Седмичен хороскоп за периода 15-21 Август

Седмицата, която следва ще ви даде отлична възможност да погледнете добре напред в бъдещето. Ако се чудите как ще стане това, веднага ще ви подскажем. Финансовата ситуация рязко ще се подобри и именно това ще ви разкрие ясна визия за посоката, в която вървите. Вярвайте в себе си!

Време е да се отърсите от всякакви предрасъдаци, защото те само ви бавят в стремежа ви за развитие!

Силната енергия на седмицата може да доведе до много добри резултати, ако тя се използва правилно, но може да доведе и до сериозно физическо и емоционално изтощение, ако бъде зле употребена.

 

Овен – Тази седмица ще е по-подходяща за това да се заемете с творческа дейност, до колкото го позволява професията ви. Откъсването от суровата действителност ще ви направи по-продуктивни. Направете възможното да вкарате повече фантазия и цвят в дейността си. Във вторник изберете спокойния подход пред инициативността. В сряда ви очаква любовна среща или трепет, което ще ви направи да изкарате на преден план един от най-романтичните си образи. В четвъртък се пазете от това да не потънете в илюзиите си. Няма да е полезно за вас и за връзката ви. В петък бъдете готови са сблъсък с реалността. Тогава ще разберете до колко трезва е била преценката и очакванията ви. През почивните дни намерете време за съставянето на работния си график, тъй като изминалите дни със сигурност ще сте пропуснали някои неща в офиса.

 

Телец – Тази седмица няма да ви завари в творчески ентусиазъм. Това е напълно нормално, но малцина ще ви разберат. Работата се трупа и трябва да се изпълни. Най-неприятните задачи оставете за вторник. В сряда не се заемайте с дейности, изискващи повишено внимание и съсредоточеност. В четвъртък ще ви е най-трудно да се справите с чувствата и изразяването на емоциите ви. Опитайте да туширате напрежението с музика или друго изкуство, което ви разтоварва. В петък най-сетне ви очаква спокойствие, но ще се чувствате опустошени. Не се изкушавайте да останете у дома, тъй като може да ви налегне меланхолия. Събота и неделя направете всичко възможно, за да имате досег с природата и зеленина.

 

Близнаци – През тази седмица за вас ще е най-добре да не предприемате инициативи. Това няма да ви е лесно, тъй като любопитството ви ще ви кара да се включите навсякъде, където е възможно, само и само да не изпуснете нищо. Във вторник ви очаква телефонно обаждане, което ще промени плановете ви за цялата седмица. Погледнете на това като на интересно предизвикателство и промяна. Четвъртък е добре да се заемете главно с въпроси, които касаят домашното огнище. Ако детето отдавна ви моли да му вземете домашен любимец, е време да се замислите дали да не изпълните желанието му. В петък не ви очакват сериозни събития, но бъдете внимателни през втората част на деня. Почивните дни не предприемайте далечни пътувания.

 

Рак – През тази седмица най-важното за вас ще бъде това да разграничите желанията си и реалността. Това се отнася най-вече до финансовия аспект на нещата. Възможно е да ви бъде поискан заем във вторник. Същия ден бъдете внимателни, съществува риск да ви ограбят. В сряда се заемете да върнете обажданията на хората, на които сте обещали. В четвъртък отделете повече време на възпитанието на децата. Планирайте почивката си така, че да прекарате времето си заедно. Заложете на споделянето, а не на поучаването и обвиненията. Това не само ще ви осигури приятни почивни дни, но и безценно сближаване.

 

Лъв – Тази седмица е добре да се извисите над нещата. Конкретиката няма да е по вкуса ви, а и няма да ви се удава, честно казано. Още в понеделник и вторник се заемете с планиране. Бавно и търпеливо. Сега никой не ви гони, така че може да се отпуснете. В сряда няма да имате особена яснота за действията си, така че не взимайте важни решения. В четвъртък и петък не проявявайте инициатива. Възможно е да се изкушите да последвате нечий пример или заемете идея. Това няма да е удачно за вас. В личен план помислете точно от какво имате нужда и какви са изискванията ви към околните. Събота и неделя прекарайте в мързеливо блаженство.

 

Дева – Тази седмица ще е добре да бъдете далеч от суетата. Имате нужда да хармонизирате мислите и чувствата си. Ако е възможно прекарайте дните насаме със себе си. В понеделник опитите ви за започване на каквато и да било дейност, ще се окажат неуспешни. Във вторник ви очаква обаждане или разговор, в който ще се опитат да ви предизвикат. Не се подавайте и запазете спокойствие. Мислите за отмъщение само ще ви навредят. В сряда излезте на разходка със семейството си. Прекарайте повече време заедно в разговори, кроене на планове и рисуване на мечти. В петък е добре да не се опирате на миналото в преценката си за даден човек, особено ако той показва признаци на промяна. Събота и неделя може да се заемете с освежаване на интериора на дома ви.

 

Везни – Седмица на активно общуване и обмяна на идеи очаква представителите на знака Везни. Още в първия ден на периода ви ще имате много срещи с творчески хора и личности, с които сте искали да имате по-тесен контакт. Вторник ще бъде напрегнат в делово отношение – пригответе се да прекарате един дълъг работен ден. Сряда, въпреки че е средата на работната седмица ще имате много ангажименти, свързани с посещения на изложби, театър или концерти. В четвъртък може да ви налегне меланхолия. Затова планирайте излизане с приятели в петък вечер, което може да прерасне в непланирана екскурзия през почивните дни.

 

Скорпион – Тази седмица ви очакват много неясноти. Това преди всичко ще е свързано с липсата на ясни планове и виждания за близкото бъдеще. В понеделник поглеждайте нещата от всички възможни гледни точки, за да не объркате представите съвсем. Във вторник не предприемайте рискове и не взимайте решения, особено под влиянието на емоциите. В сряда ви очаква спокоен ден, в който ще бъдете приятно изненадани от любим човек. Четвъртък и петък ще бъдете обзети от работен ентусиазъм, но най-добре оставете реализирането му за другата седмица. Почивните дни посветете на здравословни процедури, свързани с подобряване на тонуса и външния ви вид.

 

Стрелец – През тази седмица ще сте в несвят от въодушевление от всичко, което ви предстои да реализирате. Съществува опасност обаче от много неща да не довършите нито едно. Затова още в понеделник сутринта направете график за изпълнение, който да следвате стриктно. Задайте си реални срокове за изпълнение. Най-натоварено ще ви бъде във вторник, пригответе си повече храна, вода и витамини, за да се справите с напрежението. В сряда задължително отделете време за разходка сред природата, за да „презаредите батериите.“ Четвъртък ще ви дари с необикновена среща, а някои представители на знака ги очаква любов от пръв поглед. Петък е ден, в който е добре да преосмислите отношението си към родителите ви. В събота и неделя не се натоварвайте с излишни дейности. Погрижете се за душата си.

 

Козирог – През тази седмица запазете спокойствие и умереност в действията си. И без това през последните седмици надминахте всички рекорди по активност. В понеделник не се изкушавайте да давате акъл, защото съвсем скоро може да се наложи да поискат подобни подвизи от вас самите. Вторник прекарайте като наблегнете на физическата активност, но без излишни натоварвания. Сряда е добър ден за преговори и уговорки за следващи дни. В петък не се колебайте да разпръсквате любов и флуиди. Неустоимостта ви е гарантирана. В тази връзка няма нужда да се притеснявате от това как точно ще прекарате почивните дни.

 

Водолей – През тази седмица бъдете по-внимателни по отношение на финансовите си средства. Ако почивката ви е зад гърба ви преминете в икономичен режим. Топлото време предполага наблягане на зеленчуци и пиене на течности като вода. Още в понеделник е добре да започнете разтоварващ режим, съчетан с по-продължителни разходки сред природата. Във вторник избягвайте пусти и отдалечени места, както и такива със струпване на прекалено много хора. Ако в сряда се почувствате потиснати – пуснете си танцувална музика и се раздвижете. Това ще възвърне настроението и тонуса ви. В четвъртък може да имате проблем, свързан с доверието ви към любимия ви човек. Не приемайте, обаче чужда намеса и съвети относно връзката ви. Тези неща ги решавате вие двамата. През почивните дни намерете време да изясните спорните моменти в отношенията ви.

 

Риби – През тази седмица ще сте по-отнесени от обикновено. Именно на това ви качество се дължат повечето ви успехи – факт. Направете така, че да улучвате точния момент, когато да внедрите тези си качества. Това може да е основната ви задача в понеделник. Във вторник ще ви се наложи да бъдете по-бдителни за ваше добро. В сряда не отхвърляйте предложение за разговор и обсъждане. Бъдете със съответното самочувствие и не се притеснявайте да задавате въпроси. Четвъртък ви очаква сбъдване на малко, но приятно и зареждащо желание. Петък си е петък, но най-добре да си осигурите заетост, за да не ви отведат мислите ви в грешна посока. През почивните дни нека не ви мързи да пътувате.

 

 

източник: https://www.actualno.com/

No Comments Yet

Leave a Reply