Седмичен хороскоп за периода 14-20 Септември

Основните енергии, които ще преобладават през настоящия период са на Венера и Меркурий, така че можем да разчитаме на желание за сътрудничество, а също практични оценки, които да водят до конкретни ползи. Това е важно, все пак винаги е полезно да има първо „желание”, а после да се търсят варианти и то изчистени от илюзии.

Нюансът на този аспект може да донесе, както изглаждане на не малко недоразумения, изясняване на взаимоотношения, така и доста изненади- „внезапно” осъзнаване на истина, интересни и неочаквани новини, детайли, на които не сме обръщали внимание, тайни и процеси зад гърба ни…Хубаво да се подчертае, че когато решим да водим разяснителни разговори, трябва да сме готови и да научим всичко, а то не е задължително винаги да е по вкуса ни. В този смисъл- подписването на договори е рисково, защото в перспектива е застрашено от обрати.

След 17 септември, Меркурий ще обърне своя ход и ще ни принуди отново да ревизираме мнението си по приоритетни въпроси, особено онези, които са ескалирали през последните две седмици, но не са ни удовлетворили като отговор и адекватно решение. Меркурий е ретрограден до 06 октомври, а предвид и Слънчевото затъмнение, предстоящото Лунно затъмнение, онова, което предизвикаме като процес ще ни влияе дълго и ще е трудно отменяемо. Не е изключено и да имаме усещането за движение в „бурна река” от събития, принуждаваща ни да се съобразяваме с тях, да вървим по течението, а успехите да се свеждат само според натрупаните вече енергии и зададено направление.

Любов и флиртове ще продължават да се „вихрят” до 25 септември, а след тази дата страстите ще охладнеят. За сега и до четвъртък имате нещо като „краен срок” да докоснете сърцето на любимия човек до вас, а той пък да прояви нужната съпричастност. Ако това не се случи в настоящия период, вероятно и така ще бъде…

Ежедневието продължава да е натоварено и „извън ритъм” по различни поводи. Почти през целият септември здравето ни е по-уязвимо от обикновено. Предупреденият войн е въоръжен, пазете се, изключително подходящи са очистителни диети, освобождаване от вредни навици…

 

Овен – През цялата нова седмица можете да разчитате на обаянието си, на креативността, а прозорливостта.

Ако съществуват някакви недоразумения между вас и партньорите ви, вие можете да ги изгладите, стига да поискате. Но е факт, че взаимоотношенията ви с околните са носител на много изненади, а понякога и обрати. Все пак, можете да ги направлявате до четвъртък, да ги насочвате в избраната от вас посока и чрез разговори да преобръщате негативи в позитиви.

Вие сте много атрактивни за противоположния пол, някой от вас искат да се отдадат изяло на забавления, а не на рутина и работа.

Но нещо в ежедневието ви затормозява в значима степен. Хубаво е да избягвате психическо и физическо пренапрежение, което може да се отрази и реално на здравето ви.

Ако това е свързано с кариерното ви развитие, тогава достигате до някакъв предел, след който или се разделяте с илюзии, или пък тръгвате по съвсем нов път на развитие. Някой от промените в тази сфера са по ваше желание, а други- провокирани от околните и/или независещи от вас причини.

В понеделник и вторник ескалират разяснителни разговори, важни и/или неочаквани новини. Популярността ви расте, подходящо е да изчистите евентуални недоразумения, като заложите на дипломатичността. Сряда, четвъртък и петък са натоварени, но резултатни. В събота и неделя се разтоварвате с приятели, а може да решите и да пътувате.

 

Телец – През тази седмица и до четвъртък можете да повлияете положително на теми свързани с хора близки до сърцето ви- деца, любовници и т.н.

Въпроси отнасящи се до тях могат да внасят смут в душата ви и/или да ви разделят с някакви илюзии. Ако не изчистите „слабите звена”, те ще се задържат като фон до края на септември ,че и по- дълго, за това е хубаво да насочвате в една по-позитивна посока, до 17 септември.

След тази дата по-трудно ще влияете, особено на партньорските ви връзки. През изминалите две години и половина те бяха подложени на проверка или претърпяха трансформации, а до какво е довела тази тенденция- в пълна степен и по различни поводи разбирате през настоящия период. Той ще сложи своеобразна точка, за да се стартира отново нова програма, но вече отнасяща се до реални резултати, по друг начин казано- възвръщаемост /ползи или загуби/, при всеки е различно, но обединяващото е- изясняването и „обирането на плодовете”, които са били посети дълго преди това.

Ежедневието ви е много динамично и изпълнено с изненади, често ангажименти – „внезапни”, които объркват предварителните планове. За това е полезно да се по-внимателни, „бързайте-бавно”, за да имате шанс да реагирате на момента, особено в понеделник и вторник. Сряда, четвъртък и петък са показателни за отношенията ви с важни за вас хора. В събота и неделя се пазете от спонтанни и необмислени разходи.

 

 

Рак – През настоящия период имате шанс да спечелите нещо- материално и/или под формата на морално удовлетворение и то по един неочакван начин.

Същевременно ще преосмисляте някаква важна информация, мнозина ще се лутат между доводи и контра-доводи и то по приоритетни теми.

През тази седмица комуникацията е усилена, но над нея има спусната „мъгла” или много въпросителни, неясноти. Дългото лутане обаче може да ви „изгуби”- в пряк или преносен смисъл, да се отрази съществено на цялостния ви статус, така че е препоръчително до четвъртък да си изясните спорните теми и да ги канализирате в една по-подходяща за вас посока- ще имате подобна възможност.

След 17 септември ежедневието ви постепенно ще се натовари с допълнителни ангажименти, нови отговорности и приоритети, способни качествено да преобразят живота ви.

В понеделник и вторник се разкъсвате между лични и служебни задачи за изпълнение или пък ескалира необходимост да ги обсъдите със семейството си. В сряда, четвъртък и петък-звездите са на ваша страна, притежавате доза късмет или способност да влияете на другите.
В събота и неделя почивате активно.

 

Лъв – През тази седмица чарът ви може да отключи „внезапно” много нови възможности, да разшири хоризонтите пред вас, а като минимум- да получите добри новини, да проведете приятни разговори.

През цялото време информацията ще ви носи изненади, а в някой случаи- раздяла с илюзии.
Водеща тема обаче се превръща материалното ви положение, което продължава да се усложнява.

Набележете „пробойните”, пазете се от необмислени харчове, че и измами.

До четвъртък можете да изгладите евентуални недоразумения в дома ви, да сложите своеобразна „точка” на тенденции ескалирали в това поле през изминалите близо две години и да продължите напред, бих казала с „градивен ентусиазъм”, по-голям творчески подход във всяка една ситуация- любовни авантюри, професионална реализация и т.н. В понеделник и вторник можете да преговаряте, да търсите и получавате подкрепа. В сряда, четвъртък и петък тонусът ви не е много висок или сте доста емоционални и склонни на крайности. В събота и неделя-тонусът се покачва ,както и ентусиазмът.

 

Дева – До четвъртък можете да проведете много конструктивни разговори, които да утвърдят авторитета или положението ви. Възползвайте се максимално!

След Слънчевото затъмнение вие постепенно ще преминете на нови релси на развитие, вероятно те ще са провокирани от външни събития, ще са натрупани като потенциал и енергия в миналото, но ще действат подобно на „пусков механизъм”, който ще ви изстреля на напред и нагоре през следващите седмици.

Разбира се, значение има и индивидуалното ви ниво на развитие, инициативност, амбиции, но при всички случаи шансове няма да ви липсват…

От 17 септември и до 08 октомври Меркурий ще е ретрограден и ще ви принуди да намалите темпото, да преосмислите всичко случило се през изминалите две седмици, така че да набележите слабите звена и да вземете възможно най-правилните решения.

Вие сте „моторът”, а околните ще изпитват търпението ви или ще черпят значим – физически или психически ресурс, но поне ще ви се изясни в пълна степен на кого можете да разчитате.

В понеделник и вторник печелите нещо материално или под формата на морално удовлетворение. В сряда, четвъртък и петък водите емоционални разговори или получавате новини ,които ще докоснат сърцето ви. В събота и неделя ви занимават домашни въпроси

 

Везни – През тази седмица вашата комуникативност и социална активност са забележителни, защото сте търсена и предпочитана компания или поради постоянни предизвикателства, но и шансове, които се изпречват на пътя ви.

Благоприятен период да утвърдите авторитета си в колектив, а току виж и някое приятелство прерасне в любов.

Но все пак, трябва да ви предупредя, че партньорите ви /лични и делови/, колкото и да са благосклонни към вас, толкова са и непредвидими като реакция и ви изненадват, особено в понеделник и вторник. Така че е полезно да не претъпявате сетивата си и да сте по-внимателни.

В ежедневието ви присъства известен хаос или неопределеност на работното ви място, която ще се изясни едва в края на септември.

До тогава е полезно да не позволявате да ви въвличат в неконструктивни спорове ,че и интриги. Все пак, вие приключвате годишен цикъл и ако нещо си отида от вас сега, то ще се тълкува за добро и ще отвори място на вид „обновление”.

Най-показателни за бъдещи перспективи са понеделник и вторник. В сряда, четвъртък и петък нарастват харчовете за удоволствия или по необходимост, но можете пък да си намерите някаква алтернатива, от която да спечелите и да запълните липсите. Разчитате на хора стоящи далеч от вас и/или те ви оказват съществено въздействие. В събота и неделя интересни разговори или новини.

 

Скорпион – На 17 септември Сатурн окончателно ще напусне вашия зодиакален знак и ще остави след себе си натрупан опит, който реално ще трябва да реализирате през следващите две години и половина, а за повечето от вас това ще е свързано или с нова работа и отговорности или пък по-голяма натовареност, променени условия на труд и заплащане.

До 17 ежедневието ви е изпълнено с изненади, някой от тях са положителни, други под формата на бързо придвижване в нова ситуация, при трети възникване на алтернативи и варианти за изпълнение на честолюбивите ви планове, но в конкурентна среда, отнемаща значим енергиен ресурс, но и възвръщаемост.

До четвъртък е подходящо да се осланяте на завоюван вече авторитет и да извлечете ползи, ще имате подобен шанс и като разчитате на хора от обкръжението ви.

Ескалира необходимост да се доказвате сред другите и в повечето случаи се справяте успешно, но това ви струва психическо напрежение или като минимум- разбирате на кого можете да разчитате, също и – кой повече обещава, отколкото изпълнява и/или откровено ви подвежда.

Почти през целият септември това е мотив, който ще ви раздели с илюзии и ще свали „розови очила”.

Но! Едни влиятелни или полезни приятелства/познанства ще бъдат заменени от по-качествени и такива, на които да разчитате дълго. На този етап- „търсите своето място под Слънцето”-образно казано и през втората част на октомври повечето от вас ще намерят.

В понеделник и вторник е препоръчително да намалите темпото, да не стартирате нови проекти. В сряда, четвъртък и петък привличате внимание, на повърхността излизат всички натрупани емоции, със съответните последици. В събота и неделя печелите нещо- материално и под формата на морално удовлетворение.

 

Стрелец – Вие вече сте в период, през който чрез вашата активност и повишени амбиции ще се превъртите на друго и по-високо социално ниво.

От 17 септември постепенно, но трайно като тенденция ще установите, че от вас ще се изисква по-голяма концентрация, мобилизация и поемане на повече отговорности, особено родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен.

През целият септември ще трябва да степенувате приоритетите си, например дали да наблегнете на кариерното си развитие и собствени интереси или да обръщате повече внимание на домашните задължения, които по различни поводи също нарастват. В друг вариант- съществува известно несъгласие в семейството ви и то налага активно обсъждане на бъдещи перспективи, така че да се насочите към възможно най-реалистичнитие и за сметка на други, от които да се откажете.

Септември и октомври са много динамични, показателни и важни за цялата следваща година. Разбира се, подходящо е да дадете най-доброто от себе си и преди всичко да обмислите и съответно зададете най-правилната посока на развитие.

Любовта е цветна, завладяваща, с шанс да преживеете много приятни моменти. До четвъртък можете да разчитате на приятели и колеги, търсена и предпочитана компания сте, а ако търсите подкрепа, ще я получите.

Най-хубавите ви дни са събота и неделя, а най-внимателни е целесъобразно да бъдете в сряда, четвъртък и петък.

 

Козирог – През настоящия период получавате изненадващи новини свързани с кариерното ви развитие или пък с най-близките ви хора- семейство, роднини и т.н.

В това поле обстоятелствата се променят, така че могат да се вземат важни решения, като възникват и внезапни, допълнителни алтернативи за вас, особено по приоритетни теми, които са се породили през изминалите две седмици. Можете да ги разрешите до четвъртък, но не е изключено да се изисква и по-продължителен период на анализи, който ще ескалира до 06 октомври и после ще тръгне да се разрешава до края на същия месец.

В дома ви можете да извършите положителни трансформации и като разчитате на „чужди ресурси”- на партньора, банки и т.н.

В понеделник и вторник дребни действия имат широко отражение, като минимум върху имиджа ви. В сряда, четвъртък и петък можете да разчитате на приятели, да повишите авторитета и влиянието си върху околните. В събота и неделя се нуждаете от почивка или предпочитате компанията само любимите си хора.

 

Водолей – Вие сте доста атрактивни за противоположния пол, привличате внимание и с по-голяма лекота печелите симпатии. Информационният поток около вас пак бележи своеобразен пик-изненади, обрати, разяснителни разговори- са само една част от възможното, но то оставя дълбока следа у вас и води до трансформации, които трайно ще се запечатат в отношенията ви с важни за вас хора, партньори-лични или делови.

На 17 септември слагате своеобразна точка на тенденции и важни решения, които са се разгръщали перманентно през изминалите две-три години. Следва да „берете плодовете” на постигнатото, като разчитате на завоюван авторитет, нови отношения или трансформирани стари. До каква степен сте се справили и сте избрали вярната посока, точен индикатор ще бъде финансовото ви състояние- то зависи и/или се влияе силно, повече от обикновено от близките ви хора, така че това е друга тема, способна да се превърти и във водеща за всички нива на развитие и бъдещи перспективи.

В понеделник и вторник притежавате доза късмет, влияете силно на околните. В сряда, четвъртък и петък може да вземете ключови решения- по желание или принуда. В събота и неделя почивате активно с приятели.

 

Риби – През целият септември звучи темата: „вие и другите”, съответно – какво вие искате, а какво те могат да ви дадат, на какво може да разчитате, а с кои илюзии ще трябва да се разделите. Факт е, че през настоящия период можете да заздравите или да зададете положителна насока на повечето от тях или поне на онези, които действително си заслужават и са с перспектива, а за останалите- не бива да съжалявате.

Но и изискванията към вас растат и това е трайна тенденция, която постепенно ще се усили след четвъртък и ще ви подтиква да изкачите своеобразен връх, изпълнен с повече отговорности, но изграждащи ви като по-самостоятелна личност, а и утвърждаваща авторитета ви.

През цялата седмица сте активни на работното място и това е повод за бонуси или морално удовлетворение, но същевременно нарастват разходите ви или възникват внезапни и допълнителни разходи, а може и да са планувани и неизбежни, но объркващи бюджета ви, особено в понеделник и вторник.

В сряда, четвъртък и петък сте дейни и пробивни, инициативите ви са полезни и водят до добри резултати. В събота и неделя не са изключени важни решения, разяснителни разговори…

 

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com/

снимка: tv.tainam.net

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply