера. През почивните дни избягвайте затворените пространства и отделете достатъчно време за пълноценен отдих и развлечение.

 

 

 

 

източник:http://www.astropro.bg/

снимки:buzzfeed.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply