Седмичен хороскоп за периода 11-17 май

Тази седмица енергията ще е силно насочена към стабилизация. Всеки един елемент в живота ни, който заплашва хармонията ни, може да бъде премахнат. Финансите ще са силно подчертани като тема в живота на всеки един от знаците. Личните качества ще трябва да бъдат не само заявени, но и доказани.

Овен –  вашата основна задача в първите дни на седмицата е да се предпазите от сериозни грешни стъпки. Тогава всичко ще бъде по-лесно, по-приятно и интересно, особено за тези, които миналата седмица нямаха достатъчно приключения и забавления. Около средата на седмицата ще имате възможност да се изявите в най- добрата си светлина привличайки вниманието на хора, с които ще се прекарате времето забавно. Края на седмицата се очаква да бъде противоречива, изпълнена с много и неочаквани събития. През почивните дни се отдайте на пълноценен отдих. В любовта много от вас ще копнеят за нова авантюра и за силни чувства. Стремежът ви към постигане на съгласие, любов и разбирателство с интимната половинка ще бъде водещ в живота ви. Постарайте се да проявявате разбиране към хората, от които сте заобиколени.

 

Телец – в началото на седмицата насочете енергията си към дела, които имат потенциал да ви донесат желаните от вас резултати. В личен план не правете прибързани ходове, особено ако се налага да инвестирате средства в недвижимо имущество или в нова бизнес инициатива. Към средата на седмицата се пазете от прибързани изводи, или емоционални решения. Не позволявайте чувствата да имат ръководеща роля в живота ви. Към края на седмицата е възможно да имате проблеми с интимната половинка. Има опастност да възникнат разногласия в отношенията ви. През почивните дни се освободете от мислите за работа. Моментът ще бъде изключително благоприятен за пътувания, за развлечения и срещи с приятели и близки, които не сте виждали отдавна. Някой от вас ще узнаят за скорошната поява на наследник, което ще стане източник на голяма радост.

 

Близнаци – още в началото на седмицата е добре да организирате делата си. Задачите ви са твърде много и без план едва ли ще се справите с всичките. Сложете в ред документите си, прегледайте кореспонденцията. Към средата на седмицата ще имате нужда от доза късмет за реализирането на ваша идея. Към края на седмицата ще видите как нещата се подреждат благоприятно за вас. Не поемайте служебни ангажименти през почивните дни. Отделете време и за себе си. Бъдете с близките си или излезте с приятели.

 

Рак – седмицата ще бъде успешна за вас, освен ако сами не си я направите трудна. Уви, много от представителите на зодията ще се постараят това да се случи. В началото на седмицата представителите на зодия Рак са все още под влиянието на романтичните отношения на уикенда. Съсредоточете се върху задачите, чието изпълнение не търпи отлагане във времето. Около средата на седмицата има опасност да пренебрегнете ангажименти, които са ви носили значителни ползи от делови и от материален характер. Опитайте се да се концентрирате максимално върху делата, от които очаквате позитивни резултати. Към края на седмицата е нужно да проявявате повишено внимание и съобразителност в делата си. Контролирайте финансите си. През почивните дни се опитайте да съчетаете в перфектна комбинация полезното с приятното. Обърнете внимание на здравето си.

 

Лъв – тази седмица е богата на интересни събития, а как ще ги оцените това зависи само от вас. Основното е да не бързате с изводите и помнете, че не всички хора и факти са такива каквито изглеждат. Началото на седмицата не е най- доброто време за рискови начинания. Разумния консерватизъм ще ви бъде от полза. Обърнете внимание на финансовите въпроси, изкушенията са много и има опасност да похарчите много повече, отколкото би трябвало. През втората половина на седмицата ситуацията се променя към по-добро. За много представители на зодия Лъв втората половина на седмицата ще бъде свързана с неочаквани пътувания, примамливи делови предложения и професионално израстване. През този период не е желателно да проявявате лекомислие. Бъди сериозни и ще можете да постигнете всичко, към което се стремите. През почивните дни не се заемайте да разрешавате проблеми, които не ви касаят. Отнасяйте се внимателно към парите си. Укрепете защитните сили на организма си.

 

Дева – чака ви много объркана седмица. Проблемите за някой от вас продължават и през настоящата седмица. Лутате се напосоки. Трябва ви да поспрете и да сложите в ред мислите си. Не се колебайте да поискате съвет от близък човек. Постарайте се да не драматизирате ситуацията. Бъдете готови за промяна. Към средата на седмицата ще ви подадат ръка, и то неочакван за вас човек. Проявете смирение и лоялност към хората, подаващи ви ръка в труден момент. Към края на седмицата вече ще видите светлина в тунела и облаците ще се разсеят. Въпреки това не прибързвайте. Премислете добре ситуацията. През почивните дни отпускайте пълноценно, като освободите съзнанието си. Постарайте се да премахнете съществуващите бариери в отношенията си с приятели, близки и роднини.

astro-19-1
omtimes.com

Везни – през първия ден от новата седмица колебанието в лично отношение може да ви изиграе лоша шега, така че се постарайте да действате с внимание и разбиране. През първата половина на седмицата следете стриктно финансите си. Към средата на седмицата се отнасяйте с повишено внимание към партньорството с човек, когото не познавате достатъчно добре. Към края на седмицата в любовта разбирателството ще бъде въпрос на взаимен компромис. През почивните дни опитайте да не се натоварвате прекомерно. Възможни са здравословни неразположения. В случай че възникне проблем, задължително е да предприемете незабавни мерки.

 

Скорпион – през тази седмица ще ви се отвори възможност да започнете проект, за който до сега не разполагахте условия за реализация. Постарайте се да изпълнявате в срок задълженията си. Към средата на седмицата ще имате възможност да предотвратите конфликт, или сложите край на стара вражда. През втората половина на седмицата се опитайте да подобрите стила си на живот без това да е свързано с големи разходи. Към края на седмицата в някой от вас ще се загнезди чувството на съмнение към половинката. През почивните дни късметът ще бъде на ваша страна, но е необходимо да се отнасяте с известни резерви към възможностите, които се отварят пред вас. Някой от вас ще трябва да се справят с битови проблеми в дома си.

 

Стрелец – в началото на седмицата ще получите помощ от приятел. В професионалната сфера избягвайте да предприемате твърде рисковани и необмислени действия. Към средата на седмицата проявете повече разбиране към човека до вас. Не позволявайте дребните разногласия да прераснат в скандал. Не започвайте промени, с които не бихте могли да се справите. През втората половина на седмицата разпределете служебните си ангажименти по начин, който ще ви позволи да се справите със задълженията си. Личната ви мотивация ще изиграе решаваща роля. Към края на седмицата ще постигнете отлични резултати в професионален план. Почивните дни ще бъдат важни за самотните представители на зодията, тъй като има голяма вероятност да срещнат сродна душа. Напълно възможно е да се наложи да осъществите пътуване по работа. Опитайте да го съчетаете и с удоволствия за себе си.

 

Козирог – през тази седмица трябва да решавате редица въпроси. Началото на седмицата ще се окаже ключова за тези от вас, които от известно време замислят да направят коренна промяна в живота си. През втората половина на седмицата са възможни семейни разногласия. Заради конфликти с роднини ще изпаднете в лошо настроение, мнозина от знака ще бъдат раздразнителни. Стремете се с добре изградена стратегия да се справите с предизвикателствата, пред които се изправяте. Финансовото ви положение ще бъде сравнително стабилно. В края на седмицата се постарайте да влагате разум към нещата, от които зависи деловата и материалната ви стабилност. Не проявявайте мнителност към хората около вас.

 

Водолей – тази седмица е доста спорна за вас и носи както положителни, така и отрицателни тенденции. Кръгът на социалните ви контакти се разширява, но сте склонни да се доверявате на неблагонадеждни партньори. През тази седмица може успешно да решите финансов въпрос, но ще ви остане малко време за романтични преживявания.

В първите дни от седмицата ще имате възможност да се освободите от сериозен товар в професионалната сфера. Добре е да загърбите реваншизма, особено ако сте били жестоко наранени от колега, приятел или познат. Около средата на седмицата не е препоръчително да поставяте ново начало в делови или в личен план. Последните дни от седмицата ще бъдат доста сложни от гледна точка на семейството и романтичните отношения. Вашият интерес към противоположния пол е прекалено голям и може да има пагубни последици, ново познанство е малко вероятно да доведе до началото на една дългосрочна връзка.

 

Риби-  началото на седмицата ще бъде много добро. Влиянието на положителните тенденции е силно и може да получите щедри награди за своята работа. В допълнение, хора, на които неотдавна сте помогнали ще ви върнат услугата.

Около средата на седмицата е възможно да се сблъскате с някой трудности, най-вече в отношенията с хора от противоположния пол. Тези дни ще бъдат трудни за влюбените представители на зодия Риби, които ще се съмняват в чувствата на любимия човек. Не забравяйте, че е по- добре да обсъждате даден проблем, отколкото да премълчавате.

Към края на седмицата е възможно да изпаднете във финансово затруднение, което ще бъде причинено от вашата екстравагантност. През почивните дни използвайте възможността да прекарате повече време с обичаните от вас близки и приятели. Отделете от времето си за тези, които обичате.

 

 

 

 

 

 

източник:astropro.bg

снимkи: omtimes.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply