Седмичен хороскоп за периода 4-10 Април

Предстои ярка и запомняща се седмица изпълнена с много емоции, а и реални събития, които могат да се усетят като леки или по-силни земетресения, всъщност-в пряк и преносен смисъл.

Огнената енергия на Овен продължава да ни „събужда” с преувеличени желания, амбиции и страсти, крайности в решенията, които  да водят до не една изненади, обрати, но също и – прояви на забележителна воля, инициативност, а  при по-креативните личности тенденцията ще се превърне в едно „ново начало”, особено след Новолунието на 06 април и ще доведе до значими успехи.

През това време изпитваме вътрешно напрежение, вид раздвоение, което ни притиска между някакви варианти за бъдещото ни развитие. Единият е свързан с практични оценки и статукво, а другият с необходимост да рискуваме, да вложим повече усилия, постоянство, понякога необходимост да се развиваме- чрез усвояване на допълнителни знания, приемане и/или приобщаване към законови рамки и условия /включително „обновени” и на власт-имащи, влиятелни хора за начина ни съществуване/, а не на последно място- самите ние като поемем по-голяма отговорност, бъдем по-самостоятелни и сами се превърнем във водещ фактор на собствения си триумф или провал, според това- дали имаме реален поглед върху потенциала и истинските  условия.

При всички случаи на своеобразен житейски кръстопът ще се окажат мнозина, като минимум- ще изпитват подсъзнателни колебания, несигурност, защото ще усещат, че нещо се променя и те трябва да реагират.

Възможно е да се вземат мерки, които ще се отразят върху групи от хора, през тази и следващата седмица, с дълготрайно отражение.

Периодът след Новолунието е много подходящ  да стартирате проект, който да разшири шансовете ви за просперитет и осъществяване на личните ви намерения, особено, онези, които са свързани с професионалната реализация.

Но до сряда сме объркани, липсват ясни ориентири, преобладават емоциите, пазете се от необмислени ходове и грешки, които после няма лесно да оправите.

В четвъртък и петък сме под влияние на Новолунието, не се чудете, ако не можете да заспите или действате така, че изумявате и себе си и околните. През тези дни са възможни „чудеса” от храброст, находчивост и глупост…

Венера преминава в Овен от вторник и ще изкара на повърхността тайни чувства, ако има такива или пък трудно ще прикриваме привързаността, но и ненавистта си…През следващия близо месец- шанс да разберете до колко държат на вас, уважават ви и са привързани към вашата особа. Желанията да давате и получавате обич също ще се преумножат, а и други ценности и апетити в чисто материален аспект.

Дамите са все по-енергични и ще действат безкомпромисно според индивидуална фокусна точка, която ще си изградят.

Кавалерите, а може би и не само те, ще лавират, ще използват всякакви методи, включително и подмолни, за да реализират намеренията си.

До края на април- нараства вероятността да станем жертва на измами, манипулации, пазете се и не вярвайте на всичко чуто/видяно…

От четвъртък Меркурий ще се установи в Телец и в крайна сметка- решенията ще са в полза на добре преценена изгода, материална сигурност и т.н.

 

Овен – Новолунието от вашия сектор-Овен, отключва при мнозина забележителна креативност и инициативност, способна буквално да преобрази живота им, особено за рождениците от сряда и неделя, но и всички останали в различна степен.

Сега сте готови да рискувате много, за да постигнете желанията си, но ви се налага да преодолявате вътрешни спирачки, формални или чисто практични оценки свързани с настоящото ви статукво. В друг вариант- външни причини ви притискат да промените социалния си статус /кариерно развити, брак/, да обновите и подобрите въпроси свързани с това поле и да, вие успявате да намерите изход- чрез прояви на забележително упорство, находчивост, пробивност в избраното от вас направление, като разчитате на подкрепа от страна на по-възрастни и/или влиятелни лица, като пътувате, справяте се с юридически или други спорни теми, като повишите знанията си- реално чрез решение за допълнителна кварификация или пък- получите някаква много ценна информация, която силно да повлияе или трайно да имплантирате в начина си на съществуване…

При всички случаи след Новолунието на 06 април е много подходящо да стартирате някакво „ново начало” и всъщност- повечето от вас ще направят точно така…

От сряда Венера преминава във вашия зодиакален знак- това е „малкото щастие”, което ще ви благослови с повече късмет и харизма, ще ви помага да привличате погледи, да получавате одобрение, подкрепа, любов и/или финансови облаги- зависи върху какво ще се фокусирате. От четвъртък Меркурий се установява в Телец и ще „приземи” съжденията ви към конкретни задачи за изпълнение, които трябва да имат реално или материално изражение и облаги. През първата част от седмицата сте разсеяни и/или под голямо напрежение, а през втората- сте почти неудържими и дано ресурсите ви са насочени в по-целесъобразна за вас посока…

 

Телец – Продължава периодът, през който звездите ви насочват да оставите нещо зад гърба си, преди да продължите напред или като минимум- склонни сте да анализирате миналото, да преоценявате стари събития…И така е правилно, защото дни преди да навлезе Слънцето във вашия зодиакален сектор, вие трябва добре да помислите какво ви помага или пречи, така че да не го „завлачите” после и през новия си годишен цикъл.

За сега информационният поток, който дава яснота и за най-дълго пренебрегваните въпроси, включително и за онези, които се отчитат за „зад гърба ви” или извън контрола ви се активират силно, за да вземете адекватни мерки, да откриете решения и да, такива алтернативи, които да се окажат „изход” от всяка ескалираща ситуация съществуват, под формата на подкрепа- морална или финансова от влиятелни личности, институции, включително и банки и/или други водещи фактори в живота ви, които са били част от миналото ви и явно пак на тях можете да разчитате…

През тази и следващата седмица се „осветяват” и най-тъмните ъгълчета от начина ви на съществуване, възползвайте се- знанието винаги е сила-можете да видите тайни недоброжелатели, но и неочаквани нови, по-добри перспективи.

До вторник можете и да имате някакви колебания по кой път да поемете, околните през това време ви влияят силно, може да се стремят да ви внушат една или друга истина, внимавайте, не се доверявайте на всичко чуто/видяно. В сряда и четвъртък-изненади, планувайте на момента, за да можете да реагирате на текущите предизвикателства От четвъртък Меркурий навлиза във вашия зодиакален знак и до края на април вие по-лесно ще налагате мнението и идеите си, ще нарасне желанието ви да спорите, да водите разяснителни разговори и да, ще има чуваемост на онова, което говорите или искате.

 

Близнаци – Вашата социална активност постепенно нараства и вие се срещате с нови и креативни личности или пък обновявате, променяте позициите си в обществото, в което съществувате, защото изисквате повече уважение, защото се представяте в нова светлина, защото се налага да се доказвате повече от обикновено- в нова среда или същата, но с различни условия.

Изненади от страна на ваши колеги и приятели под формата на неочаквана подкрепа. Но също трябва да се пазите от измамни и подвеждащи действия, които могат да ви струват скъпо-в пряк и преносен смисъл.

Някой от вашите партньори /лични или делови/ могат да ви стимулират силно, да са онази стабилна основа, върху която да имате шанс да надстроявате успехите си, но други- да действат като агресори в живота ви, които ви притискат до стената със своите искания, при това- не винаги с честни или открити средства. Внимавайте, за вашия просперитет сега е водещо да умеете да отсявате „сеното от плявата”, да не се предоверявате лесно и да избирате възможно най-надеждните опори в живота ви, под формата на поддръжка  от по-възрастни и авторитетни лица или пък „стари” другари и близки- такива задължително има…

До сряда се разделяте с неконструктивни въпроси и мъглява визия за социалния ви статус. Ако има нещо, което разминава вашите виждания с реалността- можете да си го изясните, стига да искате, а в някой случаи- това се случва по един ярък начин, който не може и не бива да бъде пренебрегнат. От четвъртък до събота в център от внимание или събития. В неделя се нуждаете от почивка.

 

Рак – Новолунието от тази седмица може да повлияе силно на социалния ви статус и имидж, които ще се променят под влиянието на различни външни влияния. Например, вие сте решени да се доказвате сред нараснала конкуренция, при това действаща не винаги с явни и дори честни методи, и да, вие успявате да се докажете, като разчитате на упоритостта си, заслужен вече авторитет и професионални качества, а също и на подкрепа от страна на влиятелни личности.

В този сложен и доста динамичен период вие може да трансформирате линията си на поведение и да демонстрирате качества, които не сте проявявали, афиширали до този момент.  Някой от вас могат да обновят дори визията си.

При всички случаи, събитията от тази и следващата седмица ще имат дълготрайно отражение върху вас, околните ще започнат да ви гледат с „други очи”- според успехите ви, според поведението ви, а понякога- и новите условия на съществуване, в които сте поставени. Ясно е, че сега трябва да покажете най-доброто от себе си и после то ще прораства през следващите няколко месеца, ще се превърне в база на бъдещи успехи.

До сряда сте емоционални, интуитивни, не ви е лесно да се справяте с текущи задачи, възможни са непредвидени провокации, така че е уместно да отложите по-важните инициативи.

Ако нямате работа или настоящата не ви удовлетворява- подходящо е да си потърсите след сряда и през следващата седмица. Сряда и четвъртък носят изненади, изясняват се позициите ви на работното място, но може да се обтегнат и спорни теми с ваши партньори- лични или делови, които трябва да разрешите бързо, за да не се завлачат дълго след това. В петък, събота и неделя няма да ви липсва приятна компания.

 

Лъв – Ентусиазмът и огнената енергия на Овен продължава да ви подкрепя енергийно, да повдига духа ви, а и шансовете ви за просперитет, да разширите хоризонтите пред вас с нови социални контакти или пък чрез реални пътувания, премествания, а за някой- заемане на по-престижна длъжност на работното място.

Ако работата ви е творческа или ако е свързана с ваша собствена инициатива и частна практика, тогава вероятно ви се налага да инвестирате, но това реално се възвръща към вас, дори преумножава като резултат.

Но ако работата ви е по-скоро рутинна и в предприятие, тогава ви носи повече стрес, а не е изключено просто да сте на друга вълна и да ви се иска да „избягате”- пряк или преносен смисъл. Е, може би успокояващото е, че независимо с какво се занимавате- вас ви ценят по достойнство и подкрепа от околните няма да ви липсва.

Включително и в любовта- ето, че тя пак ще стопли сърцето ви през следващия близо месец и обещава ярки преживявания, приятни емоции като минимум…

Материалното ви състояние обаче продължава да е сложно- все за нещо изтичат средствата ви- я, за хоби, я, за близки и любими хора, особено в дните до сряда През тях се пазете от необмислени харчове, а понякога и измами, ако е възможно отложете по-важни финансови операции…От сряда до неделя- дните са много динамични- изпълнени с изненади, внезапни шансове, постепенно назрява необходимостта да се обсъдят водещи теми за начина ви на съществуване с ваши близки и вероятно това ще са конструктивни разговори от петък до неделя.

 

Дева – Периодът поставя акцент върху чужди или общи ресурси- например жилище и ремонти, премествания, наследствени дела, пари на партньора и н.н. Подобни теми и взети решения през тази и следващата седмица могат да се превърнат в база за дългогодишно обновление на най-близката ви среда- като промените ще се отчетат за положителни, въпреки че ще разходват значими ресурси от ваша страна- финансови или емоционални, интелектуални, физически…

Близки до сърцето ви хора са друга фокусна точка, която изисква повече внимание, защото около тях ескалират промени, рефлектиращи и върху вас самите или понеже взаимоотношенията ви се нуждаят от вид обновление, разяснителни разговори, внасящи яснота, влияещи на бъдещи общи тенденции, особено в дните до сряда- вие в значима степен можете да канализирате събитията в една по-позитивна посока, а като минимум-изчистват се въпроси /в един или друг вариант/, породили се от втората част на февруари и през март.

От четвъртък до неделя- сте емоционални, крайни, много решителни, а това рефлектира върху вашата „сигурност”- в един по-общ смисъл.

 

Везни – Новолунието през тази седмица може да се окаже своеобразно „ново начало” в партньорските ви отношения-лични и делови. Налага се да изчистите евентуални недоразумения или промени около близките ви- рефлектират и върху вас самите. В този смисъл-изненади от страна на другите са повече от вероятни, но също така и възможността да издигнете взаимоотношенията си на едно по-високо и конструктивно ниво, като проведете важни разговори с дълготрайно отражение на бъдещи общи перспективи на развитие.

Вие сте все по- твърди в намеренията си, изказът ви е императивен, трудно ви е да се откажете от намеренията или убежденията ви. На този етап- околните или се съобразяват с вас или изпадат от живота ви. Можете да използвате дори неспецифична за вас тактика, граничеща с агресия или манипулация, но и към вас отношението ще бъде подобно като резултат и със съответните последици, така че трябва добре да се обмислят действията, изказаните думи, предвид, че сега можете да зададете фон във връзките ви, които после да ви влияят месеци наред.

Някой Везни могат „внезапно” да срещнат вълнуващи нови личности и да създадат много ползотворни делови съюзи с тях или пък да започнат вълнуваща нова любов.

При всички случаи- често сте в център на внимание, правите силно впечатление, факт, който може да преобрази начинът на ви на съществуване, да увеличи влиянието и популярността ви.

До сряда дните са много натоварени, понякога и съпътствани с допълнителни ангажименти или такива, които извеждат ежедневието ви извън обичайния ритъм. От четвъртък до неделя- информационният поток е много усилен, подходящо време да сте социално активни, за да извлечете ползи, но трябва и да сте внимателни, за да се предпазите от обрати.

 

Скорпион – Периодът е много важен за професионалната ви реализация, пред вас могат да се разкрият внезапни нови възможности за повишение на доходите, но ако настоящите условия на труд не ви удовлетворяват, тогава не е изключен и вариант- внезапно да прекратите договори.

Но при всички случаи, моментът е много подходящ да се утвърдите като професионалисти, а получените резултати ще ви влияят дълго и ще са стабилна база за развитие през следващите месеци.

Ако нямате подходяща работа- удобно е през тази и следващата седмица да си потърсите такава, понякога шансовете могат да ви споходят в това поле по един неочакван и много бърз начин, така че бъдете максимално активни и инициативни, за да не се разминете с някоя възможност.

Желанието да стабилизирате материалното си състояние е водещо към настоящия момент, защото финансовото ви състояние е дестабилизирано или пък поради нараснали амбиции. До сряда рискът разходите да надвишат приходите са значими, при това за не много целесъобразни инвестиции. Внимавайте, пазете се и от измами и подвеждане.

От четвъртък до неделя дните са много динамични, изпълнени с предизвикателства, но и шансове. През това време може да срещнете поддръжници, които да ви съдействат за осъществяване на намеренията ви, да се превърнат в „мост” за собствените ви успехи.

 

Стрелец – Новолунието в Овен може да превърти някакви нови, внезапни шансове в живота ви- свързани с хоби, творчески дела, частна инициатива, а може и в любовта да ви провърви, да срещнете вълнуваща и интересна личност, а ако вече сте я срещнали- да преживеете доста незабравими мигове с нея.

Звездите ви зареждат сега с много енергия и ентусиазъм, които е добре да канализирате в някаква висока цел с дълготрайно и позитивно отражение в живота ви. Иначе, влиянието на Марс от вашия 1 дом на личността ще се превърти в нервно напрежение и вътрешно недоволство, дълбоко заложено неудовлетворение, неспокойствие…

Така че колкото сте по-социално активни и фокусирани върху конкретна идея, при това „близка до сърцето ви”, толкова по-благоприятно ще се развиват за вас събитията и ще се канализират в посока, която  да ви  порадва и/или сбъдне ваша съкровена мечта.

До сряда ескалират въпроси, които са свързани със семейството ви, домашни условия на съществуване и изискват повече внимание от ваша страна, за да се изчистят натрупани неуредици, недоразумения, ако има такива, включително и на които не сте обръщали внимание, но действат деструктивно- сега ще напомнят за себе си и да, хубаво е да не ги пренебрегвате, защото това може да е „момент на прозрение и осветяване” на този сектор и то по теми, които влияят като фон поне до края на годината, а в началото винаги по-лесно се влияе на тенденциите…От четвъртък до неделя- изненади и ярки запомнящи се емоционални преживявания, дните са динамични и способни да повлияят на имиджа ви- в повечето случаи позитивно, ако не прекрачите някакви граници под въздействие на „огнен ентусиазъм”.

 

Козирог – В дома и семейството ви може да има толкова вълнуващи събития и изненади ,че да се превърнат във водеща тема и фокусна точка на този етап.

Важно е да се подчертае, че преобразуванията, които извършите в този сектор през тази и следващата седмица ще се превърнат в основен фон за месеци напред, така че е препоръчително сами да инициирате някакво обновление в дома ви, което да хармонизира атмосферата- например- купувате нови мебели, изхвърляте стари вещи, може да извършите и ремонт…

В други случаи- промените са продиктувани от „вън”- налага се преместване, уреждане на имотни проблеми, закупуване на жилище и т.н., а в този случай- подобни задачи могат да се разрешат много бързо и по един „внезапен” начин, с допълнителни и неочаквани възможности, понякога помощ от хора, отчитани като „стоящи далеч от вас”- в пряк или преносен смисъл.

До сряда информационният поток е много усилен, може да узнаете тайна, да водите разяснителни и емоционални разговори, в които се „осветяват” подробности, които да повлияят на бъдещите ви намерения. От четвъртък до неделя- възникват алтернативи, които могат да разтоварят вид напрежение- в душата ви или извън нея…

 

Водолей – Социалната ви активност е значима, както и възможността да влияете на околните чрез дар словото си. В този процес- заздравявате стари връзки, можете да разчитате на подкрепа от страна на по-възрастни и влиятелни лица, да оформите или „циментирате” договорни отношения-писмени или устни, да разширите влиянието си над околните- със съответните ползи.

Същевременно, засиленият информационен поток ви носи много изненади, особено в сряда и четвъртък, но и през останалото време в различна степен. Така че не е изключен и вариантът да знаете някаква тайна, за обстоятелства, стоящи зад гърба ви или извън контрола ви, които да ви помогнат да разберете- на кого можете да разчитате, съответно –не. Ако отпаднат връзки или обстоятелства от живота ви през тази и следващата седмица, те в повечето случаи ще ви освободят от товари или обвързаности, които повече ви натоварват, отколкото ви носят ползи и да, това ще отключи нови перспективи пред вас, защото едни възможности ще бъдат заменени с други и по-перспективни.

Някой Водолеи ще предприемат пътувания, съпътствани с много предизвикателства, но и шансове, способни да превъртят живота им на по-високо ниво.

От понеделник до сряда ескалира необходимост от инвестиции или „разплащане на дългове”- в пряк и преносен смисъл. От четвъртък до неделя сте много находчиви и креативни, новини, важни разговори/преговори.

Риби – През тази и следващата седмица можете да направите своеобразен пробив в кариерното си развитие и по-добър социален статус, защото активно се борите и си проправяте пък към поставени цели, защото сте принудени да бъдете по-инициативни в нараснала конкуренция и/или други предизвикателства, които показват, че човек се развива чрез трудностите и няма успехи без усилие…

Материалното ви положение може рязко да се промени, да получите бонуси или шансове, които да се отключат от неподозирани източници или пък застанат на пътя ви, но на „пътя”, по който „вървите”, а не „стоите” и чакате, а и към настоящия момент голяма част от това, което можете да получите е почти пропорционално на собствените ви действия и желания.

Същевременно, вероятността да нараснат и допълнителните разходи е значима, внимавайте, правете точен разчет на приходи-разходи и избягвайте поемане на финансови рискове.

При всички случаи- това е ключов период за материалния ви просперитет и сигурност и може да се превърне в своеобразно „ново начало” ….

Родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен са изправени пред някаква морална дилема или са на своеобразен житейски кръстопът, в повечето случаи- продуциран от вътрешно неудовлетворение. В подобни случаи се опитайте да си изградите ясна картина с по-дистанциран и реалистичен поглед, при това отправен към по-далечното бъдеще, за да не подведете…Ясни сигнали- какво ви помага или пречи, на какво можете да разчитате- разбирате в дните до сряда.

От четвъртък до неделя- можете да получите голям бонус. Но не е подходящо да давате пари на заем или да инвестирате…Дните са показателни за стабилността ви на различни нива, за някой- малки или големи „земетресения”, при условие, че е необходимо „наместване на пластове”.

 

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com/

снимка:plus.google.com

 

No Comments Yet

Leave a Reply