Седмичен хороскоп за периода 18-24 май

Голямото информационно объркване започва от тази седмица с обръщането на Меркурий. Да, той отново става ретрограден и то за период от три седмици. Важно е да сме внимателни през този период с информацията, с преговорите, с това какви договори подписваме, какви обещания даваме или получаваме. По отношение на информацията може да има забавяне или неясни моменти. Всичко това ни кара да сме по-внимателни.

Също така седмицата започва с новолуние в знака на Телеца. Това може да е много добър момент за нови финансови инициативи, както и такива свързани с възстановяване на хармонията в живота ни.

 

Овен– бъдете изключително бдителни на работното си място в началото на новата седмица. Предпазливостта в действията ви само ще ви помогне да се справите с възникналите ситуации. Към средата на седмицата се очаква бърни емоции в любовния ви живот. Към края на седмицата моментът е изключително благоприятен за изглаждане на стари вражди или за разрешаване на възникнало недоразумение между вас и близък, приятел или колега. През почивните дни отделете достатъчно време за пълноценен отдих. Отделете време за близките си.

 

Телец– в първия ден на седмицата ще имате възможност неочаквано да реализирате своя идея. Би било добре за вас да се освободите от ангажиментите, които не ви носят удовлетворение, както материално, така и емоционално. През втората половина на седмицата залагайте на сигурността. Не поемайте ангажименти, които не можете да изпълните. Възможно е, към края на седмицата част от вас да вземат съдбовното решение да сменят местоработата си, което ще бъде свързано с цялостна промяна в живота ви. Опитайте се да се освободите от делничните мисли през почивните дни. Срещнете се със стари приятели. Забавлявайте се!

 

Близнаци – началото на седмицата е трудно време за вас, като проблеми са възможни както на работното място, така и в личния живот, което допълнително ще наруши душевното ви равновесие. Много трудно ще намерите съмишленици и съюзници , и дори хората, които ще ви помагат преследват само личния си интерес. Възможни са сериозни разногласия с близки за вас хора. Не е желателно през тази първа половина на седмицата да подписвате договори или да преговаряте по крупни сделки. Възможни са сериозни финансови загуби. През втората половина на седмицата позитивните тенденции ще наберат сила, което ще ви позволи да коригирате всички грешки. По това време на седмицата обърнете внимание на физическата си форма, променете имиджа си.

 

Рак – очаква ви добро начало на седмицата. През първата половина на седмицата е добър момент да започнете да работите по нови проекти, бизнес преговори и намирането на съюзници. Вашите идеи бързо набират подкрепа, идеите ви оживяват и носят печалба. Възможна кариера, израстване в службата.

Втората половина на седмица ще бъде по- напрегната и сложна. В този момент плановете ви често се променят и можете да разчитате само на себе си. Но вие ще бъдете внимателни и следователно няма да попаднете в капаните недоброжелатели. През почивните дни момента ще бъде важен за отношенията с интимната половинка. На много от вас ще им се отдаде възможност да се отправят на път за удоволствие.

 

Лъв – още от първите дни на новата седмица вниманието ви е ангажирано в подобряване на финансовото ви състояние. Ентусиазирани сте, и шансовете ви за успех са на ваша страна. Все пак, сложете под контрол разходите си до към средата на седмицата, за да не се окажете в неприятна ситуация. Към края на седмицата ще получите желаните финансови стимули, но имайте предвид, че трябва да ги израсходвате разумно. Не бъдете лекомислен и лековерен. През почивните дни намерете баланс в отношенията си с най-близките ви хора. Изразете готовност и желание да направите лична промяна и чак тогава може да очаквате конкретни резултати във взаимоотношенията си.

 

Дева – очаква ви успешна и ползотворна седмица, свързана с постигането на редица цели, към които сте се стремили по- рано. Има голяма вероятност от значителен напредък в професионалната сфера, като някои представители на знака имат шанса да се изкачат по корпоративната стълбица. Имайте предвид, че през първата половина на седмицата влиянието на положителните тенденции ще бъде по- силно изразено. Именно поради тази причина е добре да планирате важните за вас ангажименти точно в този период. През втората половина на седмицата ще се наложи да влагате много повече усилия при реализиране на проектите си. Но въпреки негативната тенденция представителите на зодия Дева ще постигнат добри резултати. През почивните дни се опитайте да се отърсите от делничното и отделете достатъчно време за разпускане в компанията на любим човек. Обърнете внимание на малките радости, които съдбата ви предоставя.

zodiac with astrological symbols and crystal ball with light
omtimes.com

Везни – още първия ден от седмицата неизменно трябва да се съобразите със съществуващите на работното ви място условия. Колкото по-адекватно реагирате спрямо нападките на колеги, толкова по-стабилни ще бъдат позициите ви в очите на заобикалящите ви. До средата на седмицата е важно да не предприемате лекомислени ходове. Не позволявайте на никого да поставя ограничения пред вас. Пред много от вас ще се открият различни делови възможности и перспективи в бизнеса. В края на седмицата избягвайте да се поддавате на напрежението. Непременно отделете достатъчно време на семейството си. През почивните дни е изключително важно да не се поддавате на импулсите си. Избягвайте да правите каквито и да било промени в дома. Не пренебрегвайте потребността си за отдих. Моментът е изключително благоприятен за инвестиция, която може да ви носи завидни приходи в бъдеще.

 

Скорпион – в началото на тази седмица някой от вас ще изпитат сериозни финансови затруднения. Ако се наложи да вземете пари назаем, внимателно обмислете това свое намерение предварително! Около средата на седмицата се концентрирайте изцяло върху служебните си ангажименти. Момента е подходящ за смяна на работното място или започване на нова работа. Към края на седмицата не пренебрегвайте потребностите на интимната половинка и на членовете на семейството. Не е изключено част от вас да обмислят промяна в личен план! През почивните дни е добре да загърбите служебното и да отделите достатъчно време за пълноценна почивка. Поддържайте емоционалното си равновесие. Не поемайте ангажимент към приятел или познат.

 

Стрелец – началото на седмицата ще ви донесе вълнения и тревоги. В първите дни от седмицата може да имате разногласия с близки, съществува опасност от кавга с любим човек. Трябва да положите усилия и да направите компромис, за да разрешите този проблем.

Средата на седмицата е подходящ период да се концентрирате изцяло върху работата. Периода е успешен от гледна точка на финансите. Можете да си позволите сравнително голяма покупка без това да разклати финансовото ви здраве.

Едва ли ще бъдете в състояние да избегнете споровете и конфликтите през втората половина на седмицата. През този период ще ви бъде трудно да се разбирате с противоположния пол. Добре е да се занимавате самостоятелно с важните дела. През последните дни от седмицата обърнете внимание на здравословното си състояние. Преумората в този момент е крайно нежелателна.

 

Козирог – това е може би най-трудната седмица от месеца за вас, така че съберете сили и се фокусирайте. Бъдете много внимателни. Все едно се разхождате в минно поле. Да, истина е, че ви очакват изпитания, в които може да загубите много. Всичко зависи изцяло от вас. Родителите трябва да бъдат търпеливи с децата и честно да отговорят на всичките им въпроси, дори и най-неудобните. Възможни са здравословни проблеми през настоящата седмица. Висока степен на вероятност от алергични реакции.

През първия ден от седмицата ще имате възможност да съчетаете професионалните и личните си ангажименти. През първата половина от седмицата периода ще бъде наситен на събития в професионален план. Финансовото ви положение чувствително ще се подобри, така че не предприемайте нищо крайно и необмислено. Към края на седмицата не бързайте да правите необмислени инвестиции. При много от вас ще се наблюдава чувствително увеличение на задълженията. През почивните дни се отървете от всички ангажиращи мисли и се отдайте на любимите си занимания. За някой от вас е възможно пътуване за удоволствие. Използвайте времето, за да бъдете до любимите за вас хора.

 

Водолей – преобладава влиянието на положителните тенденции и по-голямата част от седмицата върви добре, само четвъртък и петък може да бъде трудно – особено за тези, които придават голямо значение на мнението на другите. За много представители на зодия Водолей тази седмица е свързана с преоценка на ценностите, както и с появата на нови интереси и приоритети.

В началото на седмицата срещите и контактите, които успеете да създадете в делови и в личен план, ще имат огромно значение за вас. Около средата на седмицата много от вас ще постигнат значителен успех в деловата сфера. Проявете нужния респект към хората, които ви помагат. В края на седмицата избягвайте да взимате решения, които могат да ви поставят в доста неизгодна ситуация на работното място.

През почивните дни се пазете да не предприемате прибързани действия. Поставете под контрол емоциите и действията си в личен план. Обърнете внимание на здравето си. Имунната ви система не е на нужното ниво. Предразположени сте към заболявания.

 

Риби –  очаква ви нервна, стресираща седмица. Причини за безпокойство – много. Въпреки че се опитвате да се контролирате, това не винаги ви се отдава. Промените в професионалната сфера не са от най- приятните. Има вероятност да станете изкупителна жертва. Бъдете внимателни при работа с документи. Възможно е да се опитат да ви измамят като се възползват от вашата небрежност. Финансовата картина през седмицата не е много благоприятна. Харчете повече, отколкото получавате. Възможни лоши инвестиции. Трудно ще постигнете стабилност в личните взаимоотношения. Точно когато решите, че сте се справили с всички проблеми и възниква нов.

През първия ден от седмицата много от вас ще се посветят на неотложните си делови ангажименти. Внимателно премисляйте всеки свой ход. Около средата на седмицата трябва да си създадете реална представа какво бихте и какво не бихте могли да постигнете в професионално и в лично отношение. Внимателно подбирайте думите си, когато излагате идеите си пред широка аудитория. В края на седмицата се постарайте да постигнете баланс между работата, почивка и някои лични ангажименти. През почивните дни ще има възможност да се отдадете на пълноценен отдих. Ако нещата около вас се подредят добре, то лесно ще изпълните и личните си задачи.

 

 

 

 

 

 

 

 

източник:http://www.astropro.bg/

снимки: www.omtimes.com

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply