Седмичен хороскоп за периода 28.05 – 03.06

Слънцето е в Близнаци и през тази част от годината най-големи успехи ще постигнат онези, които са социално активни- създават връзки, преговарят за своите интереси, търсят посредничество, получена информация и се възползват от нея….Към настоящия момент проведени разговори и срещи ще създават благоприятни условия да постигаме целите си, понякога и по един внезапен, бърз начин. Знанието е много или всичко, създадените контакти, могат да преобърнат начина ни на съществуване…

Тенденцията се усилва на 30-31 май, когато сме под влияние на Пълнолунието, а едновременно с това Меркурий преминава в Близнаци. Лекотата, с която общуваме, аналитичността, с която възприемаме случващото се ще ни помага да действаме целесъобразно, понякога –хитро, да се справяме по-лесно с текущи предизвикателства или да успяваме да ги превъртим в наша полза…

По време на Пълнолунието ние получаваме голяма яснота за поетата от нас посока, възможни са знакови, важни новини.

Помислете как да се възползвате от този енергиен поток, да се включите в него и да постигнете резултати  дори и над очакваното.

Преуспяват посредници, търговци, спекуланти, оратори, „хора на словото“-общо. Сформират се или се пренареждат колективи, нашата активна позиция и комуникативност ще ни помогнат да заемем лидерски позиции или поне- да не бъдем изместени на различни нива…

Вероятно инстинктивно- повечето от нас ще предпочитат действително да са повече навън, трудно ще се задържат на едно място и така е правилно, за да не се пропуснат шансове…

Ако работата ни е рутинна, тогава може да сме по-разсеяни, разпилени, все ще намираме начин да се измъкваме от по-сложни задачи .

Хубава седмица да освободим малко място около себе си и да „дишаме по-леко“, това може да се случи благодарение на начина ни на мислене, който е все по-креативен, намиращ изход и варианти за развитие, може да е следствие на текущи събития и начина, по който ги възприемаме…

В любовта- владее ни романтика, това е прекрасен период да скрепим своите най-близки отношения- в дома и семейството, с любими същества, особено през втората част на седмицата.

Започнати флиртове през това време може да прераснат в нещо сериозно и дълготрайно обвързване.

Сключването на брак през почивните дни- пак така е добър знак за създаване на хармонично и щастливо семейство…

Овен – Вашата социална активност се усилва в пъти, а перманентно с това- популярността ви, способността да градите връзки, които да ви носят ползи или удоволствия, възможността да заемете лидерски позиции в колектив и не само.

Информационният поток е много усилен, преговаряйте, споделяйте идеи и можете да отключите внезапни шансове, особено в сряда и четвъртък. Това са дните на Пълнолунието, когато можете да получите пик от новини, показателни събития- колко далеч можете да стигнете, буквално или в преносен смисъл.

През цялата седмица съществуват отлични възможности да хармонизирате семейната среда, да извършите положителни промени в дома си, тенденцията се усилва през последните дни и ще предизвика приятни преживявания, а може би и малък празник, ако съществуват някакви недоразумения между вас и близките ви- ще можете да ги изчистите…

Телец – Все по-важна тема е материалното ви състояние или сигурност- в един по-общ смисъл. През настоящата седмица можете да извършите своеобразен пробив, така че да получите желаното, да преумножите онова, което имате, особено в дните на Пълнолунието-сряда и четвъртък, когато минали усилия могат да се увенчаят с успех.

През тези дни предстоят пик от новини, показателни събития- на кого и в каква степен можете да разчитате, кой евентуално дестабилизира финансовото ви състояние, какви са начините да подействате положително на благосъстоянието си.

Ако това, което имате не ви удовлетворява, тогава през втората част от седмица можете да преговаряте, за да го постигнете, не е изключено да се наложи да жертвате едно, за да получите друго или пък направо да потърсите алтернативни източници на доходи.

Информационният поток е много усилен- чувате приятни новини и все някой може да докосне сърцето ви.

Шанс да скрепите партньорските си отношения, да срещнете любовта, ако все още не сте…

Близнаци – Вие сте в прекрасен период да се докажете като професионалисти, да получите повишение или като минимум- да подействате положително на популярността си, общественото си положение и имидж.

Пълнолунието от сряда и четвъртък дава пълнота от знание за вашата значимост в колектив, също-на кого и в каква степен можете да разчитате, . Това е едно от най-важните пълнолуния за вас, опитайте се да действате в посока, която да изпълни живота ви с успехи на различни нива, в значима степен всичко зависи от вас, също-от способността ви да градите връзки и да се възползвате от тях.

Ако трябва да прелистите нова страница в живота си, да направите определящ избор, има значима вероятност това да се случи точно сега.

Вие все по-открито ще заявявате своето мнение, ако има нещо ерозивно, тайно или което ви дразни- лесно ще го идентифицирате и по-решително ще го отстранявате от пътя си.

През втората част от периода вашата социална активност расте, все по-често ще се оказвате в център на внимание или дебати, обсъждания. Може да имате усещането, че оставяте ненужни тежести зад гърба си, защото не си заслужават…

Рак – Активно се борите да получите подкрепа или одобрение от страна на важни за вас хора и можете да го постигнете по един много оригинален начин, като използвате нетрадиционни методи за въздействие.

По различни поводи продължавате да усещате, че се намирате на прага на житейски кръстопът или трябва да определите за дълго посоката си на развитие. За това сега ще ви помогне усиленият информационен поток, който ще „освети“ варианти за развитие и съответни възможности, но и евентуални препятствия. На всичко горе-споменато имате способността да въздействате, това важи за всички, но подчертано за родените от втори деканат.

Вие сте под закрилата и магията на Венера, която все по-силно ще усещате през втората част на периода- когато силно обичате или желаете нещо, ще имате странната способност  да го привличате…като магнит. М-да, вие сега се превръщате в магнит за околните и е хубаво да се възползвате по оптимално добър начин! Опитайте, искайте нещо много силно, направете нужните стъпки и ще видим дали ще го получите…

В прекрасен период сте да скрепите партньорските си отношения.

И какво още? Пазете се да не бъдете прекалено емоционални до степен на уязвимост, това е малкото камъче, което може да преобърне „колата“ ви към щастието-образно казано.

Лъв – Все по-интересни хора навлизат в обкръжението и живота ви- те ви стимулират, дават ви идеи, „криле“ за нови и по-значими успехи. През тази седмица няма да ви липсва компания, възможно е някой силно да привлече  вниманието ви.

За дамите- едно приятелство може да прерасне в любовна връзка, ако са не обвързани, а ако са- партньорът им ще се стреми да им указва значимо въздействие, това може да прерасне в страст, а може и във вид раздразнение и конкуренция, ако се преминат определени граници.

Мъжете- склонни все повече да преосмислят своите чувства, а може да са изкушени от неподходяща личност, тайна авантюра, която за дълго да остане в живота или сърцето им.

Хубав период да скрепите семейните отношения, да подействате положително на имотни казуси, место-живеене, благоустройство и т.н.

Не е изключен малък празник у дома, подобни семейни преживявания.

Дева – Вие сте в един от най-силните периоди в годината, когато можете да направите важни крачки или скок към успехи, които трайно ще се закодират в кариерното ви развитие или имидж като минимум.

Ежедневието ви става все по-динамично, изпълнено с ангажименти, но и резултатно. По един естествен начин можете да попадате в повишена конкурентна среда, но в такъв случай- успявате да я преборите и тя по-скоро е повод за по-значими резултати.

Пълнолунието от сряда и четвъртък ви носи пълнота от знание и то за по-далечни перспективи на развитие. Възможно е да обсъждате вашите планове със семейството си и те да ви указват значимо влияние.

Информационният поток е много усилен, чувате приятни, полезни новини, заемате лидерски позиции в колектив, има на кого да разчитате при нужда.

От 30 май вашият покровител-Меркурий ще транзитира през Близнаци и ще усили амбициите ви в пъти, красноречието, но и свободата- да действате независимо от другите, понякога и неспецифично лекомислено като сваляте задръжки…

Везни – Вие сте в прекрасен период да разширите възможностите пред вас на различни нива- в професионален план- като получите повишение, увеличите влиянието си, получите интересни предложения, пътувате, сключите дълги договори или вземете решения за преквалификация. Посоката вероятно ще я изберете до 31 май, а това може да ви помогне да спечелите нещо значимо, да има благотворен ефект върху благосъстоянието ви-общо.

Информационният поток по време на Пълнолунието е много усилен, можете да се възползвате или да усилите тенденцията, като преговаряте, питате, за да ви се каже, проявите инициативност.

През втората част от периода все по-силно ви занимават приоритети с пътувания, хора стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл привличат вниманието ви и се оказват важен фактор за успехите ви. Излизате извън сферата на познатото и това е време, през което можете да разчупите границите на възможното.

Скорпион – Повечето от вас се радват на топли отношения, подкрепа и са завладени от романтични настроения, вероятно и не без причина, а следствие на подкрепата, която получавате.

Въпреки всичко вие сте в силно трансформиращ период, провокирани от външни и независими от вас хора и  обстоятелства, рефлектиращи върху материалното ви състояние или условия съществуване- у дома или на работното ви място…Вие трябва да се адаптирате към тази среда, да се опитате да я хармонизирате, а може би и да я смените, ако не можете да откриете себе си там щастливи и удовлетворени…

Може да сте силно изкушени да се отдадете на хоби, което да превърнете във ваша работа, поне-да си дадете почивка. Помислете, може да осъществите тази мечта, като пътувате, общувате с хора извън близкото ви обкръжение. Подобни личности /стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл/- са повод за радост и приятни емоции…

Стрелец – Вие сте в период, през който социалната ви активност расте, срещате нови партньори, а може да заздравите стари взаимоотношения, популярността ви расте, вие се борите за своите интереси, отстоявате мнението си енергично и така е правилно…Всичко описано ще ви изведе като лидери в колектив или поне- няма да позволите да подменят позициите ви и не само…

Преговаряйте, създавайте връзки и ще преуспеете. Променяте начина си на мислене, изразяване и това действително ще промени или средата ви на съществуване или мястото, което заемате в колектив и не само, като има значима вероятност да се превърнете в лидери, защото ви е трудно да правите компромиси, не се отказвате от набелязаната цел, изказвате се аргументирано и напористо, дори и това да ви въвлича в словесни войни.

В каква посока се развиват вашите партньорски отношения, какво можете да очаквате- разбирате в дните на Пълнолунието-сряда и четвъртък, същевременно това са дни, през които можете да насочвате по един оптимален начин.

В семейството ви също се появяват варианти-да се разтовари напрежението, да се хармонизира атмосферата, да се извършат положителни промени, които да стоплят сърцата ви.

Козирог – Водеща тема е професионалната ви реализация или повишение на доходите и сега действително можете да въздействате на тази сфера ,да направите нужните стъпки, така че да повишите благосъстоянието си.

До колко това е възможно, също- кои са евентуалните спирачки или „пробойни“ за финансите ви- разбирате в дните на Пълнолунието- сряда и четвъртък, оценете случващото се, за да се предпазите от евентуални усложнения през идните близо две седмици. За дълго и през идните месеци- материалното ви състояние ще търпи промени, ще изисква да се борите за по-добри приходи или пък- поне да не търпите загуби. В началото винаги по-лесно се влияе, така че оценете обстановката и в по-далечна перспектива, изградете си стратегия и действайте!

Повечето от вас получават сърдечна радост и силна подкрепа от партньора си, а ако сте сами- можете да срещнете любовта, да чуете обяснения, които ще ви повлияят силно.

Имате на кого да разчитате, получавате подкрепа от обкръжението си или заемате лидерски позиции…

Водолей – Хора близки до сърцето ви- партньори или пораснали деца, обсебват вниманието ви, стимулират ви да действате, насочват ви в определена посока, а в по-неприятна форма- могат да ескалират недоразумения, защото вашата визия за бъдещо развитие е различна от тази на близките ви.

Марс вече транзитира през вашия зодиакален знак, ще остане за дълго- през идните близо 6 месеца ,ще ви надарява с много енергия, която трябва да канализирате в правилна посока, тогава можете да постигнете успехи, които ще ви съпътстват и през следващите години. Ако не проявявате вид инициативност към висока, далечна цел, тогава Марс може да ви действа по-скоро като раздразнение, което да рефлектира и върху близкото ви обкръжение, така че трябва да сте по-внимателни…

Може да се раздвоявате между това да се отдадете на хоби, онова, което ви е приятно и друго, което е рутинно и трябва да изпълнявате. Същевременно сте в прекрасен период, през който на работното си място получавате подкрепа, ако сте сами- флирт с колега може да прерасне в любовна авантюра.

Подходящо време да повишите доходите си, да получите бонус  или поне- морално удовлетворение, особено през втората част на периода.

Риби – Подходящо време да хармонизирате семейната среда, да скрепите отношенията си, да изгладите евентуални недоразумения…

В друг вариант-водят се бурни дебати за бъдещи перспективи на развитие, а може би- место-живеене, дълго отлагани ремонти, премествания, разрешаване на имотни казуси, които са отлагани дълго…

Е, използвайте влиянието на Пълнолунието ,за да получите яснота или да вземете важни решения, които ще подействат положително на всичко горе-споменато.

Вие сте в прекрасен период да скрепите връзките си, може да получите сърдечна радост от децата ви или други любими хора, да насочите взаимоотношенията си в една по-положителна посока, особено през втората част на седмицата.

Възможни са изненади на път или с хора „стоящи далеч от вас“, бъдете внимателни…

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

No Comments Yet

Leave a Reply