Седмичен хороскоп за периода 1-7 декември

Предстои седмица в която ще се объркваме от собствените си идеи, които ще се прекалено много. Независимо накъде ще са насочени тези идеи – към организиране на празниците, към работата или семейството, ще имаме прекалено много планове и не толкова възможности да ги изпълним.

Всичко това ще даде едно своеобразно нервно напрежение, което ще кулминира в пълнолунието, което ще се случи в края на седмицата в знаците Стрелец и Близнаци.

 

Как обаче тези влияния ще се отразят на всяка една от 12 те зодии:

 

Овен – седмицата започва сравнително добре за вас. Още от първия ден може да научите отговорите на въпросите, които напоследък те занимаваха. И дори, ако нещата не вървят точно както ги очакваш – няма за какво да се оплакваш, всичко което се случва около теб е за добро. Около средата на седмицата очаквай неприятности. За едни малки – за други не толкова малки. Но ти си оптимист – ще се справиш. Не отказвайте помощ от стари приятели или роднини. Към края на седмицата се довери на човека до теб. Ревността не е добър съветник. За повечето от вас почивните дни ще бъдат интересни, особено за тези, които са решили и да изкарат малко пари. Напълно възможно е други от вас да се занимават с реализирането на отдавна желан личен проект. Здравословни проблеми не се очакват като цяло.

 

Телец – тази седмица сериозни неприятности не се очакват. В началото на седмицата бизнес – срещите ще бъдат продуктивни, имате шанс да си намерите нова работа, която ще бъде във всяко отношение по-добра от предишната. Много представители на зодията ще сключат изгодни сделки.

Очакват се неприятности през втората половина на седмицата. Следва да се отбележи, че повечето от проблемите, които възникват в този период вие си създавате сами. Насочете въображението си в конструктивна посока и живота ви бързо ще започне да се променя към по- добро.

През почивните дни обърнете внимание на ангажиментите, за които все не ви стигаше време през седмицата. Във връзка с това е добре да прегледате личните си документи, писмата си и всякаква друга документация. Добре е да укрепите защитните сили на организма си. Отделете достатъчно време за сън.

 

Близнаци – през тази седмица ще ви се открие възможност да изясните редица важни въпроси. Нужно е да бъдете последователни в действията и желанията си. Към средата на седмицата някой от вас ще бъдат застигнати от известие, което ще дадат нов тласък на кариерата им. В края на седмицата отстъпете от позициите, които не ви носят никакви ползи. Направете цялостен анализ за финансовата ситуация, в която се намирате. През почивните дни е необходимо да направите равносметка и да се опитате да разберете на къде сте тръгнали. Освободете се от сянката на миналото, за да направите достатъчно място за настоящето и бъдещето. Пълноценният отдих през уикенда ще възстанови равновесието в организма ви.

 

Рак – в началото на седмицата трябва да обърнете особено внимание на финансите. И по-специално на разходите. Съществува огромен риск баланса ви да излезе на червено. Бъдете внимателни при сключване да договори, или подписване на споразумения. Към средата на седмицата е възможно да осъществите служебно пътуване. Към края на седмицата ще се наложи да вземете някои кардинални решения относно професионалната си реализация. В личен план оставете нещата такива каквито са. Обърнете внимание на здравето си. Напълно възможно е да страдате от понижен имунитет. През почивните дни забравете служебните грижи. Излезте с приятели, или просто се забавлявайте. Пред някой от вас ще се открият отлични възможности да преодолеете трудности от личен характер.

 

Лъв– началото на седмицата може да изглежда непоносимо. И работата не е в някое конкретно събитие, а крайно нестабилното ви емоционално състояние. Имате чувството, че всички са в заговор срещу вас. Проблеми могат да възникнат при решението на текущи професионални предизвикателства. Средата на седмицата е време за социални контакти. Очакват ви интересни запознанства и срещи с необикновени хора. Романтични отношения, започнати през този период едва ли ще бъдат дълготрайни, но ще оставят приятни спомени. Представителите на зодията ще влязат в края на седмицата с приповдигнат дух, което значи, че ще имате много поводи за радост.

 

 

Дева – през тази седмица колкото по- малко решения вземате, толкова по- добре. Вашите разходи се увеличават непропорционалното на дохода през седмицата – харчите повече отколкото изкарвате. Около средата на седмицата някой от вас ще постигнат значителен напредък по определена лична инициатива. Към края на седмицата имате възможност да разрешите проблем от делови или от материален характер. Съсредоточете се върху общуването с роднини. През почивните дни някой от вас ще получат предложение за трайно обвързване. Като цяло събитията тази седмица ще ви научат да разберете собствените си емоции.

astro-25
yoganonymous.com

Везни– още в началото на седмицата нещата могат да излязат от контрол, ако не овладеете ситуацията. Не бъдете припряни, това не е присъщо за вас. Концентрирайте се върху неотложните ангажименти. Трябва по някакъв начин да намерите баланса между деловите ангажименти и проблемите в семейството. Към края на седмицата много от представителите на зодията ще имат шанса да постигнат отдавна желана мечта. Изживейте момента. През почивните дни се опитайте да се отпуснете и да се насладите на почивката пълноценно.

 

Скорпион –  тази седмица ще бъдете в състояние да привлечете много внимание към себе си, да събудите интереса на хора, които до този момент не са ви забелязвали. Опитайте се да запазите спокойствие – това е главното условие за успех през тази седмица. Опитайте се да демонстрирате не само постоянство и воля, но и здрав разум и логика.

В началото на седмицата ще се наложи да се заемете с ангажименти, които биха ви осигурили стабилност в професионалната сфера. Около средата на седмицата внимавайте при контактите си с непознати! Постарайте се да не се поддавате на разрушителни емоции. В края на седмицата моментът е подходящ да възобновите работата си по изостанали проекти. През почивните дни в контактите си с интимната половинка бъдете откровени. Ако не сте съгласни с нещо, то не се колебайте да изречете личното си мнение.

 

Стрелец– усилията, които полагате в професионалната сфера още от първия ден на новата седмица няма да са напразни. Финансовото ви положение чувствително ще се подобри, но само ако избягвате да правите необмислени покупки. Към средата на седмицата трябва да обърнете внимание на член на семейството, който има нужда от вашето внимание. В края на седмицата се заемете с разчистването на стари плащания и погасяването на задължения. През почивните дни внесете разнообразие в заниманията, на които се отдавате в малкото си свободно време. Обърнете внимание на човека до вас. Колебанието и липсата на диалог може да се окаже сериозна пречка при общуването.

 

Козирог– началото на седмицата ще бъде трудно. Очертават се проблеми в работата или бизнес проект за който сте имали големи надежди ще тръгне в нежелана посока. Ще ви се наложи да потърсите помощ от хора, към които не изпитвате особени симпатии. Възможни са сериозни разногласия с началници. В средата на седмицата ще имате възможност да се съсредоточите върху лични дела, да прекарате повече време с хора на които държите. Можете лесно да намерите общ език с други поколения, което ще ви позволи да изгладите стари спорове. За представителите на зодия Козирог седмицата ще приключи успешно. Усилията, които ще положите в този период няма да са напразни. Не е изключено да получите сериозни финансови приходи. Някой от представителите на нежния пол е възможно да получат предложение за брак.

 

Водолей– не бива да очаквате от тази седмица някакви зашеметяващи събития и промени. Дори за някой представители на зодия Водолей седмицата ще се стори скучна. Ситуацията на работното място е стабилна. Вие сте плодотворни в работния процес, колегите ви уважават и позицията на работното ви място е непоклатима. Седмицата е благоприятна и от финансова гледна точка. Планираните постъпления не закъсняват, а разходите не се очаква да бъдат значителни. Възможни са малки проблеми от личен характер през тази седмица.

В началото на седмицата много от вас ще бъдат пред прага да извършат промяна в живота си, която може да е свързана с навлизането на нов член в семейството ви, но също и със създалите се на работното ви място обстоятелства. Около средата на седмицата се пазете да не изпадате в крайности. Физическото ви натоварване трябва да е съобразено с личните ви потребности. В края на седмицата заложете на движението на открито или на спортните занимания. През почивните дни пътувайте и се забавлявайте. Имайте предвид, че здравето ви ще зависи от личната ви нагласа.

 

Риби- очаква ви успешна от делова гледна точка седмица. По-специално, тя ще е добра през първа половина от седмицата. Не се страхувайте от решителни действия и радикални мерки. Звездите ви съветват да сложите в ред финансовите си дела. С цел да се запази стабилна финансовата ситуация около вас трябва да се откажете от всички съмнителни дейности и приключения. Очакват се проблеми с деца през тази седмица. Обърнете внимание за здравословното им състояние.

През първия ден от седмицата е важно да се справите с ангажиментите си в определените срокове. Ще имате възможност да проявите повече разбиране към това, което ви предоставя съдбата. Около средата на седмицата обърнете внимание на малките неща. Съчетайте работните си ангажименти с нуждата си от пълноценен сън и почивка. В края на седмицата много от вас ще получат допълнителни финансови поощрения. През почивните дни е възможно очакваното да стане реалност. Моментът ще се окаже изключително благоприятен за много от вас в лично отношение.

 

 

 

 

 

 

 

 

източник:http://www.astropro.bg/

снимки:yoganonymous.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply