Седмичен хороскоп за периода 15-21 септември

На 14-ти септември Марс навлиза в знака на истината и оптимизма Стрелец. Това ще отприщи жаждата ни за свобода и лидерство във всеки от нас да се проявят наяве. Ще прогледнем там където сме били слепи. Ще отворим сетивата си и ще съберем сили да изявим всичко потиснато.

Нека видим това явление как ще се прояви в различните зодиакални знаци:

Овен – седмицата започва сравнително добре за вас. Още от първия ден може да научите отговорите на въпросите, които напоследък те занимаваха. И дори, ако нещата не вървят точно както ги очакваш – няма за какво да се оплакваш, всичко което се случва около теб е за добро. Около средата на седмицата очаквай неприятности. За едни малки – за други не толкова малки. Но ти си оптимист – ще се справиш. Не отказвайте помощ от стари приятели или роднини. Към края на седмицата се довери на човека до теб. Ревността не е добър съветник. За повечето от вас почивните дни ще бъдат интересни, особено за тези, които са решили и да изкарат малко пари. Напълно възможно е други от вас да се занимават с реализирането на отдавна желан личен проект. Здравословни проблеми не се очакват като цяло.

 

Телец– през първия ден от новата седмица трябва да си осигурите подкрепата на достатъчно хора, които да ви помогнат при възникване на трудности. Към средата на седмицата много от вас ви очакват промени в личен план. Би било добре да контролирате емоциите си. Към края на седмицата търпението ви в личен план ще бъде достойно възнаградено. През почивните дни с готовност приемете подкрепата, която интимната ви половинка желае да ви окаже. Отделете достатъчно време за близките и обичаните от вас хора. Моментът ще се окаже ключов за много от вас, особено ако очаквате да получите известия от личен или от делови характер. Промяната в живота ви ще бъде за добро!

 

Близнаци – за вас началото на седмицата ще бъде леко, вдъхновяващо, приятно. Има само един недостатък – ще приключи бързо и неочаквано. Хубаво е предварително да се настроите, че не всичко ще върви по мед и масло. Възможни са здравословни проблеми, най- вече свързани с нервите. Концентрирайте се върху тези ангажименти, които могат да ви донесат приходи. През почивните дни се отдайте на заниманията, които ще ви носят лично удовлетворение. Свободното време посветете на себе си и на интимната си половинка. Разнообразете часовете, които прекарвате заедно!

 

Рак– в началото на седмицата е възможно да изпитате известно материално затруднение. Важно е да прецените добре финансовите си възможности, и ако е възможно да ограничите разходите. Към средата на седмицата поспрете за момент, като се вгледате в себе си. В случай, че нещата около вас не се подреждат по възможно най-добрия начин, то трябва да потърсите причината първо в себе си. През втората половина на седмицата планирайте ангажиментите си така, че да ви остане време и за почивка. Имате нужда от нея. Към края на седмицата се пазете да не изпаднете в разногласия и сблъсъци с хората около вас. През почивните дни е много важно да успеете да се възстановите. Опитайте се да почивате пълноценно. Почивката ще ви помогне да възстановите както физическите си сили, така и да сложи ред в мислите ви.

 

Лъв- още от първия ден на новата седмица сложете под контрол финансовата си стабилност. За целта трябва да внимателно да следите разходите си. Към средата на седмицата имате предпоставки за професионално развитие. Не проявявайте колебание. Стремете се да не поемате излишни рискове, дори и да сте сигурни в благоприятния развой на нещата. Към края на седмицата моментът ще се окаже изключително подходящ за професионална реализация и завидно увеличение на приходите. През почивните дни не предприемайте рисковани промени в личен план. Опитайте се да бъдете максимално честни в отношенията си с интимната половинка. Погрижете се за здравето си.

 

Дева- в началото на новата седмица е възможно да попаднете под критиката на делови партньори или колеги. Някой от вас ще се наложи да се заемат с разрешаването на лични въпроси, касаещи член на семейството. Постарайте се да не давате обещание, което не можете да изпълните. Към средата на седмицата ще бъдете податливи на външно влияние, което може да окаже неблагоприятен ефект върху здравословното ви състояние. Някой от вас ще са склонни да проявяват крайности в емоционално отношение, най-вероятно породени от съмненията относно лоялност. През почивните дни се въздържайте и не давайте съвети. Обърнете внимание на себе си – това ще ви позволи да осъществите намеренията си и да разполагате с достатъчно време за пълноценен отдих. Имате нужда да презаредите преди новата седмица.

Centaur in the Storm
omtimes.com

Везни- с настъпването на новата седмица ще намерите решение на много въпроси, които ви притесняваха напоследък. За мнозина от вас това време ще бъде свързано с полезен опит, както и с нови запознанства, които ще открият интересни перспективи пред вас.

До средата на седмицата се опитайте да се справите с най-важните въпроси, и отделете време да общувате с близките си хора. Имайте предвид, че ще бъдете много ангажирани да уреждате важни срещи с лица, от които по един или друг начин сте зависими.

Края на седмицата ще бъде по-благоприятна за Везните мъже. Те ще могат да демонстрират лидерските си качества. Докато дамите Везни ще се радват на късмет в неделя, когато ще успеят да вземат правилно решение в изключително заплетена ситуация. Пазете се от всякакви измами.

 

Скорпион – не бива да губите концентрация още от първия ден на новата седмица. Концентрирайте се. Ще получите известни критики от приятел, или колега, които не бива да повлияят на мотивацията ви. Обсъдете създалата се ситуация с интимната половинка. Към средата на седмицата не допускайте да изпадате в зависимост от външни обстоятелства. Моментът е подходящ за осъществяване на всякакви прочистващи организма ви процедури. Към края на седмицата не губете надежда, дори и да ви се струва, че в професионалната сфера се отдалечавате от заветната цел. Концентрирайте усилията си върху приоритетите си. През почивните дни проявете постоянство в отношенията си с близки, с партньора в любовта и с членове на семейството. Разнообразете свободните си часове. Постарайте се да установите добри познанства и контакти. Трябва да проявите готовност за компромисно разрешение на конкретен проблем!

 

Стрелец- още с настъпването на новата седмица се погрижете за здравословните си проблеми. Не прибягвайте до самолечение, а се допитайте до специалист. Проблема може да се окаже много по-сериозен, отколкото сте си мислили. По отношение на личния си живот се старайте да съхраните високата си проницателност. Към средата на седмицата си направете равносметка, за да знаете накъде да насочите усилията си. В любовта не се оставяйте на инерцията. Борете се за личното си щастие! Към края на седмицата се подгответе за предстоящите промени, които обмисляте от известно време. Не давайте пари назаем! През почивните дни се отдайте на пълноценен отдих. Много от вас ще копнеят да дадат външен израз на личните си желания и на копнежите си. Напълно възможно е голяма част от вас да се следват деловите си интереси и да загърбят личното.

Козирог– с настъпването на новата седмица избягвайте да предприемате каквито и да било промени на работното място. Стремете се да използвате времето си градивно. Напълно е възможно на много от вас да им бъде отправено конкретно предложение, което ще ви помогне да се справите с редица предизвикателства. За много от вас в любовта моментът ще бъде ключов. Възможно е да вземете съдбовното решение за трайно обвързване. Избягвайте финансови операции ако има опасност да застрашите финансовата си стабилност. Към края на седмицата не допускайте напрежението на работното място, да ви попречи да се ориентирате и да използвате всички възможности, които съдбата ви дава. През почивните дни се отърсете от напрежението на изминалите работни дни и се отдайте на пълноценен отдих. Постарайте се да осъществите важна среща с приятел, с познат или с влиятелна особа, тъй като някой от тях ще допринесе много в живота ви в най-скоро време.

Водолей- в началото на седмицата ще разполагате с необходимите предпоставки да започнете нов ангажимент. Ако не разполагате с необходимия опит или знания за това потърсете мнението на специалист. Около средата на седмицата е желателно да повишите квалификацията си и да придобиете нови знания. Не оставяйте нищо на случайността, особено ако искате да постигнете определени резултати на работното си място. Към края на седмицата обмислете добре предложение направено от приятел или партньор. През почивните дни се отдайте на заниманията, които ви носят удоволствие. Много от вас ще се справят с предизвикателствата от личен характер. Преценете добре финансовото си състояние, преди да направите желана от вас покупка.

 

Риби– началото на седмицата ще бъде много добро. Влиянието на положителните тенденции е силно и може да получите щедри награди за своята работа. В допълнение, хора, на които неотдавна сте помогнали ще ви върнат услугата.

Около средата на седмицата е възможно да се сблъскате с някой трудности, най-вече в отношенията с хора от противоположния пол. Тези дни ще бъдат трудни за влюбените представители на зодия Риби, които ще се съмняват в чувствата на любимия човек. Не забравяйте, че е по- добре да обсъждате даден проблем, отколкото да премълчавате.

Към края на седмицата е възможно да изпаднете във финансово затруднение, което ще бъде причинено от вашата екстравагантност. През почивните дни използвайте възможността да прекарате повече време с обичаните от вас близки и приятели. Отделете от времето си за тези, които обичате.

 

 

 

 

източник:http://www.astropro.bg/

снимки: omtimes.com

No Comments Yet

Leave a Reply