Седмичен хороскоп за периода 20 – 26 Април

Овен – бъдете изключително бдителни на работното си място в началото на новата седмица. Предпазливостта в действията ви само ще ви помогне да се справите с възникналите ситуации. Към средата на седмицата се очаква бърни емоции в любовния ви живот. Към края на седмицата моментът е изключително благоприятен за изглаждане на стари вражди или за разрешаване на възникнало недоразумение между вас и близък, приятел или колега. През почивните дни отделете достатъчно време за пълноценен отдих. Отделете време за близките си.

 

Телец – действайте бързо, не си губете времето напразно. Седмицата изисква решителност, съобразителност, находчивост. Вероятност за важни открития, непредвидени доходи. Измъчва ви снижена делова активност. Затрудняват ви дори рутинните задължения. Има вероятност от конфликт с ръководство и висшестоящи служители. Финансовото ви положение е стабилно, паричните постъпления са регулярни. Не е необходимо да се отказвате от планирани покупки. Не всички се разбират с представителите на зодия Телец тази седмица. Много от вас ще демонстрират ината си. Семейните кавги възникват по-често, отколкото бихте искали. Любимия човек е готов да ви подкрепи, но търпението му не е неограничено.

Още през първия делничен ден ще ви се отдаде възможност да осъществите желаната от вас промяна в професионален и личен план. Много от самотните представители от знака ще бъдат обхванати от еуфория заради нова особа. Към средата на седмицата избягвайте заседналия начин на живот. В края на седмицата е подходящ момент да се отправите на пътуване за удоволствие. Част от вас ще се заемат с уреждането на въпроси, които могат да ви донесат значителни материални ползи. През почивните дни ще се радвате на отлична здравословна форма. Стремете се да подобрите комуникацията с интимната си половинка, за да постигнете единомислие по въпросите, които са важни и за двама ви.

 

Близнаци – началото на седмицата е трудно време за вас, като проблеми са възможни както на работното място, така и в личния живот, което допълнително ще наруши душевното ви равновесие. Много трудно ще намерите съмишленици и съюзници , и дори хората, които ще ви помагат преследват само личния си интерес. Възможни са сериозни разногласия с близки за вас хора. Не е желателно през тази първа половина на седмицата да подписвате договори или да преговаряте по крупни сделки. Възможни са сериозни финансови загуби. През втората половина на седмицата позитивните тенденции ще наберат сила, което ще ви позволи да коригирате всички грешки. По това време на седмицата обърнете внимание на физическата си форма, променете имиджа си.

 

Рак – в началото на седмицата ще бъдете в състояние да работите продуктивно и да имате достатъчно време за семейни дела и лични проблеми. Ще ви хрумнат нови добри идеи, които ще започнете да реализирате, като не изоставите и текущите си задължения.

През цялата седмица ще доминира влиянието на положителните тенденции. През първата половина на седмицата тяхното влияние ще се усеща по- силно в личните взаимоотношения, докато през втората половина на седмицата осезаемо влияние ще окажат върху финансите.

През почивните дни отделете време за себе си и не пренебрегвайте потребността си да се усамотите за известно време.

 

Лъв – още от първия ден на седмицата ще трябва да спазвате срокове. Ще трябва да се справяте и с нападките на колега. Опитайте се да не вземате емоционални решения. Към средата на седмицата се стремете да не попаднете под влиянието на недоброжелатели. На много от вас ще се наложи да се заемат с дела, които не търпят отлагане във времето. В края на седмицата вложете усилията си към лични проекти. Бъдете максимално добре организирани и нещата за вас ще се развиват положително. Не се натоварвайте с чужди проблеми. През почивните дни се погрижете за физическата си форма. Избягвайте затворените пространства и ще се радвате на отлично здраве и най-вече ще можете да релаксирате след натоварените делнични дни. Просто следвайте желанията си.

 

Дева – през настоящата седмица трябва да концентрирате усилията си изцяло върху финансовата си стабилност. Въпреки, че към средата на седмицата ще ви възстановят средства, не бива да се отпускате. Към края на седмицата ще ви бъде направено предложение за работа. Обмислете внимателно преди да го приемете или да го отхвърлите. Дори ако е нужно помолете за съвет близък човек. Не е изключено да се наложи да се справите с критична ситуация, възникнала около ваш познат или приятел. Също така периодът ще се окаже ключов за много от вас, решили да предприемат определени промени в личен план. Погрижете се за здравето си. Възможни са здравословни проблеми. През почивните дни заложете на активния отдих, който ще ви освободи от напрежението. Опитайте се да изпълните поетото обещание към член на семейството.

Astro-Chart-2
Pinterest

Везни – за вас седмицата няма да мине без трудности, но и не всичко е загубено. В началото на седмицата ще бъдете в състояние да се справите с решаването на някои проблеми от професионален план. Важното е да не отлагате изпълнението на текущите си задачи. Около средата на седмицата някой от представителите на зодията ще трябва да се справят с някой проблеми – на първо място свързани с пари. Разходите могат да бъдат много по-високи, отколкото сте очаквали, а планираните постъпления се бавят. Към края на седмицата нещата се нормализират. Това е подходящ момент да се концентрирате върху семейни дела. През почивните дни избягвайте служебните срещи и ангажименти. По-добре е да посветите времето на себе си и на семейството си.

 

Скорпион – в началото тази седмица ще се чувствате не много комфортно в кожата си. Това е време, когато в животът ви твърде често се намесват неприятелски настроени хора. Не е лошо да смените обстановката и в същото време да ограничите общуването с хора, които предизвикват у вас антипатия. Около средата на седмица се очаква обстоятелствата около вас да се подобрят. Но това не бива да ви отпуска – до края на седмицата ще ви се наложи да решите още доста професионални и лични ангажименти. През почивните дни анализирайте внимателно финансовото си състояние. В момента имате нужда от две неща: начин да разтоварите след тежката седмица и човек на когото да се облегнете в трудни моменти.

 

Стрелец – началото на седмицата ще ви донесе вълнения и тревоги. В първите дни от седмицата може да имате разногласия с близки, съществува опасност от кавга с любим човек. Трябва да положите усилия и да направите компромис, за да разрешите този проблем.

Средата на седмицата е подходящ период да се концентрирате изцяло върху работата. Периода е успешен от гледна точка на финансите. Можете да си позволите сравнително голяма покупка без това да разклати финансовото ви здраве.

Едва ли ще бъдете в състояние да избегнете споровете и конфликтите през втората половина на седмицата. През този период ще ви бъде трудно да се разбирате с противоположния пол. Добре е да се занимавате самостоятелно с важните дела. През последните дни от седмицата обърнете внимание на здравословното си състояние. Преумората в този момент е крайно нежелателна.

 

Козирог – през тази седмица трябва да решавате редица въпроси. Началото на седмицата ще се окаже ключова за тези от вас, които от известно време замислят да направят коренна промяна в живота си. През втората половина на седмицата са възможни семейни разногласия. Заради конфликти с роднини ще изпаднете в лошо настроение, мнозина от знака ще бъдат раздразнителни. Стремете се с добре изградена стратегия да се справите с предизвикателствата, пред които се изправяте. Финансовото ви положение ще бъде сравнително стабилно. В края на седмицата се постарайте да влагате разум към нещата, от които зависи деловата и материалната ви стабилност. Не проявявайте мнителност към хората около вас.

 

Водолей – очертава се благоприятна седмица за вас. В началото на седмицата ще имате отлични условия за реализиране на професионалните си задължения. Опитайте се да разширите полето си на действие. Възможно е при някой от вас към средата на седмицата чувствата да доминират пред здравия разум. Не е изключено да възникне проблем с член на семейството. Към края на седмицата може да се почувствате леко неразположение, породено от натрупалата се умора. Обърнете внимание на здравето си. През почивните дни заложете на спорта, или разходките. Почивайте колкото се може повече.

 

Риби – в началото на седмицата творческия ви потенциал е на много високо ниво. Ще постигнете добри резултати във всички области на живота. Ще имате възможност да създадете нещо необикновени, или да намерите решение на стар проблем. Около средата на седмицата много от вас ще успеят да реализират идеи, с които ще постигнете стабилност в професионален и в личен план. Моментът може да се окаже ключов за много от вас. Към края на седмицата стремете се да съчетаете полезното с приятното. Стремете се към постигането на отличен баланс между натоварване и почивка, за да съхраните отличното си здравословно състояние. През почивните дни късметът ще бъде на ваша страна, тъй като ще получите приятни известия, които ще обърнат живота ви в по-добра посока.

 

 

 

 

 

източник:http://www.astropro.bg/

снимки: Pinterest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply