Седмичен хороскоп за периода 03-09 ноември

Какво са приготвили звездите тази седмица за различните зодии, имайки предвид Пълнолунието в Телец и Скорпион. Акцент със сигурност ще са темите за парите, любовта и секса. Друг важен акцент ще бъдат дълбоките емоции и това, което трябва да се промени в една връзка, за да бъде тя хармонична. Пълнолунието, както винаги, е свързано с идеята за освобождаване и изчистване.

 

Овен – през новата седмица ви очаква стабилност на работното място. Ако срещнете трудности трябва да действайте без каквото и да било колебание. В случай че ви отправят предложение за работа трябва да го обмислите много внимателно. Моментът е подходящ да се отърсите от миналото си, за да направите място на новото, което неминуемо ще настъпи в живота ви. Към средата на седмицата не предприемайте драстични промени. В края на седмицата ще имате нови ангажименти. Постарайте се да останете верни на принципите си. Моментът е подходящ да поставите ново начало в личен план. През почивните дни се отпуснете и се отдайте на пълен релакс. Използвайте свободното си време за спорт или за любимо занимание.

 

Телец – в началото на седмицата организирайте работата си. Направете цялостен анализ на финансовото си положение. Правилните решения ще ви спестят множество неприятности. До към средата на седмицата ще отбележите видим напредък по делата, над които работите. Но въпреки това се съобразявайте с обстоятелствата. В никакъв случай не инвестирайте в сфера, за която нямате нужните познания. Много от вас ще се изправят пред редица предизвикателства, които трябва да преодолеят на всяка цена. Към края на седмицата се постарайте да вложите цялата си енергия във всяко начинание. Стриктния контрол върху финансите ще ви осигури спокойствие както на този етап, така и в бъдеще. През почивните дни се освободете от натрупаното напрежение. За много от вас в личен план моментът ще се окаже ключов. Задължително трябва да направите компромис, както в отношенията с хората, така и с интимния партньор.

 

Близнаци – без трудности няма да минете тази седмица, но и приятните моменти няма да бъдат никак малко. Първия ден от седмицата обещава да имате комерсиален успех, успешни бизнес дела и парични постъпления. Възможно е дори да предприемете рисковани финансови операции в началото на седмицата, които ще се увенчаят с успех.

Към средата на седмицата на преден план ще излязат личните взаимоотношения. Ще изпитате огромно удоволствие от общуването с любим човек. Семейните представители на зодията ще прекарат повече време с децата, което ще им донесе много положителни емоции.

Края на седмицата ще бъде досаден и скучен период за представителите на зодия Близнаци. Много представители на знака през този период ще загубят интерес към текущите си задължения.

През почивните дни по-голямата част от вас ще успеят да се освободят от някои свои притеснения от материален характер. Отделяйте достатъчно време за спорт. Отдайте се на любимо хоби, занимание или на заслужена почивка – така ще възстановите равновесието в организма си.

 

Рак – още в началото на седмицата ще попаднете в ситуация, която няма да можете да контролирате. Хубаво е в такъв момент да потърсите подкрепата на съмишленик или на делови партньор. Не допускайте някой да диктува решенията, касаещи личния ви живот! Възможни са промени от делови характер към средата на седмицата. В същото време близък роднина ще има нужда от подкрепата ви. Преценете материалното си положение и имайте предвид, че трябва да бъдете подготвени, защото не е изключено да попаднете в неочакван разход. Като цяло избягвайте риска през тази седмица. През почивните дни вниманието ви ще бъде изцяло ангажирано от член на семейството. Трябва адекватно да се справите с провеждането на неудобен за вас разговор.

 

Лъв – в професионално отношение седмицата се очаква да премине нормално. Проблеми могат да възникнат при работа с документи. Възможна близка среща с представители на държавни институции или регулаторни органи. Много от вас ще получат възнаграждение за своята работа чрез бонуси и подаръци. По-добре да отложите големите покупки в момента. За някой от вас е възможна промяна в личния живот. Вашето спокойствие е най-добрата защита срещу конфликти. Отдайте се на отдих и на забавления. Не пренебрегвайте потребността си от физическо натоварване. Самотните представители от знака ще попаднат във вихъра на любовна авантюра.

 

Дева – възможно е в началото на седмицата да се изправите пред решаването на личен проблем. Изяснявайте навреме възникналите недоразумения и избягвайте да вземате емоционални решения. През втората половина на седмицата много от вас ще се радват на изгодни печалби и на възможността чувствително да разширите кръгозора си. Последния ден от седмицата ще е важен за вас, така че не пропилявайте шансовете предоставени от съдбата. През почивните нещата ще се подредят по възможно най-благоприятния за вас начин. Пътувайте и се забавлявайте както намерите за добре.

astro-22-1
photo-dictionary.com

Везни – с настъпването на новата седмица ще намерите решение на много въпроси, които ви притесняваха напоследък. За мнозина от вас това време ще бъде свързано с полезен опит, както и с нови запознанства, които ще открият интересни перспективи пред вас.

До средата на седмицата се опитайте да се справите с най-важните въпроси, и отделете време да общувате с близките си хора. Имайте предвид, че ще бъдете много ангажирани да уреждате важни срещи с лица, от които по един или друг начин сте зависими.

Края на седмицата ще бъде по-благоприятна за Везните мъже. Те ще могат да демонстрират лидерските си качества. Докато дамите Везни ще се радват на късмет в неделя, когато ще успеят да вземат правилно решение в изключително заплетена ситуация. Пазете се от всякакви измами.

 

Скорпион – през първия ден от седмицата подхождайте към ангажиментите си с подобаващо внимание, защото ситуацията може да се промени в негативна посока. Освободете се от илюзиите си, защото те биха могли да се превърнат в сериозна пречка пред вас на работното място. Към средата на седмицата някой от вас ще се откажат от ангажимент, който са смятали за перспективен до момента. През втората половина на седмицата преценявайте рисковете от материален характер! Очаквайте изненади в делови и в личен план. Към края на седмицата избягвайте да предприемате кардинални промени в живота си. Почивните дни използвайте за пълноценен отдих и почивка. Не прекалявайте със забавленията. Не е изключено вниманието ви да бъде ангажирано с проблеми с интимната половинка.

 

Стрелец – още в началото на седмицата заложете на физическата активност. Не бива да губите мотивация ако срещнете спънки по пътя, който сте си избрали. Дайте приоритет на делата, които ви носят наслада и удовлетворение. Към средата на седмицата обърнете внимание на финансовия си ресурс. Разходите ви не бива да надвишават приходите. Възможно е финансово неразположение. Към края на седмицата преценете внимателно възможностите си в деловата сфера. Поемайте точно толкова ангажименти, с колкото сте в състояние да се справите. През почивните дни се отнасяйте с търпение, ако интимната ви половинка допусне грешка. Не позволявайте помежду ви да има неизяснени въпроси. Опитайте се да изчистите недоразумения. Имайте предвид, че нещата може да бъдат изключително благоприятни за вас, ако навреме туширате зараждащо се напрежение.

 

Козирог – с настъпването на седмицата организирайте изпълнението на делата си така, че да имате възможност да правите промени в движение. До средата на седмицата влагайте разумно спечелените от вас средства. При взимането на важни решения се старайте да следвате логиката, а не чувствата си. Моментът е подходящ за установяване на нови делови контакти. Около средата на седмицата е нужно да вложите цялата си енергия в работния процес. В края на седмицата използвайте адекватно знанията и опита, които сте натрупали през годините. Проявената от вас щедрост спрямо приятел може и да не донесе очакваните резултати. През почивните дни подобрете своята ефективност. Контролирайте емоциите си в любовта. Ако правилно организирате личните си задължения, ще разполагате и с достатъчно време за отдих.

 

Водолей – очертава се благоприятна седмица за вас. В началото на седмицата ще имате отлични условия за реализиране на професионалните си задължения. Опитайте се да разширите полето си на действие. Възможно е при някой от вас към средата на седмицата чувствата да доминират пред здравия разум. Не е изключено да възникне проблем с член на семейството. Към края на седмицата може да се почувствате леко неразположение, породено от натрупалата се умора. Обърнете внимание на здравето си. През почивните дни заложете на спорта, или разходките. Почивайте колкото се може повече.

 

Риби – през новата седмица някой от вас са склонни да направят промени в живота си. Хубаво е добре да обмислите тази промяна преди да пристъпите към реализиране. Около средата на седмицата бъдете готови да реализирате своя идея. Действията ви на този етап ще окажат важно влияние върху живота ви в бъдеще. Финансовото ви състояние е стабилно. Към края на седмицата предстоят радостни събития за много от вас, които ще имат стимулиращ ефект върху вас. През почивните дни е желателно да си дадете по-голяма свобода. Освободете съзнанието си от делничните ангажименти. Възможно е да получите неочаквани приходи.

 

 

 

 

 

източник: http://www.astropro.bg/

снимка: thespiritscience.net

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply