Седмичен хороскоп за периода 24-30 ноември

Новолунието в знака на Стрелец ни донесе много силна положителна енергия,  наситена с оптимизъм. Много важно е да можем да използваме този оптимизъм в дадената ни сфера и да направим нещо положително както за себе си, така и за другите. Когато сме под влиянието на тази, така огнена енергия под властна на именно този знак единственото нещо, за което трябва да сме с особено внимание е да не избързваме в решенията си и да пришпорваме прекалено бързо живота.

Как обаче ще се отрази целия този оптимизъм на отделните зодиакални знаци:

 

Овен – през новата седмица ви очаква стабилност на работното място. Ако срещнете трудности трябва да действайте без каквото и да било колебание. В случай че ви отправят предложение за работа трябва да го обмислите много внимателно. Моментът е подходящ да се отърсите от миналото си, за да направите място на новото, което неминуемо ще настъпи в живота ви. Към средата на седмицата не предприемайте драстични промени. В края на седмицата ще имате нови ангажименти. Постарайте се да останете верни на принципите си. Моментът е подходящ да поставите ново начало в личен план. През почивните дни се отпуснете и се отдайте на пълен релакс. Използвайте свободното си време за спорт или за любимо занимание.

 

Телец – през първия ден от новата седмица трябва да си осигурите подкрепата на достатъчно хора, които да ви помогнат при възникване на трудности. Към средата на седмицата много от вас ви очакват промени в личен план. Би било добре да контролирате емоциите си. Към края на седмицата търпението ви в личен план ще бъде достойно възнаградено. През почивните дни с готовност приемете подкрепата, която интимната ви половинка желае да ви окаже. Отделете достатъчно време за близките и обичаните от вас хора. Моментът ще се окаже ключов за много от вас, особено ако очаквате да получите известия от личен или от делови характер. Промяната в живота ви ще бъде за добро!

 

Близнаци – без трудности няма да минете тази седмица, но и приятните моменти няма да бъдат никак малко. Първия ден от седмицата обещава да имате комерсиален успех, успешни бизнес дела и парични постъпления. Възможно е дори да предприемете рисковани финансови операции в началото на седмицата, които ще се увенчаят с успех.

Към средата на седмицата на преден план ще излязат личните взаимоотношения. Ще изпитате огромно удоволствие от общуването с любим човек. Семейните представители на зодията ще прекарат повече време с децата, което ще им донесе много положителни емоции.

Края на седмицата ще бъде досаден и скучен период за представителите на зодия Близнаци. Много представители на знака през този период ще загубят интерес към текущите си задължения.

През почивните дни по-голямата част от вас ще успеят да се освободят от някои свои притеснения от материален характер. Отделяйте достатъчно време за спорт. Отдайте се на любимо хоби, занимание или на заслужена почивка – така ще възстановите равновесието в организма си.

 

Рак– в началото на седмицата се очертават много разногласия с околните. Възможни са конфликти както с началници, така и с подчинени. Казвате първото, което ви идва на ум, което в повечето случаи не е добра идея. Възможни да правни проблеми по това време от седмицата. Много по- ползотворна ще бъде средата на седмицата, когато творческия дух ще ви обсеби напълно и ще бъдете изключително продуктивни. Това е благоприятен период за сключване на дългосрочни договори. В края на седмицата някой от вас ще имат възможност да започнат романтична връзка, която има всички шансове да завърши с брак.
Лъв– тази седмица е богата на интересни събития, а как ще ги оцените това зависи само от вас. Основното е да не бързате с изводите и помнете, че не всички хора и факти са такива каквито изглеждат. Началото на седмицата не е най- доброто време за рискови начинания. Разумния консерватизъм ще ви бъде от полза. Обърнете внимание на финансовите въпроси, изкушенията са много и има опасност да похарчите много повече, отколкото би трябвало. През втората половина на седмицата ситуацията се променя към по-добро. За много представители на зодия Лъв втората половина на седмицата ще бъде свързана с неочаквани пътувания, примамливи делови предложения и професионално израстване. През този период не е желателно да проявявате лекомислие. Бъди сериозни и ще можете да постигнете всичко, към което се стремите. През почивните дни не се заемайте да разрешавате проблеми, които не ви касаят. Отнасяйте се внимателно към парите си. Укрепете защитните сили на организма си.

 

Дева– започнете седмицата с продуктивна работа, но бъдете внимателни в подхода си към делата – не е необходимо да се поемат излишни рискове. Вашият успех ще изненада мнозина. Възможно е у някой да породите завист. Вашият социален кръг се разширява много бързо.

Средата на седмицата е добро време да привлечете на своя страна благоразположението на влиятелни хора, да се обсъждат въпроси, свързани със сътрудничество и съвместни дейности.

Края на седмицата е време за нови идеи, включително и тези, които обещават богатство и просперитет. В личните отношения също преобладават положителните тенденции, но сериозни промени към по- добро могат да се очакват само ако поемете инициативата в свои ръце.

През почивните дни се погрижете за запазването на отличната си здравословна форма! Откажете се от свой вреден навик, като преосмислите цялостно режима си на хранене и на почивка. Освободете се от негативната си нагласа и гледайте по-позитивно на живота. Отдайте се на развлечения, за които обикновено не ви остава времеДева, седмицата не започва по най- добрия начин. Първите дни от новата седмица ще бъдат трудни, особено от емоционална гледна точка. Това е време на сблъсъци, често със силен и влиятелен противник. Избягвайте да се впускате в интриги. През настоящата седмица ще имате нови идеи и скоро ще имате възможност да ги реализирате. Става възможно и решаването на лични проблеми. Не са изключени финансови затруднения тази седмица, както и конфликти с хора, на които обикновено разчитате.

С настъпването на новата седмица ще се създаде възможност да се заемете с планираните от вас инициативи. Стремете се да преценявате добре ситуациите, в които попадате. Около средата на седмицата се опитайте да разширите полето си на развитие в професионалната сфера. В края на седмицата е възможна промяна в плановете ви. През почивните дни е добре да насочите действията си за постигането на стабилност в отношенията с интимната половинка. Не очаквайте чудеса в личен план.

 

 

 

Везни- в началото на седмицата около вас ще се стекат по възможно най-благоприятния начин. Яхнете вълната ! Не изпускайте момента, обърнете внимание на приоритетите и не си пилейте времето с незначителни неща. До средата на седмицата момента ще се окаже важен за тези от вас, които са планирали да извършат някаква промяна в живота си. През втората половина на седмицата много от представителите на зодията ще постигнат отлични резултати на работното си място. Към края на седмицата ще ви се отдаде възможност да кандидатствате, или ще ви предложат, за нова работа. През почивните дни не започвайте нова интимна връзка, освен ако не сте сигурни, че досегашната няма потенциала да ви донесе желаното в лично отношение. Моментът ще бъде труден и за семейните двойки, които ще бъдат изправени пред предизвикателства.

 

Скорпион– тази седмица ще донесе много положителни емоции, включително и за тези от вас, които вече не вярват в реализирането на желанията си. Основното е да не бездействате. Често ще ви се налага да казвате НЕ на хора , които се опитват да наложат волята си над вас. През първата половина от седмицата е възможно късмета да ви споходи съвсем неочаквано. Около средата на седмицата има опасност да влезете в конфликт с високопоставени хора. Във ваш интерес е да проявите малко сдържаност. В края на седмицата ще се наложи да положите усилия, за да съхраните стабилността на финансовото си положение. Добре е да се откажете от големите покупки и инвестиции. През почивните дни се освободете от ангажименти и обърнете внимание на семейството. Изживявайте всеки миг щастие в любовта пълноценно.

 

Стрелец– обмисляйте всяка стъпка през тази седмица. Безрасъдните действия ще имат сериозни дългосрочни последствия. Освен това, през тази седмица сте по- склонни към външно влияние. Към работата си трябва да се отнасяте максимално сериозно. Финансовото ви състояние е стабилно. Паричните постъпления могат да се окажат дори по- големи, отколкото сте очаквали. Седмицата е много разнообразна от емоционална гледна точка – има място за любов и омраза, за завист и разочарование.

В началото на новата седмица не пропускайте новостите на работното място. Не пренебрегвайте съветите, които ви дава приятел. Около средата на седмицата е възможно някой от вас да бъдат привлечени от нова особа и да поставите начало на любовна авантюра. В края на седмицата не пренебрегвайте потребността си да направите някой промени. Пазете да не разхищавате излишно средства. През почивните дни се погрижете за физическата си форма. Много от вас ще успеят да се справят с редица предизвикателства. Харчете средства внимателно!

 

Козирог– седмицата ще започне малко трудно за вас. Възможни са нежелани конфликти. Наложително е да се справяте с проблемите на момента. Помнете, че един проблем не може да се реши сам. До средата на седмицата трудностите ще ви преследват, но в крайна сметка нищо няма да е окончателно до момента в който не ги осъзнаете. Стремете се в личен план да преценявате всеки свой ход, особено ако сте пред прага на трайно обвързване. Не очаквайте твърде много от близък или от роднина. В края на седмицата не се залавяйте с изпълнението на твърде голям брой ангажименти. Опитайте се да бъдете достатъчно гъвкави и в личния си живот. През почивните дни се освободете от страховете си и се отдайте на занимания, които ще ви помогнат да си отпочинете. Осигурете си достатъчно време за пълноценен отдих.

 

Водолей– тази седмица е доста спорна за вас и носи както положителни, така и отрицателни тенденции. Кръгът на социалните ви контакти се разширява, но сте склонни да се доверявате на неблагонадеждни партньори. През тази седмица може успешно да решите финансов въпрос, но ще ви остане малко време за романтични преживявания.

В първите дни от седмицата ще имате възможност да се освободите от сериозен товар в професионалната сфера. Добре е да загърбите реваншизма, особено ако сте били жестоко наранени от колега, приятел или познат. Около средата на седмицата не е препоръчително да поставяте ново начало в делови или в личен план. Последните дни от седмицата ще бъдат доста сложни от гледна точка на семейството и романтичните отношения. Вашият интерес към противоположния пол е прекалено голям и може да има пагубни последици, ново познанство е малко вероятно да доведе до началото на една дългосрочна връзка.

 

 

 

Риби– очаква ви нервна, стресираща седмица. Причини за безпокойство – много. Въпреки че се опитвате да се контролирате, това не винаги ви се отдава. Промените в професионалната сфера не са от най- приятните. Има вероятност да станете изкупителна жертва. Бъдете внимателни при работа с документи. Възможно е да се опитат да ви измамят като се възползват от вашата небрежност. Финансовата картина през седмицата не е много благоприятна. Харчете повече, отколкото получавате. Възможни лоши инвестиции. Трудно ще постигнете стабилност в личните взаимоотношения. Точно когато решите, че сте се справили с всички проблеми и възниква нов.

През първия ден от седмицата много от вас ще се посветят на неотложните си делови ангажименти. Внимателно премисляйте всеки свой ход. Около средата на седмицата трябва да си създадете реална представа какво бихте и какво не бихте могли да постигнете в професионално и в лично отношение. Внимателно подбирайте думите си, когато излагате идеите си пред широка аудитория. В края на седмицата се постарайте да постигнете баланс между работата, почивка и някои лични ангажименти. През почивните дни ще има възможност да се отдадете на пълноценен отдих. Ако нещата около вас се подредят добре, то лесно ще изпълните и личните си задачи.

 

 

 

 

 

 

 

 

източник:http://www.astropro.bg/

снимка:amazingful.com

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply