Седмичен хороскоп за периода 2-8 Ноември

Слънцето вече е в Скорпион, а от тази седмица към него се присъединява и Меркурий. Понеделник автоматично се превръща в сложен ден изискващ значима пренастройка. През следващите дни тенденцията ще премине в мобилизация на всички индивидуални ресурси- психологически, физиологически и ще ескалира в забележителна вътрешна устойчивост, но все пак- според собствения потенциал.

Всички заложени черти от характера, натрупани емоции от миналото се подчертават и постепенно стават по-ярки, едновременно с това и се ревизират под влияние на различни провокации.

Усилва се в пъти интуицията и прозорливостта. Дори и сега мислите да са оцветени емоционално, а не да следват чиста логична последователност, пак могат да бъдат по-близо до конкретна истина, отколкото в други случаи или поне- до онази истина, която ви прави щастливи и кореспондира с очакванията ви.

Манипулации, задкулисни игри и вид неискреност- много лесно ще бъдат улавяни и също- трудно прощавани.

Човек е наясно повече от всякога какво всъщност иска, от какво е готов да се откаже в името на собственото си щастие.

За това месецът на Скорпион е един от най- сложните и трансформиращи периоди, защото сме склонни да се вглеждаме в себе си, да преоценяваме хора и събития, често на база- „какво съм дал,  а какво получавам в замяна”…

Скорпион преди всичко е стратег, така че на този етап ще сме по-склонни да кроим планове, да обмисляме бъдещите си ходове и перспективи, а не да действаме спонтанно.

Може би няма веднага и на мига да проявяваме своите  чувства, намерения и желания, но за това пък, можем да разчитаме на факта, че когато това се случи, то ще бъде добре обмислено и ще кореспондира с базисни интереси, които между впрочем може и да сме пренебрегвали до този момент.

Сверяваме „вътрешния си часовник” с реалното време, образно казано. За земните и практични зодиакални знаци /Телец, Козирог и Дева/ това може да се превърне в един от най-печелившите етапи от тяхното развитие.

За водните /Риби, Рак и Скорпион/- също значима подкрепа от Съдбата, но в съчетание и през „благословията” на околните.

Огнените знаци /Овен, Лъв и Стрелец/- най-много трябва да се „нагаждат” към високи отговорности, променени обстоятелства, начин на живот или възприемане на заобикалящата действителност, но те пък са способни да генерират и най-качествен резултат, при това като се осланят на себе си, а не на другите.

Въздушните знаци /Водолей, Везни и Близнаци/- не бързат, обмислят, съобразяват се със странични фактори и едва през следващата седмица могат да „изригнат”- в пряк и преносен смисъл.

Вглеждайте се в себе си, в очите и  реакциите на важни за вас хора и не ги пренебрегвайте- могат да ви подскажат или дори- директно заявят неща, които не са случайни и са таяли дълго в душата си.

Овен – Вие сте в доста трансформиращ период, може би не твърде лек като преживявания, защото преоценявате доста обстоятелства-от хора до събития, но това се отчита като положително обстоятелство към настоящия момент, защото ви помага да изградите най-добра стратегия за бъдещото си развитие и всъщност можете да извървите някаква съществена крачка напред  към вашите желания. Остава да се надяваме, че целите ви  са правилно подбрани и за по-дълъг период от време, а не временни страсти и стремежи, които пак ще се осъществят, често и благодарение на околните- можете да разчитате на чужди ресурси- в чисто финансов аспект или поне на морално ниво.

В друг вариант- пътят ви нагоре изисква намесата на официални структури или вид инвестиция, но подобни теми се развиват успешно, получавате „зелена светлина”, включително и ако търсите съдействие на банки, уреждате имотни казуси и т.н.

През тази седмица е оптимален срок да извършите качествени преобразувания на работното си място- да защитите авторитета си, да получите по-добра длъжност или да си намерите нова работа.

Подходящо е да си търсите някакви допълнителни алтернативи, от които да извлечете ползи.

Някой от вас осъществяват тайни намерения, в личен или професионален аспект.

Понеделник е натоварен, имате нужда да се пренастроите, да намалите темпото. Вторник и сряда са емоционални, пазете се от спонтанни или необмислени харчове. От друга страна можете да си доставите някакво удоволствие. В четвъртък и петък е подходящо да стабилизирате партньорските си отношения, мнозина водят разяснителни разговори. В събота и неделя-силни страсти и преживявания, равносметки.

 

Телец – Основен фокус все повече се превръщат партньорските ви отношения-лични или делови. Прекрасен период е да ги стабилизирате, да ги наклоните в желаната от вас посока.

Силни емоционални преживявания с хора близки до сърцето ви- от деца до любовници.

Ако не сте си намерили половинката в живота-периодът е доста подходящ да срещнете сродна душа, особено в събота и неделя, но и през останалите дни в различна степен.

Водите интересни и емоционални разговори, някой от които ще оставят траен отпечатък в съзнанието си.

Ако сте имали някакви съмнения относно важни личности в живота ви- изчиствате ги под влияние на ескалиращи събития или разяснителни разговори.

Популярността ви расте, а паралелно с нея и шансовете да извлечете ползи при по-голяма социална активност.

Както се казва- „Господ дава, но в кошара не вкарва”, действайте, бъдете инициативни и можете да направите своеобразен пробив и към най-смелите си мечти!

В понеделник комуникацията е затруднена или напрегната, отложете по-съществените начинания. Новини, не са изключени и изненади. Във вторник и сряда ви занимават семейни или лични дела, които от фаза обсъждане, могат да прераснат в конфликт, ако не внимавате. В четвъртък и особено в петък сте успешни, притежавате доза късмет. В събота и неделя „почивате” активно.

 

Близнаци – Ежедневието ви е все по-динамично, поради нараснали професионални ангажименти, но също отговорности свързани с най-близките ви хора, семейство, домашни или битови въпроси за разрешаване, а за някой-уреждане на имотни казуси, включително покупко- продажби, наследства, премествания. Всички тези теми са в приключваща фаза, която може да отключи трайни трансформации, минимум- като бъдеща тенденция, взети решения и т.н.

Онова, което се продуцира сега в най-близкото ви обкръжение като промяна ще има трайни тенденции и се отчита за положително.

Ако нещо си отива от живота ви несъжалявайте, ще бъде заменено от друго и по-качествено.

В понеделник се пазете от материални загуби, необмислени харчове. Не са изключени и принудителни плащания. Във вторник и сряда водите напрегнати разговори, пазете се от недоразумения на работното ви място. Информационният поток е много усилен, интересни и/или полезни новини. В четвъртък и петък по-лесно се справяте с лични дела и въпроси, отколкото в професионален и обществен план, не е изключено и да сте прекалено натоварени. В събота и неделя сте търсена и предпочитана компания.

 

Рак – През тази седмица социалната ви активност е много важна и полезна, почти пропорционална от постигнатите цели и желания. Потърсете подкрепа и ще я получите- от когото трябва и в подходящия момент.

Водите емоционални разговори, а близки и любими хора докосват сърцето ви силно по различни начини и поводи.

Възможно е да чуете обяснение, което после ще помните дълго.

Прекрасен период да изгладите евентуални недоразумения с важни за вас личности.

Въпреки всичко, ежедневието ви продължава да бъде много натоварено, това са първи сигнали на по-трайни тенденции. Ако прецените, че това не ви устройва, подходящо е да проведете разяснителни разговори сега, особено в четвъртък и петък.

В понеделник сте под светлината на прожекторите, възможно е да имате силни предчувствия, трудно да се владеете, да имате усещането ,че сте „предизвикани”. Пазете се от греши и вид прибързаност. Във вторник и сряда- разходите са значими по различни поводи, в друг вариант- основна тема са финансовите потоци, внимавайте подобни теми да не застанат между вас и близките ви. В четвъртък и петък- разговори, новини, изненади. В събота и неделя предпочитате компанията на семейството си или да си останете у дома.

 

Лъв – През настоящия период можете да извършите ключови действия, така чеда повишите благосъстоянието си- да подобрите условията си на съществуване в дома ви, да извършите успешна сделка или пък да се издигнете по йерархичната стълбичка.

В друг случай- шансовете ви да спечелите нещо материално или под формата на морална удовлетвореност се изсипват в ръцете ви според заслуги от близкото минало, вид разплата, награда за положени усилия…

Семейната или най-близка среда се променя и обновява. По различни поводи- се превръща в друга фокусна точка, а трансформациите, които се провокират, обсъдят или инициират сега, ще се отчитат за полезни.

Любовта продължава да е хладна или да гледате любимият си човек под лупа, да преосмисляте чувствата си на база- какво сте дали, а какво съответно получавате. А можете да получите много ,стига да поискате и потърсите по-балансиращ, бих казала-дипломатичен тон.

В понеделник събитията не протичат по предварителен график, възможни са изненади или да разберете за скрити обстоятелства, на които не сте обръщали внимание, да узнаете тайна. Във вторник и сряда сте много емоционални и лесно губите контрол над себе си, а тенденцията може да прерасне в недоразумения или по-сериозни преоценки от ваша страна. В четвъртък и петък по различни поводи разбирате дали сте на прав път или не. Не съжалявайте за онова, което е на път да ви напусне, ще отвори нови възможности пред вас. В събота и неделя сте търсена и предпочитана компания…

 

Дева – Информационният поток около вас все повече се усилва и придобива особено значение за бъдещото ви развитие. Ако имате нови и конкретни цели, чрез дар словото си, а и доза късмет, можете да отворите почти всяка врата пред вас.

В друг вариант-водите важни разяснителни разговори, обсъждате бъдещото си развитие, вземате крайни и определящи решения.

Прекрасно време да изгладите евентуални недоразумения с любими хора, да сключите договори, да пътувате, да получите яснота по интересуващия ви профил.

Роднини и/или деца са друга фокусна точка, която по различни поводи насочва намеренията ви, но на този етап, тенденцията се отчита да положителна.

В понеделник околните ви оказват подчертано силно въздействие, изненадват ви, търсят ви, информират ви… Във вторник и сряда може да научите тайна, да осъзнаете детайли, които стоят зад гърба ви или са ви убягвали от поглед. В четвъртък и петък- сте в център от внимание, успешни, инициативни и пробивни. В събота и неделя се обсъждат финансови приоритети, изправят се евентуални проблеми в този сектор.

 

Везни – През тази седмица въпроси свързани с финансовото ви състояние могат да бъдат разрешени успешно или да се вземат полезни решения в тази посока.

Проявявате особен творчески подход на работното ви място, който ще се цени високо и е способен реално да рефлектира върху доходите ви.

Ежедневието е изпълнено със странни и емоционални преживявания, възможно е да имате силни предчувствия, да сте фокусирани върху тема, която ви действа много трансформиращо, но също така и приближаващо до вид нова реалност, която е начало на дълга посока от развитие.

Вслушвайте се във вътрешния си глас, за да вземете най-правилните решения.

Някой от вас могат да решат да инвестират в дома си или да извършат по-сериозни трансформации, касаещи най-близкото им обкръжение, в това число- роднини и семейство, а тенденцията ще се отчете като положителна, в някой случаи- вид развръзка.

В понеделник сте напрегнати и емоционални ,същевременно може да ви е трудно да се концентрирате., отложете по-съществените инициативи. Във вторник и сряда се пазете от необмислени харчове или спорово по финансови приоритети. Търсена и предпочитана компания сте. В четвъртък и петък- търсите и намирате обиколни пътища за собствените ви цели и намерения. Изненади, не е изключено и да разберете тайна, обстоятелства стоящи зад гърба ви и/или извън контрола ви. В събота и неделя- сте крайни, на повърхността излиза всичко натрупано в душата ви.

 

Скорпион – През настоящия период звездите ще усилят интуицията ви в пъти, както предчувствията, които между впрочем може да са повод за по-сериозни преоценки, активно отстояване на мнението, вземане на важни решения.

Водите интензивни, а за някой- и определящи бъдещото развитие разговори. Възможно е до 10 ноември тенденцията да прерасне в превключващ социалния ви статус момент, защото сключвате договори, като минимум- променяте комуникацията и се представяте в една друга и по-устойчива страна, така че околните да  променят начина, по който ви възприемат.

Емоционални разговори, важни новини, особено в края на седмицата.

Прекрасно време да защитите авторитета си и да заемете една по-добра позиция, да се изкачите по-йерархичната стълбичка или да извървите съществена стъпка напред към собствените ви желания или мечти чрез заявяване на намерения, търсене и получаване на подкрепа от влиятелни лица, приятели и т.н.

Словото ви е въздействащо, романтични и силни емоционални преживявания, с хора близки до сърцето ви.

Припомням, че в месеца на Скорпион вие задавате енергийна програма за цялата следваща година, която ако се канализира в една по-подходяща за вас посока и се защити със съответните инициативи, после ще действа  благотворно като фон почти през цялото време, ще прораства през месеците…Това важи за всички, но подчертано за родените през първи деканат.

В понеделник ви е нужна значима пренастройка, бъдете внимателни, за да не допуснете евентуални грешки. Във вторник и сряда- шанс да спечелите нещо, но за сметка на противопоставяне или изразходване на по-голям енергиен ресурс и ескалация на напрежение. В четвъртък и петък сте търсена и предпочитана компания, при нужда- помощ, от когото трябва. В събота и неделя –изненади, дните не протичат по предварителен график.

 

Стрелец – Вие сте на път да приключите един житейски цикъл, така че всеки един от вас и в различна степен ще реши или пък ще е принуден да остави нещо зад гърба си, ще преосмисли миналото си, ще се ориентира към нови хоризонти, а често и алтернативи. Между впрочем сега допълнителните шансове за вид печалба или осъществяване на намеренията ви възникват доста неочаквано, понякога и под формата на „късмет”. Току виж сбъднете някакво ваше тайно или „далечно” желание.

При всички случаи периодът продължава да е ключов за социалния ви статус, имидж /начин, по-който ви възприемат околните/- тенденцията води до промени, а те могат да имат по-широко и дълготрайно отражение, от колкото очаквате. За това е препоръчително, самите вие да сте по-инициативни, дейни във връзка на собствените ви желания и визия за бъдещето. Звездите ще ви подкрепят, ще закодират като програма успехите ви.

Някой от вас научават тайна или са склонни повече да обръщат внимание на детайли, които са пренебрегвали до сега.

В понеделник сте много емоционални, имате силни предчувствия, склонни сте да действате спонтанно или крайно. Във вторник и сряда преобладава ентусиазмът, въодушевлението, но може нещо да ви попречи до край да се насладите на други позитивни емоции.Четвъртък и петък могат да се превърнат в едни от най-важните за социалния ви статус. Оглеждайте се за алтернативи, въпреки че понякога сами ще падат в ръцете ви. В събота и неделя- изненади от приятели и близки.

 

Козирог – Проявявате забележителна вътрешна устойчивост и сила. Променяте се под влияние на околните, но и вие им оказвате съществено въздействие.

В друг вариант, сега ви се налага повече от обикновено да се доказвате в колектив и ще успявате.

Хубавото време за вас продължава- възползвайте се максимално. То може да разшири хоризонтите пред вас по различни породи- реални пътувания, разширяване на кръга ви на влияние, а понякога- изискване за повишение на квалификацията ви, защита или придобиване на ценз.

Хора стоящи далеч от вас- привличат влиянието ви и може да са повод за трансформации в собственият ви живот. На този етап подобни въпроси също може да се развият в по-благоприятна за вас посока.

Интересни, емоционални и въздействащи новини и разговори, особено през втората част от седмицата.

В понеделник- ваши партньори лични и делови привличат вниманието ви, а понякога може да са повод за тревога. Във вторник и сряда ви занимават чисто финансови въпроси, не са изключени спонтанни или принудителни разходи. В четвъртък и петък – това са едни от най-хубавите ви и подкрепящи дни, бъдете максимално активни и инициативни. В събота и неделя вземате важни решения или сте по-склонни на крайности.

 

Водолей – Настоящият период може да превърти социалният ви статус на ново ниво, поради вашите лични желания, възникнали допълнителни алтернативи и/или подкрепа от страна на ваши партньори /лични или делови/.

Решенията и позицията, която заемете сега, инициативността, която проявите могат да имат широко отражение за бъдещото ви развитие, действайте, насочвайте, желанията ви понякога ще се осъществяват по един неочакван за вас начин.

Променя се начинът, по който ви възприемат околните, но и вие продължавате да ревизирате чувствата си, а натрупаните впечатления са превключващи до края на тази седмица- прозирате някаква истина, „сваляте розови очила”.

В понеделник ежедневието ви е динамично и натоварено. Във вторник и сряда- популярността ви расте, но и противопоставянето с околните. Налага ви се активно да защитавате авторитета или позициите си-генерално. В четвъртък и петък ви занимават чисто финансови въпроси и приоритети- шансове да спечелите нещо, но не без чужда подкрепа и ресурси /материални или морални/. В събота и неделя звездите са на ваша страна.

 

Риби – През настоящия период можете да разширите хоризонтите пред себе си чрез реални пътувания, общуване с влиятелни личности и/или такива ,които стоят „далеч от вас”- в пряк и преносен смисъл.

Усвоявате нови знания, не са изключено емоционални разговори и новини, но полезни и/или с по-широко и благотворно въздействие върху бъдещото ви развитие.

Притежавате много силна интуиция въздействате силно на околните, но и важни за вас хора- сега ви подкрепят в най-подходящия момент и по най-удачния начин.

Оптимален срок да направлявате партньорските отношения в една по-позитивна за вас посока, фонът, който се зададе сега, после ще ви влияе почти до края на февруари, имайте го предвид и насочвайте максимално перспективите, а звездите ще ви подкрепят.

В понеделник сте емоционални, хора близки до сърцето ви са способни да ви изкарат извън обичайното равновесие. Вторник и сряда са динамични, напрегнати, възможно е активно да отстоявате позициите си и да спечелите нещо значимо, но не даром, а адекватно на собствената ви активна позиция и устойчивост. В четвъртък и петък е най-подходящо да заздравите връзките си с околните, да получите вид опека от тях. В събота и неделя сте емоционални, понякога крайни в решенията и реакциите. Занимават ви чисто финансови приоритети, внимавайте подобни теми да не застанат между вас и любими личности.

 

 

 

 

 

източник:http://horoskop-astrom.com/

снимка: www.ladymagzine.today 

No Comments Yet

Leave a Reply