Седмичен хороскоп за периода 18-24 Юли

Още от самото начало на седмицата попадаме под влияние на Пълнолунието, което традиционно се свързва с пик от събития и развръзки, които сме създали със своите действия и желания в близкото минало. Отчитаме и факта, че Марс продължава да разплита казуси възникнали от март, като подредбата на звездите е такава, че до петък ще влагаме  целенасочено воля, упоритост и не малко енергия, за да постигнем максимални резултати.

През това време сме склонни да вземаме и по-крайни решения, да рискуваме, защото емоциите, които изпитваме, страстите, които ни владеят са трудно контролируеми. Така мнозина ще направят скок в своето кариерно развитие, други ще попаднат в ситуации, изискващи избор, засягащи социалното им положение, включително семейни отношения, понякога и поради независещи от тях  причини.

Венера и Меркурий са в съвпад и то от сектора на Лъв, така че чувствата ще влияят подчертано на мислите, няма да е лесно да се придържаме към логични и практични съждения, да оставаме безразлични към онова, което чуваме. Напротив, всичко се приема лично, а ако не е така- изобщо няма да може да задържи интереса ни. В професионален аспект, тенденцията ще направи рутинната работа по-непривлекателна от обикновено, освен, ако действително не обичаме онова, което вършим. Ако ангажиментите ви са свързани с творчество, частна инициатива, тогава можете да проявите забележителна креативност и находчивост, да постигнете успехи, „награда” за положените усилия. Във взаимоотношенията- ще се стремим да получаваме цялото внимание, самите ние ще афишираме ярко чувствата си. Периодът провокира обяснения в любов, подходящ е за заздравяване на връзки или създаване на нови- те могат да започнат леко, непринудено, но да стигнат доста далеч.

Ако сега не изпитате нужната топлина, не усетите пламък и искри между вас и партньора ви, това може да е сигнал, че трябва сериозно да коригирате нещо в поведението си, при условие, че искате да съхраните добрия тон, а и да не позволите да нахлуе хлад или външни обстоятелства,  пропукващи връзката ви…

На 22 юли Слънцето преминава в Лъв, при самият преход- физически и психически сме неустойчиви, може да изпитаме умора или да сме по-разсеяни от обикновено…

Слънцето е на „трон” в Лъв- пробужда Егото, положителното отношение към света, нужда да се докажем, да „блестим”, да се наслаждаваме на живота, да осъществим и реализираме потенциала си и предимно онази част от нас, която може да ни направи щастливи…Всеки ще извърши подобни стъпки през следващите няколко седмици и така е правилно. Всъщност, тества се способността ни да даваме  и получаваме радост и удовлетворение…В тази връзка можете да си отговорите и предварително на следните въпроси: „Кое е най-важното за теб? Колко често го правиш? Ако го правиш всеки ден, на кое място седи, най-отпред или най-отзад? Кое е първо? Мечтата ти или всичко останало?” Отговорете си на тези въпроси, за да разберете на къде сте тръгнали и до къде можете да стигнете…

 

Овен – Тече последна седмица, която е като оптимален срок да зададете един по-позитивен фон в дома и най-близката ви среда. До какво са довели усилията ви или текущите събития в това поле, разбирате в едни по-ярки краски още през първите дни, когато сме под влияние на Пълнолунието. В друг вариант, периодът е показателен за социалния ви статус генерално, включително и кариерно развитие, при условие, че силните емоции и/или напрежение в душата ви е  генерирало трансформации, видни, имплантирани в линията ви на поведение, съответни решения и т.н.

До петък под това въздействие вие проявявате много целенасочена, съзидателна воля, склонни сте по различни начини да инвестирате в бъдещето си, понякога действате спонтанно, но не без причина, не са изключени и провокации от вън, изненади, които ви подтикват да реагирате точно така.

Все по-ярка става границата между това, което искате и онова, което трябва да вършите, тенденцията се усилва в края на периода и постепенно ще ви направи по-свободни и/или неконтролируеми.

На 22 юли Слънцето преминава в Лъв и през следващия близо месец ще надделява ентусиазмът, ще срещате повече късмет в начинанията си, в лицето на конкретни личности или пък обстоятелства.

Любовни чувства ви обземат, желание да се забавлявате, няма да ви липсва внимание, напротив- все повече ще привличате погледите към себе си.

Радост от деца, ако имате такива…

В понеделник и вторник сте подчертано емоционални, внимавайте да не объркате посоката, дните могат да се окачествят като превратни, особено, ако сте по-инициативни. В сряда, четвъртък и петък общувате с много хора, но може да ви се налага да се доказвате повече от обикновено, крайният резултат зависи от собствената ви адаптивност. В събота и неделя тонусът ви не е много висок, ескалират стари и не разрешени въпроси, ако нещо ви тревожи, обърнете му внимание, не го пренебрегвайте, интуицията ви е много силна.

 

Телец – През тази седмица е оптимален срок да си изясните въпроси касаещи вашето обществено положение или връзки с важни за вас личности, особено, ако са на лице спорни казуси, неизяснени теми. Може да получите определящи новини, да проведете разговори, които да имат широко отражение или въздействие върху бъдещите ви планове. Пълнота от знание на различни нива в понеделник и вторник, когато сме под влияние на Пълнолунието. Ако водите преговори или имате конкретна цел- през тези дни в значима степен се изясняват – на какво можете да разчитате, евентуално какво ви препятства…Не са изключени и изненади в подобен смисъл.

При всички случаи, до петък ваши партньори /лични или делови/ внасят смут в душата ви, но са също достатъчно енергични или отворени към вас, така че да се възползвате от тяхната енергия или подкрепа, но като проявите и гъвкавост в общуването, вид тактика…

Все повече се насочвате към теми свързани с дома ви, към евентуални битови казуси, които трябва да разрешите. Звездите ще ви надарят с достатъчно ресурси, за да превъртите събитията във ваша полза. Имате подчертана нужда от сигурност, а сега можете да я откриете предимно в най-близката ви среда, роднини и т.н.

На 22 юли Слънцето навлиза в Лъв и през следващия близо месец могат да ескалират съществени преобразувания в семейството ви. Периодът е отличен да въздействате точно на това поле, може би на подсъзнателно ниво вие го усещате и действате в подобна посока или външни провокации ви стимулират да се концентрирате върху тях. Тенденциите, които ще зададете, после ще ви влияят дълго, добре е да го помните и съзнателно да насочвате…

В понеделник и вторник- емоционални разговори, имащи широко отражение. В сряда, четвъртък и петък-имиджът ви се променя, под „светлината на прожекторите сте”, дайте най-доброто от себе си, за да преуспеете. В събота и неделя няма да ви липсва компания, но е полезно да отсявате „сеното от плявата”.

 

Близнаци – Ежедневието ви е все така натоварено, но също и доста резултатно. До петък е оптимален срок, през който можете да въздействате в положителна посока на вашите доходи или материална стабилност, като се доказвате на работното си място или сте достатъчно инициативни.

В понеделник и вторник сме под влияние на Пълнолунието, а за вас то носи пълнота от знание относно финансовите ви потоци и не само, а генерално-какво имате, на какво можете да разчитате, кои са пробойните, в които изтичат средствата ви, евентуални начини да ги „запушите”.

Социалната ви активност перманентно се усилва и през тази седмица водите ползотворни разговори, благодарение на тях, вие можете да привлечете влиятелни личности на ваша страна, да заздравите връзките си с партньори /лични и делови/. На 22 юли Слънцето навлиза в Лъв, още повече ще усили тази тенденция и през следващите няколко седмици вие ще привличате погледи, може да се оказвате в център от събития, думата ви се чува, склонни сте а се изразявате приповдигнато, ярко и разбира се- тенденцията ще „влачи” след себе си съответните последици. Бих казала, че през идния месец е определящо да сте максимално социално активни, да преговаряте, да отстоявате правата си, да преследвате мечтите си и ще срещнете своето щастие- в лицето на вълнуваща личност, носеща ползи или удоволствие или подобни обстоятелства.

В понеделник и вторник сте много емоционални, пазете се от „удари под кръста”, не поемайте излишни рискове, пазете се от спонтанни и необмислени харчове, въпреки че не са изключени и принудителни. В сряда и четвъртък звездите са на ваша страна, информационният поток е много усилен, показва ви „таван” от възможности, на къде можете да разширите хоризонтите пред вас-образно казано. В събота и неделя сте склонни да си правите равносметки, да вземате крайни решения, вероятно и не без причина. Пълнота от знание, яснота, ако имате някакви разминавания с реалността или илюзии- разделяте се с тях.

 

Рак – Вие сте в един от най-силните си периоди, през който благодарение на вашата инициативност, а и целенасочена упоритост можете да сбъднете своя съкровена мечта и не без подкрепа от страна на другите. Въпреки всичко трябва да сте и много внимателни в своите действия, да не поемате прекалено големи рискове, да се оглеждате и за подробности ,за да не се окаже, че дребни камъчета преобръщат колата ви към успеха-в един метафоричен смисъл. В понеделник и вторник сме под влияние на Пълнолунието, което вас пряко ви засяга и тези дни могат да се окажат превратни за мнозина, а като минимум- получавате пълнота от знание относно бъдещи перспективи и в частност- по отношение на околните, на кого и в каква степен можете да разчитате.

Чувствата ви все повече зависят от финансовите потоци или пък това е водеща тема между вас и любими личности, важни за вас хора. Вие работите упорито, факт, който ще се оцени от влиятелни персони и имате шанс да повишите доходите си, особено, ако зависите от хонорари.

Плановете ви да стабилизирате или подобрите материалното си благосъстояние перманентно нарастват и по-важното е, че звездите действително ще ви дадат подобен шанс- като бонус, подкрепа, като заемане на по-добра длъжност, намиране на нова и по-перспективна работа, при условие, че си търсите такава, тенденцията се усилва от 22 юли и през следващия близо месец вие имате възможност да се издигнете, да материализирате мечтите си.

Въпреки всичко, в сряда, четвъртък и петък не са изключени спонтанни или принудителни разходи, в оптимален вариант- това е инвестиция в бъдещето ви. Не позволявайте само прозаични теми да застанат между вас и любими хора. В събота и неделя фокус е по-далечното ви развитие, ако има въпроси, които ви тревожат, обърнете им приоритетно внимание, не ги пренебрегвайте, вероятно те са трупани дълго време и до октомври няма да се разрешат с магическа пръчица, а ще изискват тактика, че и търпение. В друг вариант- вниманието ви е привлечено от хора стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл, в тази сфера- разбирате, осъзнавате истина, а това винаги е полезно.

 

Лъв – Венера и Меркурий са във вашия зодиакален знак и през цялото време ще ви закрилят, ще създават благоприятни условия да сбъднете някаква ваша съкровена мечта, като я преследвате открито, афиширате ясно и по един забележителен начин вашите чувства, намерения и т.н.

Оформя се фокусна точка, която може да се окаже бъдеща и стабилна основа за просперитет. Тя може да касае взаимоотношенията ви с любими хора /включително и деца/, също- частна инициатива, нещо, което желаете силно. И да, колкото сте по-дейни в тази посока, толкова повече шансове ще се разкриват пред вас, а в известен смисъл, всичко е във вашите ръце, тенденцията се усилва от 22 юли, когато Слънцето също ще навлезе в Лъв. През това време, ако има скрити обстоятелства или чувства, които ви тормозят- изплуват на повърхността, стават видни, вие по-лесно вече ще се справяте с тях, благодарение на нарастващата ви решителност и само-увереност или поради външни и подкрепящи ви обстоятелства. Все пак, ваш е изборът- дали ще оставите спонтанно нещо зад гърба си, предимно онова, което се отчита за извън контрола ви, дали ще смените рязко намеренията и бъдещите си планове или ще продължите по същия начин.

Напомням, че след като Слънцето навлезе във вашия зодиакален знак, вие започвате да градите нова енергийна програма за цялата следваща година. Изглежда, за нея водещ мотив ще бъдат вашите връзки-лични и делови и е важно да се стремите да ги заздравите и/или да създадете нови и по-успешни ,ще се появят подобни шансове.

В понеделник и вторник сме под влияние на Пълнолунието, за вас то дава пълнота от знание- на какво можете да разчитате, какво ви препятства и е целесъобразно, а понякога и неизбежно- да се разделите с него. В сряда и четвъртък популярността ви расте, подходящо време да привлечете съмишленици, да заздравите партньорските си връзки. В петък, събота и неделя сте доста емоционални, основен приоритет е вашата сигурност-материална и не само, може да вземете крайни решения или да се изправите пред своеобразна дилема, която обсъждате с близките си.

 

Дева – Венера и Меркурий са във вашия зодиакален знак и през цялото време ще ви закрилят, ще създават благоприятни условия да сбъднете някаква ваша съкровена мечта, като я преследвате открито, афиширате ясно и по един забележителен начин вашите чувства, намерения и т.н.

Оформя се фокусна точка, която може да се окаже бъдеща и стабилна основа за просперитет. Тя може да касае взаимоотношенията ви с любими хора /включително и деца/, също- частна инициатива, нещо, което желаете силно. И да, колкото сте по-дейни в тази посока, толкова повече шансове ще се разкриват пред вас, а в известен смисъл, всичко е във вашите ръце, тенденцията се усилва от 22 юли, когато Слънцето също ще навлезе в Лъв. През това време, ако има скрити обстоятелства или чувства, които ви тормозят- изплуват на повърхността, стават видни, вие по-лесно вече ще се справяте с тях, благодарение на нарастващата ви решителност и само-увереност или поради външни и подкрепящи ви обстоятелства. Все пак, ваш е изборът- дали ще оставите спонтанно нещо зад гърба си, предимно онова, което се отчита за извън контрола ви, дали ще смените рязко намеренията и бъдещите си планове или ще продължите по същия начин.

Напомням, че след като Слънцето навлезе във вашия зодиакален знак, вие започвате да градите нова енергийна програма за цялата следваща година. Изглежда, за нея водещ мотив ще бъдат вашите връзки-лични и делови и е важно да се стремите да ги заздравите и/или да създадете нови и по-успешни ,ще се появят подобни шансове.

В понеделник и вторник сме под влияние на Пълнолунието, за вас то дава пълнота от знание- на какво можете да разчитате, какво ви препятства и е целесъобразно, а понякога и неизбежно- да се разделите с него. В сряда и четвъртък популярността ви расте, подходящо време да привлечете съмишленици, да заздравите партньорските си връзки. В петък, събота и неделя сте доста емоционални, основен приоритет е вашата сигурност-материална и не само, може да вземете крайни решения или да се изправите пред своеобразна дилема, която обсъждате с близките си.

 

Везни – През тази седмица тече краен срок, през който можете да извършите съществени преобразувания за кариерното ви развитие или имидж като минимум. Звездите ви дават шанс да стабилизирате позициите си, да спечелите нещо- под формата на морално поощрение, бонус, повишение, преподписване на договори или сключване на нови и по-изгодни и т.н.

Същевременно, партньорските ви взаимоотношения /лични и делови/  продължават да ви носят изненади, така че трябва да сте много внимателни, в известен смисъл- да разчитате предимно на своята съобразителност и адекватни реакции на „момента” и според текущи предизвикателства. Иначе може да се превъртите на съвсем друго положение от очакваното и то по един внезапен, бърз начин.

Социалната ви активност расте, а с нея и паралелно се увеличава кръга от хора, които ви подкрепят. Няма да ви липсва компания или помощ, ако се нуждаете от подобна.

Можете да разчитате на другите, те са по-благосклонни от обикновено към вас, факт, от който е полезно да се възползвате като преговаряте, изказвате идеи и претенции, а те срещат разбиране и положителна оценка.

Информационният поток е усилен и ви носи добри и/или полезни новини.

Подходящо време да укрепите връзките си, а ако сте сами- едно приятелство може да прерасне в любовен роман.

В понеделник и вторник е Пълнолунието, което за вас е ключово и може да ви прехвърли на други релси на развитие, ако не чрез реални събития, то поне като намерения. Дните са много показателни за бъдещите ви тенденции и просперитет. В сряда и четвъртък звездите са на ваша страна и все с нещо ще порадват сърцето ви. В петък, събота и неделя може да се почувствате преуморени, препоръчително е да не се претоварвате, да избягвате спорове и конфронтации.

 

Скорпион – Марс продължава да ви подкрепя енергийно и вие може би бавно, но сигурно се придвижвате напред, разплитате и разширявате сложни казуси възникнали през март, които окончателно могат да се разрешат или да ви превъртят на ново ниво на развитие през август.

За сега, звездите ви подкрепят да подобрите своя имидж и не само- можете да стабилизирате доходите си или да се доберете да успехи, които кардинално да „циментират” позициите ви, да доведат до някаква сигурност- в един по-общ смисъл. Всъщност, вие ще ставате все по-активни в тази посока, особено след 22 юли- по желание или принуда- активната ви позиция е императивно условие, внасящо и известно напрежение в душата ви.

Елементът на изненада при текущите задължения, включително и служебни ангажименти- все още е твърде висок. Действайте на момента, за да са по-адекватни реакциите ви. Възможни са внезапни шансове, но също и бързи преобразувания, по външни причини и не винаги по вкуса ви. В такъв случай приемете, че „всяко зло е за добро” и всяко освободено пространство поражда вакуум, често запълващ се по един естествен начин, а и не без причина- вероятно указващ нов път на развитие.

Понеделник и вторник сме под влияние на Пълнолунието ,за вас то носи пълнота от знание за бъдещи перспективи, важни, определящи новини, които да зададат тон на цялата седмица, че и повече… Бъдете внимателни, пазете се от спонтанни реакции. В сряда, четвъртък и петък се налага да разпределяте времето си, да правите избор или да обсъждате подобен. В събота и неделя- ярки преживявания, които осветляват взаимоотношенията ви с хора близки до сърцето ви. Материални въпроси ескалират, избягвайте неконструктивни спорове.

 

Стрелец – Постепенно ви завладява ентусиазъм, който се продуцира от допълнителни възможности, които се оформят пред вас, вид алтернативи за печалба и не само. Вашата популярност, бих казала и авторитетни позиции растат, през това време можете да разчитате на подкрепа от страна на хора, които се отчитат за далеч стоящи от близкото ви обкръжение.

Същевременно в душата ви, в дома ви или сред близки и роднини продължават да ескалират процеси, които черпят значим ресурс- финансов и/или психологически и да ви напрягат ,като минимум да внасят известна неяснота, относно важни въпроси касаещи бъдещи общи перспективи, благоустройство, евентуално разрешаване на битови и имуществени казуси…

Каквото и да е, то е особено видно през втората част от периода и е добре да му обърнете внимание за да не се трупа с лихвите до октомври-образно казано.

На 22 юли Слънцето ще навлезе в Лъв и допълнително ще повдигне тонуса ви, вие по-леко ще се справяте с текущите си задължения, ще гледате по-от високо на предизвикателствата.

Разширявате границите на възможностите си през следващия близо месец. Правото е на ваша страна, особено, ако ви предстоят юридически казуси.

Шанс да укрепите партньорските си взаимоотношения, а ако сте сами- да срещнете любовта.

Щастие и радост на път и/или от път.

В понеделник и вторник сме под влияние на Пълнолунието, за вас то дава пълнота от знание относно финансовото ви състояние, според посоката, която сте избрали или спонтанни, допълни разходи, които сте предприели, включително /за някой от вас/- и рискови, непремерени.

Дните може да се окажат превключващи относно вашето благосъстояние. В сряда и четвъртък социалната ви активност е значима, интересни, полезни новини и срещи. В петък, събота и неделя тонусът ви не е висок, ако е възможно-дайте си почивка.

 

Козирог – Пълнолунието от понеделник и вторник ви засяга пряко, така че ви дава яснота по водещи приоритети относно бъдещото ви развитие, особено в онази част, която включва и близки до вас хора, партньори /лични или делови/ или вид авторитети, от които зависи просперитета ви. Пълнолунието може да се окаже превратна точка, която да зададе тон за цялата седмица, а понякога и много по-дълго време, да кажем-полугодие.

В подобен период, става ясно ,че за вас сега е от водещо значение да укрепвате връзките си, че успехите ви зависят в значима степен от подкрепата на околните. Определящо е да умеете да съгласувате вашето мнение с това на другите и колкото сте по-отворени към тях, диалогични, че и толерантни, толкова повече шансове ще се разкриват пред вас, а обратното- може да е повод за внезапни и бързи преобразования и не винаги по вкуса ви.

Нарастват шансовете ви да получите тайна или неочаквана подкрепа, понякога и от лица отчитани за далеч стоящи от вас- буквално или в преносен смисъл.

Любовта и всичко, което отчитате за „ценно” придобива нова стойност, ревизира се, тенденцията се усилва, особено след 22 юли и вероятно ще има повод за това. Сряда и четвъртък са показателни- на кого и в каква степен можете да разчитате, разходите нарастват, но и шансовете да спечелите нещо, благодарение на взаимопомощ и т.н. В петък, събота и неделя водите много емоционални разговори, осветляващи и най-тъмните кътчета от миналото или настоящето, показващи по-далечни перспективи.

 

Водолей – Ежедневието ви продължава да е много динамично, изпълнено с допълнителни ангажименти, понякога не планувани или под формата на новини, които променят предварителните ви планове.

През настоящия период действате решително, волево- относно по-добрия ви социален статус, в частност- кариерно развитие и професионална реализация. На мнозина им се налага да се справят с повишена конкуренция или нови условия на труд и да, до края на седмицата е оптимален срок-  да се докажете, да се справите с всички предизвикателства и да постигнете набелязаните цели, а както става ясно- не без борба, не без инициативност от ваша страна и отстояване на мнение до краен предел, но също и със стратегически подход.

Въпреки всичко, чутото сега, може да е повод рязко да промените бъдещите си намерения и път на развитие. Като пик от събития или информация, пълнота от знание- получавате в понеделник и вторник, през тези дни сме под влияние на Пълнолунието, за вас то осветлява предимно реализацията ви ,но също и онези тъмни кътчета, обстоятелства в живота ви ,които тайно се прокрадват, но силно ви влияят. Предстои да видим, а знанието е винаги полезно, то е сила…

Популярността ви перманентно расте ,както и доброжелателността от страна на обкръжението ви и вие може да създадете нови и полезни контакти или да заздравите стари. Сряда и четвъртък са най-силните ви дни- възползвайте се, насочвайте… В петък, събота и неделя ви занимават финансови или други прозаични въпроси, които могат да развалят настроението ви.

 

Риби – Предвид напрегната обстановка, която в последно време ви мобилизира, сега звездите ви дават шанс да извършите своеобразен пробив в кариерното си развитие или имидж като минимум.

Без преувеличение- звездите буквално ще разчистват пътя ви при изпълнението на текущи ангажименти, които между впрочем нарастват, тенденцията се усилва, особено след 22 юли и вие навлизате в ключов период да професионалната ви реализация.

През следващия близо месец или трябва да утвърдите, подобрите позициите си или да си намерите нова и по-перспективна работа.

Чувствата остават на заден план или ви греят със студен пламък, защото ги преосмисляте, склонни сте да ги анализирате в дълбочина, детайлно и рационално…Всъщност, това е доста полезно и може да има оздравителен ефект, защото ще ви даде шанс да сглобите една цялостна картина- без украси и преувеличения.

Променяте навиците си, не са изключени нововъведения, които сами инициирате.

Материалното ви положение е нестабилно, пазете се от необмислени харчове или рискови действия, които да ви дестабилизират.

Пълнолунието от понеделник и вторник осветлява по-далечни перспективи, положението ви в колектив или връзки с хора, които са близки до сърцето ви, включително и деца, ако имате такива. Пълнота от знание, събития –под формата на развръзки ,според натрупвания и действия от близкото минало. В сряда и четвъртък- социалната ви активност е значима, интересни, полезни новини и разговори. В петък, събота и неделя сте доста емоционални, не са изключени предчувствия, интуицията ви работи на пълни обороти, поражда прозрения, раздели с евентуални илюзии, при условие, че са съществували не точни представи за реалността около вас.

 

Щастлива и успешна седмица за всички!

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com/

No Comments Yet

Leave a Reply