Седмичен хороскоп за периода 21-27 Ноември

Интересна седмица предстои и като разгледаме положението на звездите, става ясно, че всичко започва от високите и честолюбиви планове, които „залитат” в една или друга посока, от партньорските отношения, от желанието ни да „блестим” или да привличаме внимание, от неумерено силната мотивация да получаваме онова, към което се стремим и независимо на каква цена…

М-да, мнозина могат да получат голяма награда за своите усилия, да изкачат връх, към който са се стремили отдавна, но после и там „горе” да осъзнаят, че не си е заслужавало. Така че през настоящия период, от приоритетно значение е, преди да предприемем важни стъпки- в личните взаимоотношения или в професионален аспект, да се концентрираме и върху негативите, върху онова, което ще трябва да платим като съизмерим, а често и по-висок дан. Разбира се, който „не рискува, той не печели”, а обновлението в начина ни на съществуване е перманентно, бих казала задължително.  Сега то засяга социалния ни статус генерално и в частност- кариерно развитие, брачни връзки…

Те няма да останат същите- едни ще се скрепят още повече около идея, цел, разтърсващо и запомнящо се преживяване, а други ще се разпаднат  от липса на опорни и обединяващи елементи. В някой случаи тенденцията ще сработи веднага- ще доведе до внезапни и бързи кулминации, успехи или пък точно обратното- катаклизми.  Трети- ще действат подобно на часовников механизъм, чието време изтича през февруари. Тогава е полезно да се набележат слабите звена и да се отстранят своевременно, особено в дните от 22 до 25 ноември.

Вече съм споменавала, че Венера е в Козирог, така че чувствата ни, стремежите ни- са хладни, устойчиви и консервативни. И все пак ще се тестват- понякога по собствено желание и инициативност, но също- и по-външни и независещи от нас причини. Изглежда, че всеки един от нас ще преживее нещо дълбоко и след това-събуждащо…Разделете ясно това, на което държите и не желаете да изгубите, от  онова, което сте готови да жертвате в името на водеща цел и действително ще я постигнете.

От подобна дилема трудно ще се избяга към настоящия момент и на различни нива…

В материален аспект- пазете се от неумерени харчове, загуби, избягвайте прекалените рискове…

Юпитер и Венера /в съвпад с Плутон/ са в напрегната конфигурация, а това може да се отрази и на курса на валутата, на паричните потоци…

Меркурий и Сатурн, създават допълнителен фокус- водят се много сериозни разговори осветляващи по-далечното бъдеще, научаваме/прозираме истини, вземаме крайни и определящи решения. Информационният поток е много интензивен, с дълготрайно отражение…По-възрастни и авторитетни лица, дори институции /символизирани от Сатурн/- ще обсебват вниманието ни по различни поводи, но сега ще играят ролята на „изход”, упора и коректив, а не толкова на препятствие.

Изключително хладни и точни съждения, вид прозрения могат да ни споходят- възползвайте се максимално!

Слънцето вече е в Стрелец от 22 ноември, постепенно ще набира „скорост” със своите послания от този сектор, а именно- въпроси свързани с обучение, преквалификация, пътувания, международна обстановка, законодателство, договорни отношения.. Ще наблюдаваме  съществени трансформации в горе-споменатото през идния месец, като за това  ще се постига съгласие между отделни страни, поне в повечето случаи….

Овен – Предстои ви един динамичен период, през който все по-важни, водещи теми са свързани с по-далечни перспективи на развитие и/или свързани с пътувания, уреждане на правни казуси, оформление на документи и сключване на договори, евентуална преквалификация…Във всичко горе-споменато получавате „зелена светлина”, дори и подобни въпроси понякога да ви изглеждат по-тежки и натоварващи.

През тази седмица можете да проведете много полезни разговори с вид авторитети извън близкото ви обкръжение, далечни роднини, стари приятели, които да ви помогнат при нужда или като минимум- да ви насочат в правилна посока.

С навлизането на Слънцето в Стрелец на 22 ноември- амбициите ви се покачват, този зодиакален знак ще разпали допълнително огнения ви темперамент, но и ентусиазъм, вероятно и не без причина. Само трябва да го насочите в подходяща посока, а тя в повечето случаи ще е свързана с положението ви в колектив, увеличаване на вашата значимост и популярност, като можете да заемете лидерски позиции- в резултат на силни желания или пък- провокации от вън, под формата на конкуренция да кажем, но не само…

Напомням, че Юпитер от Везни създава силен акцент върху партньорските ви връзки от тази и до следващата есен. През това време „вашата щастлива звезда” акцентира върху възможността да създавате и скрепвате връзки, които се превръщат в мост към успехите и/или чувството ви на щастие. Но човек, за да получи нещо, в замяна, често- трябва да даде, да плати съизмерима цена. Изглежда, че сега вашите партньори /лични или делови/ могат да създадат много и нови, по-добри перспективи за вашето развитие, вие можете да сключите отлични контракти, да постигнете цел с или чрез „другите”, а това да повлияе социалния ви статус генерално…

Но в замяна, мнозина трябва да направят някакъв компромис, да отговорят на поставени условия от важни за тях хора, които не винаги ще са по вкуса им и в повечето случаи ще са по-принуда, а не по желание…В друг случай- оставяте нещо зад гърба си, променяте имиджа си, поета посока на развитие и все под въздействие на „околните”. Като минимум- се изправяте пред дилема- дали да правите това, което „искате” или да се мобилизирате в посока: …”налага се” /второто е по-малко вероятно/.

В понеделник изтича някаква „програма”, може да сте с приповдигнато настроение, но разсеяни или непоследователни, да се отдадете повече на хоби, отколкото на задължения, да действате импулсивно или да сте по-раздразнителни от обикновено, ако някой посмее да ви притеснява. Все ще намерите начин обаче, така че да порадвате сърцето си. Във вторник и сряда преобладават ангажиментите, ако им се отдадете, дори и да не ви е твърде приятно, не се конфронтирате с по-възрастни лица- дните ще бъдат особено резултатни. В четвъртък и петък основен приоритет  е имиджът ви, връзките ви. Дните може да са превратни в това отношение- действайте и насочвайте в по-подходящата за вас посока. В събота и неделя- дните са трансформиращи, напомнят на развръзка, избягвайте крайности, не вземайте емоционални решения.

Телец – Вие навлизате в силно трансформиращ период, който ще засегне чувството ви на сигурност-общо или в частност- материалното ви благосъстояние, което силно зависи от подкрепата ,която можете да получите от важни за вас личности.

Възможно е да сте изправени на житейски кръстопът, да се налага да вземате определящи за бъдещето ви решения. Приоритетни, те могат да са свързани с професионалната ви реализация, необходимост да прегодоворите условията си на труд или да поемете в нова посока на развитие, може да възникнат принудителни командировки, необходимост от преквалификация или да отговорите на допълнителни изисквания и т.н. Каквото и да е, в това поле получавате мощна подкрепа за развитие и растеж, реално можете да я разпознаете в лицето на влиятелни лица, институции, които се оказват на ваша страна, ако пожелаете, но и сте достатъчно подготвени, готови да отговорите на изискванията и очакванията.

В друг случай- ескалира необходимост да разрешите наследствени или  пък казуси свързани с „чужди ресурси” и да, към настоящия момент се появява благоприятен шанс да въздействате на тези теми.

Действайте и вероятността да получите повишение или друг подарък – чисто финансов и не само, нараства в пъти.

Любовта остава на заден план или се влияе подчертано от практични оценки и въпроси като приходи-разходи например…

В понеделник тонусът ви може и да не е твърде висок, раздвоявате се между домашни, семейни въпроси и такива и служебни и/или обществено значими. Пазете се от конфликти у дома, като настъпят различия… Във вторник и сряда- звездите са на ваша страна, правите добро впечатление, привличате погледи, може да порадвате сърцето си по различни поводи. Склонни сте да харчите обаче повече от обикновено, а не са изключени и загуби, внимавайте! В четвъртък и петък ежедневието ви е натоварено, но резултатно. Не са изключени изненади, обрати, планувайте на момента, за да имате възможно да реагирате по оптимално благоприятен начин. В събота и неделя- фокус са партньорските отношения, скрепете ги, изгладете евентуални различия, ще можете, ако поискате!

Близнаци – Основна тема за вас са партньорските отношения /лични или делови/, имидж и положение в обществото, като темите са взаимно свързани и определят нивото не само за щастие, но и сигурност- материална да кажем.

Вие сте в интересна позиция, защото от една страна сте в период на преоценки относно вашите чувства, а и всичко ценно за вас, а от друга страна-имате не малко шансове и варианти- да скрепите отношенията си, да създадете нови, да повишите авторитета си, но вероятно се налага да направите някакъв избор или да платите съответна цена- финансова или друга…В оптимален случай- се отдавате на хоби, отговаряте на исканията на любими хора, но това е свързано и с вид инвестиция.

Горе-споменатите тенденции може да са свързани и частна инициатива, ако имате бизнес.

При всички случаи е полезно да следите за сигурността си-общо и изглежда, че в значима степен тя се свързва до избор, който трябва да направите. Не губете целите си от поглед, не поемайте излишни рискове, градете мостове и всички негативи могат да се превъртят в позитиви. Дали се движите в правилна посока или-не, верен ориентир е отново- дали повече давате или получавате, в частност- баланс между приходи и разходи.

Водите преговори, съществени разговори с дълготрайно отражение, чувате новини, които осветляват отношенията ви. Като минимум- прозирате истинските мисли на важни за вас хора, които ви ги заявяват ясно, вземат решения и т.н. В понеделник влияете на тези процеси, информационният поток е доста усилен. Пазете се от емоционални и прибързани реакции, вид раздразнителност, която ще има негативни последици.

Във вторник и сряда тонусът ви не е много висок, може да се чувствате предизвикани да бъдете по-остри в изказа си… В четвъртък и петък притежавате доза късмет, отново сте в център на събития или внимание. Ще спечелите, ако се възползвате, но е полезно да „отсявате сеното от плявата”, за да сте подготвени за изненади и да избегнете евентуални обрати. През тези дни се тестват връзките ви… В събота и неделя „почивате” активно.

Рак – Приоритетите ви се въртят основно около вашия дом и семейство. Дори и да става въпрос за професионалната ви реализация- вашите близки отново играят съществена роля, насочват ви по кой път да поемете, указват ви подкрепа или пък ви се налага да балансирате между домашни и служебни ангажименти. Същевременно, не винаги вашите партньори /лични или делови/ отговарят на очакванията ви, възможно е също около тях да ескалират промени, които да се отразят и на вас самите. В друг случай- организирате си празненство, покривате ремонти или инвестирате в по-добрата атмосфера у дома.

Каквото и да е, полезно е да припомним, че до есента на 2017 година- вие можете да извършите най-съществени и положителни преобразувания точно в това поле: „дом и семейство”, уреждане на битови и имотни казуси, които да повишат благосъстоянието ви, а успехите ви-общо, действително и пряко зависят от хармонията, подкрепата- от страна на семейство и роднини- съсредоточете се в този план и той ще се превърне в здрава основа, върху която да стъпите и да постигнете всичко останало, към което се стремите.

На този фон- ежедневието ви става все по-забързано, изпълнено с предизвикателства, но и възможности да демонстрирате потенциала си.

Моментът е подходящ да преговаряте за по-добри позиции на работното ви място, да сте по-инициативни, за да утвърдите авторитета си или пък се изкачите по йерархичната стълбичка. Навлизате в определящ за реализацията ви период, през който можете и трябва да се наложите сред колеги и/или конкуренти. Ако това не е възможно, тогава може да си потърсите нещо друго и по-подходящо за опит, знанията, капацитета ви…

През настоящия период се водят важни разговори, чувате интересни новини, вземате решения- относно професионалните ви перспективи на развитие.

В понеделник са възможни извънредни или допълнителни разходи, спорове или дискусии на такива теми. Във вторник и сряда се пазете от противопоставяне с по-възрастни, влиятелни личности. Можете да скрепите връзки, да преподпишете договори, но и да ги скъсате, ако реагирате прибързано, нетолерантно или това просто се налага да смените посоката, защото настоящата не е ваша, изчерпана е… В четвъртък и петък дребни действия имат широко отражение, дните може да са превратни- за кариерата ви или пък брачни отношения и нека всичко да е във ваша полза! В събота и неделя- силни емоции с близки до сърцето ви хора…

Лъв – С навлизане на Слънцето в Стрелец вие постепенно ще „разгорите” своя ентусиазъм, също- желание да експериментирате, да се отдадете на онова, което ви носи повече радост и удоволствие, отколкото- да изпълнявате по задължение.

През настоящия период можете да проведете много полезни разговори и преговори, които да разкрият нови и по-добри перспективи за реализация, особено, ако включват елемент на творчество или пък частна инициатива, бизнес начинания.

Но ако сте служители във фирма- там също избуяват интересни и запомнящи се преживявания. Те варират в много широки граници- от флиртове и симпатии между вас и колеги, до- скъсване и объркване на работни връзки- поради неумереност, недоразумения…внимавайте!

Факт е обаче, че информационният поток около вас е доста усилен, предразполага към конструктивен диалог, възможност да се изчистят недоразумения, да се стигне до дълготрайни и скрепващи сърдечните ви отношения решения…

Ако започнете нова любовна авантюра сега- тя може да се окаже надеждна и дълготрайна.

Ако желаете да скрепите стари връзки- моментът е доста подходящ за това, стига да не са преминати вече определени граници на добрия тон.

Социалната активност е препоръчителна, а успехите ви са почти адекватни на инициативността ви.

Понеделник е „вашият ден”- привличате погледи, оказвате се в център от внимание- възползвайте се и дайте най-доброто от себе си. Може да сте по-раздразнителни от обикновено и нека това да не е „камъчето”, което ще преобърне „колата ви”. Във вторник и сряда можете да повлияете положително на доходите си, дните са резултатни, усилията ви се ценят по достойно. Паралелно с това обаче, твърде вероятни са и допълнителни разходи, най-добре е да избягвате рискове в чисто финансов аспект… В четвъртък и петък- знакови, понякога превратни новини. В събота и неделя- повечето от вас се нуждаят от почивка или предпочитат компанията на най-близките си.

Дева – Домът и семейството ви са все по-важни- ключ към успехите ви или чувство за щастие. Тенденцията може да е съпътствана от вид инвестиции в имущество, ремонти, уреждане на наследства, подкрепа от страна на близки или шанс да изгладите евентуални недоразумения и спорни моменти. Вниманието вие силно концентрирано в тази сфера и може да вземете дълготрайни решения- относно фона и жителството ви общо, да чуете новини, които да ви „бутнат” в една или друга посока.

Деца, партньори- ви указват силно въздействие върху чисто материални теми, налага ви се да инвестирате в тях…В не толкова подкрепящ вариант- трябва да внимавате теми като „приходи и разходи” да не влияят на чувствата ви.

Около хора, които се отчитат за „близки до сърцето ви” ескалират промени, които ще ви подтикнат да погледнете на тях с „други очи”. „Сверете си часовника” във взаимоотношенията- ще имате подобна възможност и нека тя да ви помогне да реагирате максимално адекватно на текущите предизвикателства.

В понеделник- не са изключени непредвидени ангажименти, това може и да са също подробности или информация, която сте пренебрегвали до този момент, но сега застава на пътя ви. Във вторник и сряда притежавате достатъчно ресурси, за да насочвате събитията, променят се нагласите ви, на повърхността изплуват всички трупани емоции със съответните последици. Акцентирайте върху положителните перспективи и по възможност избягвайте конфликти. В четвъртък и петък- шанс за бърза печалба, но и непредвидени разходи. Дните са много показателни за вашата „сигурност”-общо. В събота и неделя- емоционални разговори, „осветяващи” и най-тъмните ъгълчета от живота ви.

Везни – Социалната ви активност продължава да се усилва, вие можете да преобразите живота си чрез проведени разговори и срещи, чрез сключване на договори, които после ще се окажат надеждни и с дълготраен ефект.

Научавате важни новини, вземате подобни решения, осъзнавате истини, придобивате нова и устойчива позиция, адекватна на променения ви начин на мислене, нагласи и визия за бъдещо развитие.

През това време, друг ключов момент в живота ви са теми свързани с вашия дом и семейство- те могат да се превъртят на ново ниво, фонът ви на съществуване да се обнови и нека това обстоятелство да е с положителен знак за вас.

Някои Везни ще инвестират в дом и близки, други- ще уредят имуществени казуси, трети- ще предприемат премествания…Каквото и да е, стъпките в една или друга посока ще ви отведат далеч-буквално или в преносен смисъл, а после- трудно ще се върнете назад, ако размислите. Така че преди да тръгнете напред, помислете внимателно и отчетете „всичко за” и „всичко против”…

Юпитер продължава да ви закриля и благотворното му влияние перманентно нараства в края на ноември и до средата на декември. Бъдете максимално инициативни, за да не се разминете с някой възможности! Както се казва: „Господ дава, но в кошара не вкарва”.

В понеделник няма да ви липсва компания, но не са изключени и по-емоционални разговори, които да прераснат в недоразумения. Във вторник и сряда скрити обстоятелства могат да станат явни, научавате подробности- какво препятства пътя ви към щастието и на какво да разчитате. Дните не протичат по предварителен график. В четвъртък и петък- привличате погледи, сами направлявате събитията. Дните може да са „превключващи” на различни нива- в професионален или личен план. В събота и неделя- може да удовлетворите своя прищявка, също-да получите подарък и не само материален.

Скорпион – Водеща тема за вас е да стабилизирате материалното си състояние и ако желаете, сега можете да откриете допълнителни варианти за печалба, понякога по един неочакван начин, който да сбъдне тайна мечта.

В други случаи- имате шанс да се доберете до скрита опека от покровители, доброжелатели, които да отпишат нови и допълнителни варианти за собствената ви реализация.

Провеждате много емоционални разговори, някой от тях ще оставят дълбок отпечатък в сърцето ви, ще променят начина, по който гледате на обикалящата действителност, важни за вас личности.

В друг случай- това са изненади, скрити процеси зад гърба ви или извън контрола ви, които ескалират и клонят към развръзки. Но знанието винаги е сила, което помага при вземане на решения и не само.

В понеделник дребни действия имат широко отражение и са способни да зададат тон на цялата седмица. Във вторник и сряда се пазете от негативно влияние от страна на околните, което пряко може да се отрази на „джоба ви”. Отсявайте „сеното от плявата”, няма да ви липсват и поддръжници. В четвъртък и петък- предстоят изненади, понякога обрати-планувайте на момента, за да сте адекватни на случващото се. В събота и неделя- само-увереността ви расте, но трудно владеете емоциите си. В значима степен посоката на събитията се определя от вашата воля, възползвайте се!

Стрелец – От 22 ноември Слънцето вече ще транзитира през вашия зодиакален знак и ще подейства положително на тонуса ви, на само-увереността ви, на инициативността ви. По съвсем естествен начин се замисляте за по-дългосрочни и сериозни теми, които ще ви превърнат в лидер, който предлага, а често и налага своите идеи над колектив. И така е правилно. Вие сте силно фокусирани върху някакъв въпрос, който може да срещне мощна подкрепа от страна на колектив или в лицето на отделни, но влиятелни личности, такива, които ще ви помогнат в осъществяването на честолюбивите ви планове.

Социалната ви ангажираност е значима, но колкото е по-голяма, толкова повече шансове се разкриват пред вас да защитите и подобрите позициите си. Сега е моментът, защото започвате да градите енергийна основа, която ще прораства през цялата нова година. И в значима степен- всичко зависи от това, в каква посока ще влеете усилията си. В подобен процес, някой от вас ще сменят средата си, други само положението си в очите на околните…Действайте, дори и да не ви отворят на първата врата, това ще се случи на втората или третата, важното е да не си позволявате отпускане..

Същевременно разходите ви перманентно се увеличават, защото инвестирате в бъдещето си, понеже възникват допълнителни и принудителни разходи. Но бъдете внимателни в това поле, обмисляйте и не поемайте излишни рискове, направете си точна преценка- дали ще се възвърне после даденото от вас или можете да си го спестите, ако не е целесъобразно или сигурно като възвръщаемост.

В някой случаи, аспектациите означават, че настъпва съществен период за материалната ви сигурност и сега можете и трябва да стабилизирате финансите си, но без да прибързвате и като разчитате определени личности, доказали своята лоялност.

В понеделник преобладава ентусиазмът, но и неумереността, информационният поток е усилен, раздразнителността също и със съответните последици… Във вторник и сряда сте под „светлината на прожекторите”, може да се чувствате предизвикани да защитите имиджа си и не само. Детайлите имат значение при всяка стъпка, която предприемете. В четвъртък и петък- изненади, понякога-обрати. Пазете се от загуби. В събота и неделя- имате нужда от почивка, обърнете внимание на физическото си състояние ,не се претоварвайте.

Козирог – Вие сте на път да приключите житейски цикъл от приоритети, в друг случай- склонни сте да си правите равносметки, мнозина са съсредоточени върху теми, които отчитат за извън контрола си или това са теми, свързани с по-далечни хоризонти-буквално или в преносен смисъл, това са мечти и алтернативи, които можете да сбъднете, ако настоящото положение не ви носи вече удовлетворение и е изчерпано.

Склонни сте да прикривате част от истинските си преживявания, мисли, но те могат да прозират в променената ви линия на поведение, отношение спрямо околните. Имиджът ви  се обновява, под натискана текущи събития и предизвикателства. А при някой от вас- настъпва ключов момент за социалния им статус- кариерно развитие, брачни връзки и т.н. Трябва да знаете,че дори и някой от трансформациите да не са по ваше собствено желание, пред вас се разкриват варианти, които компенсират евентуални загуби, дават ви шансове, понякога и неочаквани, от които можете и трябва да се възползвате.

От тази и до следващата есен, вие по желание или принуда- попадате в мощен поток от императивни послания, които ви подтикват да се мобилизирате, за да създадете нова енергийна програма, която ще ви изкачи по йерархичната стълбичка през следващите близо 12 години или ще ви постави на нов път за развитие…Разбира се, най-добре е вие да насочвате тези тенденции, а не та се оставяте да бъдете притиснати от обстоятелствата. И в началото най-лесно се влияе на подобни процеси…действайте!

В понеделник ви занимават чисто материални въпроси, разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. Във вторник и сряда информационният поток е усилен, не са изключени правни спорове, вниманието ви е привлечено от хора „стоящи далеч от вас”, не пренебрегвайте „знаците на Съдбата” , те осветляват бъдещи перспективи. Четвъртък и петък носят изненади, не поемайте излишни рискове, дните могат да бъдат превратни, но вие притежавате достатъчно ресурси ,за да ги контролирате. В събота и неделя няма да ви липсва приятна компания, в която да се разтоварите…

Водолей – Марс ви зарежда с много енергия, която ви дава сили и мотивация да се справите с почти всички предизвикателства, вие сте социално много активни, факт, който ще привлича погледи към вас, възможно е в живота ви да се появят авторитетни личности, които да ви указват съществено въздействие, да ви помагат при нужда или да се превръщат в мост към собствените ви намерения, мечти и успехи.

Ясно е, че  подобен процес, действително е от приоритетно значение да търсите и намирате подкрепа, да действате в посока, която ще ви постави в обновени позиции в колектив, те се трансформират по ваша воля или по външни причини, но каквото и да е- вие имате шанс интензивно да влияете на тези процеси.

Хора извън близкото ви обкръжение, правни дела, пътувания, „разширяване на хоризонтите пред вас” и разчупване на статуквото по различни поводи- това е лайтмотив в живота ви ,нещо като опорна точка или пътеводна звезда, способна да ви измъкне от други и заплитащи се ситуации.

Последните- може да са свързани с чувства-дълбоки и разтърсващи, които се ревизират или водят до пробуждане, с обстоятелства, които ви принуждават да оставите нещо ценно зад гърба си или да платите своеобразен дан, преди да продължите напред…Мнозина се изправят пред своеобразен житейски кръстопът, но може да ви се струва, че се налага да жертвате едно,  за да придобиете друго…Ако е така, от водещо значение е, действително да прецените- кое искате да задържите и на каква цена, с какво сте готови да се разделите…

Вие сте в силно трансформиращ период относно връзки, придобиване на доходи, дори место-жителство, условия и среда на съществуване. Някой силно владее съзнанието ви, не ви дава спокойствие и вероятно ще е в основата на бъдещи решения и действия…

Козовете в ръцете ви са- собствената ви инициативност, особено в посока- да търсите и получавате подкрепа от приятели, колеги, колектив, стари другари, по-възрастни и влиятелни лица.

В понеделник- се „осветяват” партньорските отношения, обръщайте внимание на подробностите, насочвайте. Във вторник и сряда – разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. В четвъртък и петък- изненади, бъдете внимателни, не предизвиквайте Съдбата, бъдете умерени… В събота и неделя обсъждате определящи въпроси, вземате подобни решения.

Риби – Вие навлизате в ключов период за социалния ви статус- кариерно развитие и/или брачни отношения. През тази седмица може да вземете важни решения, да чуете новини, които да фокусират силно вниманието ви и да ви мобилизират, така че да получите оптимално добри резултати, да извлечете ползи в обективно сложна ситуация, да превъртите евентуални негативи в позитиви, но не без чужда подкрепа. Полезно е да се съсредоточите върху това- да заздравите връзки с вид авторитети и влиятелни личности, играещи съществена роля в живота ви.

Сега можете да получите някакъв голям подарък от Съдбата, опека, ако търсите такава, можете да уредите финансови казуси, да насочите в положителна посока  юридически дела и т.н.

Положението ви в колектив се променя, поради премествания, смяна на позицията, която заемате или просто защото е дошло време да извършите своеобразна чистка на близкото си обкръжение, като ясно разбирате- кой ви носи щастие, ползи и кой-предимно щети…

В понеделник-ежедневието е натоварено, но резултатно. Не са изключени допълнителни или непредвидени ангажименти. Във вторник и сряда- ваши партньори /лични или делови са в основата на съществени преобразувания и на различни нива. Насочвайте до колкото е възможно. В четвъртък и петък- можете да спечелите, да въздействате положително на доходите си, но не са изключени и спонтанни или принудителни разходи. Пазете се от загуби, като не предприемате излишни финансови рискове. В събота и неделя- звездите са на ваша страна.

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com/

No Comments Yet

Leave a Reply