Седмичен хороскоп за периода 12-19 януари

В момента Юпитер е ретрограден и ще остане в това движение до началото на месец април. Той  дава много голяма нужда от социална реализация, от разширение на гледната точка, от ново познание, от подем. Зад всичко това се крие и една опасност, с която най-често се сблъскват двата знака, които се управляват от тази планета – Стрелец и Риби.

Как обаче позицията на Юпитер ще се отрази на всеки един от зодиакалните знаци?

 

Овен – не всичко става лесно, но имате достатъчно енергия и постоянство, за да преодолеете препятствията по пътя си. В първите дни на новата седмица вашите най- добри помощници ще бъдат изобретателността и находчивостта и способността да чувствате ситуацията интуитивно. Средата на седмицата е най- ползотворния период за работа. Някой представители на зодия Овен ще постигнат големи успехи, благодарение на помощта на стари приятели. Към края на седмицата се чувствате вече физически и психически изтощени. Дори и най- издържливите представители са готови да захвърлят всичко. През почивните дни се опитайте да се възстановите от напрежението в последните дни на седмицата. Сложете под контрол и емоциите си, и най- вече болезнената ревност.

 

Телец – действайте бързо, не си губете времето напразно. Седмицата изисква решителност, съобразителност, находчивост. Вероятност за важни открития, непредвидени доходи. Измъчва ви снижена делова активност. Затрудняват ви дори рутинните задължения. Има вероятност от конфликт с ръководство и висшестоящи служители. Финансовото ви положение е стабилно, паричните постъпления са регулярни. Не е необходимо да се отказвате от планирани покупки. Не всички се разбират с представителите на зодия Телец тази седмица. Много от вас ще демонстрират ината си. Семейните кавги възникват по-често, отколкото бихте искали. Любимия човек е готов да ви подкрепи, но търпението му не е неограничено.

Още през първия делничен ден ще ви се отдаде възможност да осъществите желаната от вас промяна в професионален и личен план. Много от самотните представители от знака ще бъдат обхванати от еуфория заради нова особа. Към средата на седмицата избягвайте заседналия начин на живот. В края на седмицата е подходящ момент да се отправите на пътуване за удоволствие. Част от вас ще се заемат с уреждането на въпроси, които могат да ви донесат значителни материални ползи. През почивните дни ще се радвате на отлична здравословна форма. Стремете се да подобрите комуникацията с интимната си половинка, за да постигнете единомислие по въпросите, които са важни и за двама ви.

 

Близнаци – с настъпването на новата седмица пред вас се открива чудесна възможност да реализирате отдавна желана своя идея. Финансовото ви състояние чувствително ще се подобри. Около средата на седмицата се концентрирайте изключително около служебните и професионални ангажименти. През втората половина на седмицата периода е подходящ за пътувания, като чудесно можете да съчетаете полезното с приятното. В личен план нещата вървят отлично, за което допринася и подкрепата от близък за вас човек. През почивните дни отделете време за себе си и за близките ви хора. Благодарение на времето, което ще посветите на себе си и на любимите си занимания, ще установите хармония. Моментът ще бъде от изключителна важност за вас, тъй като ще имате възможност да си съставите план за действие през следващата седмица.

 

Рак – тази седмица ще трябва да се вземат трудни решения, да се поемат отговорности. Това изглежда досадно и настроението ви се влошава. За щастие, има един човек, който може да ви развесели. Като цяло седмицата е добра. Ще ви се отдаде възможност за нови контакти, които ще ви послужат в бъдеще, така че не отклонявайте присъствието на конференции, семинари и други подобни мероприятия. Началото на седмицата ще бъде трудно от финансова гледна точка, тъй като паричните постъпления, на които се надявате може да закъснеят. С напредване на седмицата обаче ситуацията се подобрява. От гледна точка на личните отношения тази седмица не е твърде благоприятна. Твърде често ще се оказвате пленник на собственото си лошо настроение. Малките разногласия в семейството са толкова многобройни, че едва ли ще може да се насладите на желаното спокойствие.

С настъпването на новата работна седмица е добре да направите програмата си така, че да прекарвате достатъчно време със семейството си. Не е изключено някой от вас да се отправят на път по работа. Към средата на седмицата се концентрирайте върху ангажиментите, които имат потенциал да ви донесат успеха, на който се надявате в професионалната сфера. В края на седмицата не се поддавайте на манипулации. Добре е да проявявате стремежа си да постигате отлични резултати, но не пропускайте шансовете, дадени ви от звездите. През почивните дни не бягайте от проблемите. Пътуванията, срещите и забавленията с приятели ще ви се отразяват изключително добре, така че – не ги пренебрегвайте.

 

Лъв – преценете добре възможностите си в началото на седмицата. Възможни са пречки в деловата сфера. Не бива да се отказвате при всяко възникнало препятствие. Имате цел – преследвайте я! Към средата на седмицата ще имате нужда от помощ в професионалната си дейност. Отложете вземането на важни решения. Емоционалното ви състояние не е на нужното ниво. Към края на седмицата трябва да проявите повече разум в материалната сфера, ако искате да запазите финансовата си стабилност. През почивните някои от представителите на зодията ще открият ново хоби, или занимание, което им носи желаното удовлетворение. Отдайте се на пълноценен отдих, който ще възстанови равновесието в организма ви. Посветете част от свободните си часове на близките ви хора.

 

Дева – през тази седмица успехите ви в професионален план ще се измерват с постигнатите резултати. Ако желаете промяна, сега е момента да я направите. До средата на седмицата много от представителите на зодия Дева ще бъдат застигнати от щастливи обстоятелства, които до голяма степен ще променят живота им. Съобразете действия си с реалността. В края на седмицата в деловата и в материалната сфера избягвайте всякакви крайности. Моментът е благоприятен за придобиване на допълнителни знания и умения чрез обучение или практика. През почивните дни освободете съзнанието си от проблемите. Не отлагайте вече планираните промени от личен характер. Имате нужда от подкрепата на семейството.

astro-30-1
www.metro.pr

Везни – настоящата седмица е противоречива и за много представители на зодията ще бъде свързана със сериозни предизвикателства. Първата половина от седмицата е по- скоро успешна. По това време, влиянието на позитивните тенденции ще бъде достатъчно силно и ще бъде от полза за развитието както на бизнеса, така и на личните взаимоотношения. Представителите на знака разбират много добре какво се иска от тях и се старая да не разочароват. През втората половина на седмицата ще бъде малко трудна да се балансира между ИСКАМ и ТРЯБВА. В края на седмицата ще бъдете по-малко продуктивни, но за сметка на това по- спокойни. Забелязва се известен спад в активността. През почивните дни заложете на спортните занимания, които ще ви помогнат да се разтоварите от натрупаното напрежение.

 

Скорпион – през първия делничен ден личната мотивация ще ви помогне да преодолеете редица трудни ситуации. Стремете се да не говорите повече отколкото е необходимо и да обмисляте ситуацията предварително. Избягвайте каквито и да било рискове. Към средата на седмицата обстоятелствата около вас ще се развият положително. Опитайте се да избегнете грешки, които може да ви костват много в бъдеще. В края на седмицата любовта и личният живот като че ли ще играят по-важна роля в живота ви. Много от вас ще обмислят промяна в личен план. През почивните дни е добре да се стремите към хармония и разбирателство. В личен план ще се наложи да преодолеете някои препятствия. Напълно възможно е разногласията ви с интимната половинка да станат причина за вземането на крайни решения.

 

Стрелец – още в началото на седмицата заложете на физическата активност. Не бива да губите мотивация ако срещнете спънки по пътя, който сте си избрали. Дайте приоритет на делата, които ви носят наслада и удовлетворение. Към средата на седмицата обърнете внимание на финансовия си ресурс. Разходите ви не бива да надвишават приходите. Възможно е финансово неразположение. Към края на седмицата преценете внимателно възможностите си в деловата сфера. Поемайте точно толкова ангажименти, с колкото сте в състояние да се справите. През почивните дни се отнасяйте с търпение, ако интимната ви половинка допусне грешка. Не позволявайте помежду ви да има неизяснени въпроси. Опитайте се да изчистите недоразумения. Имайте предвид, че нещата може да бъдат изключително благоприятни за вас, ако навреме туширате зараждащо се напрежение.

 

Козирог – началото на седмицата ще бъде трудно. Очертават се проблеми в работата или бизнес проект за който сте имали големи надежди ще тръгне в нежелана посока. Ще ви се наложи да потърсите помощ от хора, към които не изпитвате особени симпатии. Възможни са сериозни разногласия с началници. В средата на седмицата ще имате възможност да се съсредоточите върху лични дела, да прекарате повече време с хора на които държите. Можете лесно да намерите общ език с други поколения, което ще ви позволи да изгладите стари спорове. За представителите на зодия Козирог седмицата ще приключи успешно. Усилията, които ще положите в този период няма да са напразни. Не е изключено да получите сериозни финансови приходи. Някой от представителите на нежния пол е възможно да получат предложение за брак.

 

Водолей – с настъпването на седмицата е важно да заложите на правилната преценка на работното място. До средата на седмицата всичко свързано с текущите ви дела има потенциал да ви донесе очакваните резултати. Не се страхувайте да откажете на отправено ви предложение. Не предприемайте решителни крачки, за които реално не сте подготвени. Опитайте да възприемате позитивно застигащите ви промени. Около средата на периода седмицата вземете мерки за здравето си. Не е изключено да страдате от вирусни и простудни заболявания. В края на седмицата действайте с размах на работното си място. Обмисляйте добре предложенията, които ви отправят. През почивните дни заложете на полезни оздравяващи и укрепващи организма ви процедури. Моментът ще се окаже ключов за много от вас, които от дълго време копнеят за взаимност в любовта. Внесете разнообразие в заниманията си.

 

 

Риби – в началото на седмицата обърнете внимание само на неотложните си ангажименти, за да можете да се заемете с дела от личен характер, които изискват вашето внимание. Около средата на седмицата някой от вас ще бъдат приятно изненадани от неочаквани финансови приходи. Напълно възможно е част от вас да се насочат към изпълнение на проекти, които ще касаят цялостното ви финансово здраве. към края на седмицата не отлагайте твърде дълго промяната в личен план, която замисляте. Ръководете се от интуицията си, когато установите, че не е достатъчно да се опирате само на здравия разум. През почивните дни не са изключени кратки пътувания за удоволствие. Очаква ви добра вест. В любовта ще се радвате на внимание и обич, което ще ви носи сигурност и незабравими мигове в компанията на любимия човек.

 

 

 

 

източник:http://www.astropro.bg/

снимки:www.metro.pr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply