Седмичен хороскоп за периода 06-12 Юни

Ден след Новолунието в Близнаци ние попадаме в  поток от бързо променяща се обстановка, благодарение на получени новини, проведени разговори и взети решения, които касаят нашето благосъстояние-общо или приоритетно, индивидуално- нещо ценно за нас, свързано с финансовата ни стабилност, любов и т.н. Не е изключено обаче, да се налага само да реагираме, без да имаме право на кой знае какъв избор, като поемем следствията на вече предприети действия от близкото минало, да кажем- февруари, март.

При всички случаи, необходимостта от адаптивност е значима, да коригираме нещо в линията си на поведение, отношение или оценка спрямо текущи събития, важни за нас личности и т.н.

Когато звездите изпратят към нас императивни послания за трансформации, ние можем да се възползваме от подобни превратни моменти, като се „закачим” за една основна цел и я оставим тя да ни води. Тогава, винаги ще се намерят варианти, дори и те да не са точно според очакванията ни, дори и да изискват някаква жертва…По друг начин казано, на своеобразен житейски кръстопът, водещо изискване за успехите ни е да изберем правилната посока.

Всеки, в по-малка или голяма степен ще бъде изправен пред дилема преди да продължи напред. В такъв случай- не губете от поглед крайната си визия за щастие!

Най-голямата сила в месеца на Близнаци е знанието. Питайте, за да ви се каже, преговаряйте, бъдете социално активни, за да изградите „мостове” между вас и онези обстоятелства, които действително ще са ви полезни, а не обратното.

В по-глобален аспект- седмицата е ключова, обещава ярки събития, които да се отразят на социалното ни положение или поне- да не ни оставят безразлични към онова, което сме чули…

Овен – До края на тази седмица можете да проведете разговори или да чуете новини, които да преобразят живота ви, да променят бъдещите ви намерения, линия на поведение, оценка- спрямо близки хора, приоритети и т.н.

Социалната ви активност е много висока, както и желанието ви да постигнете конкретна цел, която в последно време обсебва вниманието ви, може да се е породило обстоятелство в близкото минало /февруари, март/, на което сега трябва да реагирате адекватно или да поемете последиците.

Мисълта ви е задълбочена, креативна, бих казала- изобретателна и можете да достигнете до много добри резултати, като анализирате всичко „за” и „против”, подробности, които не сте отчитали до този момент или са ви убягвали.

Някой Овни, предимно родените през втори  деканат, но и останалите в различна степен, се намират на своеобразен кръстопът и е важно- да изберат правилната посока.

Повечето от вас ще успеят да извлекат ползи в обективно сложни ситуации, да превъртят вид негативи в позитиви и да стабилизират положението си- основно в материален аспект, но не само.

В понеделник бъдете гъвкави в общуването, денят е способен да зададе тон на цялата седмица. Във вторник и сряда печелите нещо- финансов бонус, морално удовлетворение и т.н. До края на периода съществува реален шанс за вид повишение, а през тези дни да задействате подобни бъдещи перспективи или поне да получите „сигнали”, при условие, че действате в такова направление. В четвъртък и петък сте много емоционални, семейни или лични въпроси изместват фокуса ви от текущи- служебни например. В събота и неделя „почивате” активно, дните са динамични и ползотворни.

 

Телец – Водеща тема за вас е материалното ви благополучие или „сигурност”- в един по-общ смисъл, поради нараснали харчове, принудителни плащания или друго…. След изминалото Новолуние, изглежда настоящата седмица ще се окаже своеобразно „ново начало” за финансовата ви стабилност или социален просперитет. Зададените тенденции, онова, което „посеете” сега, ще прораства до септември, като минимум през следващия лунен месец, а при повечето от вас- и по-дълго. Ясно е, че трябва да сте много внимателни при вземането на решения, да обмисляте детайлно ходовете си. Не мога да ви препоръчам да поемате рискове- да теглите кредити например, да давате пари на заем, да инвестирате, защото после трудно ще си върнете даденото.

От друга страна, полезно е да преговаряте с влиятелни личности, също и такива, които се отчитат за „стоящи далеч” от вас. Помислете, търсете своеобразен „буфер”  за сигурността ви в лицето на авторитетна фигура, която ще ви подаде ръка и ще стабилизира положението ви.

Чувствата много силно се влияят от прозаични теми като приходи-разходи. Това може да охлади страстите, но в един по-положителен смисъл, поне ще разберете на кого можете да разчитате или пък-не. Понеделник е доста показателен и може да зададе тон за цялата седмица.

В партньорските ви връзки /лични или делови/ настъпва ситуация- „дежа вю” , особено, ако е имало неразрешени въпроси ескалирали през февруари, март- сега трябва да се разрешат или да поемете последиците. В друг случай- в живота ви се възвръща енергичен човек от миналото и ви оказва значимо въздействие.

Във вторник и сряда водите емоционални разговори, които са способни да изчистят недоразумения, да ви доставят сърдечна радост, но и изненади не са изключени. В четвъртък и петък може да разчитате на близките си, удачно време да хармонизирате и подобрите домашната атмосфера и уют. В събота и неделя- притежавате доза късмет  и все нещо ще порадва сърцето ви!

 

Близнаци – До 10 юни в живота ви могат да настъпят значими промени свързани със социалния ви статус- кариерно развитие, брачни отношения, домашни условия на съществуване. На всички важни области от живота си можете да влияете чрез своята креативност, а и под опеката на „малкото щастие” – Венера, която продължава да ви закриля.

Променя се начинът, по който ви възприемат околните, защото самите вие сте обновили мнението си към тях, линията си на поведение…

Мечтите ви са ярки, желанията силни, вероятно под натиска на повишаващи се амбиции, вид неудовлетвореност  или пък външни провокации, на които трябва да реагирате.

Каквото и да е, важно правило е, че сега, особено след Новолунието, вие градите енергийна програма за цялата предстояща година, създавате тенденции, които ще прорастват месеци на пред, така че е определящо да изберете вярната посока. Изглежда околните, предимно партньори-лични или делови, ще спират част от първоначалните ви идеи, може дори да се почувствате ограничени от тях по някакъв начин или пък неразбрани, но е факт, че „другите”- в лицето на важни за вас личности, играят ролята и на „превключващо звено”- за собствената ви стабилност или точно обратното. Така че водещо правило си остава- да се стремите да се съюзявате, ако искате да  постигате целите си. Много често „обходните пътища” ще се оказват по-успешни, отколкото да влизате в пряк сблъсък на интереси.

Очертават се и някакви алтернативи, от които можете да се възползвате до края на периода.

Ежедневието на повечето от вас е напрегнато, изпълнено с ангажименти, някой от които се отнасят до породили се  ситуации в близкото минало, които ви възвръщат към себе си, за да ги разрешите. Професионалните ви ангажименти се свързват и с нещо допълнително, поне като информация- какво подкрепя кариерното ви развитие или препятства, какво можете да очаквате в перспектива. Ако има подробности, които са ви убягвали до този момент, сега ще се изяснят.

В понеделник Луната е в Близнаци- денят може да зададе тон на цялата ви седмица. Във вторник и сряда може да спечелите нещо, да повишите доходите си, да разчитате на близките си или да изчистите евентуални недоразумения с тях. Не са изключени и спонтанни разходи. В четвъртък и петък водите интересни, ползотворни разговори, социалната ви активност е значима. В събота и неделя се пазете от нервно напрежение.

 

Рак – Важно условие за успехите ви е вашата социална активност- преговаряйте, градете връзки с хора, които могат да са ви полезни. Подкрепата на околните действително е способна да подобри начина ви на съществуване, да го превърти на ново и по-подходящо за вас ниво.

Ако не ви устройва статуквото, потърсете вид алтернативи и те ще се появят,  дори и да не ви отворят една врата, вероятно на втората или третата-това ще се случи.

Ако нещо  излиза от живота ви, това е така, за да отвори място на нов старт в живота ви. Понеделник е много показателен за онова, което трябва да оставите зад гърба си или препятства бъдещото ви развитие.

Информационният поток е много усилен, възможно е не всичко, което чувате да е по вкуса ви, но поне можете да сте на ясно и с най-малките подробности, а това пък винаги е полезно…

Близки до сърцето ви хора ви връщат към стари въпроси за разрешаване или другар от миналото напомня за себе си. В този смисъл не са изключени новини, разговори, срещи…

Във вторник и сряда умеете да влияете на обкръжението си, под „светлината на прожекторите сте”, дайте най-доброто от себе си, звездите ви подкрепят… В четвъртък и петък нарастват разходите ви или ескалират спорни теми за приходи-разходи. В събота и неделя-няма да ви липсва компания.

 

Лъв – Налага ви се да сте социално все по-активни, да се доказвате пред околните, за да се превъртите на по-високо ниво или поне, за да задържите настоящото си положение, репутация сред приятели, колеги или други важни за вас личности.

Подкрепа безспорно можете да получите, но вероятно ще има и хора, които могат да ви разочароват. Към подобни теми трябва да реагирате хладнокръвно, защото от това зависи „сигурността ви”- предимно материална, но не само.

Някой от вас променят позициите си в колектив, защото сте на нова длъжност или изискванията към вас са се обновили. Каквото и да е, ако сте служител във фира имате реални шансове за повишение или пък да извлечете ползи в обективно сложна или по-напрегната ситуация, като включите творчески подход и креативност.

Сърдечните дела са друга водеща тема, която ви изправя на своеобразен житейски кръстопът или поне ви кара да „нагодите” линията си на поведение, подтикват ви към полезни равносметки, вид прозрения.

Понеделник е много показателен за бъдещи тенденции, които могат да прорастват в това поле през следващия месец, а вероятно и по-дълго. Набележете силните и слабите страни, канализирайте- в една по-положителна за вас посока. Във вторник и сряда ежедневието е динамично, извън обичайния ритъм, понякога и поради непредвидени ангажименти или новини. В петък и събота можете да направите пробив към желанията си, ако сте по-настойчиви и инициативни. В събота и неделя печелите нещо- морално удовлетворение, подарък…

 

Дева – През тази и следващата седмица събитията пряко засягат вашата репутация или социален статус. Причините може да се коренят в нарасналите ви амбиции, които ви подтикват да се мобилизирате и борите за успехите си, но не е изключено да се продуцират и по външни причини, които ви принуждават да извършите вид трансформации, така че да откриете най- благоприятното за себе си положение, без компромиси и задръжки.

Изглежда трябва да стиковате основните си приоритети със семейството си или лични, домашни, битови теми за разрешаване- отнемат голяма част от вниманието ви по различни поводи и ви поставя пред дилема- по кой път да поемете, принуждават ви да пренаредите приоритетите си.

Колелото на Съдбата е на път да се завърти, но вие в значима степен можете да определите посоката.

Понеделник е показателен.До септември вие сте под закрилата на Юпитер, тази планета на „голямото щастие” вече е директна и от юни до септември е способна да преобрази живота ви значима степен. Колкото сте по-инициативни, толкова по-големи върхове ще покорите. Вероятно няма да е лесно, но е повече от вероятно да успеете, да се справите с всичко, което застава на пътя ви.Във вторник и сряда- няма да ви липсва компания и подкрепа от околните. В четвъртък и петък- пред вас се разкриват алтернативи. В събота и неделя- звездите са на ваша страна.

 

Везни – Въпроси свързани с квалификацията ви, „разширяване на хоризонтите пред вас” или директно- промени на местоработата или местожителството ви се актуализират по различни поводи. Колкото сте по-инициативни в горе-посочените теми, толкова повече ще имате шанс да владеете ситуацията или пък ще се измъкнете своеобразно напрежение в ежедневието.

В друг случай вниманието ви е фокусирано върху хора стоящи далеч от вас, включително и далечни роднини, уреждане на юридически казуси, които можете да разрешите успешно, ако проведете конструктивни разговори, използвате за посредници – специалисти по интересуващия ви профил. Понеделник е особено показателен.

Месецът на Близнаци винаги ви надарява с допълнителни шансове, които могат да обогатят живота ви, сега пак е така, но от вас се изисква да действате по-гъвкаво от обикновено. Не е изключено да се намирате и на своеобразен житейски кръстопът. През тази и следващата седмица трябва ясно да изберете посоката, която ще определи бъдещите ви граници на реализация и просперитет.

Партньорските ви отношения могат да се трансформират в една по-положителна посока по един бърз и внезапен начин, ако сте сами, вероятно няма да ви липсват ухажори.

Във финансово отношение звездите ви връщат към неразрешени казуси от миналото или се пораждат спорни ситуации, които следва да разрешите целесъобразно, без конфронтации. Мобилизирате се, за да стабилизирате материалното си положение.

Във вторник и сряда сте емоционални, дребни действия могат да имат широко отражения. Шанс да извоювате някаква победа, която трайно да се закодира в статуса или имиджа ви. В четвъртък и петък- няма да ви липсва компания, подкрепа. Интересни разговори и новини. В събота и неделя повечето от вас се нуждаят от почивка, дните не протичат по предварителен график.

 

Скорпион – Водеща тема е финансовото ви благополучие, можете да го стабилизирате като разчитате на подкрепа /материална, морална/ от страна на ваши партньори, авторитетни личности и т.н. Поради подобни въпроси, които ескалират, мнозина ще се окажат на своеобразен житейски кръстопът или ще вземат важни решения.

Ретроградният Марс отново е във вашия зодиакален знак, зарежда ви с много енергия и шансове да изправите евентуални грешки от миналото, да запълните пропуски. Тенденцията изисква да отстоявате правата  и мнението си, понякога и по един по-агресивен начин. Само не прекрачвайте определени граници на добрия тон, защото вместо да „изпишете вежди-ще извадите очи”. В споровете се ражда истината, но само в случаите, когато се вслушвате внимателно и в доводите на отсрещната страна, сега това е особено полезен ход за стабилността ви  в по-общ смисъл.

Чувствата също са на етап преоценки, моментът е много подходящ за равносметки, да насочите връзките си в една по-благоприятна за вас посока. Не позволявайте евентуални пукнатини между вас и близките ви да се задълбочават.

Понеделник е показателен за силните и слабите звена в начина ви на съществуване. Във вторник и сряда- притежавате доза късмет, но не са изключени и изненади, които да извадят ежедневието ви извън обичайния ритъм. В четвъртък и петък можете да предприемете стъпки, които да имат благотворен ефект върху имиджа ви, да спечелите бонус… В събота и неделя сте търсена и предпочитана компания, но някой от приятелите ви може да ви натоварят повече.

 

Стрелец – Тази и следващата седмица са ключови за партньорските ви взаимоотношения /лични или делови/. Те оказват съществено влияние, както върху собствения ви статус /обществено положение/, така и върху личните ви приоритети, които могат да се пренаредят под тяхно влияние. Причините може да са най-различни, промени около тях, външни провокации, които изискват известна пренастройка в начина ви на комуникиране и не само.

При всички случаи, задавате тенденции във връзките си, които ще прорастват през следващото полугодие, месец като минимум.

Анализирайте, насочвайте, дори и да са ескалирали някой недоразумения между вас, в повечето случаи близките ви са добронамерени и податливи на въздействие от ваша страна. В значима степен от вас зависи дали ще позволите да нахлуе хлад…

Понеделник е показателен за подобни въпроси. Ежедневието ви излиза извън обичайния  ритъм, не са изключени допълнителни ангажименти или да се върнете към стари и неразрешени приоритети от близкото минало. Във вторник и сряда ви занимават теми като приходи-разходи, можете да ги стабилизирате, да инвестирате в дома си, да получите подкрепа от близките си. В четвъртък и петък преобладава ентусиазмът и все нещо ще порадва сърцето ви. В събота и неделя водите сериозни разговори, някой от вас вземат важни решения.

 

Козирог – Водеща тема за вас е професионалната ви реализация, репутация на работното ви място. Те може да се „проверяват” или да ескалират променени условия на труд, които да ви принудят да се мобилизирате, така че да извлечете ползи, да утвърдите авторитета си в обективно сложни ситуации.

Притежавате достатъчно сили, а и опека от страна на звездите, за да се справите с всички предизвикателства. Може да очаквате и подкрепа от страна на влиятелни личности, при условие, че се нуждаете от такава.

Шанс да подобрите домашните си условия на съществуване, особено, ако е било на лице някакво напрежение в семейството ви и то по един бърз начин, чрез взети решения, положителни промени в това поле.

Водите много емоционални разговори, в които си изяснявате подробности, дори и да има спорове, како се казва- „с тях се ражда истината”.

Понеделник е натоварен от ангажименти, понякога и допълнителни, но денят е резултатен. Пазете се от нервно напрежение. Във вторник и сряда популярността ви расте, подходящо време да стабилизирате партньорските си отношения. В четвъртък и петък действията ви се ценят по достойнство, шанс да спечелите финансов бонус, морално поощрение. По-чувствителни сте от обикновено, склонни сте на крайности в начина си на мислене, да правите обобщения. Тенденцията е способна да отключи алтернативи пред вас, да ви помогне да се справите с казуси, които иначе се считат за извън контрола ви. В събота и неделя може да пътувате и прекарате приятни мигове. В друг случай- самоувереността ви нараства.

 

Водолей – След Новолунието през изминалата неделя се наблюдава своеобразен рестарт в сърдечните ви връзки. Склонни сте да ги анализирате, те придобиват нова стойност…Причините може да са доста прозаични, включително и финансови, а може и да са заложени в миналото като недоразумения, подробности, които си изяснявате сега. Понеделник е показателен.

Ако имате пораснали деца, те също обсебват вниманието ви по различни поводи, вероятно около тях настъпват промени и се нуждаят повече от вашата подкрепа-морална, материална.

Тенденциите, които зададете като емоционален фон в романтичните ви връзки през тази и следващата седмица, после ще ви влияят дълго, да кажем до есента. Вижте на какво можете да разчитате, какво препятства чувството ви за щастие и помислете как да повлияете положително с визия за по-далечното бъдеще.

Марс  в своето ретроградно движение до август отново ще ви принуди да се мобилизирате и да се борите активно за по-добрите си социални позиции, имидж и т.н, ще ви даде шанс да изправите евентуални пропуски и грешки от миналото.

Във вторник и сряда сте натоварени с доста ангажименти, но действията ви са резултатни и ще  се отразят благотворно на положението ви. В четвъртък и петък популярността ви расте, новини, разяснителни разговори. В събота и неделя ви занимават въпроси като приходи-разходи, имате подчертано прагматичен подход.

 

Риби – През тази и следващата седмица се обновяват семейните взаимоотношения, ескалират домашни или имуществени въпроси за разрешаване, които отклоняват вниманието ви от други служебни и текущи приоритети. Голяма част от тенденциите са вече зададени и вие трябва да се съобразявате с потока от събития и в неговите рамки- да дадете най-доброто от себе си, да стиковате своите мечти и визия за бъдещ просперитет с този на важни за вас хора. Вероятно ще има известни разминавания, а от вас се изисква да сте по-адаптивни, понякога и по-отдадени на близките си.

Основна задача за вас трябва да бъде хармонизирането на домашната среда и да, можете да й повлияете положително, ако поискате, разбира се. Фонът, който ще зададете сега, после ще  ви влияе до есента, като минимум през следващия месец. Имайте го предвид…Понеделник е много показателен за бъдещи тенденции.

Във вторник и сряда притежавате доза късмет, влияете силно на околните, водите емоционални разговори. Не са изключени допълнителни разходи. В четвъртък и петък сте доста натоварени, но действията ви се имлантират пряко в имиджа ви и не само. В събота и неделя е подходящо да изгладите евентуални недоразумения с вашия партньор, поне ще си изясните позициите.

 

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

снимка: amelaina.ru

No Comments Yet

Leave a Reply