Седмичен хороскоп за периода 27 Март – 2 Април

Водещо астрологично  събитие за тази седмица е Новолунието от 28 март. Както повечето от нас знаят,  Новолунието се свързва с новото начало, а от сектора на Овен- това послание е дебело подчертано. „Новото начало” може да доведе до кардинални промени, които ще зависят пряко от собствената ни инициативност, а също и от действията на онези, които се окачествяват като „лидери” и също влияят, ако не на частния, то поне на обществения живот, в който участваме и ние…

Да видим какво може да ни донесе това Новолуние! На първо място трябва да се каже, че „собствената ни машина за успехи” сега ще се „пали” предимно от интереси и желания, заложени индивидуално във всеки един, включващи също- творчески подход,  свобода на изява.

Аспектацията на звездите е такава, че бързата ни, почти светкавична мисъл до 01 април, може да намери подобни „скоростни” и/или преки, „внезапни”  пътища за успех, а най-хубавото е, че последвалите действия ще се оказват целесъобразни, способни да материализират мечтите ни, да сбъднат намеренията ни.

Слънцето в Овен дава право на осъзнат избор според: „Аз съм”, „Аз искам”, а Марс от Телец ще проправя път през настоящия период и почти целия април- методично, упорито, практично…До 4 март          към всичко горе-споменато можем да прибавим и „нюх за печалба”, креативност, понякога използване на скрити, манипулативни методи. Мнозина ще се водят и от повишената си интуиция…

Онова, което трябва да се реализира, то ще се реализира почти спонтанно или все едно под опеката на висшите сили…Онова, което е в застой, не достига очаквания резултат, ще изисква промяна на посоката, евентуални „обходни пътища” , а понякога ще е показател, че направо трябва да се ориентирате към друга цел…

Все пак, водещо правило е, че онова, което ни вдъхновява сега, може да се реализира в значима степен през април и да преобрази живота ни. След Новолунието /на 28 март/ трябва да се посеят семената- образно казано, а те ще прорастват бързо през април. Препоръчително е да сме максимално инициативни, информационният поток е много усилен до 01 април, можем да открием своя шанс внезапно, не са изключени и изненади.

На 01 април Венера в ретроградното си движение се връща отново в Риби, а заедно с нея, ние може да размислим и да установим, че не си струва така агресивно да преследваме любовта, да се борим директно за онова, което искаме. А дали въобще го искаме? А може би трябва да се откажем от нещо или поне да сменим тактиката? Такива мисли и настроения ще ни обземат пък от началото на април. На помощ ще дойде Меркурий, който също на 01 април ще направи ингресия в Телец. Тук той ще се позабави, поогледа, ще прецени кое му е изгодно, кое колко струва- буквално или в един метафоричен смисъл…Всички колебания ще се изчистят едва в края на април, а на този етап- протегнете ръка към онова, което наистина искате и ако е така, вероятността да го получите сега и през идните няколко седмици е повече от голяма. Стига да не надделее колебанието и да не се стремите към нещо, което не е ваше…

Овен – Новолунието от вашия зодиакален знак ще ви помогне да поставите своеобразно ново начало в живота си, според целите, които желаете да постигнете и сами инициирате. Подобна възможност ще имат всички Овни, но подчертано родените през настоящата седмица.

Тенденцията ще ви надари с шанс да сбъднете някаква ваша съкровена, понякога тайна мечта, да спечелите нещо- материално или под формата морално удовлетворение.

Ако не са открити преки пътища към успехите ви, задължително ще се отворят други-обходни, но не по-малко перспективни.

Енергиите, които преобладават сега са „огън-земя”, те се считат за едни от най-съзидателните. За да се възползвате от тях по максимален начин, следва да не афиширате идеите си, а да ги осъществявате методично, по етапно, стъпка след стъпка. Всъщност повечето от вас ще действат точно така и сами ще се вдъхновяват от алтернативите и/или скритите, но доста примамливи възможности, които могат да се разгърнат пред вас, ако искате..

До 01 април изненадвате околните с реакциите си, с изказаните думи и може да постигнете внезапни, бързи успехи, стига да не прекрачите прекалено границите на добрия тон и вместо да „изпишете вежди, да не извадите очи”.

След 01 април у вас могат да се зародят по-силни съмнения, какво наистина искате, кое е ценното за вас и вероятно ще придадете нова стойност на хора, събития и не само…Миналото ви застига по различни поводи…

В понеделник тонусът ви не е твърде висок и/или ежедневието ви не протича по предварителен график. Във вторник и сряда привличате внимание, оказвате се в център от събития, възползвайте се по оптимален начин. В четвъртък  и петък можете да спечелите нещо, разбирате до колко са успешни действията ви. В събота и неделя енергиите се сменят, може да настъпи объркване в комуникацията и не само, внимавайте…

Телец – Марс от Телец ви надарява с много енергия, същевременно изисква от вас да сте по-инициативни, да търсите и намирате подкрепа от страна на приятели, колеги и не само, така че да осъществите бъдещите си намерения, като минимум- да утвърдите настоящите си позиции. И да- сега имате подобен шанс, ще има хора, които ще ви указват силно въздействие, защото ви помагат, дават ви интересни идеи и дори са способни да се превърнат в мост към собствените ви успехи, да променят визията за бъдещото ви развитие, която е по-близка до съкровени мечти, понякога- не явни желания.

Но не всичко е толкова лесно, полезно е да се пазите и от манипулации, лица, които се опитват да се възползват от вас, включително и чрез манипулации. Оптимален вариант в този процес е да се срещнат общите ви интереси, а вие не бива да ги губите от поглед.

Новолунието от 28 март ще ви насочва все по-силно към вид алтернативи, които са примамливи, можете да реализирате. Показва ви също- какво следва да оставите зад гърба си, сега и през идния близо месец. Вероятно много ще се колебаете, мнозина могат да се окажат на своеобразен житейски кръстопът. Обмисляйте, ревизирайте минали събития, защото миналото е добър учител, а през втората част на периода, че и през идните няколко седмици ще ни застига, за да се разплатим с него- буквално или в преносен смисъл. Особено показателни в този контекст са вторник, сряда, събота и неделя.

Най-хубавите ви дни са четвъртък и петък, възползвайте се!

Близнаци – Новолунието от 28 март ще ви постави в нови позиции в колектив, то показва, че трябва да се борите за „своето място под Слънцето”, да сте социално по-активни, за да се превъртите на по-високо ниво или поне- утвърдите настоящето си положение. Имате подобни шансове, като разчитате на вид алтернативи, скрита подкрепа, използвате не много явни методи при осъществяване на намеренията ви, също- осланяте се на хора извън близкото ви обкръжение. Не е изключена ескалация на напрежение между вас и околните поради конфликт на интереси или друго, което не е по вкуса ви, но същевременно, до 01 март вие можете и трябва да скрепите своите връзки-лични или делови, да преговаряте, да отстоявате мнението си твърдо, но и дипломатично.

След 01 април- в партньорските ви отношения /отново лични или делови/, настъпва някакъв обрат, все повече имиджът ви и социалният ви статус ще зависят от „другите”, в този процес постепенно и почти през целия април миналото ще играе голяма роля- да се изчистят евентуални недоразумения и/или това е необходимост от поемане на по-голяма отговорност, ако желаете да съхраните тези партньорски отношения, че онова, към което сте се стремили дълго.

Житейска програма е на път да загуби своята енергия и/или смисъл, сега е моментът да прецените дали си заслужава да я пренесете и в бъдещото си развитие и да кажем- идните две години и половина или да я оставите зад гърба си. Вероятно ще има подсказки в тази посока- от една страна това са шансове и обходни пътища, доста съблазнителни, а от друга- спирачки, които все по-мощно ще ви притискат да се прехвърлите на нови релси на развитие, като минимум- да трансформирате нещо в линията си на поведение.

Показателни са понеделник, събота и неделя. Във вторник и сряда няма да ви липсва компания, може да се оказвате в център от събития. Изненади. В четвъртък и петък- дните не протичат по предварителен график, бързайте-бавно, за да сте адекватни на случващото се, не пропуснете възможности.

Рак – Новолунието от 28 март ще обнови социалния ви статус- кариерно развитие и/или брачни отношения и сега можете да поставите своеобразно ново начало, като се справяте с евентуална повишена конкуренция, а за някой- дори ескалация на напрежение и конфликтни ситуации, като налагате мнението си императивно, преследвате целите си стъпка след стъпка и стратегически, привличайки на своя страна и вид авторитети, хора, които могат да са ви полезни, да оформят варианти, да разчупят сатуквото, да разширят хоризонтите пред вас.

Но не всичко ще зависи от собствената ви воля, вероятно ще има външни влияния, натрупани вече енергии, с които трябва да се съобразите, а в оптимален случай- възползвате, както се казва: „да яхнете вълната”, а не да се опитвате да я спрете…

След 01 април ежедневието ви може да стане по-натоварено от обикновено, не е изключено да се възобновят теми от началото на годината, да преразгледате решения от този период и/или сега и през април предстоят развръзки, все едно „берете плодовете” на онова, което сте създали като тенденция, да кажем- през втората част на януари и началото на февруари.

Все по-актуални стават теми отнасящи се до пътувания, в друг случай- свързани с хора стоящи далеч от вас, също- юридически казуси, намерения да смените средата си. В такъв случай, оптимален срок да въздействате на всичко горе-споменато е до средата на април, после събитията ще се движат повече по-инерция. Показателни в тази връзка са понеделник, събота и неделя.

Най-важни, в известен смисъл- превключващи, са вторник и сряда. В четвъртък и петък- няма да ви липсва приятелска подкрепа и не само…

Лъв – Новолунието от 28 март ще обнови социалния ви статус- кариерно развитие и/или брачни отношения и сега можете да поставите своеобразно ново начало, като се справяте с евентуална повишена конкуренция, а за някой- дори ескалация на напрежение и конфликтни ситуации, като налагате мнението си императивно, преследвате целите си стъпка след стъпка и стратегически, привличайки на своя страна и вид авторитети, хора, които могат да са ви полезни, да оформят варианти, да разчупят сатуквото, да разширят хоризонтите пред вас.

Но не всичко ще зависи от собствената ви воля, вероятно ще има външни влияния, натрупани вече енергии, с които трябва да се съобразите, а в оптимален случай- възползвате, както се казва: „да яхнете вълната”, а не да се опитвате да я спрете…

След 01 април ежедневието ви може да стане по-натоварено от обикновено, не е изключено да се възобновят теми от началото на годината, да преразгледате решения от този период и/или сега и през април предстоят развръзки, все едно „берете плодовете” на онова, което сте създали като тенденция, да кажем- през втората част на януари и началото на февруари.

Все по-актуални стават теми отнасящи се до пътувания, в друг случай- свързани с хора стоящи далеч от вас, също- юридически казуси, намерения да смените средата си. В такъв случай, оптимален срок да въздействате на всичко горе-споменато е до средата на април, после събитията ще се движат повече по-инерция. Показателни в тази връзка са понеделник, събота и неделя. Най-важни, в известен смисъл- превключващи, са вторник и сряда. В четвъртък и петък- няма да ви липсва приятелска подкрепа и не само…

Дева – Новолунието от 28 ще акцентира върху материалното ви състояние или други, но значими трансформации, които отново ще засегнат тази сфера. Например, това може да е уреждане на наследствени, имуществени казуси, необходимост да влагате повече в любими хора, включително пораснали деца, ако имате такива. Каквото и да е, моментът е подходящ да насочите и превъртите в по-подходяща за вас посока тези процеси, като сте социално активни, провеждане нужните разговори и не отстъпвате от позициите си. Вероятно и така ще бъде, особено до 01 април, когато не са изключени изненади, дори нервно напрежение, но и бърз пробив в горе-посочени казуси.

След 01 април вашият покровител Меркурий ще навлезе в Телец и ще внесе известно успокоение в начина ви на мислене, че и линия на поведение. Практичните оценки и нагласи ще създадат условия да материализирате желанията си…

През цялото време сте в прекрасен период да хармонизирате партньорските си отношения, да внесете ред в хаоса и/или да прозрете истини, често-отвъд видимото…тенденцията постепенно ще се усилва, може да ви връща към миналото, така че до края на април вашите връзки да преминат на друго ниво. В друг случай- теми отнасящи се до дом и брачни връзки ще отнемат голяма част от вниманието ви, ще изискват да се мобилизирате, за да се справите с тях и да не претърпите загуби- буквално или в един по-общ смисъл.

Показателни за по-далечни перспективи /в частта- дом, семейство/ са понеделник, събота и неделя. Във вторник и сряда може да спечелите много, ако привлечете на своя страна съмишленици. Пазете се от рискови действия, необмислени харчове. В четвъртък и петък-звездите са на ваша страна.

Везни – Новолунието от 28 март акцентира върху партньорските ви отношения-лични или делови, също-общественото ви положение, което пряко се влияе от вашите връзки. До 01 април, вие можете да проведете доста целесъобразни разговори, които да имат дългосрочно отражение, да отворят нови и по-добри перспективи. На този етап, успехите ви пряко се определят от подкрепата, която получавате, способността ви да градите мостове, а не обратното. Възползвайте се по оптимален начин от посланията на звездите и ще можете да стигнете доста далеч през април.

Шанс- да утвърдите позициите си на работното място, да повишите доходите си, точно- чрез подкрепа от енергични личности и при условие, че действате в подобно направление.

До 01 април е оптимален срок да направите нужното, за да скрепите личните си отношения с ваш избраник. Интересни новини, изненади.

Покровителката ви Венера продължава да е ретроградна, а това може да всее известна несигурност, колебание за пътя ви на развитие. Тенденцията се усилва от 01 април, когато Венера ще премине в Риби и ще ви направи емоционално по-възприемчиви, интуитивни, но и раними. Навлизате в период, през който ще трансформирате начина си на общуване, а някой- ще скъсат договори, връзки до края на април, предимно онези ,които повече ви натоварват, отколкото да ви носят полза и не само в личен, но и в професионален аспект. Показателни са понеделник, събота и неделя.

Скорпион – Новолунието от 28 март акцентира върху професионалната ви реализация, като през идния близо месец вие можете и трябва да утвърдите позициите си и/или да завоювате по-добри, при условие, че го позволяват условията. До 01 април е оптимален срок да предоговорите плащания, да получите бонус, повишение…

През настоящия период можете също да скрепите отношенията си-лични или делови и да получите морално удовлетворение или да извлечете някаква полза. Възползвайте се оптимално, в обкръжението на мнозина сега съществува енергична личност, която ви напътства, понякога дразни, но и е необходимо условие за просперитета ви.

След 01 април чисто материални теми отново се активизират. Причината може да е в повишени разходи или претенции от типа: „какво давам, а какво получавам”.  В друг случай- стари теми се възобновяват, карат ви да си правите равносметки, да преоценявате любовта по различни поводи.

В понеделник- силни емоционални преживявания, интуиция, запомнящи се моменти… Във вторник и сряда ежедневието е динамично, натоварено, но и доста резултатно, дните са показателни за професионалната ви реализация, дребни действия имат широко отражение. В четвъртък и петък е подходящо да скрепите отношенията си, ще имате възможност да влияете подчертано на важни за вас хора. В събота и неделя настроението ви е силно неустойчиво, не предприемайте нищо съществено.

Стрелец – Новолунието от 28 март ще постави своеобразно ново начало в личните ви взаимоотношения, частна инициатива, ако имате такава. През настоящата седмица и почти през целия април, вие ще сте устремени предимно към онова, което ви дава по-голяма свобода на изява, близко е до сърцето ви…Домашни или други-рутинни задължения, могат да ви натоварват повече от обикновено. Същевременно, през настоящия период можете да направите своеобразен пробив в избраното от вас направление, а вашите действия ще се ценят по достойнство и ще утвърдят авторитета ви.

До 04 април можете с по-голяма лекота да изгладите евентуални семейни недоразумения или да се справяте с битови казуси, които също черпят значим енергиен ресурс и ви отклоняват от водеща тема.

До 01 април можете родените през трети деканат, но и всички останали в различна степен- са социално много активни, водят успешни преговори, получават интересни, важни новини, които имат дълготраен характер.

След 01 април, се концентрирате подчертано върху финансовото си състояние, в частност-професионална реализация. Причините могат да са променени условия на труд, изисквания към вас и/или повишени разходи.

Възможно е да се възобновят и казуси отнасящи се до недвижимо имущество, условия на съществуване, место-живеене, най-близка среда-общо, които са се проявили за първи път в края на януари и началото на февруари, но сега се налага да се попълнят пропуски, ако има нещо недовършено- да се изясни и разреши по етапно почти през целия април. Понеделник, събота и неделя са най-показателни в подобен аспект. Вторник и сряда ви зареждат с ентусиазъм, дребни инициативи имат широко отражение, а четвъртък и петък са динамични, изпълнени с ангажименти дори и над средното ниво, но и доста резултатни.

Козирог – Новолунието от 28 март поставя своеобразно ново начало във вашия дом и семейство. Сега и през идните няколко седмици е оптимален период, през който вие съзнателно трябва да насочвате събитията в една по-позитивна посока, която да обнови и хармонизира обстановката. До 01 април можете да се възползвате от опеката на звездите и да се възползвате от вид алтернативи, които да канализират в една по-подходяща посока трупащо се напрежение и/или да се намери изход от заплитащи се теми отнасящи се до- недвижимо имущество, евентуални премествания…при всеки е различно, но обединяващо правило е, че притежавате достатъчно воля и ресурси, за да извлечете полза от всеки проявил се въпрос.

След 01 април начинът ви на общуване постепенно ще излезе извън рамките на някакви ограничения или вид зависимост от обкръжението ви. Вие ще смените линията си на поведение, в посока- методично, целесъобразно да прокарвате, налагате личното си мнение и воля, а чрез преговори ще имате шанс да сбъднете своя съкровена мечта. Но не всичко протича толкова гладко и лесно. След 01 април се проявява и една друга, паралелна действителност- тя ви помага да си „отворите очите” за скрити процеси, такива, които са ви убягвали до момента и/или са извън контрола ви. Възможно е да разбулите тайна, проведете разяснителни разговори, които ще наместят пластовете във взаимоотношенията ви през идните няколко седмици. В понеделник получавате първи сигнали, усещате на къде духат „ветровете на промяната”.

Във вторник и сряда сте склонни на крайности, дребни действия имат широко отражение. В четвъртък и петък звездите са на ваша страна, а в събота и неделя- не са изключени изненади, дните са извън обичайния ритъм.

Водолей – Новолунието от 28 март може да постави своеобразно ново начало в материалното ви състояние, онова, което имате- в по-широк смисъл. Подходящо е да сте максимално инициативни в тази сфера на влияние и вероятно така ще бъде, поради повишени амбиции, а понякога- и разходи, които трябва да бъдат попълнени.

До 04 април сте в прекрасен период да преговаряте, да водите разяснителни разговори, да искате, за да ви се даде. Не са изключени новини, способни да сбъднат ваша съкровена мечта, това е валидно за всички, но подчертано за родените през втори деканат на зодията.

При всички случаи, вие навлизате във важен етап от вашето развитие, пряко засягащо финансовото ви благополучие и „сигурност”, тенденцията се усилва едновременно със социалната ви активност.

След 01 април се активират казуси от началото на годината, засягащи общественото ви положение- кариерно развитие или брачни отношения, „таван” от възможности и то в една по-далечна перспектива. Усетете на къде духат ветровете в понеделник, събота и неделя, насочвайте, отстранявайте методично, изградете си стратегия, на която да се осланете през идните седмици, а по-ясна визия за всичко горе-споменато се оформя едва в края на април.

Вторник и сряда са много показателни за приходите ви, на какво можете да разчитате, дребни действия имат широко отражение…В четвъртък и петък информационният поток е усилен, важни известия.

Риби – Новолунието от 28 март може да постави своеобразно ново начало в материалното ви състояние, онова, което имате- в по-широк смисъл. Подходящо е да сте максимално инициативни в тази сфера на влияние и вероятно така ще бъде, поради повишени амбиции, а понякога- и разходи, които трябва да бъдат попълнени.

До 04 април сте в прекрасен период да преговаряте, да водите разяснителни разговори, да искате, за да ви се даде. Не са изключени новини, способни да сбъднат ваша съкровена мечта, това е валидно за всички, но подчертано за родените през втори деканат на зодията.

При всички случаи, вие навлизате във важен етап от вашето развитие, пряко засягащо финансовото ви благополучие и „сигурност”, тенденцията се усилва едновременно със социалната ви активност.

След 01 април се активират казуси от началото на годината, засягащи общественото ви положение- кариерно развитие или брачни отношения, „таван” от възможности и то в една по-далечна перспектива. Усетете на къде духат ветровете в понеделник, събота и неделя, насочвайте, отстранявайте методично, изградете си стратегия, на която да се осланете през идните седмици, а по-ясна визия за всичко горе-споменато се оформя едва в края на април.

Вторник и сряда са много показателни за приходите ви, на какво можете да разчитате, дребни действия имат широко отражение…В четвъртък и петък информационният поток е усилен, важни известия.

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

No Comments Yet

Leave a Reply