Седмичен хороскоп за периода 23.02-01.03

Да проследим последната седмица на февруари какво ще донесе на всяка една от зодиите. Сега след като настъпи официално и Китайската нова година можем само да си пожелаем много успех и здраве в годината на Овцата!

Как се подредиха планетите и какво предвещават те….

 

Овен – в началото на седмицата е възможно да срещнете някой материални затруднения. Направете си хубаво сметката. Не давайте обещания, които не можете да изпълните. Към средата на седмицата много от вас ще попаднат в ситуации, които ще ви напомнят за живота ви в миналото. Добре е да извлечете необходимите поуки от тях. Опитайте се да използвате пълноценно възможностите, които съдбата ви дава. През почивните дни се отпуснете и не мислете за делничните си проблеми. Любовта ще заема важно място в живота ви. Избягвайте да се изказвате на обществени места – изявленията ви може да ви компрометират по един или друг начин.

 

Телец– през настоящата седмица успехите ви ще бъдат значителни, но по ирония на съдбата незабележими. Положителните тенденции около вас са налице, и това ще се отрази и върху самочувствието ви. Взаимоотношения ви със семейството са в хармония. Творческия ви потенциал тази седмица е на много високо ниво, така че проблеми не се очакват.

В началото на седмицата се фокусирайте върху тези ангажименти, които биха могли да ви донесат професионални и материални успехи. Около средата на седмицата използвайте наличния си потенциал, за да успеете спокойно да постигнете желаното в професионалната сфера. В края на седмицата се опитайте да запазите стабилен финансов баланс, като не се впускате в големи и необмислени покупки. През почивните дни не се колебайте да посветите времето си на любими занимания. Избягвайте затворените пространства! Среща с приятели ще ви подейства много зареждащо.

 

Близнаци– началото на седмицата се очаква да бъде успешна от финансова гледна точка – очакват ви парични постъпления, изгодни сделки и различни поощрения за усилената и ползотворна работа. Наистина, искате още дарове на съдбата, но ще трябва да се задоволите с това, което всъщност никак не е малко. По отношение на работата през първата половина на седмицата – това е по- скоро време за размисъл и анализ, отколкото за активна дейност.

Втората половина от седмицата обещава интересни събития и среши. Възможно е някой от вас да се насладят на необичайно пътуване. Никак не е изключено и романтично увлечение по това време. Финансовото ви положение няма да бъде блестящо, но ще се съхрани стабилно. През почивните дни е добре да отделите достатъчно време за пълноценен отдих. Постарайте се да създадете достатъчно добри условия да реализирате своя идея.

 

Рак – избягвайте още в началото на седмицата да решавате въпроси, които са извън вашата компетентност. Бъдете готови да промените предварителните си планове, обърнете внимание на здравословното си състояние. За много от вас моментът ще бъде от изключителна важност, като в зависимост от решенията, които вземете може коренно да промени живота ви. Към средата на седмицата не се препоръчва да вземате важни решения в деловата сфера. Имайте предвид, че, ако проявите невнимание, може да допуснете грешка при боравене с пари или документи. Към края на седмицата избягвайте конфронтация, не влизайте в спорове. В случай, че трябва да вземете решение не пренебрегвайте мнението на околните. През почивните дни пред много от вас ще стои необходимостта да се заемете с разрешаването на битови проблеми. Някой от вас ще вземат решение да се преместят от едно населено място в друго, а други представители на зодията ще предприемат коренно различен вид промяна в живота си.

 

Лъв – през тази седмица оставете настрана колебанията и вътрешните си противоречия. Имайте предвид, че ще получите истинско удовлетворение от работата, когато видите отличните крайни резултати. Възползвайте се от шансовете на съдбата. Към средата на седмицата приятел ще ви даде съвет. Послушайте го, дори и да смятате, че греши. Към края на седмицата е наложително да се погрижите за здравето си. През почивните дни поставете личните си желания на първо място. Не очаквайте развитие на съществуващата интимна връзка, ако чувствата отдавна са изчерпани.

 

Дева – чака ви много объркана седмица. Проблемите за някой от вас продължават и през настоящата седмица. Лутате се напосоки. Трябва ви да поспрете и да сложите в ред мислите си. Не се колебайте да поискате съвет от близък човек. Постарайте се да не драматизирате ситуацията. Бъдете готови за промяна. Към средата на седмицата ще ви подадат ръка, и то неочакван за вас човек. Проявете смирение и лоялност към хората, подаващи ви ръка в труден момент. Към края на седмицата вече ще видите светлина в тунела и облаците ще се разсеят. Въпреки това не прибързвайте. Премислете добре ситуацията. През почивните дни отпускайте пълноценно, като освободите съзнанието си. Постарайте се да премахнете съществуващите бариери в отношенията си с приятели, близки и роднини.

astro-19-1
omtime.com

Везни – в началото на седмицата обмислете внимателно направеното ви предложение за работа или за нов ангажимент. Ако се нуждаете от допълнителна подкрепа или съвет, то я потърсете там, откъдето знаете, че ще я получите. През втората половина от седмицата не започвайте промени, ако не сте убедени, че ще ви донесат желаното удовлетворение. Към края на седмицата се пазете от действията на познат, колега или конкурент. Седмицата не е подходяща за инвестиции. През почивните дни се опитайте да се отпуснете и да се насладите на всеки миг, който може да ви донесе щастие, удовлетворение и радост.

 

Скорпион– не бива да губите концентрация още от първия ден на новата седмица. Концентрирайте се. Ще получите известни критики от приятел, или колега, които не бива да повлияят на мотивацията ви. Обсъдете създалата се ситуация с интимната половинка. Към средата на седмицата не допускайте да изпадате в зависимост от външни обстоятелства. Моментът е подходящ за осъществяване на всякакви прочистващи организма ви процедури. Към края на седмицата не губете надежда, дори и да ви се струва, че в професионалната сфера се отдалечавате от заветната цел. Концентрирайте усилията си върху приоритетите си. През почивните дни проявете постоянство в отношенията си с близки, с партньора в любовта и с членове на семейството. Разнообразете свободните си часове. Постарайте се да установите добри познанства и контакти. Трябва да проявите готовност за компромисно разрешение на конкретен проблем!

 

Стрелец– още в началото на седмицата заложете на физическата активност. Не бива да губите мотивация ако срещнете спънки по пътя, който сте си избрали. Дайте приоритет на делата, които ви носят наслада и удовлетворение. Към средата на седмицата обърнете внимание на финансовия си ресурс. Разходите ви не бива да надвишават приходите. Възможно е финансово неразположение. Към края на седмицата преценете внимателно възможностите си в деловата сфера. Поемайте точно толкова ангажименти, с колкото сте в състояние да се справите. През почивните дни се отнасяйте с търпение, ако интимната ви половинка допусне грешка. Не позволявайте помежду ви да има неизяснени въпроси. Опитайте се да изчистите недоразумения. Имайте предвид, че нещата може да бъдат изключително благоприятни за вас, ако навреме туширате зараждащо се напрежение.

 

 

Козирог– в началото на седмицата се концентрирайте върху ангажимент, който сте поели преди време и все още не сте изпълнили. Бъдете предпазливи финансово, възможни са материал затруднения. За част от представителите на зодия Козирог са възможни сериозни неприятности на работното място, породени от интриги и сплетни от недоброжелатели. В никакъв случай не реагирайте емоционално. Към края на седмицата облаците около вас ще изчезнат. Ако възникне неразбирателство с партньора ви е наложително да го изчистите на момента. В противен случай проблема ще се задълбочи. През почивните дни посветете част от времето си за разрешаване на неотложни битови проблеми. Постарайте се да релаксирате пълноценно. Добре е да освободите съзнанието си от мрачни мисли.

 

Водолей– тази седмица като цяло ще бъде успешна, като най- забележително ще бъде влиянието на тенденциите в личните ви взаимоотношения. Спокойствието, с което приемате всички събития респектира обкръжението ви. В началото на седмицата се опитайте да съчетаете служебното с личното. Някой от вас ще се наложи да се справят с административни документи и да разрешават въпроси, които няма да търпят отлагане във времето. През втората половина на седмицата е възможно да изникнат някой трудности, когато емоционалния фон не е толкова стабилен, но като цяло няма за какво да се тревожите. В края на седмицата може да влезете в противоречие с хора, към които сте искрено привързани. За съжаление, не на всички представители от знака ще им се отдаде да намерят компромис между желанията и необходимостите. През почивните дни не очаквайте чудеса в личната сфера. Постарайте се да проявявате разбиране към интимната половинка.

 

Риби– през тази седмица трябва да бъдете отворени за новото. Стремете се да бъдете отлично информирани, за да се възползвате максимално добре. Проявеното новаторство и желание за постигането на нови цели ще ви постави в значително по-добра позиция на работното място. През втората половина на седмицата към част от вас ще бъде направено примамливо предложение за работа, които ще ви осигури завидни финансови приходи и добра основа, на която да градите кариера. Към края на седмицата се възползвайте от възможността да осъществите нови и същевременно полезни делови и лични контакти. През почивните дни се отдайте на пълноценен отдих. На някой от вас ще се наложи да планират предстоящо пътуване по работа или за удоволствие. Вътрешното равновесия и хармония е ключа към отличната ви здравословна форма.

 

 

 

източник:http://www.astropro.bg/

снимка:omtime.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply