Седмичен хороскоп за периода 22-28 Януари

Слънцето и Венера вече са в зодиакалния знак Водолей и влияят на настроението, линията ни на поведение, целите, които си поставяме. През идния близо месец ние ще се почувстваме по-свободни от предразсъдъци, с по-голяма лекота ще късаме веригите на миналото, което ни задържа и не ни позволява да се развиваме, да прогресираме, да продължим напред.

Държанието на мнозина ще стане по-ексцентрично, любезно, но хладно и бих казала почти неконтролируемо или трудно предвидимо. На пръв поглед спонтанни реакции обаче, всъщност ще са добре обмислени и ще следват логиката, че за всичко си има първопричина, следва да я проследим, за да се оказваме по-малко изненадани.

През месеца на Водолей ние силно се привличаме от новото, различното и всъщност това може да е повод да търсим-откриваме допълнителни, но по-успешни пътища за реализация, вероятно на мнозина ще им хрумват доста прозорливи, почти гениални идеи, така че да постигнат намеренията си. През тази седмица това послание на звездите ще бъде допълнено от силна интуиция, способност да надникнем „зад кулисите“, благодарение на вътрешния си глас или пък- реални новини, които разкриват скрити процеси. Новините, които чуем могат да имат подчертано трансформиращ ефект и да преобразят картината около нас. Това може да са лични теми или по-глобални, които ни увличат в общ поток на преобразувания.

Все още съществува благоприятна възможност да спечелим нещо или да повишим доходите си като получим вид опека, сътрудничим си, градим стратегии и създаваме връзки- невинаги явни, преговаряме…

На този фон- социалната активност перманентно расте, усилва се в пъти. Вероятно обществено значими организации ще проявят забележителна инициативност сега и през февруари. Могат да се образуват нови и интересни структури обединяващи групи от хора по интереси. На сцената излизат обаятелни лидери…

Можем да усетим индивидуално тенденцията като изпитваме все по-голямо желание да общуваме, споделяме с приятели, вероятно на работното ни място ще има колеги, чиито амбиции да привличат внимание със съответните ползи- поетапно ще стават все по-високи и видни. Повечето от нас ще изпитат дълбок вътрешен подтик да обновят външния си вид и да правят добро впечатление. В повечето случаи и така е правилно, защото сега е моментът да утвърдим позициите си в колектив, поне да не бъдем изместени. От друга страна контактите с околните могат да отключат допълнителни и неподозирани шансове.

Появяват се лица в близкото ни обкръжение, които са атрактивни, носят ни радост, удоволствие и/или ползи. Степента на това проявление зависи от собствените ни нагласи и действия, но ако искаме, ще можем да привлечем подходящи персони. Бързи запознанства, флиртове, започване на връзки, особено като се използват високи технологии, да кажем- интернет, рязко ще се покачат през идния близо месец, но и вероятността от внезапни раздели паралелно ще ескалира…

Щастлива и успешна седмица за всички!

Овен – През тази седмица може да имате усещането, че сваляте товар от гърба си, чувствате се по-свободни да действате и да се разделяте с онова, което повече ви натоварва, отколкото да ви носи ползи. Възможно е да промените част от приоритетите си или коренно да се преориентирате към нови цели, а това може да е съпътствано с повишаваща се социална активност от ваша страна, понякога смяна на средата.

Все по-важно се оказва да утвърждавате позициите си в колектив, защото амбициите ви растат или понеже подчертано зависите от одобрението на околните. В този процес и в близкото ви обкръжение се появяват хора, на които можете да разчитате, помагат ви, ако това се наложи или пък  разнообразяват ежедневието ви, внасят „свеж въздух“, радост, а за някой и любов, ако тя ви липсва.

Все още вероятността да подобрите материалното си положение чрез преговори, сътрудничество или тайна опека е повече от голямо. Появяват се скрити възможности, подобни новини, идентифицирате неявни шансове, но и препятствия и може да вземете оптимално правилни решения.

В края на периода не са изключени изненади, хора или чувства от миналото могат да се възродят.

Телец – Вашата покровителка Венера е във Водолей, а до 03 февруари е в орбис на съвпад със Слънцето, така че вероятно ще бъдете въвлечени във важни събития, които касаят собствения ви социален статус, ще променят имиджа ви, общественото ви положение и това може да се случи спонтанно, следствие на натрупани тенденции или поетапно, благодарение на собствената ви амбиция и инициативност.

Настъпва време, през което трябва да вземете важни решения относно кариерното ви развитие, а може би и брачни отношения. В този процес можете да водите разговори, преговори с ваши партньори-лични или делови, които няма да останат без последици и могат да очертаят по-далечни перспективи на развитие.

Може да чуете новини, които да трансформират емоционално връзките ви не само. Набелязват се скрити процеси във взаимоотношенията ви, които могат да се превъртят в голяма сила и във ваша полза, ако обедините интересите си с важни за вас хора или пък- може да решите да скъсате вид зависимост от влиятелна личност, като проявявате все повече ексцентричност, а революционните ви нагласи растат и целят да защитят интересите ви. На този етап звездите са на ваша страна, можете да преминете отвъд границите на възможното, стига да сте готови да поемете повече отговорности, да се целите високо и да действате стратегически.

Често изглеждате в очите на околните по-независими, трудно котролируеми…

В края на периода миналото ви застига под различни форми, може да се възродят стари шансове, като минимум- правите задълбочени ретроспекции. Не са изключени изненади, които касаят материалното ви състояние, онова, което имате-общо и нека те бъдат положителни…

Близнаци – Вашите амбиции растат, този процес може да е съпътстван от високи възможности за професионално развитие, повишение на доходите. Може да сте силно привлечени от идеята да промените нещо кардинално в реализацията си, да използвате нови методи, вероятно да пренаредите приоритетите си, да трансформирате линията си на поведение.

Мнозина попадат под влияние на вид опека- тайна или явна на влиятелни личности, ежедневието ви се трансформира и подчертано зависи от „другите“-общо. Препоръчително е сега да преговаряте, да търсите и намирате връзки, варианти, които да се превръщат в мост към собствените ви успехи. Може да имате усещането, че сте на прага на житейски кръстопът или дълбоки, емоционални преживявания, подобни новини ви помагат да изберете оптимално правилната посока.

Взаимодействието с хора стоящи далеч от вас- буквално или в преносен смисъл обсебват вниманието ви, могат да се окажат повод за просперитет, радост, нови шансове…

В друг вариант- пътувате, излизате извън границите на познатото и това трябва да има обогатяващ ефект, такъв, който ви подкрепя, понякога сваля товар от гърба ви.

Някой от вас може да решат да обогатят знанията си, да се преквалифицират, така че та постигнат набелязаните по-високи цели.

Глътка свеж въздух за повечето от вас поради променени обстоятелства, шансове, които все по-ясно идентифицирате, дори и да изглеждат, че все още са в по-далечна перспектива.

В края на периода не са изключени изненади, лица извън близкото ви обкръжение напомнят за себе си, потапят ви в миналото под формата на развръзки или друго. Ако водите юридически дела- получавате повече яснота, но звездите ви закрилят…

Рак – Чисто финансови приоритети набират скорост, мнозина трябва да направят важен избор, да направят своеобразен план-график, така че да подобрят материалното си положение, поне- не позволят да бъдат изместени, подменени интересите им.

Може да се почувствате притиснати да защитавате онова, което считате за ваше и така е правилно, сега е моментът да въздействате на тези процеси, подчертано на въпроси засягащи любими хора или пък бизнес, хоби..

Вероятността да спечелите нещо или да намерите начини да въздействате на всичко горе-споменато като си сътрудничите, възползвате се от подкрепата на партньори-лични или делови, влиятелни персони- е повече от голяма, разбира се крайният резултат много зависи и от собствената ви инициативност.

Все пак- доста емоционални разговори,  „осветяващи“ всички тъмни ъгълчета и тенденции са повече от вероятни, остава да заложите на дипломатичността и да не губите от поглед крайните си желания.

„Човек, който не знае на къде е тръгнал, винаги пристига другаде“- тази поговорка може да е актуална за вас, предимно, ако на този етап изпитвате по-сериозни колебания, вероятно и не без причина, но те трябва да бъдат изчистени своевременно…

Лъв – Социалната ви активност расте, а начинът ви на живот  може да бъде освежено от интересни, креативни личности, които нахлуват в пространството и обкръжението ви и са повод за сърдечна радост или пък ви помагат при нужда. Вероятността да привличате внимание, да печелите с по-голяма лекота симпатии или да придобивате вид популярност-е повече от голяма.

Навлизате в период, през който можете да изчистите евентуални недоразумения с партньори-лични или делови, да срещнете любовта, ако все още не сте…

Ако все пак това е невъзможно, особено до 03 февруари, това може да е знак, че във връзките си вие трябва да прелистите нова страница.

Теми, чувства и хора от миналото могат да напомнят за себе си в края на седмицата, а как ще реагирате е право на ваш избор.

Ежедневието ви продължава да е доста натоварено, на повечето от ва се налага силно да балансират между лични и служебни приоритети. В този процес могат да възникнат базисни преобразувания, да вземете решения, които трайно или за дълго ще променят ритъма в ежедневието ви и/или среда на съществуване /дом, семейство, отношения с близки/. Насочвайте, оптимален срок за въздействие е през настоящия период.

Дева – Водите много емоционални разговори, можете да чуете подобни новини, които да трансформират сърдечните ви връзки с партньори, деца…В друг вариант около тях ескалират преобразувания, които ви влияят и докосват сърцето ви. Имате шанс да се сдобиете със своеобразна власт, думите ви имат чуваемост, можете да насочвате събитията по начин, който рядко се дава. Възползвайте се, препоръчително е да си изградите предварително план-график, който стъпка след стъпка ще ви отведе към сбъдването на някаква мечта.

Преговаряйте, бъдете социално активни, както се казва- грехота е да не се възползвате!

Ако имате собствен бизнес, тогава вероятно ще забележите, че сте под въздействието на творчески подем, можете да вземете важни решения, да сключите договори, които ще имат дълготраен и положителен ефект.

Ако сте служители във фирма, тогава ангажиментите ви ще нараснат, ще се променят, но вероятността да срещате доброжелатели или да се радвате на вид опека е повече от голяма. Ако сте сами- флирт на работното ви място може да прерасне в любовна авантюра през настоящия период и до 03 февруари.

Везни – Навлизате в период, през който се откриват внезапни и нови възможности пред вас, творческият ви потенциал се разгръща, мнозина имат усещането, че са в подем, защото въпроси, които са обсебвали съзнанието им в последно време започват да се разплитат, да намират изход.

Възникват нови и креативни идеи, предложения, от които можете да се възползвате, ако искате. Част от тях могат да касаят базисни преобразувания, които ще сменят декорите около вас, а други- ще засягат пряко разрешаване на битови и семейни казуси, може да се наложи да инвестирате, да се местите-вариантите са много, но се отчитат за положителни, оздравителни като минимум.

Прекрасно време да осъществите някаква мечта, тя може да се отнася до професионалната ви реализация, частна инициатива, ако това ви вълнува или пък- може да се отдадете на хоби, от което да извличате ползи.

Ако имате пораснали деца- те също може да са център на вниманието ви по различни поводи и в повечето случаи – ще ви носят радост, ще са повод за гордост.

Ако сте сами- можете да срещнете любовта.

В края на седмицата могат да ви обземат носталгични настроения, а миналото да ви застигне чрез реални събития, хора, които напомнят за себе си.

Скорпион – Продължавате да променяте нещо в начина си на мислене, линия на поведение, възникват идеи, намерения и желания, които могат да разширят хоризонтите пред вас и да ви обогатят- буквално или в един по-общ смисъл.

През цялата седмица можете да водите много емоционални разговори, да разбирате за скрити процеси, но и възможности и да се възползвате от тях.

Обогатявате знанията си, чувате новини, които оставят трайни следи в съзнанието ви, срещате интересни хора, които са способни да преобразят живота ви.

Ако сключите договори сега, то те могат да се окажат надеждни и да доведат до придобиването на власт.

Все повече ви обсебват приоритети, които засягат вашия дом и семейство. Подходящо време да подобрите атмосферата у дома, да хармонизирате отношенията с близките си. Може все повече да предпочитате компанията на семейството си, а вашият дом да се превърне във вашата крепост. Закупуването на вещи и/или евентуални ремонти- ще се отчитат за особено ценни и допринасящи за красотата, чувствата.

Някой от вас могат да си спретнат приятно семейно тържество сега или до 03 февруари.

Стрелец – През тази седмица могат да възникнат възможности за печалба, които са алтернативни, допълнителни или неочаквани. В друг вариант- вие имате шанс да се доберете до скрити ресурси, да сбъднете тайна мечта или да се справите с казуси, които дълго са трупани в миналото и засягат онова, което имате-общо. То придобива нова стойност или променяте начина, по който печелите…

Информационният поток се усилва, около вас се появяват хора, които ви изненадват, разнообразяват ежедневието ви и в повечето случаи-приятно.

Може да чуете приятни предложения, новини, да срещнете любовта, ако все още не сте…

На 28 януари Марс навлиза във вашия зодиакален знак, ще ви зареди с нови сили и енергия, ако е имало процеси, които са били скрити, то те ще се изяснят. Ако е имало нещо, което е било извън контрола ви, то вече в значима степен- вие ще сте капитани на собствения ви кораб, ще разполагате с достатъчно ресурси, за да въздействате.

Козирог – Вие сте  в период, през който можете да подобрите материалното си състояние като заемете по-престижна длъжност или позиция в колектив, получите повишение, бонус или някакъв подарък от Съдбата, който ви поощрява да се дейни в тази посока..

Настоящата седмица е оптимален срок, през който можете да проведете разговори, срещи, така че да привлечете на своя страна влиятелни личности, да заздравите или създадете връзки, които се отчитат за „неслучайни“ и ще са ви полезни дълго време.

Вероятно често ще се оказвате в център на дебати или внимание поради собствената ви активна позиция и инициативност, вие сте склонни да проявявате лидерски способности, понякога може да действате твърде властно и безкомпромисно, но така пък утвърждавате авторитета си.

Водолей – Натрупани тенденции в миналото силно влияят на бъдещите ви тенденции на развитие. В този процес вие може да имате усещането, че сте на прага на житейски кръстопът или действително ви се налага да смените курса си на развитие като се възползвате от алтернативи, скрити или допълнителни възможности за развитие, на които не сте обръщали внимание до този момент.

Може да узнаете някаква тайна, да идентифицирате скрити процеси, но и шансове и да се възползвате от тях. Творческият ви подход и изобретателност растат, все повече се замисляте за първопричини на случващото се около вас, вероятно и не без причина, а за да направите оптимален избор- с какво да продължите, какво да жертвате, буквално или в по-общ смисъл.

Венера и Слънце вече са във вашия зодиакален знак, така че ви надаряват с повече сили, енергия, способност да въздействате на текущи събития. Дори и да има някой предизвикателства, може да се каче, че Венера ще ви закриля и с по-голяма лекота ще ги преодолявате.

Може да изпитате спонтанна нужда да промените нещо във външния си вид и това ще се отчита за благотворно.

Привличате внимание, с по-голяма лекота печелите симпатии, одобрение…

Риби – През тази седмица може да чуете важни, интересни известия от ваши приятели, също-хора стоящи далеч. В друг вариант, водите емоционални разговори, получавате опека, можете да заемете по-престижни позиции в колектив.

Привличат ви пътувания и ако ги осъществите, то те ще бъдат запомнящи се, ще имат някакви последици и в повечето случаи-позитивни. Може да се срещнете с хора, които да имат определяща роля в живота ви.

В близкото ви обкръжение се появяват хора, които силно ви влияят, превръщат се в повод за трансформации в начина ви на съществуване.

Ако водите юридически дела- звездите са на ваша страна и следва да се възползвате по оптимален начин, да бъдете инициативни. Оформят се допълнителни или алтернативни възможности за печалба- въпрос на избор е дали ще ги приемете. Може да ви обземат скрити желания, анализирате миналото, което ви застига с развръзки или ви обзема носталгия, особено през последните дни на седмицата.

Ескалира необходимостта активно да се борите за своето място под Слънцето, за да не ви изместят или пък, за да изкачите нови върхове.

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

 

No Comments Yet

Leave a Reply