Седмичен хороскоп за периода 22-28 Февруари

Слънцето е в зодиакалния знак Риби, който се свързва с процеси натрупани в миналото, но оставили траен емоционален отпечатък в нашето подсъзнание. Това също е секторът на „края”, на „разтварянето на статуквото”, предимно в онази част, която няма здрава държаща „мембрана”, символизирана в случая от Сатурн и съответно- позитивни   постижения по индивидуалния и интересуващия ни профил.

В позитивен вариант- ние имаме силни предчувствия, които ще ни водят и помагат да изберем най-вярната посока. Възможна е  раздяла с илюзии и осъзнаване на истина в най-чист вид, особено в дните –вторник и сряда, но и през останалите в различна степен.

От сряда тенденцията прераства в необходимост от разяснителни и конструктивни разговори, така че да се отстранят недоразумения. Информационният поток е много усилен, съжденията са хладни и с поглед в по-далечното бъдеще, перспектива, способна да отключи изненади, вид „прозрения” като минимум.

Но всичко случващо сега и през следващите близо три седмици настойчиво ще ни „бута” в посока да оставим нещо зад гърба си. Все пак тук е и Южен възел, а предстоящата серия от затъмнения, които традиционно ни поставят на „нови релси” на развитие /средно през 18 години в едно и също поле/- ще искат да „жертваме” нещо, за да постигаме намеренията си, целите си…

На този етап- желанията, страховете се увеличават в пъти, но са едни от най-мощните стимулатори за развитие и преодоляване на трудностите по пътя. И нека фокусът ви падне върху мечтите, които Нептун ще закриля, а не върху усилията и цената, която винаги се плаща…„Най-голямата тайна, притежавана от великите хора на всички времена, е тяхната способност да влизат в контакт с подсъзнанието си и да освобождават силите в него. Вие също можете!”- Дж. Мърфи

В месеца на Риби водата, музиката, а и всякакъв друг вид хоби имат подчертано благотворно въздействие върху психическото, а и физическото състояние. Продължаваме да сме социално много активни, благоприятно време за търсене и откриване на подкрепа, за сътрудничество, за преговори, за сключване на договори…

 

Овен – Едва ли ще ви липсва компания през настоящия период, както и хора, на които да разчитате. Информационният поток е много усилен- поради вашата собствена социална активност или защото действията ви са такива, че предизвикват околните силно и вие привличате внимание с поведението си като минимум. В подобен процес- стари приятели се сещат за вас, по-възрастни или авторитетни личности играят важна и съществена роля, допринасят за собственото ви развитие.

При някой възникват идеи за пътувания, а други са под особеното въздействие на хора стоящи далеч от тях- в пряк или преносен смисъл, но имат „стабилизиращо” значение. Ако водите съдебни дела, звездите ще ви подкрепят…

Настъпва ключов етап от развитието ви, през който звездите ви подтикват да преминете на ново ниво на развитие, но за сметка на нещо старо, което е изживяло своето време и трябва да „жертвате”. Вероятно подобни процеси натоварват мощно психиката  ви, така че вие имате силни предчувствия, а в някой моменти направо може да се чувствате изгубени в противоречиви съждения, които ви карат да премисляте важни стъпки в живота ви. Но ще имате шанс много ясно да разберете какво ви препятства ,какво ви помага, така че да изберете посоката си. Подобни превключващи ситуации  на „прозрения” имате във вторник и сряда, но и през останалите дни в различна степен.

В четвъртък и петък- градете мостове, бъдете по-толерантни и ще преуспеете, въпреки че ще възникват някой провокиращи елементи, изваждащи ви от равновесие. Пазете се от спонтанни реакции. В събота и неделя ви занимават чисто финансови въпроси, които можете да разрешите като разчитате на другите.

 

Телец – Имиджът ви продължава да се променя, поради обективни обстоятелства поставящи ви в различна светлина или поради собствената ви линия на поведение, която също се трансформира и вие показвате пред света други и непознати черти от характера си,  а някой от вас дори могат да обновят външния си вид и това ще се отчете за благотворно.

При всички случаи получавате особен вид опека от звездите, която може спонтанно да удовлетвори ваши желания, някой от тях и скрити, ще можете да разчитате на приятели, партньори…

Вашата популярност расте, но следва да се има предвид, че не всички в близкото ви обкръжение са чак толкова доброжелателни, способни са да ви оказват силно психическо въздействие, а то не е задължително да е във ваша полза. За това от съществено значение е да се осланяте само на доказани във времето личности, да филтрирате общуването си само с положително настроени хора, особено във вторник и сряда…пазете се от подвеждане, а в оптимален вариант- ясно разбирате на кого можете да разчитате и кой се опитва да ви манипулира, да се възползва от вас.

Мечтите ви за бъдещето са все по- ярки, доверете се на интуицията си, която няма да ви позволи да се „изгубите”…

В четвъртък и петък ежедневието е динамично и носи доста изненади, планувайте на „момента”, за да се възползвате от шансовете и да се предпазите от евентуални обрати. В събота и неделя- разяснителни и конструктивни разговори.

 

Близнаци – Все по-настойчиво звездите ви подтикват да  потърсите и намерите своето най-добро място под Слънцето- образно казано, защото мечтите ви са ярки, защото статуквото трябва да бъде променено, защото възникват нови обстоятелства, каращи ви да премисляте поетата посока.

Вероятно в повечето случаи вие ще се движите повече по течението и ще се съобразявате с външни фактори продуцирани например от ваши партньори-лични или делови. Те са тези, които могат да внесат значима стабилизация в начинът ви на съществуване и да дадат верните отговори на правилно зададените въпроси. Иначе- може да се окажете в океан от противоречиви мисли и посоки…

Успехите ви изискват да „жертвате” нещо в името на по-добрия социален статус, а до края на март в значима степен ще се оформят едни нови хоризонти и перспективи пред вас и нека те да са в съответствие на конструктивни идеи  и мечтите, а не допуснати грешки и илюзии, които ще се пукат подобно на балончета…Показателни в този смисъл са вторник и сряда, обърнете внимание на сигналите на Съдбата през тях, отстранете евентуални недоразумения, за да не прорастват през следващите месеци.

В четвъртък и петък притежавате доза късмет, но динамиката на обстоятелствата е голяма, внимавайте за подробностите, пазете се от обрати. В събота и неделя „почивате” активно.

 

Рак – Повечето от вас изпитват силно желание да променят начина си на съществуване, като си сменят средата чрез пътувания, премествания, общуване с по-широк кръг от хора или такива, които се отчитат за „стоящи далеч от тях”. Може да  сте обсебени от далечна мечта или човек, да гледате в една друга действителност, а до колко е осъществима разбирате по различни поводи разбирате почти до края на март, а сега- във вторник и сряда получавате „сигнали” по интересуващия ви профил, които са под формата на ярки новини, събития, разяснителни разговори, като минимум- предчувствия.

Умеете да си сътрудничите, а въздействието ви върху околните е особено харизматично- възползвайте се.

Ежедневието ви е натоварено от отговорности, но действията ви са конструктивни и се ценят по достойнство, дават резултат. Любовта продължава да се трансформира, вие „проглеждате” за любим човек или друго ценно в живота ви и то придобива нова стойност и нека тя да е по-висока…

В четвъртък и петък ви занимават домашни или семейни въпроси, а в събота и неделя сте емоционални, но и завладяващи както и събитията, които ще предизвикате.

 

Лъв – Енергията ви „изтича” за занимания с дела, които не са ви твърде по вкуса и ви провокират да вземете по-крупни мерки и сериозни преобразувания в начина ви на съществуване. На този етап обаче едва ли е подходящо да действате в избраното от вас направление, освен, ако то не е подкрепено от „чужди ресурси”- морални и/или материални…

В друг вариант- занимават ви наследствени дела, такива, които се отнасят до недвижимо имущество и условия на съществуване- подобни теми можете да реализирате доста успешно.

Общуването ви с партньори-лични или делови е доста усилено и ви подтиква към вид полезни преобразувания. В друг вариант- популярността ви расте, няма  да ви липсва подкрепа, а ако съществуват някакви недоразумения между вас и околните- сега можете да ги разясните и отстраните. Ако нямате половинка в живота- шанс да привлечете подходяща личност.

В понеделник сте „под светлината на прожекторите” и привличате погледи, на повърхността изплуват всички насъбрани емоции и не само. Във вторник и сряда се пазете от загуби и/или грешни ходове. В четвъртък и петък –изненади и интересни, полезни новини. В събота и неделя- предпочитате спокойствието, а не шумните компании.

 

Дева – Партньорството- лично или делово придобива особено силно значение- за успехите ви или за чувството ви на щастие- в един по-общ смисъл. Понякога в това поле могат да преобладават мечтите, в друг случай- страховете, че и грижите.

