Седмичен хороскоп за периода 22-28 октомври

Всяка година Юпитер акцентира върху определена сфера в живота ни като ни дава шансове да насочим указаните приоритети от това поле на влияние- в една по-положителна за нас посока, а това да подобри начина ни на живот-общо.

Юпитер символизира социалните претенции на всеки от нас, указва- къде трябва да положим усилия, от какви дарове можем да се възползваме, помощни механизми и т.н., през съответни 12 месеца , за да получим нужното разширение на своето личностно или професионално развитие. През тази седмица и на 23 октомври Слънцето навлиза в знака на Скорпион, където Юпитер пребиваваше през изминалата близо година. Навлизаме в период, през който в по-ярки краски ще разберем дали сме успели правилно да изберем посоката на своето развитие, дали действията ни са довели до желаните успехи или по-скоро случващото се е разочароващо. От тази седмица и до 08 ноември- мнозина ще получат своеобразна награда за минали инициативи, съобразителност, адекватни  реакции на случващото се и преди всичко добра само-оценка, когато претенциите не надвишават реалните способности. Тогава, особено от 22 до 30 октомври мнозина ще получат силно удовлетворение, могат да се изкачат по йерархичната стълбичка или да се поздравят, че са постигнали определена цел, справили са се с предизвикателствата и т.н. Обаче, ако не сме преценили добре обстановката и личния си потенциал, ако Егото ни е било по-силно разума, други духовни принципи и т.н.- тогава можем да попаднем в ситуации на обрати,  спонтанни загуби, които не са случайни и не са провокирани от „вчера“, също- движат се повече под влияние на външни причини, дори Съдбата, ако тя е неизменна част от причинно-следствената връзка.

Всичко, което можем да спечелим или изгубим, по един спонтанен, трудно контролируем начин- вероятно ще се случи от 22 до 30 октомври. Ако резултатите не са удовлетворяващи, тогава от 09 ноември ще сменим тактиката, ще прелистим нова страница в живота си, ще продължим напред с обновени приоритети, съответни шансове, които трябва да усетим и уловим…

За сега, трябва да знаем, че седмицата е изпълнена с много изненади, също, че спонтанни и ексцентрични, непремерени действия- ще имат дълго и трудно поправимо следствие, така че е хубаво преди да кажем „хоп“, сто пъти да премислим. Усилва се желанието да се скъса с миналото, да се придобие повече свобода, но пълна свобода не съществува или е равна на свободно падане, въпрос на избор е кой какво ще предпочете! Нашите успехи продължават да се определят от вид сътрудничество и могат да се материализират в дните на Пълнолунието на 23 и 24 октомври- тези дни са напрегнати, превратни, показателни…особено за родените през първи деканат на Водолей, Телец, Скорпион и Лъв, да се надяваме в по-добра посока и с вид удовлетворение!

На 26 и 27 октомври Венера е на минимално разстояние от Земята, в астрологията Венера е като магнит, с който привличаме всичко скъпо за нас. Вероятно на всеки ще му бъде интересно- какво привлича най-силно през тези дни, от какво е обсебено съзнанието и съответно в каква посока трябва да последва сърцето и душата си да го води…

Според Мунданната астрология навлизаме в период, през който се очакват резки промени във валута, заплащате, промените ще засегнат основно финансови институции, но не само- всичко материално придобива нова стойност, но на този етап- манипулативна и неустойчива.

Успешна и щастлива седмица за всички!

Овен – Все по-важна тема за вас ще се оказва материалното ви състояние, което е като скачени съдове за моралната или финансова подкрепа, която можете да получите от страна на партньори-лични или делови. Вероятно като първи стъпки към успехите ви вие трябва да се ориентирате точно в тази посока- да скрепите вашите отношения. Не винаги това ще е лесно и може да е свързано с повратни решения. Ако има различия в интересите-ваши и чужди те ще ескалират по особено силен начин и могат да доведат до обрати, късане на делови или лични отношения със съответните последици.

Пълнолунието от вторник и сряда ще ви даде пълнота от знание с пик от събития, развръзки, които ще повлияят онова, което имате-общо. Ако през това време получите положителни сигнали, спечелите нещо значимо, предизвикателствата се преобърнат във ваша полза- можете да се поздравите, че миналите ви постъпки са били правилни и целесъобразни.

Ако това не е все пак така, тогава това може да е сигнал, че е настъпило време за промяна на източниците ви на доходи, а може би и среда на съществуване в колектив и не само. Но не бива да бързате да отваряте нова страница, първо е добре да се ориентирате за нови перспективи, които постепенно ще се оформят на хоризонта от средата на ноември и ще ви дадат шанс да раздвижите границите на възможното пред вас-буквално и в по-общ смисъл.

През последните дни на седмицата нещо силно може да привлече вниманието ви, може да получите нещо значимо, но не случайно, а отново- следствие на минали инициативи. Като минимум разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, какво ви носи сигурност, кой път да изберете за да се повиши благосъстоянието ви…

Телец – Седмицата е изпълнена със събития, които могат да се окажат едни от най-важните за вас през цялата година, особено за родените през първи деканат на зодията, но и всички останали.

Тенденциите, които ще ескалират не са случайни, те са следствие на минали ваши действия и зададени тенденции като минимум през изминали месец, но може и много по-дълго, да кажем- през изминалата близо година. Всичко това засяга общественото ви положение- генерално, а в частност може да преобрази вашите партньорски отношения /лични и делови/, все едно е дошъл моментът те да преминат на едно друго и по-високо ниво, да се изчистят евентуални недоразумения, да се вземат важни решения относно вашето бъдеще. Всичко случващо се носи елемент на изненада, тази изненада може да е провокирана от вас самите- променено настроение, желания, визия за бъдещото ви развитие, но както се казва „крушката си има опашка“ и за всичко си има повод, остава да се надяваме, че реакциите ви, колкото и да са спонтанни, толкова ще са и целесъобразни.

Ако все пак се наложи някой връзки да се скъсат и да останат зад гърба ви, вероятно връщане назад няма да има или ще се изискват действително по-сериозни трансформации, а не козметични.

През последните дни от седмицата преобразуванията засягат „отсрещната страна“, може да ви обземе силна любов, може да получите подобни сигнали, обяснения- колко много държат на вас. През тези дни става ясно на кого и в каква степен можете да разчитате, какви хора привличате и т.н. Нека това да е удовлетворяващо за вас…

Близнаци – Седмицата е доста динамична и за вас, може да ви носи изненади буквално в ежедневието или на работното ви място. С пик от събития, изненади, а понякога и обрати- се наместват пластовете под краката ви на работното място или това са по-генерални тенденции, които засягат социалния ви статус, а на вас ви се налага да прелистите нова страница в живота си. Дали ще надградите досегашните си успехи и ще се превъртите на по-високо ниво или трябва да смените средата си на съществуване, а може би да бъдете по-решителни при взаимодействието с околните- при всеки ще бъде различно.

Обединяващо правило е обаче, че през настоящия период или ще извоювате вид независимост и ще отстоите интересите си, или пък- ще се ориентирате към нови и по-надеждни връзки, които ви носят успехи, щастие-в личен или делови аспект.

На този етап и в края на седмицата- можете да получите пълно удовлетворение от свършена работа, да укрепите позициите си, да излезете от сянката на дестабилизиращи фактори, ако това не се случва точно така, както очаквате, ако трябва да започнете нещо ново, не бързайте, нека да е след 8 ноември, като знаете „на къде духат ветровете“ в пълна степен.

Рак – Седмицата може да предизвика някакъв обрат или нестабилност в семейните и домашните дела, същевременно това е най-добрият период, през който можете да наместите пластовете в този сектор и да превъртите тенденциите във ваша полза.

Пълнолунието от вторник и сряда може да повлияе силно на оценките ви спрямо любими хора, в по-широк кръг на въздействие-партньори, деца, приятели, дори хора, с които взаимодействате в ежедневието. Дори и да има елемент на изненада, все пак вие трябва да сте подготвени за онова, което се случва, защото то не е случайно, а от вчера, а е следствие на натрупани вече емоции и съответен настоящ пик от показателни събития и новини- на кого и в каква степен можете да разчитате, кой ви дестабилизира, кой ви помага и издържа своеобразна проверка на времето.

През идната седмица вашата дълбока емоционалност и сензитивност ще ви помогнат да си изградите възможно най-правилната стратегия, така че да скрепите онези връзки, които са истински важни за вас, да ги надградите, трансформирате в положителна и по-дългосрочна перспектива.

Ако все пак някой хора отпаднат от обкръжението ви, то не бива да съжалявате- те явно нямат място в бъдещото ви развитие и ще бъдат заменени от нови и по-креативни персони.

През последните дни на седмицата преживявате силни вълнения, някой ще докосне сърцето ви и нека- това да бъде радостно събитие за вас, въпреки че в известна степен е също естествено продължение на нещо старо, което ви възнаграждава, връщате си нещо изгубено или го приемате по съвсем различен начин.

Лъв – Вие сте във важен период, през който се трансформира вашият имидж, кариерно развитие, през тази седмица събитията се придвижват много бързо в определена посока, получавате важни, интересни новини, оформят се трайни тенденции, към които сте се стремили дълго или поне това са подсказки за нещо ново, което те първа ще нахлува в живота ви и пак така ще остане в начина ви на съществуване за дълго. Това може да е свързано с общественото ви положение и собствените ви обновени- линия на поведение, настроение, желания за бъдещо развитие. Самите вие може да сте склонни да се представяте в различна светлина, по-трудно да правите компромиси, да приемате ограничения, може да действате рисково, крайно, но вероятно не без причина.

Трябва да помните обаче, че дребни действия и съответни следствия ще се настанят трайно в живота ви и нека да са в посока, която ви радва, а не по-късно да размислите и дори да съжалявате.

През втората част могат да настъпят преобразувания във вашия дом и семейство, през последните дни имате шанс да извършите нещо положително, обогатяващо, хармонизиращо- това може да е покупка, изчистване на недоразумения, няма значение- ще повдигне тонуса ви, ще ви направи по-самоуверени, коцентрирани върху определена и конструктивна цел. Семейството ви може много да ви подкрепи на различни нива, възползвайте се, вашият дом ще бъде „вашата крепост“, поне за мнозина…

Дева – През изминалите няколко седмици водеща тема за вас беше материалното ви състояние, сигурност- в един по-широк смисъл. През тази седмица и с Пълнолунието предстоят развръзки, които рязко могат да променят тенденциите за вас, да ви превъртят на ново и по-високо ниво, да имате шанс да спечелите нещо значимо…Ако тенденцията не е във ваша полза и точно на обратното- възбудят се неочаквани разходи или събитията са в посока дестабилизация на ресурсите ви, това ще бъде признак, че за дълго- трябва да се преориентирате към нещо ново, да прелистите нова страница в реализацията си, приоритети и т.н.

При всички случаи мнозина и под влияние на случващото се, да кажем- желание да удържите и стабилизирате онова, което си е ваше- ще променят стратегията си, ще станат социално много по-активни и така е правилно. Така можете да сбъднете ваша съкровена мечта, да демонстрирате потенциала си и да наклоните везните във ваша полза, особено през втората част на седмицата.

Важни, определящи или преобразуващи новини /мнение, тенденции, отношения/- през последните дни на периода и нека това да е в положителна посока, въпреки че е под влияние на вече натрупани от миналото перспективи на развитие, сега просто получавате яснота.

Хора стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл ви изненадват, дори тревожат, не реагирайте спонтанно спрямо тях, изчакайте.

Бъдете внимателни при подписване на дългосрочни документи или отложете, ако е възможно.

Везни – Вероятно през тази седмица ще се случи някакво важно събитие, което ще промени мнението ви за важни за вас хора, начини на придобиване на материални блага, спонтанно или под влияние на текущи събития вие постепенно ще придавате друга стойност на обикалящата ви действителност, ще ставате все по-практични, за да защитите интересите си и трудно ще отстъпвате от онова, към което сте се устремили.

Всъщност седмицата е много показателна за това до колко могат да се материализират вашите мечти, действията ви в миналото водят до печалби /морално или материално удовлетворение/ или точно обратното.

Вид придобивки- са отличен знак за добре свършена работа, правилно избрана стратегия и път на развитие.

Загуби, които по-скоро ще бъдат следствие на реакции и манипулации от страна на обкръжението ви показват, че в бъдеще трябва да сте по-внимателни, в краен случай да се освободите от онези, които ви дестабилизират…

Скорпион – На 23 октомври Слънцето преминава във вашия зодиакален знак през тази година това събитие ще бъде съпътствано от някакви по-драматични събития, разкрития, преобразувания, понякога и изненади.

Все пак, ако има нещо скрито и дестабилизиращо ви в лицето на хора и обстоятелства, то ще изплува на повърхността по един внезапен и трудно контролируем начин.

При всички случаи- вие имате шанс да се освободите от нещо старо, което по-скоро ви напряга, не е по вкуса ви и да продължите напред, по-свободни-буквално и в преносен смисъл, да осъществите собствените си желания, да се приближите до ваша мисия, предопределеност, да получите своеобразна награда за положени вече усилия сега и до 08 ноември. На този етап все още можете много силно да влияете на тенденциите, важи правилото „прави каквото трябва, пък да става каквото ще“, в значима степен това ще е част и от натрупани тенденции, причинно-следствена връзка, Съдба…

През последните дни на периода сте силен магнит за околните или за собственото си щастие, хубаво е да си пожелаете нещо, да действате в тази посока и току виж се сбъдне.

Стрелец – Вие сте на път да приключите един годишен цикъл и този процес може да е свързан с преобразувания, които касаят професионалната ви реализация, ритъм в ежедневието. Вие трябва да имате подсказки за посоката, ако все пак възникнат изненади или външни независещи от вас обстоятелства-объркат плановете ви, това ще бъде ясен признак, че трябва да прелистите нова страница, но без да бързате и не по-рано от края на ноември.

За сега набелязвайте силните и слабите звена, опитвайте се да отстранявате негативите и си и изграждайте стратегия за по-далечно бъдеще, което явно ще се преобрази, това може да е много положително обстоятелство, да повиши социалния ви статус, но на този етап е полезно да усетите на „къде духат ветровете“, за да си изберете посока още от сега, а по-късно и да направите първи стъпки в това направление.

М-да, околните също ви изненадват-от деца, до партньори, колеги, приятели. В оптимален случай сменяте средата си на съществуване, заемате по-добри и лидерски позиции, действате по нов и по-конструктивен начин със съответните последици. В не толкова подкрепящ вариант-късате внезапно отношения, които явно се оказват подвеждащи. Добрата новина е, че трудно ще остава нещо скрито…

Пазете здравето си!

Козирог – Отиват си някакви тенденции, а може би и възможности- сега предстоят предимно развръзки на минали събития, които могат рязко да променят социалния ви статус- кариерно развитие, брачни отношения, имидж като минимум. Посока е трудно да бъде определена, понеже зависи силно от вече зададени тенденции в миналото, които сега ескалират, дават плод и т.н. и нека резултатите да ви зарадват…

Все повече ще зависите от мнението и одобрението на околните-приятели, колеги, хора, с които взаимодействате на работното си място. Причините са най-различни- нови позиции, които заемате, необходимост да се доказвате, за да не бъдете изместени или пък това са собствените ви нарастващи амбиции.

Каквото и да е-имате отличен шанс да се докажете и да привлечете на ваша страна влиятелни личности, които ще ви помогнат, ако се нуждаете.

Като минимум- разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, но със сигурност ще има такива хора от близкото ви обкръжение, които ще ви демонстрират лоялност и не само.

Водолей – Информационният поток през цялата седмица е много усилен, носи ви изненади, обрати, които засягат по-дългосрочни перспективи на развитие. В този процес се проверяват договори-писмени и устни, някой от тях могат да се преподпишат, но други-скъсат.

Отношенията с братя или сестри, ако имате такива- са достатъчно сложни, може да се опитате да ги насочите в една по-положителна посока, а ако това не е възможно, тогава вид отчуждение или усложнения- ще останат трайни.

Бъдете внимателни на пътя, при пътувания, ако имате автомобил…Не е подходящо сега да си купувате или ремонтирате превозно средство.

Хора стоящи далеч от вас- буквално или в преносен смисъл могат да ви изкарат от зоната на комфорт, ако не вземете превантивни мерки. Нещо подобно се случва, ако водите юридически дела- можете да очаквате изненади, хубаво е да се пазите от вид непредвидимост, подробности, на които не сте обърнали внимание и т.н.

Все повече ще ви се налага да се борите за имиджа и общественото си положение, ако не всичко се развива във ваша полза- мнозина рязко ще обновят стратегията и приоритетите си, показателни са последните дни от периода.

Риби – През тази седмица материалното ви състояние може рязко да се промени, но това не е случайно, а причинно-следствена връзка от минали събития, ваши съответни реакции, инициативи и т.н. Всичко или в значима степен сега зависи от подкрепата, която ще получите от партньори-лични или делови и не толкова от вас самите.

Ако водите юридически дела, включително уреждане на наследствени приоритети, то те също- ще клонят към развръзки и дано да ви порадват.

Ако все пак не всичко се развива според очакванията ви, тогава ще имате втора възможност на въздействие, което ще разшири хоризонтите и шансовете пред вас от втората част на ноември.

За сега- всичко, което можете да получите по заслуги- ще застане на пътя ви, включително до 08 ноември.

Ако трябва да жертвате нещо, то-също ще се прояви, въпрос на избор е-дали ще прецените, че си заслужава.

Нараства и вероятността от повишени разходи, ако всичко е добре обмислено, вероятно е наред…

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

No Comments Yet

Leave a Reply