Седмичен хороскоп за периода 08-14 септември

Седмицата започва с Пълнолуние в знаците Дева и Риби. Това е една ос, без която не можем. Тя ни учи на социална адаптация и на това да сме полезни на хората около нас. Всеки един човек е дошъл на тази земя за да влезе във взаимовръзка с другите хора и по някакъв начин да им служи – било то материално, емоционално. Дори и най-големите егоисти трябва да служат – на себе си. Затова това познание, което се крие в тази ос е изключително важно за всеки един от нас.

 

Ето как ще се отрази това планетарно събитие на зодиакалните знаци…

 

Овен – през настоящата седмица ще имате възможност да поставите ново начало на работното си място. Съсредоточете вниманието си върху дейностите, които имат потенциал да ви осигурят по-голяма свобода на действие. Много от вас ще имат шанса да подобрят материалното си състояние. Избягвайте колебанието. Към средата на седмицата ще бъдете твърде ангажирани със служебни ангажименти. Не се преуморявайте и обърнете внимание на здравето си. Планирайте внимателно ангажиментите си. През почивните дни се очакват проблеми от личен характер. Отнесете се с разбиране към потребностите на дете или възрастен член на семейството си. В любовта дайте безрезервна обич и ще получите същото в замяна.

 

 

Телец – в началото на седмицата трябва да сте готови да се справите с делови и материални предизвикателства. Но не се тревожете прекалено. Всичко зависи само от вас. Около средата на седмицата много от вас ще бъдат привлечени от идеята за подписване на дългосрочен договор в професионалната сфера. Премислете добре плюсовете и минусите на такъв контракт. Към края на седмицата някой от представителите на зодията ще имат желанието да предприемат промяна в живота си. Почивните дни ще преминат под знака на любовта. Копнежа за близост с интимната половинка няма да ви напуска целия уйкенд. Необвързаните Телци пък ще обмислят сериозно обвързване. Възможно е пътуване за удоволствие.

 

 

Близнаци – за вас началото на седмицата ще бъде леко, вдъхновяващо, приятно. Има само един недостатък – ще приключи бързо и неочаквано. Хубаво е предварително да се настроите, че не всичко ще върви по мед и масло. Възможни са здравословни проблеми, най- вече свързани с нервите. Концентрирайте се върху тези ангажименти, които могат да ви донесат приходи. През почивните дни се отдайте на заниманията, които ще ви носят лично удовлетворение. Свободното време посветете на себе си и на интимната си половинка. Разнообразете часовете, които прекарвате заедно!

 

 

Рак – в началото на седмицата се очертават много разногласия с околните. Възможни са конфликти както с началници, така и с подчинени. Казвате първото, което ви идва на ум, което в повечето случаи не е добра идея. Възможни да правни проблеми по това време от седмицата. Много по- ползотворна ще бъде средата на седмицата, когато творческия дух ще ви обсеби напълно и ще бъдете изключително продуктивни. Това е благоприятен период за сключване на дългосрочни договори. В края на седмицата някой от вас ще имат възможност да започнат романтична връзка, която има всички шансове да завърши с брак.

 

 

Лъв – освен някой дребни проблеми, през тази седмица няма друго, за което да се тревожите и въздействието на положителните тенденции ще бъде силно. Още в понеделник (най-вероятно през втората половина на деня) някой представители на зодията ще се заемат с ангажимент, по който ще работят не само тази седмица, но и част от другата. И този ангажимент ще изисква много внимание и цялото ви въображение. По това време много представители на зодия Лъв ще намерят своето призвание. У други пък ще се появи неустоимо желание да сменят работата си и да се заемат с нещо ново, нещо напълно различно. От гледна точка на личните отношения седмицата се очертава не лоша, въпреки дребните разногласия с близки и роднини.

В началото на седмицата не се поддавайте на фатализъм и гледайте позитивно на заобикалящата ви действителност. От изключителна важност за вас около средата на седмицата ще бъде да не поемате изцяло върху плещите си делови ангажименти, чието изпълнение не зависи изцяло от вас. В края на седмицата много от вас ще получат лично удовлетворение от постигнатото в професионалната сфера. През почивните дни прекарайте повече време в компанията на семейството и на интимната си половинка. На много от вас ще се наложи да направят труден избор.

 

 

Дева– в началото на новата седмица се заемете с рутинните ангажименти и дела, които не търпят отлагане. За някой от вас ще предстои пътуване, което трябва внимателно да планирате. Към средата на периода избягвайте грубия тон на работното си място, защото това ще ви попречи да се справите успешно с текущите си задължения. През втората половина на седмицата се доверете на инстинктите си и ще бъдете приятно изненадани от постигнатите крайни резултати. Към края на седмицата обърнете внимание на административната дейност – документация и кореспонденция. През почивните дни в личен план ви предстоят приятни изживявания. Избягвайте да давате пари назаем. Отделете време за развлечения и за отдих!

 

Ocean And The Moon
omtimes.com

Везни- още в началото на седмицата нещата могат да излязат от контрол, ако не овладеете ситуацията. Не бъдете припряни, това не е присъщо за вас. Концентрирайте се върху неотложните ангажименти. Трябва по някакъв начин да намерите баланса между деловите ангажименти и проблемите в семейството. Към края на седмицата много от представителите на зодията ще имат шанса да постигнат отдавна желана мечта. Изживейте момента. През почивните дни се опитайте да се отпуснете и да се насладите на почивката пълноценно.

 

 

Скорпион- през тази седмица ще ви се отвори възможност да започнете проект, за който до сега не разполагахте условия за реализация. Постарайте се да изпълнявате в срок задълженията си. Към средата на седмицата ще имате възможност да предотвратите конфликт, или сложите край на стара вражда. През втората половина на седмицата се опитайте да подобрите стила си на живот без това да е свързано с големи разходи. Към края на седмицата в някой от вас ще се загнезди чувството на съмнение към половинката. През почивните дни късметът ще бъде на ваша страна, но е необходимо да се отнасяте с известни резерви към възможностите, които се отварят пред вас. Някой от вас ще трябва да се справят с битови проблеми в дома си.

 

 

Стрелец – през първата половина на седмицата има вероятност да се изправите пред не малко предизвикателства. Съсредоточете се върху делата, от чието изпълнение очаквате конкретни резултати и се освободете от ангажиментите, които не ви носят съществени ползи. Около средата на седмицата влиянието на негативните тенденции намалява, но въпреки това имате много ангажименти, които изискват пълната ви концентрация. Към края на седмицата са възможни приятни обрати в отношенията с близки. През почивните дни си спомнете, че сте поели ангажимент към интимната половинка или член на семейството си. Обърнете специално внимание на здравословното си състояние, особено ако имате и конкретни оплаквания.

 

 

Козирог- с настъпването на седмицата организирайте изпълнението на делата си така, че да имате възможност да правите промени в движение. До средата на седмицата влагайте разумно спечелените от вас средства. При взимането на важни решения се старайте да следвате логиката, а не чувствата си. Моментът е подходящ за установяване на нови делови контакти. Около средата на седмицата е нужно да вложите цялата си енергия в работния процес. В края на седмицата използвайте адекватно знанията и опита, които сте натрупали през годините. Проявената от вас щедрост спрямо приятел може и да не донесе очакваните резултати. През почивните дни подобрете своята ефективност. Контролирайте емоциите си в любовта. Ако правилно организирате личните си задължения, ще разполагате и с достатъчно време за отдих.

 
Водолей – началото на седмицата носи финансови затруднения за много от вас. Съществува риск от загуба или повреда на ценности, както и е възможно кражба на ценности. В делово отношение този период не е особено успешен. Твърде много сте ангажирани с лични проблеми и ви е трудно да се фокусирате върху служебните си ангажименти. Около средата на седмицата са възможни разногласия с делови партньори и началници. Има още една неблагоприятна особеност през този период – твърде много мислите за бъдещето и не можете да се концентрирате върху настоящето, като изпускате някой интересни възможности. За това пък края на седмицата и особено почивните дни са успешни за вас. Това е един много ползотворен и интересен период , по време на който всичко ще ви се отдава. Единственото, което се иска от вас е да не пропуснете благоприятния момент.

 

 

Риби– още в първите дни на новата седмица трябва да започнете да осъществявате идеите си. Не е изключено да получите предложение, което да ви осигури по-добри позиции на работното място и по-високи доходи. Към средата на седмицата вече ще берете плода на труда си. Правилното разпределение на текущите отговорности ще ви позволи да разполагате с достатъчно време за всичко. Късмета определено е на ваша страна през тази седмица. Към края на седмицата на много от представителите на зодия Риби им предстои вземането на решение, което ще се окаже важно за по-нататъчните ви планове. Препоръчително е да си почините добре през уикенда. Седмицата ви е била натоварена и имате нужда от презареждане. Обърнете внимание и на семейството. Някой има нужда от помощта ви.

 

 

 

 

източник: http://www.astropro.bg/

снимки: omtimes.com

No Comments Yet

Leave a Reply