Седмичен хороскоп за периода 22-28 септември

По значимите планетарни събития за тази седмица са новолунието на 25.09. и все още директния Плутон, който ще продължи да ни изпитва какво сме научили през наситените със звездни събития изминали месеци.

 

 Нека видим как ще се отразят тези събития на всяка една от зодиите:

 

Овен – седмицата започва трудно и не много успешно. Много от събитията са резултат на собствените ви грешки, направени по- рано през този месец. Сега трябва да се справяте с тези грешки, но съдбата не е на ваша страна (поне до петък). В началото на седмицата ще трябва да положите много усилия, за да съхраните поне част от обичайния си оптимизъм. Финансовото ви състояние изглежда стабилно, но въпреки това не е препоръчително да предприемате мащабни харчове в делови или в личен план! Към средата на седмицата избягвайте да проявявате негативна нагласа и критично отношение към хората около вас. Избягвайте да влизате в излишни спорове. В края на седмицата нещата около вас започват да се променят към по-добро. Доверявайте се на интуицията си. През почивните дни използвайте свободното си време пълноценно, като се отдайте на занимания, носещи ви наслада и отмора. Добре е да се посветите на делата си от личен характер. Не позволявайте да се задълбочават проблемите в семейството.

 

Телец – добрата новина за вас е , че седмицата ще премине под знака на положителните тенденции. И като бонус, през втората половина на седмицата ще завърши един труден период. Ще завършите труден проект, който ви е отнел много сили, или ще вземете изпит за който сте се подготвяли много, или ще вземете така желания документ за който сте похабили много нерви, или ще се отървете от разрушителни взаимоотношения, които не ви носят щастие. Друг аспект на текущата седмица е благоприятната финансова дейност. Можете да спечелите дори без да влагате много усилия. Но трябва да имате предвид, че тази седмица не е благоприятна за работа с документи и организационни въпроси.

 

Близнаци- с настъпването на новата седмица пред вас се открива чудесна възможност да реализирате отдавна желана своя идея. Финансовото ви състояние чувствително ще се подобри. Около средата на седмицата се концентрирайте изключително около служебните и професионални ангажименти. През втората половина на седмицата периода е подходящ за пътувания, като чудесно можете да съчетаете полезното с приятното. В личен план нещата вървят отлично, за което допринася и подкрепата от близък за вас човек. През почивните дни отделете време за себе си и за близките ви хора. Благодарение на времето, което ще посветите на себе си и на любимите си занимания, ще установите хармония. Моментът ще бъде от изключителна важност за вас, тъй като ще имате възможност да си съставите план за действие през следващата седмица.
Рак – през новата седмица ще бъдете поставени в изключително изгодна позиция и това ще ви помогне да изпълните както личните си, така и деловите си ангажименти. Въпреки това, не подценявайте трудностите, които ви се изпречват на пътя. Имайте предвид, че понякога малкото камъче преобръща колата. Моментът, към средата на седмицата е подходящ за вземането на кардинални решения. Избягвайте действия, които преценявате като неясни в професионален, в материален или в личен план. Много от вас към края на седмицата ще могат да се насладят на плодовете от усърдната работа през последните дни. Има голяма вероятност през почивните дни да сте дребнави и изнервени. Не си го изкарвайте на семейството или приятелите. Добре е да се освободите от критичното си отношение, и да осъзнаете, че и вие не сте безгрешни. Не рискувайте със скъпа покупка.

 

Лъв – тази седмица пред вас ще се открият много и различни бизнес възможности. В личния ви живот могат да се появят проблеми. Склонността ви да налагате мнението си във всяка ситуация може да стане причина за влошаване на отношенията с близък човек. Дори и в стабилни двойки има опасност от конфликти.

В началото на седмицата се концентрирайте само върху важните ангажиментите. Около средата на седмицата много от вас ще се сблъскат с непредвидени пречки и препятствия, които може коренно да променят ситуацията около вас в професионалната сфера. През втората половина на седмицата ще трябва да обърнете сериозно внимание на финансовите въпроси. Към края на седмицата много от вас имат отлична възможност за успехи в професионалната сфера. През почивните дни отделете достатъчно време за отдих с любими занимания. Обърнете внимание на здравословното си състояние.

 

Дева – тази седмица е благоприятна за работа в екип. Преценявайте всеки свой ход и всяка своя дума, за да не нарушите баланса в личен и в професионален план. Споразуменията, сключени през тази седмица могат да повлияят на бъдещето ви. Към средата на седмицата е възможно да изпитате известни затруднения. Административните проблеми трябва да се решават неотложно. Към края на седмицата много от вас ще почувстват потребност да поставят ново, по-стабилно начало в живота си. Постарайте се добре да обмисляте действията си. Не подценявате рутинните задължения. Не подписвайте каквито и да било документи, преди да сте ги прегледали внимателно. През почивните дни много от вас ще трябва да се справят с проблем от личен характер. Възможно е в живота на много да станат промени, които да ви накарат да изпитвате колебание дали постъпвате по най-правилния начин!

LOVEASTRO
omtimes.com

Везни – в началото на седмицата са възможни дребни проблеми, които могат да ви объркат плановете. Въпреки това значително се повишава доверието към вас от страна на ръководство и бизнес партньори в деловата сфера. Около средата на седмицата ви очакват много приятни изненади и щастливи съвпадения. За много Везни този период ще бъде свързан с нови романи запознанства. Края на седмицата ще бъде време на ползотворна работа. Ще се наложи да се потрудите, за да постигнете предварително поставените цели. През почивните дни е добре да не пренебрегвате необходимостта си от пълноценен отдих. Отделете време за семейството, за близките и за приятелите си.

 

Скорпион – през първия делничен ден личната мотивация ще ви помогне да преодолеете редица трудни ситуации. Стремете се да не говорите повече отколкото е необходимо и да обмисляте ситуацията предварително. Избягвайте каквито и да било рискове. Към средата на седмицата обстоятелствата около вас ще се развият положително. Опитайте се да избегнете грешки, които може да ви костват много в бъдеще. В края на седмицата любовта и личният живот като че ли ще играят по-важна роля в живота ви. Много от вас ще обмислят промяна в личен план. През почивните дни е добре да се стремите към хармония и разбирателство. В личен план ще се наложи да преодолеете някои препятствия. Напълно възможно е разногласията ви с интимната половинка да станат причина за вземането на крайни решения.

 

Стрелец – усилията, които полагате в професионалната сфера още от първия ден на новата седмица няма да са напразни. Финансовото ви положение чувствително ще се подобри, но само ако избягвате да правите необмислени покупки. Към средата на седмицата трябва да обърнете внимание на член на семейството, който има нужда от вашето внимание. В края на седмицата се заемете с разчистването на стари плащания и погасяването на задължения. През почивните дни внесете разнообразие в заниманията, на които се отдавате в малкото си свободно време. Обърнете внимание на човека до вас. Колебанието и липсата на диалог може да се окаже сериозна пречка при общуването.

 

Козирог – в началото на седмицата трябва да организирате делата си по начин, който ще ви позволи да спазите поетите ангажименти. Съобразете се и с личните си нужди, особено ако напоследък нямате достатъчно свободно време за себе си. Ако възнамерявате да рискувате трябва да обмисляте детайлите до най-малката подробност. Към средата на седмицата преценете внимателно намеренията си в професионалната сфера. В края на седмицата откритият диалог ще ви донесе само позитиви. През почивните дни много от вас ще копнеят за промяна в личен план. Внимателно подхождайте към въпросите, засягащи интимната половинка или членове на семейството ви. Планирайте изпълнението на задълженията си добре, за да имате време и за себе си.

 

Водолей – няма за какво да се оплачете от живота. Очаква ви още една успешна седмица. Препоръчително е да обърнете внимание на здравето си. Периода е подходящ за всякакви оздравителни процедури, диети и спорт. Колкото по- добре се погрижите за здравето си през тази седмица, толкова по-добре ще се чувствате през лятото.

В началото на седмицата се концентрирайте върху неотложните ангажименти. С повишено внимание се отнасяйте към наличните си пари и към всякакви документи. Около средата на седмицата е възможно интимна ви връзка да се превърне в сериозно изпитание за отношенията ви с партньора. В края на седмицата не си позволявайте да правите промени в движение. През почивните дни се насочете към разтоварване на напрежението от изминалите работни дни. Не очаквайте чудеса в личен план, освен ако не сте направили необходимото, за да се случат.

 

Риби – в началото на седмицата ще получите неочаквана, но много добра новина, която ще бележи седмицата като много успешна, и в същото време приятна за вас. Всичко ще ви се получава идеално. Ще имате подкрепата на приятели и колеги. Личните ви отношения са безоблачни. Това е една прекрасна седмица за вас. Единствения, който може да я развали сте самия вие. Така че просто се насладете на това време. През почивните дни обърнете внимание на човека до вас и семейството. Избягвайте затворените пространства, и се насладете на благоразположението на съдбата.

 

 

 

източник:http://www.astropro.bg/

снимки: omtimes.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply