Седмичен хороскоп за периода 25.06 – 01.07

През тази седмица звездите ще ни покажат границите на възможното, които можем да достигнем следствие на мобилизация, ярки желания, прояви на упорство, воля, понякога до краен предел- кой на каквото е способен…Причините за това могат да се коренят в минали събития, натрупани тенденции, които бележат пик и клонят към развръзки. Като минимум- получаваме голяма яснота за зададени тенденции през изминалото близо полугодие и нека те ни зарадват, да ни накарат да се почувстваме по-силни, устойчиви на външни влияния.

Ако все пак преобладават ограниченията и препятствията, това също може да се тълкува като резултат на поета вече посока, която трябва да се смени или поне да се набележи какво препятства успехите ни и да се вземат съответни мерки. В повечето случаи, за да е позитивен изходът трябва да се набележат някакви нетрадиционни начини на въздействие, нещо оригинално, което не сме опитвали преди. Подобни шансове, подсказки и варианти ще получаваме почти през целия период, понякога и с елемент на изненада, особено в петък, събота и неделя.

Имаме реалистичен поглед върху обикалящата ни действителност, възприемаме я „без розови очила“ и това ще ни помогне да бъдем оптимално практични, да действаме целесъобразно и т.н. В не толкова подкрепящ случай- можем да узнаем истини, които не са ни чак толкова приятни, но пък са полезни.

През тази седмица мнозина ще вземат някакви важни решения относно бъдещи перспективи на развитие, те могат да касаят кариерното развитие, може да се отнасят до приоритети с дом, семейство…В този смисъл като минимум се правят равносметки, ескалират разяснителни разговори и т.н.

В по-глобален аспект също може да се вземат мерки, които да засегнат държавни структури на управление, международни отношения, граници като посоката е ограничаваща, рестриктивна…

На 26 юни Марс обръща своя ход в ретрограден, така че всичко, което сме постигнали до този момент чрез своята инициатива през идните близо два месеца /до 27 август/ ще трябва да бъде по-скоро удържано. Докато е ретрограден Марс може да изпитаме известни колебания за посоката, която сме избрали, вложили сме време и усилия. Може да искаме да си върнем стари приятели, да се върнем в стар колектив, да променим подхода си към околните, защото той внася повече напрежение, отколкото позитиви. Докато е ретрограден Марс е подходящо да поправяме стари грешки. Същевременно ще ни се налага да намалим темпото, нищо няма да се получава толкова бързо и лесно и така, както ни се иска. Не е нужно да форсираме събитията обаче, няма нужда. Освен повишено нервно напрежение едва ли ще постигнем друго и кой знае колко добро.

Търпението ще е изпитание и най-добър съюзник, това е своеобразен тест за издръжливост и нека после да е повод за гордост…

На 29 юни Меркурий преминава в Лъв и с „хвърчащ старт“ ще направи много гръмки изказвания до 03 юли, да видим! През идния близо месец ние ще се изказваме по-драматично, ще се стремим да привличаме внимание, ще искаме повече от обикновено да ни забелязват, слушат, нашите чувства и мисли ще са открито афиширани…Егото ни расте, а с него и желанието да получим лично удовлетворение, все по-важни стават личните интереси, в зависимост от индивидуалните характеристики са възможни две основни прояви на благородство или точно обратното-егоизъм. С Меркурий в Лъв всеки един ще започне да прокламира по-отчетливо нещо съкровено, близко до сърцето му, което му е най-важно и т.н.

Любовта- обещава да е доста бурна, с ярки емоционални преживявания, които понякога може да се окажат „надут балон“, но това ще стане видно по-късно, като прегорят страстите или се „пукне балонът“. Пък дано се запази еуфорията и за по-късно…

Паричните потоци- харчим повече и нека да е оправдано или да можем да попълним загубите по-лесно.

Овен – Водеща тема за вас е домът и семейството, а дори и да е извън тази сфера, то пак ще е като скачени съдове за близката ви среда на съществуване. Например, може да ви се налага да вземате решения относно кариерното си развитие, но ще обсъждате тези теми у дома, в друг вариант, може да ви се налага да се местите, да разрешавате имотни казуси, но това зависи по някакъв начин за реализацията ви и т.н.

През настоящия период вие виждате „таван от възможности“ , бъдещи перспективи на развитие, без „розови очила“, съответно на какво можете да разчитате, какво евентуално ви пречи. Пик от показателни събития предстоят в сряда и четвъртък те могат да се превърнат в превратна точка за важни решения, търсене и намиране на оригинален изход от сложни и заплетени ситуации.

Някой от възникващите шансове пред вас ще се разкриват по един спонтанен начин, но и следствие на минали ваши действия, да кажем-от изминалото полугодие, които сега клонят към развръзки. Всички ограничаващи фактори ще бъда по-видни, но ще се превърнат в опорна точка за преоценки, полезни промени на различни нива.

На 26 юни Марс се обръща в ретрограден, през идните близо два месеца ще ви се налага да се доказвате повече от обикновено пред околните- колеги, приятели, социална среда-общо. Вероятно ще промените линията си на поведение, за да се справите с конкуренция, понякога-открити недоброжелатели, ще разчистите хора, които ви носят повече вреда, отколкото полза.

В любовта- не ви липсва внимание, но харчите повече от обикновено за любими хора, включително деца, ако имате такива, за хоби и т.н., нека да е оправдано и повдигащо духа ви…

Телец – Информационният поток около вас е много усилен, предстоят пик от новини или разяснителни разговори, анализи- до какво са довели ваши минали действия да кажем- от изминалото полугодие. Получавате голяма яснота за бъдещи перспективи на развитие, в този процес околните ви влияят силно, подчертано- роднини /близки, далечни…/.

В друг вариант хората около вас са доста енергични, при тях се случват преобразувания, които рефлектират и върху вас самите, подтикват ви да реагирате, да търсите варианти и изход от сложни или изненадващи ситуации. Знанието винаги е сила-питайте, преговаряйте, за да ви се каже, за да постигнете целите си!

В дома ви може да влагате много средства или време, за да хармонизирате средата си на съществуване и така е правилно. Възможно е вашите виждания да се разминават с тези на партньора ви, но нега това да се превърти в приятни обсъждания за вид положителни реформи, а не преувеличения от очаквания и не само, които да провокират недоразумения. Иначе и в повечето случаи можете да разчитате на добронамереност от отсрещната страна, стига да не се проектират прекалено големи очаквания или претенции.

Марс обръща своя ход в ретрограден на 26 юни и до 27 август- вие ще се борите за своето място под Слънцето, за своята репутация, вероятно ще промените нещо в линията си на поведение, реакции, бъдещи намерения. Това трябва да има оздравителен ефект – да се наваксат евентуални пропуски, да се поправят минали грешки, а резултатите после ще се закодират трайно и ще се отразят на социалния ви статус, имидж-като минимум.

Близнаци – Водещ приоритет за вас сега е материалното ви благополучие, на което трябва да повлияете в една по-позитивна посока като редуцирате евентуално разходите, преговаряте, търсите връзки, които ще се превърнат в мост към финансовата ви стабилност. Но този етап вие силно зависите от подкрепата, която можете да получите, за да сте по-успешни. Ваши партньори лични или делови могат да се окажат повод за крупни печалби или загуби, вероятно зависи в значима степен на кого разчитате, с кого се обграждате, преговаряте и т.н.

Набележете правилните хора и цели, за да превъртите евентуални негативи в позитиви, не е лошо и да си изградите някаква стратегия в по-далечна перспектива на развитие.

Ежедневието ви е доста натоварено, опитайте се да не се разпилявате в различни посоки, а да делегирате отговорностите си.

Водите приповдигнати разговори, вероятно с големи обещания или преувеличени тези в различни посоки. Пазете се от манипулации, не вярвайте на всичко чуто и ще се предпазите от недоразумения, които ще траят дълго, ако позволите да ви въвличат в тях…

На 26 юни Марс се обръща в ретрограден и през идните близо два месеца трябва да сте по-внимателни при боравеното с документи, възможни са обърквания, забавяния, включително и на правни казуси. Не форсирайте събитията, набележете силните и слабите звена- Марс докато е ретрограден ние забавяме темпото, но можем да видим подробности, които преди са ни убягвали, а това е доста ценно за по-далечните ви хоризонти на развитие-буквално и в преносен смисъл.

Рак – Вие градите енергийна програма за цялата предстояща година като през тази седмица се налага повече от обикновено да отстоявате мнението и интересите си, за да не позволите те да бъдат подменени от важни за вас хора, влиятелни личности, партньори.

Препоръчително е да заложите на диалогичността, да избягвате конфронтации, да се стремите да се обединявате по интереси с определени личности, да преговаряте конструктивно като балансирате между вашите и чуждите гледни точки. Така ще успеете да превъртите предизвикателствата в позитиви, да се възползвате от мощна енергийна подкрепа.

Склонни сте да се връщате назад във взаимоотношенията си, да анализирате до какво са довели ваши минали действия в тази посока. Всичко хубаво, което сте постигнали и е довело до по-голяма здравина във връзките ви е особено очевидно. Видно е и какво се е натрупало между вас и близките ви под формата на напрежение или недоразумения. През тази седмица в горе-посочените въпроси са в ярки краски, ако искате ще ги видите, а това ще ви даде шанс да действате оптимално правилно.

При нужда от промяна-използвайте нещо ново в подхода си, нещо нетрадиционно, за да получите пак така- различен от обичайния резултат…

Лъв – Вероятно това е един от най-подходящите периоди да намалите темпото, ако е възможно да се отдадете на почивка, да обърнете внимание на собствените си желания, какво ви прави щастливи, че и здрави.

Прекаленото натоварване –психическо, физическо, може да се отрази негативно на тонуса ви и не само.

По голяма част от събитията се движат повече по инерция, вие обирате плодовете на минали ваши инициативи и нека те бъдат сладки-образно казано. Ако резултатите все пак не толкова удовлетворяващи, колкото ви се иска, особено в професионален аспект, тогава вероятно ще е хубаво да се огледате за алтернативи, които да са подобно на „авариен изход“, такива задължително ще се появят и могат да ви поставят в изненадващо различна ситуация. Ако има някакви тайни, стоящо зад гърба ви или контрола ви, то ще се прояви по един внезапен начин, особено от петък до неделя, така че да поемете нещата в свои ръце.

Постепенно навлизате в период, през който ясно и категорично ще заявявате своите желания, интереси, очаквания, трудно ще си слагате „спирачки на езика“, така ще привличате внимание и нека това да се превърне в повод за успехи, а не обратното.

Възможно е някой от вас да са попаднали под силното влияние на енергична личност, която ги подкрепя, насочва, понякога дразни или влиза прекалено агресивно в личното пространство. В по-крайна или неприятна форма- може да имате открити недоброжелатели, с които трябва да се справяте. Ако ескалират конфликти, недоразумения  с тях или ваши партньори-лични или делови, тогава те ще се окажат трудно потушими и могат да ви въведат от водовъртеж от събития до ноември месец със съответните последици.

В оптимален вариант-размисляте, може да изправите стари недоразумения между вас, да влияете по-силно на човека до вас, можете да си върнете стара любов и т.н.

Дева – Възможно е да ви се налага да се доказвате повече от обикновено пред околните- колеги, приятели, за да утвърдите авторитета си или да се справите с нови изисквания, условия, в които сте поставени.

Сега е моментът да бъдете максимално инициативни, за да извоювате по-престижни позиции, да бъдете социално активни, това ще е повод да постигате целите си по-лесно.

Същевременно, хора близки до сърцето ви-от партньори до пораснали деца, ако имате такива- ви тревожат, отнемат голяма част от вниманието и времето ви. Причините за това могат да бъдат различни, но да са важни и да изискват специално отношение, а може би и търпение. На този етап е препоръчително да не избързвате с реакции, възможно е в края на тази седмица и през следващата събитията да ви дадат повече яснота, да се канализират в правилна посока по етапно и без да се бърза.

Възможно е да научите някаква тайна, която ви е много полезна, можете да се възползвате от нея. Все пак е полезно да не вярвате на всичко чуто, част от информацията може да е преувеличена или изкривена.

През втората част от седмицата сте доста натоварени, дните са показателни за тенденции на работното ви място, не са изключени нови условия на труд, ако те не ви удовлетворяват, ще се ориентирате към нещо друго, което и да е ново може да се също –добре познато старо.

Пазете се от недоразумения с колеги, ако ескалират такива, тогава ще се влачат дълго…

Везни – Вие продължавате да сте в ключов период, който засяга вашия социален статус- кариерно развитие или брачни отношения, имидж-като минимум. Събитията през изминалата и тази седмица могат да имат много по-широко отражение, отколкото очаквате.

Вие имате шанс да направите пробив в избраното от вас направление, но като извършите и някакъв компромис, рискувате или използвате нетрадиционен подход. Каквото и да е, дребни действия имат широко отражение и това трябва да се има предвид. Също- можете да се възползвате от скрити „козове“ и ресурси, помислете как…

За бъдещите ви тенденции на развитие е добре да сте с поглед устремени по-далеч, но и надълбоко, за да откривате първопричините на случващото се и до какво водят те. Ако се възползвате от всичко това, вие ще сте в достатъчно силен период, за да превъртите всички предизвикателства в позитиви.

Внезапни шансове за печалба следствие на подкрепа съществуват през целия период.

Вероятно харчите повече за общественото си положение, а може да се оказвате в услуга на другите, които се възползват от вас. Ако всичко е добре преценено, това ще е инвестиция, а не загуба, но не бива да се преминават определени граници.

Скорпион – През тази седмица водите доста успешни разговори, преговори, които оформят по-далечни перспективи на развитие. Възможно е в този процес да научавате истини, да променяте линията си на поведение, например- да ставате по-критични или безкомпромисни към околните, защото амбициите ви са значими или понеже околните ви провокират да действате по подобен начин.

Въпроси свързани с пътувания, премествания, уреждане на документи, юридически казуси- стават все по-актуални и през тази седмица можете да въздействате на тенденциите по оптимален начин, като минимум- получавате достатъчно яснота, изграждате си стратегия и т.н.

През тази година вие сте особено успешни, а сега е подходящо да разчупите границите на възможното пред вас като опитате нещо ново и различно от традиционното. Родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен са мотивирани силно да преобразят живота си и това става предимно под влияние на партньор /личен или делови/. Трансформациите ще са значими, с дълго отражение, така че е хубаво да ги обмислите.

В любовта ви върви, поне имате шанс с по-голяма лекота да въздействате на важни за вас хора.

В дома ви продължава да ескалира напрежение, нека това да бъдат ремонти, премествания или нещо подобно, което да разтовари тази енергия.

Стрелец – Вие сте в силно преобразуващ период, който може да ви подтиква да направите важен избор или да поставите своеобразен рестарт в живота си- за печалби, за онова, което имате общо.

В този процес можете да повишите благосъстоянието си, ако потърсите и откриете подкрепа от страна на партньори-лични или делови, ако привлечете на своя страна влиятелни личности, сключите договори и т.н.

Не е изключено обаче да изпитате и недостиг на средства точно- поради липса на подкрепа от страна на важни за вас личности, а може да са и инвестиции, които ще глътнат много средства. Ако теглите кредити на този етап, вероятно няма ги върнете бързо и лесно, така че нека всичко е добре преценено и в по-дългосрочна перспектива.

Хубаво е да не позволявате чисто финансови приоритети да застават между вас и любими хора.

Влече ви все по-силно да пътувате, ако си го позволите, може да прекарате приятно, дори и да ви струва скъпо- буквално или в преносен смисъл.

През втората част от седмицата сте склонни да се връщате назад и да преосмисляте получена информация. Може да вникнете в подробности, които да ви разколебаят или да ви принудят да се борите за интересите си.

Козирог – Тази седмица е една от най-важните или показателни за партньорските ви отношения. Ескалират разяснителни разговори за тенденции, които са трупани като минимум през изминалото полугодие.

В друг вариант около партньора ви ескалират трансформации, които се отразяват и на вас самите. Каквото и да е, подходящо е сега да се опитате да насочвате в по-дългосрочна перспектива, като не губите от поглед-какво действително искате, защото перспективите които ще се оформят ще са в подобен план.

Хора близки до сърцето ви, включително деца, ако имате такива ви изненадват, имат подчертана нужда от вниманието ви. Отношенията ви преминават на ново ниво, в повечето случаи се надграждат и то в позитивна посока. Ако все пак ескалират недоразумения, коренът на случващото се не е дълбок и ще изисква повече време, за да се повлияе.

Финансовото ви състояние е друга водеща тема- може да възникнат идеи за връщане към стари източници на доходи, но ако имате дългове- те също ще напомнят за себе си.

Възникват алтернативи за печалба, обмислете ги, преговаряйте, за да не пропуснете шансове.

Водолей – Ежедневието ви е доста натоварено, включително с ангажименти, които са останали в миналото и неразрешени, а сега изискват да не ги обикаляте повече, да вземете мерки.

Това е важен период за професионалната ви реализация, да се изкачите по йерархичната стълбичка, а ако това не е възможно, тогава да потърсите нещо ново.

Вие се борите за своите интереси смело, безкомпромисно, а това може да е създало бързи трансформации, които през втората част от периода ще започнете да преоценявате, може да ви се наложи да забавите темпото.

Вероятно е от първостепенно значение действително да уточните за себе си какво действително искате и да канализирате тази мощна енергия в оптимално позитивна за вас посока.

Анализирате миналото, склонни сте да се връщате назад и с идеята да попълвате пропуски, да търсите варианти за изход на нещо случило се преди. Вероятно няма да направите бързо и лесно избор, защото действително ще сте изправени пред различни възможности, всяка една от тях може да е обещаваща, но и да изисква някаква „жертва“-образно казано.

Ретроградният Марс ще ви помогне да не повтаряте евентуални грешки, напротив- да ги виждате по-ясно и да ги изправяте, да си връщате отминали шансове.

Партньорските отношения или са прекрасни, или клонят към необходимост от сериозни реформи. Може да сте убедени в добронамереността на вашата половинка, но е определящо как ще подходите към нея.

Риби – Хора близки до сърцето ви- партньори, деца, ако имате такива, обсебват вниманието ви, защото се нуждаят от вас или пък около тях ескалират промени, на които трябва да реагирате. Моментът е подходящ да скрепите отношенията си с разяснителни разговори, също- показателен за силните и слабите звена в този сектор. Хубаво е да анализирате какво препятства и помага добрите ви отношения. Може би децата ви порастват и го демонстрират по един по-ярък начин, отношенията ви съзряват и се налага да преминат на следващо ниво и нека да е по-високо!

Вероятно ще трябва да използвате някакъв нов и нетрадиционен подход, който ще преобрази връзките ви.

Възможни са изненади в информационния поток, внасящи значима яснота по ключови за вас въпроси.

На работното ви място ескалират приятни емоции, представяте се в светлина,  в която по-лесно печелите одобрение със съответните последици. Същевременно ежедневието ви може да е извън обичайния ритъм, поради допълнителни ангажименти, пътувания или защото имате нужда от почивка, особено през втората част на периода.

В любовта не ви е лесно да намерите баланс или чувствата остават на заден план от други и по-важни за вас приоритети.

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

No Comments Yet

Leave a Reply