Седмичен хороскоп за периода 25 – 31 Юли

Слънцето вече е в Лъв, от този сектор е на „трон”, така че ще подсили нашето Его, воля и желание да изпъкваме, да се доказваме и привличаме внимание…Честолюбието е много силно, както и стремежът да осъществим своя съкровена мечта, фокусът е върху онова, което може да порадва сърцето ни или да реализира потенциала ни, независимо дали става въпрос за творчески проект, частна инициатива или се свързва предимно с развлечения, почивка или любовни авантюри.

Все ще има някакво изкушение или друг емоционален вакуум, на който ще е трудно да се противопоставим.

Припомням, че всичко случващо се по време на Лъв е подчертано демонстративно. Това, което изпитваме или желаем е по-видно от  обикновено, разказваме за него, обсъждаме го почти без задръжки, а през настоящия период- по един внезапен начин, който може да покаже и черти от характера ни, които не сме били склонни да показваме до този момент.

Огнената енергия на Лъв „пали” ентусиазма, желанието за живот- в един по-общ смисъл, но същевременно ни прави по-невъздържани, тенденция, която ще нараства перманентно и в края на седмицата отключва раздразнителност, особено, ако някой е засегнал чувствата или интереса ни, провокира се тенденция към бързо започване на нови връзки, но и разпадане на стари…

Изненади и бурни събития, които да засягат нещо „ценно” за нас – няма да липсват.

Лидери или личности, които притежават власт- ще проявят особена твърдост и предприемчивост, отразяваща се на всички останали- това е валидно на различни нива и може да засегне малки и големи групи от хора…

В събота Меркурий ще премине в Дева и през следващия близо месец ще приземи мисленето към по-практични цели…При самия преход и през почивните дни, нервната ни система е по-уязвима от обикновено, добре е да го имаме предвид, да не влизаме в некоструктивни спорове и да сме по-внимателни на пътя…

 

Овен – Огнената енергия на Лъв още повече разпалва вашият рожден и неспокоен темперамент, така че сега можете да се втурвате в различни предизвикателства, окрилени от силни желания, ентусиазъм, прилив на енергия, идеи, които извират от душата ви и могат да порадват сърцето ви.

Трудно ви е да се владеете и ако не канализирате този емоционален прилив, можете да предизвикате „пожари” във взаимоотношенията си, особено през втората част на периода.

В друг случай- притежавате доза късмет, когато впрегнете силите си в творчески проект, частна инициатива…А може и да се отдадете на почивка, приятни и бих казала- незабравими мигове с любими хора, включително и деца.

Ако сте сами- лесно можете да започнете романтична връзка.

Понеделник и вторник са най-хубавите ви дни, вие сте пробивни, „блестите” и привличате погледи, нивото на инициативност е доста високо, а онова ,което предприемете, после може да зададе тон на цялата седмица. В сряда и четвъртък се пазете от спонтанни и необмислени харчове, въпреки че и печалби- в резултат на вашите усиля, също са възможни, особено, ако сте на хонорар. В петък и събота-приятни, интересни, полезни- разговори и новини, но също и изненади, пазете се да не изкажете повече, отколкото е необходимо, избягвайте излишни спорове. В неделя сте доста емоционални, а може би имате нужда от почивка или усамотение, компания-само на положително настроени личности.

 

Телец – Фокусът ви от внимание сега е върху семейството ви или пък битови въпроси, свързани с недвижимо имущество и т.н. Причините могат да са външни- под формата на внезапни провокации, но също и бързи възможности, от които да се възползвате.

През цялото време съществува воля и благоприятни шансове, за да извършите полезни, скрепващи трансформации в горе-посочените сектори.

Същевременно, партньорът до вас може да играе ролята на стимулатор, подтикващ ви в една или друга посока, но може и да се оказва дразнител, така че да се налага повече от обикновено да обсъждате, дори спорите по приоритетни теми ,засягащи общото ви съжителство…

Важното е, че имате изход и алтернативи от сложни и заплетени ситуации…Най-видни са те в понеделник и вторник, през тези дни разбирате до колко можете да разчитате на някакво чудо в живота ви или пък външните обстоятелства играят водеща роля. В сряда и четвъртък сте доста емоционални и това може да се пренесе върху близките ви, ескалират разяснителни разговори свързани с дома ви или се раздвоявате между лични и служебни приоритети. В петък и събота- печелите нещо, получавате подарък или самите вие правите полезна инвестиция… В неделя се пазете от крайности в изказваното мнение…Новини, които ви оказват съществено влияние.

 

Близнаци – Социалната ви активност е значима и ви надарява с внезапни нови шансове, които да ви превъртят на ново място в колектив, да увеличите популярността си или пък да спечелите надеждни партньори, също и да заздравите стари връзки.

Околните могат и да ви изненадват с поведението си но е факт, че преобладават възможностите, така че да се възползвате от околните. Това е пролука, която може да ви разтовари от иначе доста напрегнатото ежедневие в последно време, може да ви даде отговори и варианти за развитие, стига да наблегнете на общуването с повече хора, а също и на гъвкавост в поведението…

Печелите онова, към което се стремите- точно чрез разговори, срещи, пътувания.

Ако сте сами- бързо можете да откриете любовта.

В понеделник и вторник няма да ви липсва компания или подкрепа, въпреки че не са изключени и непредвидими ситуации. В сряда и четвъртък се пазете от недоразумения, ако има скрити фактори, препятстващи успехите ви, чувството ви на щастие- те стават видни. В петък и събота сте в център от внимание, инициативността ви е значима, сами направлявате тенденциите, в значима степен всичко зависи от собствената ви воля и от това, как ще реагирате на случващото се около вас. В неделя водеща тема е материалното ви благополучие, може да вземете крайни решения.

 

Рак – Вие проявявате завидна упоритост в начинанията си и така успявате не само да преодолявате препятствията по пътя си, но и да ги превъртате във ваша полза. До колко можете да разчитате на щастливата си звезда и тя ще ви надари с внезапни шансове, подобряващи генерално социалния ви статус- кариерно развити е и не само ,можете да разберете точно през настоящия период, когато настъпва време- да се увенчаят с успех усилията ви ,да бъдете възнаградени …

Разбира се, крайният резултат много ще зависи и от степента на собствената ви инициативност, от това- колко са големи мечтите ви. И ако се целите на високо, задължително ще се разкриват пред вас нови перспективи, понякога и неочаквани.

През това време се пазете чисто материални въпроси да не застават между вас и близки до сърцето ви хора. В друг случай- налага ви се да „инвестирате” в тях, а това също е повод за известно напрежение.

Понеделник и вторник са важни, за някой от вас превратни, а като минимум- показателни за бъдещи перспективи. Случващото се през тези дни може да зададе тон на цялата седмица и не само. Дайте най-доброто от себе си, дребни действия имат широко отражение… В сряда и четвъртък няма да ви липсва компания, разходите нарастват… В петък и събота пред вас могат да се отворят вид алтернативи, от които да се възползвате. Научавате важни подробности или обстоятелства, които са извън контрола ви ескалират. В неделя на повърхността изплуват всички трупани от вас емоции.

 

Лъв – Вие сте в изключително силен период, през който можете да постигнете волево- много или всичко, което пожелаете. Някой от възможностите се разкриват пред вас по един внезапен, бърз начин, особено, ако общувате с хора ,които са извън близкото ви обкръжение или решите да пътувате. Тогава ви предстоят много вълнуващи моменти, интересни новини, шанс да разширите хоризонтите пред вас.

Същевременно, дълбоко в душата ви може да е неспокойно, поради натрупани неразрешени въпроси, включително и такива, които засягат семейството ви, битови теми, в оптимален случай- необходимост от ремонти и инвестиции. В друг случай- дошло е време да разрешите спорове и недоразумения, ескалиращи от няколко месеца…Вариантите са различни, но обединяващото е, че тенденцията може да рефлектира върху чувствата ви, промени в линията ви на поведение и не само…

Понеделник и вторник ви зареждат с много енергия, вие сте позитивни, смели и доста пробивни. Ако ви занимават юридически казуси      сега звездите са на ваша страна. Общуването с високо-поставени или авторитетни личности ви носи полза. В сряда и четвъртък сте под напрежение, дребни действия могат да преобърнат имиджа ви, а понякога и статуса ви. В петък и събота- интересни, приятни, полезни известия и срещи. Но сте също така много емоционални, бих казала раними и лесно може да изгубите контрол при евентуални провокации. В неделя е подходящо да се обградите само от положително настроени личности.

 

Дева – Вие сте в изключително силен период, през който можете да постигнете волево- много или всичко, което пожелаете. Някой от възможностите се разкриват пред вас по един внезапен, бърз начин, особено, ако общувате с хора ,които са извън близкото ви обкръжение или решите да пътувате. Тогава ви предстоят много вълнуващи моменти, интересни новини, шанс да разширите хоризонтите пред вас.

Същевременно, дълбоко в душата ви може да е неспокойно, поради натрупани неразрешени въпроси, включително и такива, които засягат семейството ви, битови теми, в оптимален случай- необходимост от ремонти и инвестиции. В друг случай- дошло е време да разрешите спорове и недоразумения, ескалиращи от няколко месеца…Вариантите са различни, но обединяващото е, че тенденцията може да рефлектира върху чувствата ви, промени в линията ви на поведение и не само…

Понеделник и вторник ви зареждат с много енергия, вие сте позитивни, смели и доста пробивни. Ако ви занимават юридически казуси      сега звездите са на ваша страна. Общуването с високо-поставени или авторитетни личности ви носи полза. В сряда и четвъртък сте под напрежение, дребни действия могат да преобърнат имиджа ви, а понякога и статуса ви. В петък и събота- интересни, приятни, полезни известия и срещи. Но сте също така много емоционални, бих казала раними и лесно може да изгубите контрол при евентуални провокации. В неделя е подходящо да се обградите само от положително настроени личности.

 

Везни – През настоящата седмица няма да скучаете, може да се оказвате в център от внимание, привличате околните, с по-голяма лекота печелите симпатии.

Ваши партньори-лични или делови също ви изненадват, а ако сте сами-едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра и най- подходящи, показателни за взаимоотношенията ви са понеделник и вторник.

При всички случаи популярността ви расте, а с нея и възможностите пред вас, особено, ако се нуждаете от вид подкрепа-тогава ще я получите. Подходящо време за преговори, за сключване на дългосрочни договори. През втората част на периода нарастват разходите ви, а това може да е повод за недоразумения между вас и другите. Вероятността от загуби или неправилни инвестиции е значима, така че внимавайте, предимно в сряда и четвъртък. В петък и събота звездите са на ваша страна и ще ви подкрепят по различни начини, с по-голяма лекота осъществявате заплануваното. В неделя сте по-емоционални, възможно е да бъдете по-крайни в реакциите си.

 

Скорпион – Вие сте в много важен период относно кариерното ви развитие или имидж като минимум. Представяте се отлично пред околните, мобилизирани сте, стремите се да дадете най-доброто от себе си поради нарасналите ви амбиции или по принуда- защото трябва да отстоявате авторитета си. Каквото и да е, линията ви на поведение сега е способна да отключи внезапни и бързи шансове за развитие и социален просперитет. Въпреки всички изненади и напрегнатото ежедневие, спокойно може да се определи, че преобладават възможностите пред вас, често и по един неочакван начин, особено, ако сте си поставили конкретна цел и я преследвате, проявявате инициативност, креативност.

Благоприятно време трайно да повишите доходите си.

През втората част на седмицата се пазете от нервно напрежение, ако не владеете реакциите си, неволно можете да преобърнете събитията срещу вас, внимавайте!

Понеделник и вторник са динамични, натоварени, понякога и над средното ниво, но могат да доведат до своеобразен пробив в избраното от вас направление. В сряда и четвъртък се пазете от недоразумения, през тези дни успехите ви подчертано зависят от околните, имайте го предвид и градете мостове, избягвайте противопоставяне. В петък и събота получавате подкрепа, която се отразява върху положението ви на работното място, финансови потоци и не само… В неделя – новини, които оставят траен отпечатък в съзнанието ви.

 

Стрелец – Огнената енергия от сектора на Лъва ви ентусиазира, разгаря допълнително вашия темперамент, който и без това е достатъчно позитивен и амбициозен. Сега звездите ви подкрепят и ви дават шанс да увеличите възможностите си, да прескочите граници- реални и виртуални, така че да сбъднете съкровена мечта ,да порадвате сърцето си и т.н.

Пътувания, общуване с влиятелни личности или такива, които се отчитат за „далеч стоящи”- ви носят успехи. Ако ви занимават юридически казуси, също можете да разчитате на благоприятен изход.

Налагате волята или авторитета си, това важи предимно за родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен. Все едно получавате своеобразна награда и глътка свеж въздух, на фона на цялото напрежение, което ескалира от началото на годината.

Сега, дори и да съществуват някакви затруднения, те се приемат по-леко, по един философски начин или се преодоляват с доза късмет.

Същевременно, „зад гърба ви” могат да текат процеси, които да ви напрягат. Ако има нещо скрито, препятстващо чувството ви на щастие, то се проявява през втората част на седмицата.

Понеделник и вторник са едни от най-силните ви дни, възползвайте се, но имайте предвид, че силните страсти и емоции са способни да прераснат в „пожар”, ако не внимавате. В сряда и четвъртък ежедневието е много натоварено, не протича според предварителните ви очаквания, полезно е да планувате на момента и да избягвате пренапрежението. В петък и събота- фокус са партньорските ви взаимоотношения, можете да им влияете, да ги насочвате-възползвайте се. Популярността ви расте, интересни, приятни известия. В неделя ви занимават финансови приоритети, обсъждате ги с близките си.

 

Козирог – Периодът е силно трансформиращ за вас, особено в частта- семейни, домашни условия на съществуване. В оптимален вариант- решавате да инвестирате в недвижимо имущество, уреждате наследства, занимават ви други казуси, в които крайният резултат подчертано зависи от подкрепата на другите- морална, но понякога и чисто финансова. Най-показателни или превключващи в горе-споменатите теми са понеделник и вторник.

През тази седмица сте склонни да ревизирате всичко ценно за вас- от взаимоотношения, до начини на печелене на материални блага, а през последните дни- разбирате на кого можете да разчитате, съответно-не, възможна е ярка разграничителна линия, която да е повод да попаднете на своеобразен житейски кръстопът, да промените първоначалните си намерения, идеи за бъдещето и т.н.

В сряда и четвъртък вниманието ви е силно привлечено от хора близки до сърцето ви, включително и деца. В разяснителните разговори, дори и споровете се ражда истината и нека това да се случва по един конструктивен начин. Възможни са допълнителни или непланувани разходи. В петък и събота сте доста натоварени, но дните са резултатни и са като „краен срок” да утвърдите мнението си на работното място, да проведете разговори, повишаващи успехите ви или съдействащи за стабилизация на позициите ви. В неделя- фокус са партньорските връзки, изчистете евентуални недоразумения!

 

Водолей – Успехите ви все повече зависят от одобрението на другите, но е факт, че вашата популярност перманентно нараства, паралелно и с новите възможности, които се разкриват пред вас, точно- благодарение на подкрепата от страна на околните.

Сега не ви липсва внимание, периодът е прекрасен да подобрите настоящите си връзки, а ако сте сами- да откриете своята половинка по един бърз и неочакван начин, особено, ако самите вие сте социално по-активни.

Общувайте с повече хора, организирайте си срещи, преговаряйте и пред вас ще се разкриват все повече и повече шансове по интересуващия ви профил, водещи за вас интереси и т.н.

През втората част на седмицата е възможно да ескалират спорни въпроси с ваши близки относно визията ви за бъдещето, в друг вариант- ескалира конкурентна среда, сред която трябва повече от обикновено да се доказвате. Внимавайте, заложете да дипломацията, а не пряката конфронтация и всичко ще премине само с малко повече напрежение.

В понеделник и вторник- информационният поток е много усилен, изненади, които в повечето случаи са положителни. В сряда и четвъртък тонусът ви не е много висок, пазете се от недоразумения в дома ви или с близкото ви обкръжение. В петък и събота- звездите са на ваша страна и ще намерят начин да порадват сърцето ви. В неделя „почивате” активно, възможни са извънредни ,непланувани ангажименти.

 

Риби – Ежедневието ви е все по-натоварено и динамично, ако сте служител във фирма- сега е моментът да демонстрирате на какво сте способни и да утвърдите позициите си, да подобрите доходите си, особено, ако сте на хонорар. Ако нямате подходяща професионална реализация- потърсете си, дори и да не ви отворят на първата врата, вероятността това да се случи поне на втората или третата е значима.

Ако сега стартирате ново кариерно развитие или извършите някакви стъпки, които да повишат авторитета ви в настоящото положение- постиженията ще се окажат трайни.

Същевременно, през втората част на периода ескалира напрежение, което може да е продуцирано от принудителни пътувания, спорни казуси, понякога и правни, от въпроси свързани с една по-далечна перспектива на развитие.

Към настоящия момент, партньорските взаимоотношения и чувствата остават на заден план, за сметка на други и водещи приоритети- като кариерното ви развитие и просперитет, собствена реализация-общо.

Понеделник и вторник ви надаряват с шанс за печалба- финансов бонус, повишение, подарък, морално поощрение. В сряда и четвъртък информационният поток е усилен, но са възможни и недоразумения, избягвайте конфликтни ситуации. В петък и събота се раздвоявате между лични и обществени ангажименти. Подкрепа от страна на близките ви. В неделя- хора близки до сърцето ви, включително и деца- ви изненадват.

 

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com/

No Comments Yet

Leave a Reply