Седмичен хороскоп за периода 13-19 април

Тази седмица ще ни накара да излезем от собствения си егоизъм и да погледнем на живота през очите на хората до нас. За много хора това ще е неприятно изживяване, но много хора ще си извадят ценни заключения, които ще им помогнат да се променят.

Овен – през първата половина на седмицата е важно да издържите да не правите грешки в този труден за вас период. Не бива да отклонявате вниманието си в началото на седмицата, или да разчитате само на късмета си.

От средата на седмицата, и по- специално от сряда, ще усетите промяна в околната среда. През втората половина на седмицата пред вас ще се открие перспектива за кариера (израстване в службата, намиране на работа, предложение за нова работа). Възможно е някой от вас до петък все още да усещат негативното влияние на началото на седмицата, което ще се проявява чрез дребни проблеми.

През почивните дни ще се нуждаете от пълноценен отдих. Опитайте да освободите съзнанието си от делничното. Отношенията с любимия човек ще бъдат много важни за вас. Напълно възможно е част от вас да се заемат с осъществяването на някои свои лични проекти.

 

Телец – за вас седмицата е белязана от знака на благополучието. Всичките ви начинания ще се развият по възможно най-благоприятния за вас начин. Въпреки това не се отпускайте, и не оставяйте съдбата да свърши всичко вместо вас. В началото на седмицата организирайте и планирайте задачите за седмицата. Около средата на седмицата ще имате нужда от подкрепата на влиятелна личност. Към края на седмицата ви се очертава да започнете работа по нов проект. В личен план възможностите ви ще бъдат изключително добри, така че не пренебрегвайте потребността си да прекарвате повече време с партньора до вас. През почивните дни не пренебрегвайте потребността си от пълноценен отдих. Пътувайте и се забавлявайте. Срещите с приятели и близки, които не сте виждали отдавна, ще бъдат емоционални.

 

Близнаци – първата половина на седмицата се очаква да бъде достатъчно сложна за повечето представители на зодията. Това е времето, когато решенията изглеждат правилни и очевидни – но за съжаление, трябва да се потрудите още, за да намерите верните отговори на вашите въпроси. Основното нещо тази седмица е да не се отпуснете прекалено скоро и не забравяйте, че няма лесни успехи и победи.

В началото на седмицата проявете педантичност при разрешаването на въпросите от делови и от материален характер. Постарайте се да съставите програмата си така, че да се справите с текущите си задължения. Около средата на седмицата оставете ситуациите около вас да се подреждат по естествен път, тъй като няма да успеете да постигнете нищо повече от това, което сте направили до момента. Към края на седмицата обърнете внимание на финансите си. Моментът ще се окаже значим за много от вас, избрали да се развиват в професионалната сфера. Не предприемайте драстични промени в лично отношение. През почивните дни внесете повече разнообразие в заниманията си. Създадените от вас приятелства и контакти ще ви носят лично удовлетворение и заедно с това – значителни ползи.

 

Рак – в началото на седмицата е възможно да изпитате известно материално затруднение. Важно е да прецените добре финансовите си възможности, и ако е възможно да ограничите разходите. Към средата на седмицата поспрете за момент, като се вгледате в себе си. В случай, че нещата около вас не се подреждат по възможно най-добрия начин, то трябва да потърсите причината първо в себе си. През втората половина на седмицата планирайте ангажиментите си така, че да ви остане време и за почивка. Имате нужда от нея. Към края на седмицата се пазете да не изпаднете в разногласия и сблъсъци с хората около вас. През почивните дни е много важно да успеете да се възстановите. Опитайте се да почивате пълноценно. Почивката ще ви помогне да възстановите както физическите си сили, така и да сложи ред в мислите ви.

 

Лъв – в професионално отношение седмицата се очаква да премине нормално. Проблеми могат да възникнат при работа с документи. Възможна близка среща с представители на държавни институции или регулаторни органи. Много от вас ще получат възнаграждение за своята работа чрез бонуси и подаръци. По-добре да отложите големите покупки в момента. За някой от вас е възможна промяна в личния живот. Вашето спокойствие е най-добрата защита срещу конфликти. Отдайте се на отдих и на забавления. Не пренебрегвайте потребността си от физическо натоварване. Самотните представители от знака ще попаднат във вихъра на любовна авантюра.

 

Дева – очаква ви интересна и забавна, и в същото време много обещаваща от бизнес гледна точка седмица. Имате шанс да достигнете до нови върхове в кариерата. Лесно ще завързвате нови запознанства през седмицата, включително и романтични. В началото на седмицата от голямо значение за успеха на делата ви ще бъдат партньорите, с които ги реализирате. Подбирайте партньорите си разумно. Средата на седмицата е благоприятна във всяко едно отношение. Това е период, през който представителите на знака получават всичко почти без усилие. Края на седмицата е свързан с намаляване на жизнения потенциал и здравословни проблеми. Особено някой представители на зодията е важно да направят нужните промени в начина си на живот. През почивните дни някой от вас ще вземат важно решение за трайно обвързване. Добре е да се откъснете от мисли, свързани с работата, и да се отдадете на пълноценен отдих. Изразявайте на глас желанията си пред интимната половинка.

astro-17-1
www.omtimes.com

Везни – още от първия делничен ден не оставяйте нищо на произвола на съдбата. Преценете доколко са обективни очакванията на околните към вас. Към средата на седмицата пред много от представителите на зодията ще се открият отлични възможности за постигане на плодотворно сътрудничество. Добре е да прецените изключително точно потенциала на хората в обкръжението си. В любовния си живот може да очаквате разногласия с интимната ви половинка. Към средата на седмицата много от вас могат да очакват развитие в професионалната сфера. Постарайте се да си осигурите подкрепата на влиятелна особа. В края на седмицата ще се наложи да се съобразите със заобикалящите ви обстоятелства на работното място и в личен план. Добре е да изясните някои недоразумения. През почивните дни не се впускайте да правите необмислени експерименти в личен план. Добре е да бъдете откровени в отношенията си с интимната половинка. Опитайте се да бъдете добре мотивирани за новостите, които смятате да внесете в живота си.

 

Скорпион – в началото на тази седмица някой от вас ще изпитат сериозни финансови затруднения. Ако се наложи да вземете пари назаем, внимателно обмислете това свое намерение предварително! Около средата на седмицата се концентрирайте изцяло върху служебните си ангажименти. Момента е подходящ за смяна на работното място или започване на нова работа. Към края на седмицата не пренебрегвайте потребностите на интимната половинка и на членовете на семейството. Не е изключено част от вас да обмислят промяна в личен план! През почивните дни е добре да загърбите служебното и да отделите достатъчно време за пълноценна почивка. Поддържайте емоционалното си равновесие. Не поемайте ангажимент към приятел или познат.

 

Стрелец – през първата половина на седмицата има вероятност да се изправите пред не малко предизвикателства. Съсредоточете се върху делата, от чието изпълнение очаквате конкретни резултати и се освободете от ангажиментите, които не ви носят съществени ползи. Около средата на седмицата влиянието на негативните тенденции намалява, но въпреки това имате много ангажименти, които изискват пълната ви концентрация. Към края на седмицата са възможни приятни обрати в отношенията с близки. През почивните дни си спомнете, че сте поели ангажимент към интимната половинка или член на семейството си. Обърнете специално внимание на здравословното си състояние, особено ако имате и конкретни оплаквания.

 

Козирог – през първия ден от новата седмица не предприемайте нищо ново, особено ако нямате достатъчно познания. В случай че искате да се пробвате в ново поприще, не се колебайте да потърсите мнението на специалист, който би ви помогнал по-лесно да навлезете в материята. Към средата на седмицата избягвайте рискованите ходове в деловата и в материалната сфера. Някой от вас може да почувстват липса на енергия. Това може да се отрази и на любовния ви живот. Към края на седмицата не се поддавайте на външни внушения и на манипулации. Постарайте се сами да прецените ситуацията. През почивните дни е добре да се отдадете на пълноценен отдих. Много от вас ще се съсредоточат върху възможността да помогнат на близък или роднина. Не реагирайте твърде остро на критиките на приятел.

 

Водолей – очаква ви противоречива и досадна седмица. На всичкото отгоре и решаването на семейните въпроси изцяло лежи на раменете ви. В началото на седмицата имайте готовност да промените плановете си, ако установите, че обстоятелствата го налагат. Организирайте времето си. Около средата на седмицата са възможни финансови затруднения за някой от представителите на знака. В края на седмицата се постарайте да приключите със служебното навреме, за да успеете да се отдадете на заслужен отдих. Моментът е благоприятен за осъществяване на пътуване. През почивните дни избягвайте крайностите, които биха могли да окажат негативно влияние върху здравето, парите или отношенията ви с близките. Обърнете внимание на физическата си форма!

 

Риби – през новата седмица някой от вас са склонни да направят промени в живота си. Хубаво е добре да обмислите тази промяна преди да пристъпите към реализиране. Около средата на седмицата бъдете готови да реализирате своя идея. Действията ви на този етап ще окажат важно влияние върху живота ви в бъдеще. Финансовото ви състояние е стабилно. Към края на седмицата предстоят радостни събития за много от вас, които ще имат стимулиращ ефект върху вас. През почивните дни е желателно да си дадете по-голяма свобода. Освободете съзнанието си от делничните ангажименти. Възможно е да получите неочаквани приходи.

 

 

 

 

 

 

източник: http://www.astropro.bg/

снимки: www.omtimes.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply