Седмичен хороскоп за периода 20-26 октомври

Седмицата на големите случвания…..

Динамиката ще е много наситена, ще има промени в живота на всеки един човек, но най-силно те ще се усетят от фиксираните знаци – Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

 

Меркурий ще се обърне и ще стане директен, но ще остави много въпроси нерешени – какво в личен, така и в социален план.

 

Новолунието в знака на Скорпиона ще ни накара да направим важни трансформации в живота, които ще са свързани какво с нас самите, така и с близките ни.

 

Освен Слънцето, Венера също ще премине в знака на Скорпиона сега, а това предполага едно голямо потапяне в дълбоките води.

 

Марс преминава в знака на Козирога и ще ни даде сила и мотивация да се справим с трудностите.

 

Определено ще е една много интересна седмица, а сега нека видим как тази енергия ще се отрази на всеки един от знаците:

 

Овен– с настъпването на новата седмица се опитайте да съхраните позитивната си нагласа. В първите дни на седмицата се вслушате в съвета на приятел. Към средата на седмицата е важно да не изгубите ритъма и да не позволите да се отпуснете. Има голяма вероятност към края на седмицата обстоятелствата около вас да се подредят по възможно най-добрия начин. Избягвайте прекалената емоция през почивните дни. Не се отпускайте със скъпи покупки. Действията ви в личен план на този етап ще определят до голяма степен събитията в живота ви в бъдеще.

 

Телец– в началото на седмицата организирайте работата си. Направете цялостен анализ на финансовото си положение. Правилните решения ще ви спестят множество неприятности. До към средата на седмицата ще отбележите видим напредък по делата, над които работите. Но въпреки това се съобразявайте с обстоятелствата. В никакъв случай не инвестирайте в сфера, за която нямате нужните познания. Много от вас ще се изправят пред редица предизвикателства, които трябва да преодолеят на всяка цена. Към края на седмицата се постарайте да вложите цялата си енергия във всяко начинание. Стриктния контрол върху финансите ще ви осигури спокойствие както на този етап, така и в бъдеще. През почивните дни се освободете от натрупаното напрежение. За много от вас в личен план моментът ще се окаже ключов. Задължително трябва да направите компромис, както в отношенията с хората, така и с интимния партньор.

 

Близнаци- през настоящата седмица се съсредоточете върху своите най- важни и най- големи проекти. Именно в тези проекти могат да възникнат проблеми и закъснения. В началото на седмицата има вероятност да влезете в конфликт с колеги. От друга страна, първите дни на седмицата обещават много интересни романтични истории. Към средата на седмицата може да изпитате известни затруднения, особено тези от вас, които се занимават с еднообразна и монотонна дейност. Има опасност от грешки при работа с документи. Края на седмицата носи промяна към по- добро. Стабилизирането на емоционалния фон носи и смел поглед към бъдещето. За мнозина от представителите на зодия Телец това е време свързано с появата на нови планове за работа и кариера. През почивните дни посветете времето си на семейството. Постарайте се да се отдадете на пълноценен отдих, който ще ви позволи да възстановите равновесието в организма си.

 

Рак– в началото на седмицата е възможно да изпитате известно материално затруднение. Важно е да прецените добре финансовите си възможности, и ако е възможно да ограничите разходите. Към средата на седмицата поспрете за момент, като се вгледате в себе си. В случай, че нещата около вас не се подреждат по възможно най-добрия начин, то трябва да потърсите причината първо в себе си. През втората половина на седмицата планирайте ангажиментите си така, че да ви остане време и за почивка. Имате нужда от нея. Към края на седмицата се пазете да не изпаднете в разногласия и сблъсъци с хората около вас. През почивните дни е много важно да успеете да се възстановите. Опитайте се да почивате пълноценно. Почивката ще ви помогне да възстановите както физическите си сили, така и да сложи ред в мислите ви.

 

Лъв- в професионално отношение седмицата се очаква да премине нормално. Проблеми могат да възникнат при работа с документи. Възможна близка среща с представители на държавни институции или регулаторни органи. Много от вас ще получат възнаграждение за своята работа чрез бонуси и подаръци. По-добре да отложите големите покупки в момента. За някой от вас е възможна промяна в личния живот. Вашето спокойствие е най-добрата защита срещу конфликти. Отдайте се на отдих и на забавления. Не пренебрегвайте потребността си от физическо натоварване. Самотните представители от знака ще попаднат във вихъра на любовна авантюра.

 

Дева- чака ви много объркана седмица. Проблемите за някой от вас продължават и през настоящата седмица. Лутате се напосоки. Трябва ви да поспрете и да сложите в ред мислите си. Не се колебайте да поискате съвет от близък човек. Постарайте се да не драматизирате ситуацията. Бъдете готови за промяна. Към средата на седмицата ще ви подадат ръка, и то неочакван за вас човек. Проявете смирение и лоялност към хората, подаващи ви ръка в труден момент. Към края на седмицата вече ще видите светлина в тунела и облаците ще се разсеят. Въпреки това не прибързвайте. Премислете добре ситуацията. През почивните дни отпускайте пълноценно, като освободите съзнанието си. Постарайте се да премахнете съществуващите бариери в отношенията си с приятели, близки и роднини.

astro-21
whats-your-sign.com

Везни– с настъпването на новата седмица ще намерите решение на много въпроси, които ви притесняваха напоследък. За мнозина от вас това време ще бъде свързано с полезен опит, както и с нови запознанства, които ще открият интересни перспективи пред вас.

До средата на седмицата се опитайте да се справите с най-важните въпроси, и отделете време да общувате с близките си хора. Имайте предвид, че ще бъдете много ангажирани да уреждате важни срещи с лица, от които по един или друг начин сте зависими.

Края на седмицата ще бъде по-благоприятна за Везните мъже. Те ще могат да демонстрират лидерските си качества. Докато дамите Везни ще се радват на късмет в неделя, когато ще успеят да вземат правилно решение в изключително заплетена ситуация. Пазете се от всякакви измами.

 

Скорпион- възможни са проблеми в началото на седмицата, особено за тези от вас, които са свикнали да получават всичко веднага и не са свикнали да чакат. Възможни недоразумения на работното място, които да доведат до финансови загуби. Около средата на седмицата се очакват проблеми в личните взаимоотношения. Ще се наложи да положите немалко усилия, за да успеете да излезете от тези усложнения и объркани ситуации. В края на седмицата в професионалната сфера използвайте възможностите, които ви се предоставят. Добре е да използвате натрупаните до момента знания и опит, както и подкрепата на близките до вас хора. През почивните дни ще имате възможност да поемете дъх и да се насладите на приятно прекарано време в добра компания. Финансовото ви положение няма да е много добро, така че не предприемайте драстични ходове в материално направление. Отдайте се на любимо занимание или хоби.

 

Стрелец- през първата половина на седмицата трябва да проявите търпение и внимание. Това е трудно време за мнозина от представителите на зодията. В началото на седмицата обърнете внимание на малките неща, които биха могли да ви донесат някакви ползи. През този период всяка победа е от значение. Не рискувате да нарушите сигурността си в материално отношение. Втората половина на седмицата ще бъде значително по- успешна за представителите на зодия Стрелец. Възможни са някой интересни съвпадения, които ще ви помогнат да откриете нови перспективи. Към края на седмицата момента е много подходящ за някой от вас да започнат нова романтична връзка. През почивните дни пътувайте за отмора и забавление. Имайте предвид, че на път може да се срещнете с интересни хора, които да поставят нови предизвикателства пред вас. Някой от вас мечтаят за трайно обвързване. Добре е да загърбите проблемите и да се съсредоточите върху изграждане на добри връзки и контакти в социалната сфера.

 

Козирог- през първата половина на седмицата ще ви бъде трудно. Това време е свързано с професионални трудности, сериозни разногласия с колеги и партньори. Но емоционалния фон е благоприятен и ще ви се отдаде възможност да избегнете депресията. Вероятно романтично запознанство, но с неясна перспективата за развитие. Подкрепата на любимия човек може да ви помогне да премахнете натрупаното напрежение, и да почувствате емоционален подем.

Съдбата обещава успех на Козирог през втората половина от седмицата. Ще изгладите недоразумение с колега или партньори, и въпреки че все още е възможно недоразумение положителните тенденции са налице. През този период е възможно предложение от професионален характер. В любовта ви очаква не една приятна изненада! През почивните дни отделете време за себе си. Укрепете собствената си вяра и бъдете уверени, че след всяка трудност или изпитание идва момент на наслада.

 

 

Водолей – очертава се благоприятна седмица за вас. В началото на седмицата ще имате отлични условия за реализиране на професионалните си задължения. Опитайте се да разширите полето си на действие. Възможно е при някой от вас към средата на седмицата чувствата да доминират пред здравия разум. Не е изключено да възникне проблем с член на семейството. Към края на седмицата може да се почувствате леко неразположение, породено от натрупалата се умора. Обърнете внимание на здравето си. През почивните дни заложете на спорта, или разходките. Почивайте колкото се може повече.

 

Риби – през новата седмица някой от вас са склонни да направят промени в живота си. Хубаво е добре да обмислите тази промяна преди да пристъпите към реализиране. Около средата на седмицата бъдете готови да реализирате своя идея. Действията ви на този етап ще окажат важно влияние върху живота ви в бъдеще. Финансовото ви състояние е стабилно. Към края на седмицата предстоят радостни събития за много от вас, които ще имат стимулиращ ефект върху вас. През почивните дни е желателно да си дадете по-голяма свобода. Освободете съзнанието си от делничните ангажименти. Възможно е да получите неочаквани приходи.

 

 

 

източник: ladymagazine.bg

снимки:whats-your-sign.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply