Седмичен хороскоп за периода 11-17 Юли

През цялата седмица Слънцето сключва положителен аспект с Юпитер, така че силните емоции, които ни владеят в последно време ще се канализират в една продуктивна, целесъобразна посока и всъщност ще имат оздравителен ефект на различни нива- във въпроси, касаещи дома, семейството, но също и на работното място. Юпитер в Дева не се свързва с напразен ентусиазъм, напротив- търси практични ползи и реални резултати, другото ще бъде незадоволително…

Под подобно влияние все още се наместват пластовете в ежедневието, в отношенията, променят се навици, отговорности, чувства и привързаности.

Периодът продължава да е важен и благоприятен да се хармонизира най-близката ни среда на съществуване. Стига да не е дошъл някакъв предел на търпение. В такъв случай- могат да се поставят нови и императивни изисквания, с които или се съобразяваме или просто поемаме в друга посока на развитие.

Както вече съм споменавала, до средата на юли, мнозина ще срещнат любовта, ще скрепят връзките си, но ще има и резки, бързи раздели.

Седмицата носи много изненади. До петък Меркурий е в Рак и е така поставен, че може да се превърнем в истински детективи, ще притежаваме интуиция, въображение, забележителна дълбочина в съжденията, вид проникновение. Ако търсим отговори, ще ги намерим. Ако се нуждаем от варианти, ще ги открием.

Склонни сме да преследваме целите си до краен предел, проявяваме смелост, решителност, воля- все качества, водещи до успех, но те най-добре ще се проявяват, ако сме „притиснати до стената” или имаме ясна визия за бъдещи трансформации.

В сряда Венера навлиза в Лъв, през следващия близо месец водещ мотив ще се окажат сърдечните дела, романтиката, желанието да получаваме радост и внимание. Дори хора, които са по-интровертни, затворени, ще се стремят да привлекат внимание, ще афишират преживяванията си. Очертават се доста бурни любовни авантюри, те могат да започнат страстно и да се задълбочат.

В петък Меркурий също ще премине в Лъв- ще мислим със сърцето си, но и леко преувеличено ,драматично.

Все по-трудно ще се владеем и дано всеки един от вас си избере подходящ отдушник или цел, в която да имплантира бушуващата огнената енергия…

 

Овен – До края на тази седмица е оптимален срок, през който можете да направите много, за да хармонизирате семейните отношения, да подобрите домашната среда на съществуване, да разрешите успешно битови или имуществени въпроси. Някой от обновленията в този сектор са планирани, но други ви изненадват. В този смисъл- може да инвестирате и това ще се отчете да благоприятно обстоятелство, може и да търсите финансова подкрепа от страна на вашия партньор или теми приходи-разходи стават доста актуални в частта „общи ресурси”- сега е моментът да ги насочите в по-позитивна за вас посока. Не са изключени обаче и неочаквани обстоятелства ,претенции, изискващи бързи решения и адаптивност.

Вие сте доста емоционални, неспокойни, може да изпитвате и някакъв вътрешен конфликт и напрежение, но точно това ви мотивира да действате-упорито, безотказно, стратегически и до краен предел.

Променяте графика си, той и без това е динамичен, а през настоящата седмица ще ви натовари с допълнителни ангажименти, които ще отхвърлите успешно.

В сряда Венера ще навлезе в Лъв и изглежда рутината вече няма да ви е толкова по вкуса, все повече ще се усилва желанието да излезете навън, да се забавлявате, да се отдадете на романтика, хоби, почивка. И да, през следващия близо месец, вие можете да изкарате незабравими мигове с любими хора, да срещнете любовта, ако все още сте сами.

Ентусиазмът ви постепенно ще нараства, както и поводите за радост.

В понеделник и вторник може да имате усещането, че околните ви предизвикват, а вие трябва да реагирате. Популярността, а и чувството ви на щастие до голяма степен зависят от подкрепата на близките до вас хора, така че „градете мостове”, вглеждайте се в очите на отсрещната страна, вслушвайте се в думите, може да осъзнаете, разберете нещо ценно, по което после да се водите във взаимоотношенията си. В сряда и четвъртък ви занимават материални въпроси, на които влияете положително. Подкрепа при нужда. Силни страсти, внимавайте да не преминете някаква граница, дните са трансформиращи за всичко, което отчитате за „ценно”. В петък и събота сте пробивни, с поглед отправен към далечното бъдеще. Стремите се да изправите или окончателно загърбите стари грешки, нещо от миналото. По-възрастни или авторитетни лица, ви оказват значимо въздействие. Съобразете се с тях, едва ли ще ги прескочите. В неделя деня протича според зададения тон през целия изминал период, като сега можете да видите бъдещи перспективи според направените оценки и анализи- на къде ви води поетия път на развитие и т.н.

 

Телец – Периодът е благоприятен да хармонизирате отношенията си с ваши партньори /лични или делови/. Край повечето от вас има енергична личност, която ги стимулира да се развиват, указва им значимо въздействие. Евентуални недоразумения от близкото минало могат да се изчистят точно през настоящата седмица, чрез конструктивни, разяснителни разговори.

Вероятно ще обсъждате общото си бъдеще, ще вземете „оздравителни” мерки.

В друг случай, социалната ви активност, връзката ви с влиятелни личности, вид преговори са определяща за просперитета ви и вие трябва да се концентрирате в тази посока, а звездите ще ви подкрепят.

В център от внимание сте, поради собствената ви инициативност или защото сте въвлечени от околните в такова положение, в което играете ключова ролята или на медиатор.

Получавате ценни новини, от които да се възползвате, въпреки че не са изключени и неприятни изненади, но те пак могат да са ви полезни, защото когато човек е наясно със всичко „за” и всичко „против”, най-добре може да се ориентира при вземането на решения.

Постепенно, водещо значение за вас придобиват теми свързани семейството ви, домашния уют, тенденцията ще се усилва през следващия близо месец, така че „вашият дом се превръща във вашата крепост” или ще имате шанс да направите много в тази посока ,да разчитате на близките си.

При някой Телци настъпва оживление- малък семеен празник или гости, които да ви порадват.

Оформят се идеи за закупуване на вещи или ремонти, които действително ще имат благотворен ефект за атмосферата.

В понеделник и вторник сте доста ангажирани, тенденцията отключва напрежение, внимавайте то да не прерасне в спорове, особено на работното ви място. В сряда и четвъртък – няма да ви липсва компания и поддръжка. Силни, запомнящи се преживявания с човека до вас. В петък и събота се осветява всичко, което ви тревожи и приоритетно във чисто финансов аспект- кои са пробойните, кой препятства благополучието ви, на кого можете да разчитате. В неделя, ако решите да пътувате, ще прекарате приятно.

 

Близнаци – През тази седмица е оптималният срок, през който можете да направите много, за да подобрите или стабилизирате  материалното си положение, да спечелите бонус или друг подарък от съдбата. През цялото време сте силно ангажирани, но вие се справяте, а това ще се забелязва и ще се цени по-достойнство. В друг случай, усещате на къде „духат ветровете”, вземате решителни мерки и се справяте с предизвикателства, нарастваща конкуренция на работното ви място, нови изисквания и т.н.

Все пак е полезно да се пазите от спонтанни и необмислени харчове, не е препоръчително и да задлъжнявате, да давате пари на заем, особено в понеделник и вторник…

Вашата социална активност постепенно расте, както и способността ви да влияете на околните чрез дар словото си, да привличате внимание, симпатии, авторитетни личности на ваша страна.

От петък вашият управител Меркурий ще навлезе в Лъв и изказът ще включи забележителен патос, дори доза драматизъм, чрез който очите на околните ще се обръщат към вас.

Информационният поток се усилва и вие ще можете да се възползвате от това.

През следващия близо месец, тенденцията ще ви даде шанс да повишите популярността си, да скрепите връзките си /лични или делови/, а някой от вас ще срещнат любовта. В сряда и четвъртък сте доста ангажирани, но и пробивни. В петък и събота изяснявате стари недоразумения, които напомнят за себе си. В неделя избягвайте крайности, не са изключени по-песимистични  настроения.

 

Рак – Вие продължавате да сте в ключов период от своето развитие, а решенията, които вземете през него, после ще ви влияят като фон до края на годината, че и повече…

Звездите ви зареждат с много сили и енергия, надаряват ви и с доза късмет, така че да се справяте с всички текущи ангажименти, но също  и предизвикателства, появяващи се спорадично, неочаквано. Възможни са изненади, които да ви надарят с внезапни шансове или пък бързо да променят обстановката около вас, а вие само ще трябва да реагирате и да, ще разполагате с достатъчно ресурси, за да се справяте.

Хора близки до сърцето ви действат като стимулатор, но и дразнител „проверяващ” издръжливостта или търпението ви. В този случай, повечето от вас проявяват оздравителна тактика.

От втората част на седмицата и през следващия близо месец, мислите ви се концентрират основно върху чисто финансови въпроси, постепенно ще се оформят идеи и възможности да подобрите материалното си положение- като заслужен бонус или повишение, като си потърсите и намерите нова работа, вариантите са различни, но е важно, самите вие да сте максимално активни и инициативни.

В понеделник и вторник тонусът ви не е много висок или сте доста емоционални, изпитвате вътрешен конфликт, пазете се да не ескалира в недоразумения с близките ви хора. В сряда и четвъртък сте в „свои води”, възползвайте се! В петък и събота се справяте с множество задачи, включително и такива, които са привлечени от миналото. В неделя е подходящо да скрепите партньорските си връзки.

 

Лъв – Звездите ви дават шанс чрез някакви алтернативи или по обходни пътища да спечелите материални блага, да подобрите домашния комфорт и уют. Някой от вас ще предприемат ремонти с тази цел, а други ще оставят това право на енергична личност от близкото си обкръжение, която освен всичко и ще ги стимулира в подобна посока, дори и понякога да е под формата на дразнител.

От сряда Венера навлиза във вашия зодиакален знак, тази планета ще ви закриля през следващия близо месец, ще създава условия по-лесно да привличате внимание, симпатии, любов…

Романтиката ще обхване повечето от вас, вие ще имате шанс да заздравите взаимоотношенията си, а ако сте сами- да срещнете подходяща личност.

От петък към Венера ще се присъедини и Меркурий, а той ще отключи желанието ви да споделяте, социалната ви активност перманентно ще нараства паралелно с шансовете да влияете на околните, да привличате погледи.

В понеделник и вторник внимавайте да не прекрачите границите на добрия тон, въпреки че може да има провокации  за това, изненади, които да осветят неясноти… В сряда и четвъртък променяте мнението, настроението си, дните са показателни за бъдещи перспективи, предимно в личен план. В петък и събота- шанс да изгладите недоразумения с близки до сърцето ви хора или такива или обстоятелства от вашето минало. В неделя „почивате” активно.

 

Дева – Настоящият период е оптимален срок, през който можете да осъществите всички свои намерения и поставени цели. Колкото сте по-социално активни ,толкова повече възможности ще се разкриват пред вас, можете да срещнете полезна поддръжка в лицето на влиятелни личности, приятели, колеги.

От средата на седмицата преминавате в етап, който силно ще ви провокира да преосмисляте своите чувства, оценката ви за всичко „скъпо”- придобива нова стойност за вас. Вероятно ще има и причини за това, най-показателни са- понеделник и вторник, през тези дни е полезно да се пазите и от прекомерни, необмислени разходи.

В сряда и четвъртък провеждате конструктивни разговори, действащи положително на статуса ви в обществото. Интересни, полезни новини. Дните са трансформиращи за мнението ви по водещи теми. В сряда вашият покровител Меркурий преминава в Лъв и ще ви оцвети съжденията ви ярки, емоционални краски, ще ви направи по-честолюбиви, но и раними… В петък и събота се раздвоявате между лични и служебни въпроси, ако има недоразумения между вас и близките ви, неразрешени проблеми от миналото, те ще напомнят за себе си. В неделя звездите са на ваша страна.

 

Везни – Активната ви позиция е способна да промени социалния ви статус- да извършите пробив кариерното си развитие, да повишите доходите си, а ако не ви удовлетворява статуквото да си намерите нова професионална реализация, допълнителни доходи и т.н.

Същевременно, ваши партньори- лични или делови продължават да ви изненадват с поведението, може да ви дават внезапни шансове, от които да се възползвате, но също и да променят рязко мнението си, така че следва да сте по-внимателни. В друг случай- в близкото ви обкръжение ескалират трансформации, отразяващи се и на вас самите, изискващи бързи реакции…

Родените през първи деканат, но и останалите в различна степен се намират пред някаква дилема, може да им се налага да избират, да вземат важни решения, относно семейни въпроси или поне да балансират умело между лични и служебни приоритети.

В сряда вашата покровителка Венера навлиза в Лъв и неусетно ще ви подтикне да бъдете по-инициативни, може да изпитате нужда да афиширате своите способности или да се само-рекламирате или пък- се налага повече от обикновено да се доказвате, защото сте в нов колектив, позициите ви се обновяват, проверяват и т.н.

Честолюбието ви расте, паралелно с това емоционалността ви, също- положително отношение към света, вяра в собствените сили и небез причина. През следващия близо месец с по-голяма лекота ще печелите симпатии, ще получавате подкрепа, ако се нуждаете от такава.

Няма да ви липсва приятна компания, а ако сте сами- едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра.

В понеделник и вторник разбирате кои от плановете ви са осъществими, хода на случващото се в значима степен се определя от личната ви инициатива, оценка, желания или вее натрупани позитиви, но и негативи. Тези дни могат да зададат тон на цялата седмица, така че действайте внимателно, целесъобразно… Сряда и четвъртък са трансформиращи, пазете се от прибързани реакции, които да се отразят по някакъв начин директно на „джоба ви”. В петък и събота водите интересни, полезни разговори, включително и по неизяснени теми от близкото минало. „Стари” другари напомнят за себе си. В неделя имате нужда от почивка, избягвайте пренапрежението.

 

Скорпион – През настоящия период имате шанс да осъществите намеренията си като разчитате на подкрепата на влиятелни лица, на приятели, а също и на такива, които се отчитат за „далеч стоящи”.

Марс е все още във вашия зодиакален знак и ви надарява с много енергия, инициативност, благодарение на които демонстрирате воля и професионализъм, може да се каже, че сте доста пробивни, ако се наложи прилагате тактика и креативност, така че трудно някой сега би застанал на пътя ви. Все пак е полезно да се пазите от нервни напрежения, а и претоварване.

За някой скорпиони се налага да повишат знанията си чрез допълнително обучение, но вие се справяте.

Ако ви предстоят юридически дела, тогава звездите също ще ви подкрепят.

Постепенно навлизате в период, през който имиджът ви се променя, вие ще го усетите през идния близо месец, а онова, което постигнете като резултат, после ще ви влияе през следващите близо две години, така че е важно да насочите усилията си в идеи с по-далечна перспектива.

В ежедневието и/или в работата ви продължават да ви съпътстват изненади, кои са слабите звена, които ви дестабилизират- разбирате в понеделник и вторник, обърнете подчертано значение на случващото се, за да избегнете неговото повторение, а и евентуални усложнения след време. Сряда и четвъртък са вашите дни, те са трансформиращи на идейно ниво, квалифицират се като превключващи, показателни, но добрата новина е, че можете да влияете на хода на събитията в значима степен. В петък и събота- лайтмотив е материалното ви състояние, приходи-разходи, подобни теми са способни да ви разтревожат или мобилизират. Опитайте се да избягвате неконструктивни спорове по тези въпроси с близки до сърцето ви хора.В неделя- няма да ви липсва компания, интересни известия.

 

 

Стрелец – Вие все още сте в хубав период, през който можете да превъртите социалното си положение на по-високо ниво, независимо дали става въпрос за повишение или някакви допълнителни алтернативи за печалба, от които да се възползвате.

Въпреки всичко, в душата на мнозина от вас е неспокойно, защото сте претоварени или ви занимават домашни ,семейни приоритети гълтащи доста енергия и не само. Може да съществуват някакви неясноти, които следва да се осветлят през втората част на периода.

В понеделник и вторник се наместват пластове в колектив- на работното ви място или разбирате на кои приятели можете да разчитате, съответно-не. В някой случаи тенденциите отключват промени на бъдещите ви намерения съобразно случващото се по един рязък начин и под формата на развръзка. В сряда и четвъртък сте много емоционални, аспектите на звездите ви подтикват да бъдете крайни, така че да се освободите спонтанно от някакъв товар. Тенденцията може да се прояви постепенно, да прорасне през следващия близо месец по един естествен начин, следващ хода на събитията, а може и да е предимно усещане, надаряващо ви с позитивизъм, вяра в собствените сили. Хора близки до сърцето ви /любовници, деца…/ ви носят изненади, следва да обърнете подчертано внимание на причините, те са с натрупване и не са случайни. В петък и събота привличате внимание, изкарвате на повърхността всички емоции, мисли със съответните последици. „Моментна истина”. В неделя удовлетворявате своя прищявка.

 

Козирог – До края на седмицата е оптимален срок, през който звездите ви дават шанс да хармонизирате, подобрите партньорските си взаимоотношения, да ги насочите в една по-подходяща за вас посока. Напомням, че периодът е показателен за вашите връзки /лични, но и делови/, а фонът, който ще зададете, после ще ви влияе дълго време.

Не са изключени изненади, разяснителни разговори, променящи домашната среда на съществуване. В друг случай вземате важни решения за общото си бъдеще, например- премествания, ремонти, покупко-продажби, уреждане на имотни казуси и т.н.

Вие сте един от зодиакалните знаци, способни волево и с опеката на звездите да постигнете значими успехи, да разширите хоризонтите пред вас, като разчитате на помощ от влиятелни личности, приятели, а и щастливо стечение на обстоятелствата.

Понеделник и вторник са с подчертано значение за социалния ви статус- кариерно развитие, брачни отношения, имидж. Дребни действия имат широко отражение, на някой тенденции можете да влияете, но на други- само ще реагирате, ще се наложи да се съобразите с тях… Сряда и четвъртък са трансформиращи, на емоционално и психологическо ниво, вероятно не без причина. Водеща тема се превръща материалното ви благосъстояние, особено в частта- общи ресурси /ваши и на близките ви/. Вероятно това ще е повод да се мобилизирате през следващия близо месец, да потърсите нови източници на доходи или фокус да бъдат- крупните печалби, също- морална, финансова подкрепа от страна на важни за вас хора и да, така е правилно, защото от тях действително ще зависи много. Мислете, анализирайте, в началото винаги по-лесно се влияе на бъдещи перспективи. В петък и събота темата приходи-разходи ескалира по различни поводи.

 

Водолей – Ежедневието ви е много динамично, от една страна ви дава шансове да се изкачите нагоре по йерархичната стълбичка, да постигнете набелязаните цели, а от друга- всичко това протича на базата на известно напрежение, известна несигурност при воденето на преговори, постоянни изненади и променящо се мнение от страна на важни за вас хора. Можете да туширате в известна степен това негативно влияние като се концентрирате върху приоритетна цел и я отстоявате стратегически ,до краен предел- усилията ви няма да останат без резултата или незабелязани. „Таванът” от възможности се изяснява през втората част от периода.

В понеделник и вторник се очертават бъдещи перспективи, разбирате на какво можете да разчитате, какво препятства успехите ви. Дните не протичат по предварителен график, внимавайте, планувайте на момента, за да можете да реагирате на евентуални провокации.

В сряда и четвъртък узнавате важна информация, постепенно ще получите по-голяма свобода на действие, а подкрепата от страна на околните перманентно ще се усилва през следващия близо месец. Популярността ви също расте, но паралелно с необходимостта повече да се доказвате, да защитавате правата и интересите си и да, вие ще се справите! В петък и събота няма да ви липсва приятна компания, помощ, ако потърсите такава. Стари приятели се сещат за вас или неизяснени казуси от близкото минало. В неделя се пазете от пренапрежение, обградете се само с положително настроени лица.

 

Риби – Творческият ви потенциал, креативност и находчивост са нараснали в пъти, това е добър повод да направите добро впечатление, да проправите път към мечтите си, да получите сърдечна радост и удовлетворение от страна на близки до сърцето ви хора.

Възползвайте се максимално до края на седмицата- бъдете социално активни, споделяйте, търсете подкрепа и ще я откриете в различни сфери от живота си.

Материалното ви състояние продължава да е силно неустойчиво, променливо ,не поемайте излишни рискове, внимавайте, особено в понеделник и вторник, когато не са изключени загуби. Ако са под формата на инвестиция в деца или бизнес например, вероятно всичко ще е наред, но иначе- се пазете от измами, подвеждане и т.н.

В сряда и четвъртък звездите са на ваша страна, ежедневието ви постепенно ще забърза своя ритъм и ще отключи нови и по-добри перспективи за професионалната ви реализация, тази тенденция ще се усилва през следващия месец и е целесъобразно да сте активни в тази посока- ако нямате работа или имате, но тя не ви устройва, тогава можете да си намерите друга и по-перспективна. Обновлението в тази сфера може да се прояви и като хармонизирате отношенията си с колеги, а ако сте сами- да откриете любовта сред някой от тях. Петък и събота са важни за социалния ви статус- кариерно развитие, семейни отношения, като минимум са показателни ,не са изключени развръзки. В неделя се разтоварвате с приятели.

 

 

 

 

източник:http://horoskop-astrom.com/

No Comments Yet

Leave a Reply