Седмичен хороскоп за периода 15 -21 октомври

От известно време ние сме под влияние на силни емоционални преживявания, склонност да преосмисляме всичко ценно за нас, да го анализираме, да вникваме в дълбочина на случващото се да търсим съответни първопричини и т.н. По един естествен начин тази тенденция през първите дни на новата седмица ще провокира силно вид разяснителни разговори. Ще искаме да знаем, ще питаме, а понякога ще бъдем застигани от новини и  скрити процеси /ако има такива/, така че да сме максимално информирани и да получим  яснота по водещи теми, които и както казах вече касаят нещо скъпо за нас, това може да е конкретен човек, но може и да въпрос касаещ материалното благополучие, който на този етап зависи от подкрепа на влиятелни личности, партньори, околните-общо.

Според онова, което разбираме- можем да си изградим стратегия как да задържим или преумножим онова, на което държим. Това се случва на фона нарастващи желания за „притежание“, чувство за собственост на различни нива от живота. В положителен вариант- това ще е повод да се мобилизираме, да открием евентуални грешки от миналото, да ги елиминираме, за да предотвратим загуби, неудовлетвореност и т.н.

В по-неприятна форма обаче, може да ескалира ревност, проекции на големи очаквания спрямо другите, подозрителност, недоволство, че и отмъстителност, въвличане в словесни двубои и агресия, безпринципни спорове …

Ясно е, че подобни негативи трябва да бъдат съзнателно овладени, а това много ще зависи от индивидуалните качества, които имаме. Все пак, Меркурий и Венера ще изкарат на повърхността дълбоко закодирани характеристики, също и натрупани чувства, които до скоро не сме проявявали, но ето, че сега ни е почти невъзможно да спрем. Може би ще е интересно да опознаем сами себе си от един друг ъгъл, че и близкото ни обкръжение. Трудно ще остава нещо скрито- ще ни помага собствената прозорливост, интуиция, предчувствия, но и невъздържаността на повечето от нас, които ще показват и друго лице, не толкова познато и нека то да демонстрира сила в изпитващи моменти и да буди възхищение, а не обратното…

Лайтмотив за периода си остават партньорските отношения- някой от тях се заздравяват, други-скъсат, а общественото ни положение, успехи-общо, подчертано зависят от подкрепата, която можем да получим, от диалогичността, толерантността и т.н. Липсата на такива ще се превръщат в повод за напрежение или по-сериозни сътресения в личен или професионален аспект. Помислете, насочвайте…

Щастлива нова седмица за всички!

Овен – През тази седмица по различни поводи ще ви се наложи да преговаряте за вашите интереси с влиятелни личности, партньори, конкуренти, че и недоброжелатели. Победата, до която можете да се доберете може да ви гарантира спокойствие до средата на ноември, но за целта е необходимо да си създадете стратегия, с която да привличате „силните на деня“, чрез общи интереси, прояви на толерантност и диалогичност. Евентуални конфронтации и тяхната ескалация са способни да ви въвлекат във водовъртеж от напрежение и събития, които в крайна сметка ще променят позициите ви сред околните, важни за вас връзки, но с неясен изход едва през ноември.

Припомням, че сега сте в отличен период, през който можете и трябва да насочите в една по-позитивна посока партньорските си отношения, от тях зависи много и финансовото ви благополучие, сигурност-общо. Концентрирайте се върху подобни цели и ще преуспеете ,ще преумножите онова, което имате и ще превъртите евентуални негативи в позитиви ,дори и това не винаги да е лесно.

Хубавото е, че през първите дни на периода ще получите новини, чрез които ще разбере не на кого и в каква степен можете да разчитате, можете да проведете разговори, с които да повлияете и насочите тенденциите, до колкото това е възможно според индивидуални качества, а и текуща обстановка. Ако компромисите, които се налага да правите ви се сторят твърде големи, тогава ще смените рязко посоката, вероятно среда на съществуване, за да откриете своето най-благоприятно място, където да проявите себе си…

Телец – Ако в партньорските ви отношения съществуват стари и неизяснени въпроси, спорни теми, които са определящи за бъдещото ви развитие- в личен, че и професионален аспект, то те ще напомнят отново за себе си. Вероятно мнозина ще чуят интересни и „осветляващи“ думи от близките си, могат да получат насоки, които да определят вектора им на развитие. Разбирате в по-ярки краски какво очакват и изискват другите от вас, въпрос на избор е от ваша страна дали ще отговорите на очакванията им. В оптимален вариант ще се опитате да съвместите вашите и чуждите интереси, така че да завоювате по-престижни позиции или поне да утвърдите настоящите.

Това не винаги ще е лесно, може да ви изглежда, че околните и важни за вас личности, влияещи силно на социалния ви статус се държат непоследователно и нелогично. Дори и на практика да е така, ако действате целесъобразно и без да губите желанията си от поглед, ще успеете да завоювате своеобразна победа,  да се сдобиете с популярност, която ще се закодира трайно в имиджа ви като минимум, а за по-амбициозните- обществено положение.

Разяснителни разговори с лични и делови партньори през настоящия период и особено през втората му част ще определят много или всичко, което ви очаква през идния близо месец, че и повече. Нека събитията са във ваша полза, можете да влияете на тенденциите по оптимално позитивен начин, ако действате стратегически, ако избирате правилния подход.

Евентуални недоразумения ще се изгладят трудно, могат да се окажат дълготрайни, имайте го предвид и бъдете по-внимателни, въпреки провокациите…

Близнаци – Може би не ви е лесно да изберете посоката си на развитие в личен и професионален аспект. Причините за това са бързо променяща се обстановка от нови изисквания, условия на съществуване, но и равносметки, стари и неизяснени казуси, които ви застигат и изискват да вземете решение.

Приоритетно получавате важна информация относно вашата работа, ритъм в ежедневието, които могат да ви принудят да смените посоката, така че да се чувствате по-спокойни, да избегнете ескалиращо напрежение, което е провокирано предимно от външни фактори, съответно личности, за чиито действия по някакъв начин и вие трябва да отговаряте или се натоварвате с последици.

Все пак това е отличен период да защитите интересите си, да демонстрирате потенциала си и повечето от вас ще действат точно така- ще се въвличат в бурни полемики, в които чрез дар словото си ще преобръщат тенденциите в своя полза, независимо дали става въпрос за кариерното ви развитие, парични потоци или лични връзки.

Хора стоящи далеч от вас ви указват подчертано въздействие, могат да се превърнат в крайъгълен камък за преобразувания. В друг случай вие се концентрирате върху уреждането на документи, може и правни казуси, които пак така ще имат отражение върху финансовото ви благополучие. Моментът е ключов да насочите тези теми в оптимално позитивна за вас посока.

Рак – Хора близки до сърцето ви- от партньори до роднини и деца обсебват вниманието ви, изискват по-голяма адаптивност, наместване на пластовете в сърдечните ви дела. Под влияние на случващото се вие може да преосмислите своята линия на поведение, да преоцените важни за вас връзки, защото сте склонни да анализирате в дълбочина случващото се, разбирате в по-ярки краски на кого и в каква степен можете да разчитате.

През първите дни на тази седмица водите доста емоционални разговори, изяснявате си чувства, ако има някакви натрупани недоразумения, то те ще ескалират, за да вземете мерки и не ги обикаляте повече. В оптимален случай- това ще се превърне в повод да изчистите спорни теми. Все пак можете да чуете или да изкажете думи, които ще имат дълготрайно отражение и нека те да са във ваша полза или поне да ви помогнат да откриете най-добрата посока на развитие в личен план.

Ако горе-описаното не ви вълнува, тогава акцентът ще бъде върху собствен бизнес, който искате да развиете, хоби, което отнема голяма част от времето ви. Каквото и да е, обединяващо правило е, че това може да се превърне в повод за повишени разходи.

Внимавайте само чисто финансови въпроси да не застават между вас и любимите ви хора. При всички случаи ви се налага да инвестирате време или пари в любими хора или занимания, ако прецените, че си заслужава- действайте без напрежение и това ще бъде забелязано, оценено по достойнство.

Лъв – Все по-важна и водеща тема се превръщат въпроси като условия на съществуване, те могат да обхващат отношения с роднини, партньори, семейството ви, а може и да касаят- недвижимо имущество, благоустройство и т.н. Каквото и да е- сега ще получите достатъчно яснота чрез бурни дебати, новини, които ще получите, особено през първите дни на периода, но не само…Случващото се може да се превърне в повод за  базисни преобразувания в дома ви, в брачните връзки, ще ви помогне да откриете „своето място под Слънцето“ в посока на най-малко напрежение.

Може да имате усещането, че ваши партньори-лични или делови не се държат твърде толерантно, това може да е повод да помислите дали въобще да ги оставите в обкръжението си. В друг случай и някой от вас ще бъдат силно привлечени от енергична, дейна личност, която може да им е особено полезна на различни нива. Тогава е подходящо да обедините усилия с тази персона чрез общи и скрепващи цели, интереси. Повечето от вас действително се нуждаят от подкрепа и само трябва да изберат правилната персона, която демонстрира инициативност, борбеност и е подходяща за сътрудничество, дори и това да изисква известен компромис.

Дева – Седмицата е изпълнена с много емоционални разговори, новини, които могат да касаят ваши роднини, близки или професионалната ви реализация, а понякога и здраве. Каквото и да е, това може да се превърне в повод да преосмислите всичко ценно за вас, да пренаредите приоритетите си, да промените ритъма в ежедневието си, а това да има оздравителен ефект-буквално или в преносен смисъл.

Тенденцията може да провокира спорове, в които се борите за своите интереси и повечето от вас успяват да превъртят предизвикателствата в позитиви. Ако все пак това е невъзможно, тогава вероятно ще прелистите нова страница, ще откриете нова реализация, път на развитие, която да ви подхожда повече.

Всичко чуто през настоящия период ще се превърне в повод да преосмислите връзките си. Някой от тях ще се заздравят, защото осъзнавате колко ценни са те за вас, но други ще се скъсат, защото за натрупаните недоразумения, включително и в миналото-не откривате изход.

До 24 октомври вие можете или сте принудени да защитавате интересите си-финансови, но не само. Какво можете да задържите или преумножите- в значима степен се определя през тази седмица и според преговорите ,които проведете.

Везни – Звездите ви подтикват да проявите максимална инициативност, за да удовлетворите ваша сърдечна мечта или поне- да защитите интересите си, приоритетно- да въздействате позитивно на финансовата си сигурност, но не само. Вие сте в силен период, през който можете да увеличите благосъстоянието си, сега всичко зависи предимно от вашите действия в определена и обогатяваща посока, а резултатите ще ги материализирате с пик от събития до средата на ноември.

За сега вероятно се налага да сте по-внимателни на теми приходи-разходи, вероятността да се дестабилизирате материално е повече от голяма, защото инвестирате в хоби, любими хора или развлечения. В друг случай-това може да бъдат стари дългове, които напомнят за себе си.

Все пак не позволявайте подобни теми да се превърнат в повод за недоразумения между вас и любими хора.

Мнозина изпитват спонтанен стремеж да променят нещо в линията си на поведение, дори външен вид и така е правилно, може да се превърне в повод с по-голяма лекота да преобърнете евентуални предизвикателства в позитиви, да постигате успехи, печелите симпатии и онова, към което се стремите.

Скорпион – През тази седмица вие сте склонни да се въвличате в дебати, може често да се оказвате в център от внимание или събития. Склонни сте да се представяте в различна светлина, да преосмисляте всичко ценно за вас. Тази тенденция може да се отрази на отношенията ви в семейството, ако усещате, че близкото ви обкръжение не ви разбира твърде, тогава може да решите да действате по-крайно, да се борите за интересите си и в повечето случаи вие ще излизате победители.

Все пак влечението да оставите нещо зад гърба си ще е значимо, то може да е свързано с условия на съществуване общо и на тези теми най-силно ще въздействате с пик от събития до 24 октомври. Може спонтанно да се откажете или разделите с онова, което повече ви натоварва, отколкото да ви носи удовлетворение.

В друг вариант- теми свързани с хармонията в дома ви, евентуално благоустройство и отношения в семейството клонят към развръзки с пик от събития или разяснителни разговори и нека те ви донесат удовлетворение, а не обратното, предвид, че сте под опеката на Венера и Юпитер-в значима степен всичко зависи от вас, вие какво искате и съответно привличате като тенденция.

Стрелец – Възможно е да съществуват обстоятелства, скрити или паралелни процеси, които да извеждат ежедневието ви извън обичайния ритъм, да внасят смут в душата ви, да се превръща в повод за равносметки, колебания по кой път да поемете, нагласи да търсите алтернативи за собственото си развитие.

Ако има някакви тайни процеси, които да ви дестабилизират финансово или да имат подобно отражение върху връзките ви, то те сега ще изплуват на повърхността чрез новини, които получавате, разяснителни разговори, които ще проведете.

Периодът предразполага към засилен обмен на информация, който „осветлява“ всички ъгълчета от вашия живот. Възползвайте се от тази тенденция, за да извлечете ползи, знанието е сила и може да ви помогне да изберете оптимално правилна посока, а алтернативи ще има и често ще са изкушаващи и/или принудителни.

Ако съществуват недоразумения между вас и любими хора, опитайте се да ги изчистите без напрежение, за да не прераснат в нещо по-сериозно през идните седмици…Теми отнасящи се до любов и пари /всичко ценно за вас/- е на път да промени своята стойност, усетете на къде духат ветровете ,вслушвайте се в изказани думи, все още можете да въздействате, приоритетно до 24 октомври, после тенденциите се „запечатват“ поне за идния месец …

Козирог – Вие сте в ключов период за вашето обществено положение, кариерно развитие, в този процес значимо въздействие ви указва близкото ви обкръжение-приятели, колеги, влиятелни личности…Опитайте се да скрепите връзките си с важни за вас хора, но без да позволявате да подменят интересите ви. Ако се сдружавате с правилните лица, използвате подходящ подход, тогава- можете да спечелите много, да заемете по-престижни позиции сред околните.

Полезно е да не се предоверявате, да бъдете по-инициативни, за да не позволите определени персони да дестабилизират финансовото ви състояние. Кой е повод за евентуални загуби /морални, материални/, поне създава провокации за това- разбирате в по-ярки краски през настоящия период и нека това да е причина за адекватни мерки и отстраняването им от пътя ви към успеха. ..Припомням, че сега дребни действия имат широко отражение, това е определящо време за развитието ви, да осъществите своите желания или да определите вектора си на развитие за дълго… и вие сами ще се убедите в това…

Водолей – През тази седмица разбирате в по-ярки краски до колко вашите действия и интереси кореспондират с тези на околните, също- „дали това е вашето място под Слънцето“ или се налага да промените обществената си позиция.

В значима степен тенденциите зависят от собствената ви инициативност, дали мощната енергия, с която ви зареждат звездите я канализирате в правилна посока или се оставяте евентуално напрежение да ви подтикне да изгубите контрол над себе си или реакциите си. Може да се чувствате предизвикани да се борите за ключови приоритети в живота ви като кариерно развитие, социален статус-общо. Можете да постигнете почти всяка цел, да превъртите евентуални негативи в позитиви, ако успеете да делегирате отговорности, откриете съмишленици, скрепите важни за вас отношения чрез обединяващи ви цели.

Мнозина и в този процес променят линията си на поведение, представят се в различна светлина, но това не е спонтанно събитие, а следствие на минали тенденции, които сега се проявяват по-отчетливо, видимо. Различните действия действително могат да предизвикат различни резултати и нека те да са добре обмислени и във ваша полза.

Евентуални конфронтации и спорове могат да имат по-сериозно отражение, отколкото предполагате, така че е препоръчително да ги избягвате.

Риби – Въпроси свързани с далечни роднини, хора стоящи далеч от вас-общо, все повече набират скорост и обсебват вниманието ви. В друг вариант-това са промени, които се отнасят до пътувания, документи, юридически казуси. Би следвало с тези приоритети да сте по-внимателни, да се пазите от деструктивни и подмолни, задкулисни действия.

Все пак всичко случващо се ще ви даде импулс да си поставите по-високи цели, да проявите инициативност, която на първо време ще се отрази върху нови възможности, алтернативи на развитие, а после- материална обезпеченост.

До 24 октомври сте в отличен период да спечелите нещо, следствие на подкрепа, до която можете да се доберете от влиятелна личност, партньори-лични или делови.

Ако имате скрити недоброжелатели или процеси, които са извън контрола ви по различни поводи, то те ще бъдат особено видни сега, за да вземете мерки и да се справите, да направите избор, да си изградите стратегия…

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

No Comments Yet

Leave a Reply