Но на какво можете да разчитате и до колко съвпадат вашите очаквания и визия за бъдещето с тези на – хората около вас, разбирате по различни поводи във вторник и сряда. Ако съществуват някакви недоразумения в семейството, при това трупани дълго, то- те също започват да се изясняват, но  ви се дава шанс да изчистите недоразуменията по един особено конструктивен начин, а споровете, разговорите имат оздравителен характер.

Ежедневието ви продължава да е много динамично, на работното си място се представяте по възможно най-добрия начин, така че можете да получите висока оценка, да повишите доходите или благосъстоянието си, особено, ако сте на хонорар или естеството на задълженията позволяват вид разширение.

Някой от вас могат да срещнат любовта при изпълнение на служебните ангажименти или да печелят с лекота привърженици, почитатели, покровители.

„Искайте, за да ви се даде, търсете подкрепа, за да ви се помогне”  и ще се добирате почти до всяка цел, която си поставите. В четвъртък и петък печелите нещо- материално или под формата на бонус, поощрение, но и внезапни/принудителни разходи не са изключени. В  събота и неделя сте по-остри в изказа, но отстоявате нещо ценно за вас, налагате мнението си.

 

Везни – Ежедневието ви става все по-натоварено от допълнителни ангажименти, които поемате, от променени условия на труд или пък тема, която обсебва съзнанието ви включително и такава, която е свързана със здравето ви.

При мнозина настъпва известен хаос, изискващ само време и търпение, за да бъде разрешен по най- правилния начин, оставете времето да подреди част от „пъзела на живота ви” поне до средата на март и в тази част, която отчитате за натрупани и неразрешени въпроси от изминалото полугодие.

Радост получавате от деца и други близки до сърцето ви хора, ако е имало недоразумения- сега можете да ги изгладите успешно, особено в четвъртък и петък. В понеделник – подкрепа от приятели и колеги. Във вторник и сряда- научавате тайна или ескалират обстоятелства, до скоро стоящи зад гърба ви или извън контрола ви. В четвъртък и петък- вие направлявате събитията, привличате погледи. В събота и неделя- обърквате бюджета си с подарък и други  спонтанни разходи.

 

Скорпион – Обземат ви все по-романтични чувства и нагласи, защото близки до сърцето ви хора демонстрират привързаност или понеже- имате подчертана нужда от взаимност и обич, а в последно време в това поле съществуват някой неясноти и обърквания.

В семейството ви също всичко постепенно се хармонизира и изяснява. Вие инвестирате в най-близката ви среда, но околните го ценят или ви отвръщат по същия начин. Като цяло- подкрепата от страна на звездите към вас е значима и на различни нива- вие имате реален шанс да превъртите негативи в позитиви и да- като разчитате на околните, но и на собствената си инициативност и енергичност, твърде високи сега, а и за следващите няколко месеца.

Понеделник е показателен за тавана от възможности в кариерното ви развитие или пък- препятствията, които трябва да преодолявате в близко бъдеще. Във вторник и сряда – разбирате на кои приятели можете да разчитате и кои ви носят главно разочарования, а понякога- чисто финансови загуби.  В четвъртък и петък събитията са извън контрола ви или постоянно възникват допълнителни обстоятелства, с които трябва да се съобразявате. В събота и неделя- сте в център от внимание и сами направлявате потока от събития според натрупаните вече емоции.

 

Стрелец – Акцентът вече пада върху домашни, семейни или имуществени въпроси, които трябва да разрешите. Някой от тях са трупани дълго време, други са ескалирали през изминалото полугодие, трети- ескалират сега по външни и независещи от вас причини. Вероятно в по-голямата си част събитията ще ви принуждават по-скоро да ги следвате, отколкото поправяте или поне това е възможно само във вариант, когато не вървите „срещу течението”, а се съобразявате с хора или обстоятелства.

До края на март тенденцията ескалира, а към настоящия момент получавате важни сигнали за посоката, шансовете и евентуални препятствия в това поле- във вторник и сряда. Дните са важни за социалния ви статус въобще, така че дребни действия могат да имат широко отражение, внимавайте и обмисляйте внимателно всяка ваша стъпка.

В подобен пречупващ период, вие откривате отлични шансове за реализация, чрез повишена социална активност, разяснителни разговори, хубави новини, дори изненади, особено, ако желанията ви са свързани с частна инициатива или близки до сърцето ви хора.

В  четвъртък и петък изненади, а в събота и неделя се пазете от пренапрежение, повечето от вас имат нужда от почивка.

 

Козирог – Все по-голяма е нуждата от разяснителни разговори, които да внесат по-голяма яснота относно бъдещото ви развитие.

Новините, които чувате и разговорите ,които провеждате ще оставят траен отпечатък в съзнанието ви, а в някой случаи ще ви разделят с илюзии и ще ви принудят да видите действителността около вас от един друг ъгъл- може би видяното няма да е твърде по вкуса ви, но със сигурност ще ви помогне да вземете максимално правилни решения, особено във вторник и сряда.

В друг вариант преместване или пътуване обсебва вниманието ви и може да ви подейства деструктивно, объркващо. Полезно е в този случай да се доверявате на интуицията си, която ще ви помогне да се ориентирате към правилните хора и връзки.

През цялото време нараства възможността да печелите чрез вид алтернативи, допълнителни доходи, като разчитате на скрита опека или такава, която се отчита за неочаквана, включително и от личности извън близкото ви обкръжение, общо взето шансовете ви са основно в тези посоки…

В четвъртък и петък- дребни действия имат широко отражение, дните са много показателни за бъдещи тенденции в по-далечна перспектива, отнасяща се не само за кариерното ви развитие, но и домашни, семейни условия на съществуване. В събота и неделя- сте търсена и предпочитана компания.

 

Водолей – Основна тема е материалното ви състояние, което се обновява. Причината може да са промени в работата ви, а може и да са нараснали разходи. Каквато и да е поводът, това не би трябвало да въздейства негативно върху психиката ви да позволява наслояване на недоразумения между вас и близките ви. Внимавайте, особено във вторник и сряда!

Венера продължава да ви закриля от вашия зодиакален знак, вие по-лесно печелите симпатии, можете да разчитате и на доза късмет, които внезапно да разкрият нови възможности пред вас- под формата на новини, разяснителни разговори, сключване на договори, премествания и/или пътувания, предимно в четвъртък и петък, но и през останалите дни в различна степен.

Повечето от вас разчитат на влиятелни покровители и стари другари, които напомнят за себе си и са до вас при нужда.

Седмицата изисква да сте максимално социално активни, защото успехът или сбъдната мечта може да ви очаква зад всеки ъгъл. В събота и неделя- важни решения, знакови събития.

 

Риби – Слънцето вече е във вашия зодиакален знак, така че от една страна ще ви надари с повече енергия, а от друга- вие се намирате в силно динамичен период и през следващите три седмици пред вас ще се оформят нови перспективи за сметка на стари и изживели своето време.

Разбира се, за тази тенденция ще допринесат и серията затъмнения включващи вашия сектор на зодиакален сектор, включващи Южен възел, така че онова, което е натрупано през годините и неразрешено като проблем, сега ще търси изход- независимо дали вие ще сте инициаторът или това ще се случи по принуда. И да, по-добре е да водите събитията, а не да се „влачите” след последиците, особено, ако са на лице някакви неблагоприятни за вас фактори. Тогава, сега и при нарастваща Луна е подходящо да откриете първоизточника, както и възможните варианти за отстраняването на препятствията продуцирани от него- своевременно и като търсите възможностите вътре в себе си.

Нептун усилва в пъти интуицията ви, особено на родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен. В позитивен случай- вие ще се възползвате от вътрешния си глас и ще действате по най-целесъобразен начин, но не е изключено и да преекспонирате неясни и преувеличени емоции, мечти, съждения, които още повече ще объркват посоката. Внимавайте, като вперите поглед в по-далечното бъдеще и се учите от минали грешки.

Съдбата ще ви дарява с алтернативи и обходни пътища към желания, които са извън настоящата действителност или близко обкръжение, понякога по един внезапен и неконтролируем начин като „отплата” за положени от вас усилия и действия, а друг път- подобно на „пробив” от постоянството ви.

Най-показателни, а и важни за отношенията ви с партньори-лични или делови са вторник и сряда. През тях се изяснява истина, подробности, които не сте виждали или не сте искали да им обърнете внимание. Любовта и всичко ценно се ревизира или вие криете истинските си чувства, но и вероятността от вас да крият нещо- изобщо не е малка, но сега или до края на март може да изплува на повърхността. В четвъртък и петък- променяте мнение, поведение, занимават чисто материални въпроси или прагматични теми. В събота и неделя- искате да промените обстановката и го обсъждате, нека само да не е по агресивен, а обмислен начин.

 

 

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com/

снимка: www.hangshare.com

No Comments Yet

Leave a Reply