Седмичен хороскоп за периода 20.07-03.08

Винаги, когато има толкова много астрологични събития, след това идва време за осмисляне на случилото се и за подреждане на енергията. Миналата седмица имаше прекалено много събития, които бяха усетени както в емоционален, така и в събитиен план. Сега ще имаме малко време да подредим себе си и емоциите си и да решим как да продължим напред.

 

Ето как ще се отрази цялата тази енергия на 12-те зодиакални знака….

 

Овен– в началото на тази седмица имате възможност да реализирате начинание, от което ще извлечете значителни дивиденти във времето. Но имайте предвид, че трябва да установите рамките на това партньорство, и стриктно да се придържате към тях. Към средата на седмицата има вероятност да поемете риск в професионалната сфера. Преценете добре възможностите си. Има опасност от напрежение в работната среда. Не се отпускайте в края на седмицата. Действайте според обстоятелствата. През почивните дни всичко ще бъде нормално, без излишни сътресения. Ще получите предложение, което трябва внимателно да обмислите. На някой от вас ще се наложи да направят компромис в любовта.

 

Телец– в началото на новата седмица има опасност да се поддадете на разрушителни мисли и емоции, да действате импулсивно и необмислено. Около средата на седмицата късмета ще бъде на ваша страна. Възползвайте се ! Избягвайте необмислените решения. Ако проявите нерешителност в края на седмицата има опасност да се отдалечите от поставените си цели. През тази седмица плодотворна за вас ще бъде работата в екип. Не пренебрегвайте потребностите на партньора си. През почивните дни някой от вас ще бъдат изправени пред труден избор. Откажете се от нещо, за да направите място на новостите в живота си.

 

 

Близнаци– в началото на тази седмица ще имате възможност да придобиете значителни ползи в професионално, в материално и в между-личностно отношение. Много от вас ще съумеят да се справят с някои непредвидени трудности и дори да извлечете ползи от тях. Около средата на периода се заемете с личните си документи и с уреждането на административни въпроси. В случай, че не се чувствате добре към края на седмицата, не се колебайте да се посъветвате със специалист. През почивните дни планирайте пътуване. Опитайте да съчетаете полезното с приятното.

 

 

Рак-в началото на новата седмица е изключително важно да прецените докъде се простират възможностите ви. Имайте предвид, че обстоятелствата около вас може да се променят моментално в динамичната среда, в която се намирате. Към средата на седмицата е важно да следвате установените правила, за да избегнете затруднения или неприятности. Не предприемайте рисковани ходове в делови план. През втората половина на седмицата не предприемайте нищо съществено в живота си. Опитайте се да затвърдите положението си на работното място. Към края на седмицата ще ви бъдат предоставени редица улеснения от съдбата, така че – възползвайте се от тях пълноценно. През почивните дни не поемайте допълнителни ангажименти. Положете грижа за себе си и близките си. Пред някой от вас ще изникнат неочаквани предизвикателства от личен характер.

 

Лъв– началото на седмицата може да изглежда непоносимо. И работата не е в някое конкретно събитие, а крайно нестабилното ви емоционално състояние. Имате чувството, че всички са в заговор срещу вас. Проблеми могат да възникнат при решението на текущи професионални предизвикателства. Средата на седмицата е време за социални контакти. Очакват ви интересни запознанства и срещи с необикновени хора. Романтични отношения, започнати през този период едва ли ще бъдат дълготрайни, но ще оставят приятни спомени. Представителите на зодията ще влязат в края на седмицата с приповдигнат дух, което значи, че ще имате много поводи за радост.

 

Дева– през тази седмица колкото по- малко решения вземате, толкова по- добре. Вашите разходи се увеличават непропорционалното на дохода през седмицата – харчите повече отколкото изкарвате. Около средата на седмицата някой от вас ще постигнат значителен напредък по определена лична инициатива. Към края на седмицата имате възможност да разрешите проблем от делови или от материален характер. Съсредоточете се върху общуването с роднини. През почивните дни някой от вас ще получат предложение за трайно обвързване. Като цяло събитията тази седмица ще ви научат да разберете собствените си емоции.

astro14-1
astrogle.com

Везни-през тази седмица на преден план ще излязат личните взаимоотношения. Главното е да не пренебрегвате фактите. За съжаление, именно за тях забравяте, а се вглеждате в страховете си. В начало на седмицата има опасност да се поддадете на провокация, и ако не овладеете емоциите си може да попаднете в сериозно затруднение. В средата на седмицата може да имате финансови затруднения , сложни отношения с ръководството и бизнес партньори. Налице е също така риск да засегнете човек, който е важен за вас. Уикендът обещава да бъде успешен, интересен или просто приятен. Освен това, за вас се откриват нови възможности за реализация, шанс да реализирате таланта си.

 

 

Скорпион– в началото тази седмица ще се чувствате не много комфортно в кожата си. Това е време, когато в животът ви твърде често се намесват неприятелски настроени хора. Не е лошо да смените обстановката и в същото време да ограничите общуването с хора, които предизвикват у вас антипатия. Около средата на седмица се очаква обстоятелствата около вас да се подобрят. Но това не бива да ви отпуска – до края на седмицата ще ви се наложи да решите още доста професионални и лични ангажименти. През почивните дни анализирайте внимателно финансовото си състояние. В момента имате нужда от две неща: начин да разтоварите след тежката седмица и човек на когото да се облегнете в трудни моменти.

 

Стрелец– в началото на седмицата всичко за вас може да се случи изключително лесно, ако подходите правилно към нещата. През първата половина на седмицата ще ви се прииска да направите нещо специално, прекрасно и необикновено. Сама по себе си идеята е добра, но времето за реализирането и не е най- подходящото. Първо, сега е най- добре да се заемете със стари проблеми (включително лични), и второ, трябва да намерите начин да се отблагодарите на тези, които ви помагаха. Около средата на седмицата се отнасяйте внимателно към всички финансови въпроси. Втората половина на седмицата ще бъде доста трудна, особено за тези, които искат да съчетаят продуктивната работа със заетия личен живот или грижи за семейството. В края на седмицата работата ви в колектив ще ви помогне да разрешите адекватно проблемите в службата. През почивните дни се заемете с лични дела.

 

Козирог- през настоящата седмица е хубаво да бъдете отговорни и не само към служебните си ангажименти, но и пред интимната половинка. В началото на седмицата с приоритет трябва да бъдат ангажиментите, които се отнасят по-скоро за семейството и партньора. Около средата на седмицата ще трябва да обърнете по- сериозно внимание на професионалните ангажименти. Използвайте умението си да печелите приятели. Стремете се да не давате обещания, които отсега не знаете дали ще успеете да изпълните. В края на седмицата късметът ще бъде на ваша страна. През почивните дни е възможно някой от вас да имат здравословни оплаквания. Добре е да се отдадете на пълноценен отдих, но не пренебрегвате нуждата си от сън.

 

Водолей– началото на седмицата носи финансови затруднения за много от вас. Съществува риск от загуба или повреда на ценности, както и е възможно кражба на ценности. В делово отношение този период не е особено успешен. Твърде много сте ангажирани с лични проблеми и ви е трудно да се фокусирате върху служебните си ангажименти. Около средата на седмицата са възможни разногласия с делови партньори и началници. Има още една неблагоприятна особеност през този период – твърде много мислите за бъдещето и не можете да се концентрирате върху настоящето, като изпускате някой интересни възможности. За това пък края на седмицата и особено почивните дни са успешни за вас. Това е един много ползотворен и интересен период , по време на който всичко ще ви се отдава. Единственото, което се иска от вас е да не пропуснете благоприятния момент.

 

Риби- в началото на седмицата ще получите неочаквана, но много добра новина, която ще бележи седмицата като много успешна, и в същото време приятна за вас. Всичко ще ви се получава идеално. Ще имате подкрепата на приятели и колеги. Личните ви отношения са безоблачни. Това е една прекрасна седмица за вас. Единствения, който може да я развали сте самия вие. Така че просто се насладете на това време. През почивните дни обърнете внимание на човека до вас и семейството. Избягвайте затворените пространства, и се насладете на благоразположението на съдбата.

 

 

 

 

източник: http://www.astropro.bg/

снимка:img22.imageshack.us

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply