Седмичен хороскоп за периода 17-23 септември

Слънцето транзитира през последните градуси на Дева и ни дава оптимален срок да обновим ритъма в ежедневието си, така че да сме по-успешни на работното място, за да сме по-здрави и т.н. Пикът от по-значими събития провокиращи трансформации на различни нива от живота ни или променящи тенденциите в придобиването на нещо ценно за нас /от любов до пари/ вече е зад гърба ни, продължава да се разгръща и да набира скорост, но вече сме наясно в значима степен с посоката, едва ли нещо ще ни изненада особено, остава само да се възползваме от текущи възможности, да се опитваме да елиминираме негативите.

Преобладават практични съждения, които на този етап овладяват  в известна степен силните страсти, през цялото време сами сме склонни да си слагаме спирачки и да не преминаваме определени граници. Изказваме онова, което мислим, искаме и възнамеряваме да вършим- хладно, логично, аргументирано. Мнението все пак е подчертано субективно и може да бъде разколебано само с много точни, ясни контра-доводи. Взети решения често ще  се оказват окончателни.

Информационният поток е много усилен, засягат се теми, които засягат предимно финансови потоци, отношения-лични или делови, които пак така се отразяват на онова, което имаме.

В по-глобален план- приоритет са въпроси свързани с администрация, управленски структури се развиват динамично и ни увличат в поток, който ще пренарежда етажи на властта, ще се отразява на доходите ни и т.н.

На този фон транзитният Марс във Водолей през цялата седмица ще е в  съвпад с Южен възел, така че ще подейства отново като вид разплата за наши стари действия. Не е изключено да имаме усещане за „дежа вю“, а този аспект да ни върне към минали партньори, неразрешени отношения, конфликти, спорове, инициативи, които през април- май са обсебили вниманието ни и сега отново изплуват на повърхността като развръзка. В събота Меркурий ще навлезе във Везни, а в неделя и Слънцето ще премине в този сектор и още по-остро ще засегне подобни приоритети. Ще стане ясно, че социалните ни позиции много силно и подчертано ще зависят от способността ни да градим дълги и качествени връзки, положението ни може да бъде стабилизирано или разклатено от основи, в зависимост от това до колко сме диалогични, как сме отговорили на предизвикателствата и т.н.

Меркурий е косигнифатор на времето от Везни-  настъпването на есента ще стане по-осезаемо, предвид аспектите- не са изключени и някой природни катаклизми…

Овен – Седмицата е като краен, оптимален срок да завоювате по-престижни позиции на работното си място, да пренаредите приоритетите си така, че да бъдете по-успешни, като минимум да не бъдат подменени интересите ви, да не бъдете изместени.

Вие се борите за своето място под Слънцето и в този процес често може да ви се струва, че вашите интереси не пасват твърде с тези на близкото ви обкръжение. Вероятно имате избор да се преборите с евентуална конкуренция, а понякога и открити недоброжелатели и да заемете лидерски позиции. В друг случай- рязко да смените средата си на съществуване или да се дистанцирате от хора и обстоятелства, които ви дестабилизират финансово и не само. Вече знаете кои са те…Хора от миналото, с които имате неразрешени спорове, да кажем от април-май, отново застават на пътя ви. Някой от тях могат да ви подадат ръка и да се превъртят в съюзници с полезна подкрепа, но други- могат да ви изведат извън релси- на търпение или развитие. Внимавайте, имате втори шанс на въздействие, право на „поправка“, възползвайте се по оптимален начин.

Владеят ви силни страсти, които могат да се отразят и на любовните дела. От средата на септември и почти до края на октомври това ще е повод за вид трансформации в чувствата, привързаността. Вероятно ще преоцените много и нека да е като краен резултат обогатяващо и без излишни рискове, под влияние на моментни и емоционални решения..

Телец – Настоящата седмица е като оптимален срок да въздействате позитивно на нещо любимо, което може да разгърне потенциала ви и да ви помогне да осъществите своя мечта, да откриете своето призвание, своето „място“, където можете или трябва да бъдете, за да сте по-щастливи. При всички случаи ще имате силен подтик да промените нещо качествено в начина си на съществуване, ако все още не сте избрали посоката, тогава по-скоро може да изпитате нервно напрежение, може да усещате предстоящи трансформации, но да ви трябва повече време, за да ги реализирате като сте максимално адекватни на обновени изисквания към вас или мощен вътрешен стимул да се развивате, но без да правите вече особени компромиси.

В този процес могат да възникнат стари идеи, възможности или предизвикателства, които са ескалирали за първи път през април-май 2018г. Сега имате втори шанс да постигнете предначертаното или пък този аспект ще ви насочи към развръзки, прелистване на нова страница, която ще отвори за дълго нова сюжетна линия в живота ви, която ще ви влияе през идните около две години и половина.

В края на седмицата мнозина ще трябва да вземат важни решения, те могат да касаят предимно професионалната ви реализация или нещо друго, което пак така ще е тема номер 1 за идния месец.

В партньорските отношения- повечето от вас се радват на доброжелателност от отсрещната страна и въпреки всичко ви се налага да сте особено адаптивни, да правите повече компромиси. Вие ще решите- до колко това е уместно- в оптимален вариант ще обсъждате, ще намерите компромис и обединяващи цели, интереси, които да скрепят още повече отношенията ви.

Близнаци – През тази седмица се оформят трайни тенденции, които могат да засегнат фона ви на съществуване-общо, в частност- това е оптимален срок, през който можете да въздействате на приоритети като дом, семейство, недвижимо имущество. Възможни са разяснителни разговори, да чуете новини, които да ви влияят дълго в този сектор, като минимум ви показват силни и слаби звена, с които трябва да се справяте през идните 6 месеца.

Ако имате неразрешени юридически казуси, то те отново ще напомнят за себе си.

В друг вариант- ескалират стари теми за пътувания, неразрешени въпроси с образование, преквалификация, сега тези приоритети могат да обсебят вниманието ви за дълго и да се превърнат в крайъгълен камък за обновен начин на съществуване.

Хора стоящи далеч от вас- буквално или в преносен смисъл, включително и далечни роднини, влиятелни личности- могат да внасят доза напрежение в душата ви, но да се превръщат във важен, преобразуващ фактор в живота ви. Посоката ще се изясни в пълна степен през следващата седмица. Вие все пак имате достатъчно подсказки, за първи път може да сте се сблъскали през април-май с тях, а сега- клонят към развръзки, получавате втори шанс на въздействие и т.н.

Рак – Настоящата седмица е подчертано информативна- чувате важни новини, водите подобни разговори, които осветляват бъдещи перспективи на развитие, партньорските ви отношения и т.н. Решенията, които ще се вземат могат да повлияят на материалното ви състояние. Препоръчително е да сте по-диалогични, за да обедините усилия с важни за вас хора, партньори-лични или делови и така да удържите онова, което имате, да го преумножите, а не обратното.

Все пак, ако има някакви натрупани дългове- буквално или в преносен смисъл, то те ще напомнят за себе си. Това също може да са стари и спорни въпроси, които са ескалирали предимно през април-май, но сега се възвръщат към вас и изискват под формата на „втори шанс“- да насочите събитията в оптимално правилна, обогатяваща за вас посока.

Бъдете внимателни, ако трябва да теглите кредити, да давате пари на заем- вероятно е добре да отложите. Това се налага, ако ви засягат юридически дела, налага ви се да взаимодействате с финансови институции или да оформяте документи, вероятно е най-добре да се допитате до професионалисти, вид посредници…

В оптимален вариант- харчите повече за хоби, любими хора, инвестирате в бизнес и ако сте разчели разходите, вероятно всичко е наред…

Лъв – През тази седмица е оптимален срок, през който можете и трябва да преобразите живота си в една по-положителна посока като разчитате на дар словото си, собствената си инициативност, „плодовете“ на вашите действия или бездействие ще започнат да прорастват от следващия понеделник.

За сега ежедневието на повечето от вас е доста напрегнато, мнозина се борят за своето място под Слънцето на работното място в ескалираща конкурентна среда. Можете да превъртите тенденциите във ваша полза, но ви застигат евентуални спорни ситуации от април-май, може и да са ангажименти, недовършени дела и т.н. В друг случай- преподписвате или прекъсвате договори, ако са неудовлетворителни…

Хубаво е, ако се обадят стари болежки- също да им обърнете внимание и да сте по-внимателни със здравето си.

Повечето от вас са под опеката на звездите и дори и да не се развива всичко точно така, както очаквате, можете да му въздействате и да го превъртите във ваша полза, думите ви имат чуваемост, възползвайте се по оптимален начин…

Дева – През тази седмица е оптимален срок, през който можете и трябва да преобразите живота си в една по-положителна посока като разчитате на дар словото си, собствената си инициативност, „плодовете“ на вашите действия или бездействие ще започнат да прорастват от следващия понеделник.

За сега ежедневието на повечето от вас е доста напрегнато, мнозина се борят за своето място под Слънцето на работното място в ескалираща конкурентна среда. Можете да превъртите тенденциите във ваша полза, но ви застигат евентуални спорни ситуации от април-май, може и да са ангажименти, недовършени дела и т.н. В друг случай- преподписвате или прекъсвате договори, ако са неудовлетворителни…

Хубаво е, ако се обадят стари болежки- също да им обърнете внимание и да сте по-внимателни със здравето си.

Повечето от вас са под опеката на звездите и дори и да не се развива всичко точно така, както очаквате, можете да му въздействате и да го превъртите във ваша полза, думите ви имат чуваемост, възползвайте се по оптимален начин…

Везни – Повечето от вас набират сили и енергия за базисни преобразувания в живота си, това може да са реални събития, които засягат вас самите или членове на семейството ви, условия на съществуване, а може да са ваши вътрешни нагласи, склонност да се колебаете, но скоро да вземете определящи бъдещото ви решения.

На този етап можете да узнаете някакви тайни, ако има скрити процеси, действащи зад гърба ви, то те ще станат особено видни. В друг случай- налага се да намалите темпото, защото за сега не всичко зависи от вас, а по-скоро изисква да наблюдавате, да се ориентирате на прага на своеобразен житейски кръстопът.

Венера е в Скорпион- това е вашата покровителка, която ви прави особено емоционални, но и интуитивни, прозорливи, така че да не изгубите интересите си от поглед. Очевидно те не винаги ще пасват с това на любими хора, ако имате неразрешени спорове- те ще ескалират отново и ще клонят към развръзки.

Минали чувства ви обземат подобно на „дежа вю“ или можете да си върнете изгубена любов, но с цената на жертва, голям компромис, ако искате…

В събота Меркурий ще премине във вашия зодиакален знак, а в неделя и Слънцето ще се присъедини към него- всичко, което сте таили в душата ви ще изплува на повърхността, но ще ви дари с повече увереност, енергия, способност да вземете „нещата във ваши ръце“…

Скорпион – Настоящия период е оптимален срок, през който можете да въздействате позитивно на позициите ви в колектив- на работното място или сред приятели, така че да заемете лидерско място, да скрепите връзките си, да имате на кого да разчитате и т.н. Получавате интересни, полезни, приятни известия, бъдете социално по-активни, за да усилите тази благоприятна тенденция.

В дома ви все още съществува някакво напрежение, то не е от „вчера“, но може да ескалира на ново подобно на „старата песен на нов глас“, това може да са спорове с ваши близки и роднини, с които имате различни мнения и вероятно ще се наложи да направите известен компромис, за да не загубите контрол над събитията от следващата седмица. Силни „подсказки“ на къде духат ветровете в този сектор получавате в събота и неделя, обърнете им внимание, за да ги канализирате в правилна посока и да не ги провлачите почти до края на октомври, а може и по-дълго.

В оптимален вариант ви занимават ремонти, место-живеене, справяне с имотни казуси, в такъв случай- не бива да губите интересите си от поглед, имате достатъчно лостове на въздействие, за да не подменят мнението ви и тн.н. Най-силно усещат тенденциите родените през първи деканат, те трябва да са и най-внимателни, почти на всяка крачка, за да се предпазват от евентуални изненади от околните, останалите представители на Скорпион по-лесно могат да минат „между капките“, да извлекат ползи, особено родените през трети деканат…

Стрелец – През тази седмица е оптимален срок, през който можете и трябва да въздействате позитивно на социалния си статус общо, а в частност- кариерно развитие, имидж, вероятно ще се водят някакви дебати, ще чуете определящи новини, които ще „сменят декорите“ около вас в посока- да ви се налага повече да се доказвате пред „другите“, защото изискванията към вас са нараснали или пък сте сменили средата си на реализация, заемате нови позиции и това може да е за някой повишение…всичко зависи от собствената ви инициативност, все още можете да влияете на тенденциите, ако сте избрали посоката…

Полагате много усилия, за да подобрите материалното ви положение, това ще е тема номер 1 поне до края на октомври, за сега е полезно да минимизирате разходите, но ако имате минали дългове, то те ще напомнят за себе си. В друг случай- може да се върнете към стари идеи за източници на доходи, нещо като втори шанс, който сега трябва да канализирате в оптимално правилна посока.

Любовните дела в повечето случаи са съпътствани от разяснителни разговори, вид трансформации, като минимум- преоценки от ваша страна, които ви подтикват „да сверите часовника си“. Може да научите тайна или самите вие да криете истинските си чувства, вероятно и не без причина, а следствие на вид провокации, промени, които се отнасят до любимите ви същества и ви принуждават да ги погледнете с „нови очи“…

Козирог – Настоящата седмица е оптимален срок, през който можете да въздействате в положителна посока на бъдещи тенденции, да раздвижите границите на възможното като преговаряте, общувате с хора извън близкото ви обкръжение, пътувате, справяте се успешно с документи или юридически дела, ако това ви интересува.

Паралелно с това расте независимостта ви, инициативността ви, която скоро ще се имплантира и в обновен имидж, социален статус, все пак всичко зависи и от собствените ви желания.

Разходите на повечето от вас продължават да са значими, не са изключени изненадващи или допълнителни харчове, някой от тях може да са и стари неизплатени дългове. Каквото и да е- можете да въздействате на тези процеси, в значима степен при вас е въпрос на избор, тоест-имате повече от един вариант, който все така ще е свързан с придобиването на повече власт.

В събота и неделя са възможни знакови събития, новини, които ще покажат вектора ви на развитие за дълго…

Водолей – Тази седмица е оптимален срок, през който трябва да направите важен избор, който ще определи  пътят ви на развитие за идните месеци, вероятно ще трябва да се откажете от едно, за да спечелите друго и т.н. Обединяващо правило е, че финансовото ви състояние и онова, което имате-в по-широк смисъл силно зависи от подкрепата, която можете да получите от партньори-лични или делови, влиятелни личности, държавни служители и институции, включително банки и т.н.

Родените в 1 деканата на зодиака живеят под влияние на най-силно напрежение, което трябва да разходват в инициативност, за да не прерасне в здравословно неразположение. Поставяйте си по-дългосрочни цели, да кажем-поне за идните две години и половина, подобен шанс за въздействие върху тенденции ще получите пак след около толкова време.

Застигат ви развръзки на минали събития, решения, като минимум от април-май, а може и повече…

Някой от вас променят линията си на поведение, бъдещи планове, дори външен вид и така е правилно. Използвате нещо различно, нетрадиционно, за да получите по-добри от настоящите резултати, особено, когато усещате, че настоящите методи са изчерпани..

Риби – Настоящата седмица е оптимален срок, през който можете да въздействате и да насочвате партньорските си отношения /лични или делови/ в оптимално позитивна за вас посока. В този процес могат да възникнат важни обсъждания, разяснителни разговори, които да ви подскажат на какво можете да разчитате, до колко сте способни да влияете на близкото ви обкръжение –общо.

Популярността и социалната активност на мнозина е висока, усилете тази тенденция чрез собствената си инициативност, преговаряйте, питайте, за да ви се каже.

Ако имате тайни врагове, протичащи процеси зад гърба ви или извън контрола ви, то те отново ще напомнят за себе си, особено показателни са събота и неделя, обърнете внимание на случващото се, за да можете да реагирате адекватно.

Някой от вас имат нужда от почивка, добре е да са по-внимателни и към здравето си.

Оформят се алтернативи за печалба, ако това ви интересува…

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

No Comments Yet

Leave a Reply