Седмичен хороскоп за периода 25-31 май

Ретроградният Меркурий не иска да ни обърка безцелно, а има желанието да ни накара да погледнем всяка една ситуация от друга страна и да поправим поведенческите ни грешки, които досега не са ни носили успех. Всяко едно начинания изисква вече нов подход. Процесът не е лесен, но би било чудесно, ако се справим с тази задача.

 

 

Овен – през тази седмица бъдете внимателни в професионален план. Проблемите, с които ще трябва да се справите през седмицата са по- сериозни, отколкото ви изглеждат. За съжаление сте склонни да очаквате помощ тогава, когато трябва да действате самостоятелно. В началото на седмицата приоритет трябва да бъдат за вас служебните ангажименти. Избягвайте конфликтите на работното място. Около средата на седмицата обърнете внимание на здравословен проблем, който се задълбочава. Имайте предвид, че вредните навици може да имат сериозни последици върху здравословното ви състояние. През почивните дни най- добре ще се чувствате в компанията на любимия човек. Постарайте се да отделите и необходимото време за пълноценен отдих.

 

Телец – за вас седмицата е белязана от знака на благополучието. Всичките ви начинания ще се развият по възможно най-благоприятния за вас начин. Въпреки това не се отпускайте, и не оставяйте съдбата да свърши всичко вместо вас. В началото на седмицата организирайте и планирайте задачите за седмицата. Около средата на седмицата ще имате нужда от подкрепата на влиятелна личност. Към края на седмицата ви се очертава да започнете работа по нов проект. В личен план възможностите ви ще бъдат изключително добри, така че не пренебрегвайте потребността си да прекарвате повече време с партньора до вас. През почивните дни не пренебрегвайте потребността си от пълноценен отдих. Пътувайте и се забавлявайте. Срещите с приятели и близки, които не сте виждали отдавна, ще бъдат емоционални.

 

Близнаци – през тази седмица е възможно да се случат някой хубави промени на работното място. Възможно е някой от вас да изпитата романтично увлечение през тази седмица. Жизнения потенциал е висок, но въпреки това избягвайте прекомерните напрежения.

През първия ден от седмицата е достатъчно да подхождате с повече увереност към задълженията си. Имайте предвид, че очакванията ви ще се сбъдват по възможно най-добрия начин. Към средата на седмицата благоприятно стечение на обстоятелствата ще се превърне в източник на допълнителни финансови приходи. Не са изключени леки конфликти в семейството към края на седмицата. През почивните дни е възможно някой от вас да имат здравословни оплаквания. Добре е да се отдадете на пълноценен отдих, като не пренебрегвате нуждата си от сън.

 

Рак – избягвайте още в началото на седмицата да решавате въпроси, които са извън вашата компетентност. Бъдете готови да промените предварителните си планове, обърнете внимание на здравословното си състояние. За много от вас моментът ще бъде от изключителна важност, като в зависимост от решенията, които вземете може коренно да промени живота ви. Към средата на седмицата не се препоръчва да вземате важни решения в деловата сфера. Имайте предвид, че, ако проявите невнимание, може да допуснете грешка при боравене с пари или документи. Към края на седмицата избягвайте конфронтация, не влизайте в спорове. В случай, че трябва да вземете решение не пренебрегвайте мнението на околните. През почивните дни пред много от вас ще стои необходимостта да се заемете с разрешаването на битови проблеми. Някой от вас ще вземат решение да се преместят от едно населено място в друго, а други представители на зодията ще предприемат коренно различен вид промяна в живота си.

 

Лъв – преценете добре възможностите си в началото на седмицата. Възможни са пречки в деловата сфера. Не бива да се отказвате при всяко възникнало препятствие. Имате цел – преследвайте я! Към средата на седмицата ще имате нужда от помощ в професионалната си дейност. Отложете вземането на важни решения. Емоционалното ви състояние не е на нужното ниво. Към края на седмицата трябва да проявите повече разум в материалната сфера, ако искате да запазите финансовата си стабилност. През почивните някои от представителите на зодията ще открият ново хоби, или занимание, което им носи желаното удовлетворение. Отдайте се на пълноценен отдих, който ще възстанови равновесието в организма ви. Посветете част от свободните си часове на близките ви хора.

 

Дева –  чака ви много объркана седмица. Проблемите за някой от вас продължават и през настоящата седмица. Лутате се напосоки. Трябва ви да поспрете и да сложите в ред мислите си. Не се колебайте да поискате съвет от близък човек. Постарайте се да не драматизирате ситуацията. Бъдете готови за промяна. Към средата на седмицата ще ви подадат ръка, и то неочакван за вас човек. Проявете смирение и лоялност към хората, подаващи ви ръка в труден момент. Към края на седмицата вече ще видите светлина в тунела и облаците ще се разсеят. Въпреки това не прибързвайте. Премислете добре ситуацията. През почивните дни отпускайте пълноценно, като освободите съзнанието си. Постарайте се да премахнете съществуващите бариери в отношенията си с приятели, близки и роднини.

astro-37-cover

Везни – в началото на седмицата са възможни дребни проблеми, които могат да ви объркат плановете. Въпреки това значително се повишава доверието към вас от страна на ръководство и бизнес партньори в деловата сфера. Около средата на седмицата ви очакват много приятни изненади и щастливи съвпадения. За много Везни този период ще бъде свързан с нови романи запознанства. Края на седмицата ще бъде време на ползотворна работа. Ще се наложи да се потрудите, за да постигнете предварително поставените цели. През почивните дни е добре да не пренебрегвате необходимостта си от пълноценен отдих. Отделете време за семейството, за близките и за приятелите си.

 

Скорпион – през тази седмица ще се наложи да решавате въпроси, които сте отлагали дълго време. За радост, ще получите отговорите значително бързо. Седмицата не е подходяща за решаване на финансови въпроси. Също така внимавайте за здравето си. Не са изключени и хранителни неразположения, затова избягвайте заведения със съмнителна репутация. В началото на седмицата се концентрирайте върху неотложните си ангажименти. Имайте предвид, че бързането не е гаранция за успех! Към средата на седмицата можете да очаквате първите резултати. В края на седмицата не си позволявайте да поемате на собствения си гръб чужди грижи и дела. През почивните дни не се самоизолирайте. Не се затваряйте под предлог, че имате нужда да останете известно време сами. Не отлагайте провеждането на откровен разговор с член на семейството си.

 

 

Стрелец – още с настъпването на новата седмица се погрижете за здравословните си проблеми. Не прибягвайте до самолечение, а се допитайте до специалист. Проблема може да се окаже много по-сериозен, отколкото сте си мислили. По отношение на личния си живот се старайте да съхраните високата си проницателност. Към средата на седмицата си направете равносметка, за да знаете накъде да насочите усилията си. В любовта не се оставяйте на инерцията. Борете се за личното си щастие! Към края на седмицата се подгответе за предстоящите промени, които обмисляте от известно време. Не давайте пари назаем! През почивните дни се отдайте на пълноценен отдих. Много от вас ще копнеят да дадат външен израз на личните си желания и на копнежите си. Напълно възможно е голяма част от вас да се следват деловите си интереси и да загърбят личното.

 

Козирог – работата тази седмица ще бъде много. Ще се наложи да се трудите не само за вас, но и за другите. Избягвайте всякакви интриги и сплетни. Ще си навредите изключително много. Възможни са уреждане на стари дългове през тази седмица. Личните дела остават на заден план през седмицата. Романтични запознанства и флиртове не се предвиждат скоро.

В началото на седмицата много от вас ще се наложи да променят плановете си свързани с определено пътуване, тъй като ще се наложи да изпълните някои отговорности от служебен характер. Около средата на седмицата не предприемайте действия, които биха могли да изложат на сериозен риск съществуващата ви интимна връзка! Ако сте трайно обвързани в любовта, избягвайте забежките. В края на седмицата се постарайте да постигнете отличен баланс между работата и личния си живот. Много от вас ще имат достатъчно отговорности и около членове на семейството. През почивните дни не се товарете с чужди проблеми.

 

Водолей – още от първия ден на новата седмица се концентрирайте върху проектите си. С подкрепата на близки и приятели шансовете ви за успех се увеличават многократно. От изключителна важност е да бъдете търпеливи ако нещата не се развият според очакванията ви в началото. Не бива да проявявате колебание или да ви обзема съмнение. През цялата седмица трябва да държите финансовите си дела под контрол. Към средата на седмицата периода ще се окаже от изключителна важност за тези от вас, които планират пътуване зад граница. През почивните дни се доверете на интуицията си. Направете правилна преценка за материалното си положение и се откажете от разходите за неща, които нямат спешен характер. Моментът ще се окаже ключов за много от вас, обмислящи трайно обвързване в любовта.

 

Риби – в началото на седмицата ще получите неочаквана, но много добра новина, която ще бележи седмицата като много успешна, и в същото време приятна за вас. Всичко ще ви се получава идеално. Ще имате подкрепата на приятели и колеги. Личните ви отношения са безоблачни. Това е една прекрасна седмица за вас. Единствения, който може да я развали сте самия вие. Така че просто се насладете на това време. През почивните дни обърнете внимание на човека до вас и семейството. Избягвайте затворените пространства, и се насладете на благоразположението на съдбата.

 

 

 

 

 

 

 

източник:http://www.astropro.bg/

снимки:www.omtimes.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply