Седмичен хороскоп за периода 27.04 – 03.05

На 17 Април Плутон стана ретрограден и с това даде началото на големите енергийни промени.Енергията се промени. Активираха се и всички теми, свързани с тази планета. При някои хора се изостриха финансовите проблеми, особено ако имат кредити или дългове. Тази тенденция ще продължи. Активира се  нуждата от пречистване и промяна. Нови идеи се родиха. Динамиката е много силна и не може да й се противодейства.

Плутон ще е ретрограден чак до 25 септември,  така че имаме достатъчно време да се обърнем към себе си и да се променим. Няма как да повтаряме старо поведение, което ни е носело само неуспех и този път да очакваме, че ще се получи. Няма и как да променим света, ако не умеем да променим себе си.

Това ще е един много важен и силен период на осъзнаване на собствения аз, неговите параметри и сила. Без страх ще трябва да се разделим със старото в нас и да направим място на новото.

 

Овен – в началото на седмицата съдбата ще бъде благосклонна към вас. Обстоятелствата около вас ще се подреждат по възможно най-благоприятния начин както в професионално, така и в материално, и в лично отношение. През втората половина на седмицата действията ви трябва да бъдат изключително добре преценени, тъй като те ще дадат отражение върху бъдещето. През почивните дни благоприятните условия в личен план ще нарастват буквално лавинообразно. Използвайте подкрепата на близките си при реализация на идеите си. Заложете на пълноценния отдих и на положителните емоции.

 

Телец – в началото на седмицата се доверете на интуицията си за всичко. Дори и здравия разум да ви говори друго погледнете в себе си и ще намерите верния отговор. Ако ви се наложи да вземете важно решение обаче потърсете мнението на специалист. Към средата на седмицата ще почувствате леко неразположение и ще имате нуждата да сте сред близките си хора. Към края на седмицата използвайте харизматичното си излъчване, за да впечатлите. Някой от вас ще имат лични проблеми през почивните дни. Кратко пътуване може би е добър вариант за туширане на напрежението.

 

Близнаци – седмицата започва вдъхновяващо! Успявате във всичко, до което се докоснете. Чак се чудите дали ще продължи вечно? За съжаление – не. За повечето представители на зодията седмицата няма да мине без трудности. Но има и добра новина. Близнаците, със своята изобретателност могат ад обърнат всяка ситуация в своя полза. Към средата на седмицата ще трябва да отстоявате интересите си. Имайте предвид, че за да успеете ви трябват съюзници. Към края на седмицата при много от вас ще се появи значително раздвижване в професионално и в материално отношение. Ще бъдете приятно изненадани от допълнителни приходи. Моментът ще бъде значим за тези от вас, които са решили да направят коренна промяна в живота си.

 

Рак – в началото на седмицата трябва да обърнете особено внимание на финансите. И по-специално на разходите. Съществува огромен риск баланса ви да излезе на червено. Бъдете внимателни при сключване да договори, или подписване на споразумения. Към средата на седмицата е възможно да осъществите служебно пътуване. Към края на седмицата ще се наложи да вземете някои кардинални решения относно професионалната си реализация. В личен план оставете нещата такива каквито са. Обърнете внимание на здравето си. Напълно възможно е да страдате от понижен имунитет. През почивните дни забравете служебните грижи. Излезте с приятели, или просто се забавлявайте. Пред някой от вас ще се открият отлични възможности да преодолеете трудности от личен характер.

 

Лъв – в началото на седмицата преценете внимателно ситуацията на работното си място. Възможни са конфликти. Към средата на седмицата някой от вас може да изпитат сериозни финансови затруднения. Избягвайте необмислени покупки. Имате нужда от човек, на когото можете да разчитате в труден момент. В края на седмицата не се поддавайте на манипулация се поддавайте на манипулации, тъй като това може да навреди на връзката ви в личен план. При спор е добре да запазите неутралитет, в случай че не сте пряко ангажирани. През почивните дни отделете време за пълноценен отдих. Занимавайте се с неща, които ви доставят удоволствие и ви помагат да се откъснете от ежедневието.

 

Дева – очертава се трудна седмица, особено в началото. Изпитанията следват едно след друго. Нямате време за отпускане. Трябва да сте фокусирани на сто процента. Успехите в първите дни на седмицата ще се постигат много трудно, като често вложените усилия и средства надвишават получените резултати. Възможни финансови загуби, разногласия с ръководството, като в някои случаи става въпрос и за уволнение. Значително по- спокойно ще мине втората половина на седмицата. През този период по- често ще се занимавате с чужди проблеми, отколкото с вашите собствени. Последните дни от седмицата е време да се погрижите за себе си, да опитате да успокоите малко нервите. Помислете какво ви доставя удоволствие , и се опитайте да го получите – заслужавате го.

astro-15
omtimes.com

Везни – още първия ден от седмицата неизменно трябва да се съобразите със съществуващите на работното ви място условия. Колкото по-адекватно реагирате спрямо нападките на колеги, толкова по-стабилни ще бъдат позициите ви в очите на заобикалящите ви. До средата на седмицата е важно да не предприемате лекомислени ходове. Не позволявайте на никого да поставя ограничения пред вас. Пред много от вас ще се открият различни делови възможности и перспективи в бизнеса. В края на седмицата избягвайте да се поддавате на напрежението. Непременно отделете достатъчно време на семейството си. През почивните дни е изключително важно да не се поддавате на импулсите си. Избягвайте да правите каквито и да било промени в дома. Не пренебрегвайте потребността си за отдих. Моментът е изключително благоприятен за инвестиция, която може да ви носи завидни приходи в бъдеще.

 

Скорпион – през първия ден от новата седмица отделете достатъчно време за делата, които притежават и потенциал за развитие, и възможност да ви донесат отлични приходи. Моментът ще се окаже ключов за много от вас по отншение на делова инициатива. Добре е да преценявате ходовете, които възнамерявате да предприемате на работното си място. В края на седмицата нищо няма да е в състояние да ви попречи да постигнете набелязаните от вас цели. През почивните дни се постарайте да приемете с голямо разбиране потребностите на интимната си половинка. На много от вас ще се наложи да се заемат с изпълнението на лични ангажименти. Проявете търпение и постоянство, дори и да не постигнете веднага добрите резултати, на които се надявате.

 

Стрелец – полагате много усилия, за да успеете, но в началото на седмицата вашите постижения са все още незначителни. По тази причина ще ви бъде трудно да намерите верния тон в общуването с околните. Това важи особено за първата половина на седмицата. Друг важен фактор е наличието на сложни задачи, които изискват постепенни решения. Тук е невъзможно да се действа прибързано.

През втората половина от седмицата ще доминират положителните тенденции и това ще се отрази положително на всички аспекти на живота. Става възможно изпълнението на някои отколешни мечти относно личните отношения. Има шанс най-накрая да срещнете човек, който ще се окаже много важен за вас. Въпреки това, наситения с емоции личен живот няма да ви попречи да обърнете необходимото внимание на работата.

През почивните дни направете равносметка на постигнатото в професионалната сфера. Финансовата стабилност ще ви позволи да направите и някои разходи – нещо, което не можехте да си разрешите в последно време.

 

Козирог – в началото на седмицата се заемете само за най-неотложните си делови ангажименти. Постарайте се да приключите със започнатото. Към средата на седмицата избягвайте да предприемате действия, чийто резултат няма да можете да контролирате. Опитайте се да постигнете стабилност в личен аспект. Не си създавайте негативна нагласа. Към края на седмицата в материално отношение трябва да проявите пестеливост, за да си гарантирате финансова стабилност и в същото време да направите покупките, от които имате нужда. През почивните дни е необходимо да възстановите физическото си равновесие. Заложете на пълната почивка и не се дерзайте за неща върху които нямате никакъв контрол.

 

Водолей – очаква ви противоречива и досадна седмица. На всичкото отгоре и решаването на семейните въпроси изцяло лежи на раменете ви. В началото на седмицата имайте готовност да промените плановете си, ако установите, че обстоятелствата го налагат. Организирайте времето си. Около средата на седмицата са възможни финансови затруднения за някой от представителите на знака. В края на седмицата се постарайте да приключите със служебното навреме, за да успеете да се отдадете на заслужен отдих. Моментът е благоприятен за осъществяване на пътуване. През почивните дни избягвайте крайностите, които биха могли да окажат негативно влияние върху здравето, парите или отношенията ви с близките. Обърнете внимание на физическата си форма!

 

Риби – за много от вас това ще бъде изключително ползотворна седмица. Всичко ще ви се подрежда прекрасно, както в личен, така и в професионален план. Използвайте момента да извлечете дивидент. Ангажирайте се с нови инициативи в деловата сфера. Около средата на седмицата на много от вас ще се наложи да се заемат с изпълнението на ангажименти от неотложен характер. Бъдете готови на компромис, в случай че не стигнете до съгласие с партньор или с началник. През почивните дни стабилността в емоционално отношение ще бъде сигурна гаранция, че ще се справите с пречките в личните взаимоотношения. Постарайте се да бъдете достатъчно гъвкави и нещата около вас ще се случват по възможно най-благоприятния начин.

 

 

 

 

 

източник: http://www.astropro.bg/

снимки: www.omtmes.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply