Седмичен хороскоп за периода 02-08 Октомври

Луната тази седмица клони към Пълнолуние, под чието въздействие ще бъдем на 05 и 06 октомври. Тенденцията предразполага към кулминация на събития и развръзки, в съчетание с голяма инициативност, пик от информация, изненади и вземане на важни решения…Те основно ще засягат партньорските взаимоотношения-лични и делови, общественото ни положение, като през това време можем да си отредим по-престижни позиции или пък обратното и според натрупани заслуги.

Предстоят знакови трансформации на различни нива за цялата година, съответно- рязка промяна на условията ни на съществуване, която ще продължи да ни увлича в мощен поток до средата на октомври.

През целия период и предимно до Пълнолунието, ние ще влагаме много страст в своите действия, ще ни „палят“ силни желания и ще проявяваме повече съобразителност, способност да вникваме в детайли и да отстраняваме нередности, пропуски и т.н.

Ще преуспяват онези, които не пестят своята енергия, разчитат на придобит опит и умения…лидери ще преобразяват своя живот и този на другите, а останалите ще се чувстват като под преса на чужди желания.

Всъщност малко хора ще останат безучастни към случващото се, все ще се намират поводи и цели, които силно да ги мотивират, така че да постигнат оптимални резултати. Ескалират революционни нагласи…

Аспектацията на звездите е такава, че ще ни помогне да извършим крачка или скок в избраното направление, социалният статус на мнозина ще се трансформира според  адекватно на положени усилия, голяма сръчност, изобретателност…

Критичността в оценките продължава да е висока и не бива да се надяваме на безпочвени успехи и подаръци от съдбата.

Ако имаме пропуски, те ще стават все по-очевидни и под формата на задръжки, препятствия по време на Пълнолунието и до средата на октомври. В оптимален случай ще ни се налага да наваксваме, но ще имаме шанс за това.

В индивидуален план- прекрасен момент да пренаредим приоритетите си, да се докажем като професионалисти, да извършим оздравителни мероприятия на различни нива-буквално и в преносен смисъл.

В обществено-значим- могат да се направят знакови разпоредби, които да засягат условията на труд, да се инициират подобни реформи и те ще се отчетат за конструктивни.

Не са изключени публични скандали…

В любовта- подходящ момент да скрепим връзките си чрез разяснителни разговори, прозорливост, съобразителност…

Ако някой започне романтична връзка, то тя може да бъде устойчива, добре преценена и неповърхностна…

Успешна и щастлива седмица за всички!

Овен – Ежедневието ви продължава да бъде доста динамично, натоварено, но и продуктивно. През тази седмица можете да проявите забележителна инициативност, която да ви помогне да се изкачите по йерархичната стълбичка, да постигнете отлични резултати, а това да се отрази на имиджа ви като минимум.

Подходящо време да пренаредите приоритетите си, за да сте по-успешни, мнозина ще се справят по-лесно с текущи ангажименти, ще откриват изход и варианти от заплетени ситуации. Същевременно, ако има натрупани и минали неразрешени въпроси, приоритетно- отнасящи се до правни казуси в един по-общ смисъл, спорни теми с висше-стоящи или по-възрастни личности, необходимост от промени или повишение в квалификацията, то те ще ескалират и ще се проявят в по-ярки краски през втората част на периода и до средата на октомври.

Друга фокусна точка са партньорските ви отношения-лични и делови, Пълнолунието от понеделник и вторник ви дава пълнота от знание относно водещи перспективи, не са изключени разяснителни разговори, бързи развръзки, те могат да бъдат изцяло във ваша полза, ако проявите повече толерантност, отчитате и чуждите интереси. Не са изключени и обрати, но обединяващо правило е, че не бива да се съмнявате в добронамереността на важни за вас личности, можете да наклоните везните във ваша полза, стига да поискате и да сте по-гъвкави. Следва да се припомни, че посоката, която зададете сега и до 11 октомври, после ще е трудно отменяема, имайте го предвид и насочвайте внимателно…също- „голямото щастие и късмет“ ще ви съпътстват точно, ако градите мостове, съответно-връзки, а не обратното. Възползвайте се от опеката на звездите по оптимален начин!

Телец – През тази седмица мнозина от вас ще проявят забележителна инициативност, така че да сбъднат свое съкровено желание, да порадват сърцето и действително могат да постигнат онова, към което са се устремили.

Чувствата ви са дълбоки, трансформиращи, можете да направите така, че за дълго да задържите или привлечете нещо ценно за вас- от любим човек до чисто материални потоци. Същевременно, налага ви се също да инвестирате, вероятно ще си направите спонтанен или точен разчет кое колко струва и дали си заслужава цената- буквално и в преносен смисъл. Равносметките ще ви съпътстват през целия период и няма да ви позволят да изгубите здрава почва под краката си, но можете да разчитате и на доза късмет, възползвайте се по оптимален начин!

Друга водеща тема е професионалната ви реализация- можете и трябва да демонстрирате най-доброто от себе си, за да не пропуснете шансове над средното ниво, също такива, които трайно ще се закодират в имиджа и кариерното ви развитие. Под подобен натиск мнозина ще сменят рязко реализацията си, някой ще се изкачат по кариерната стълбичка, ще има и такива, които ще се хванат за последни възможности, които ще прорастват те първа, но благодарение на подкрепа или съобразно мнението на водещи за тях авторитети…Пик от показателни събития, изненади и развръзки на положени вече усилия предстоят в дните на Пълнолунието 5-6 октомври.

Близнаци – През тази седмица успешно можете да извършите трансформации, които касаят дома и семейството ви, проявявате креативност, изобретателност, способни да подобрят условията ви на съществуване.

Същевременно може да се сблъсквате с някой „спирачки“ продуцирани от партньори или авторитети от близкото ви обкръжение, вид недоразумения, включително и стари, неразрешени казуси, постепенно ще се превърнат в стена, която не можете да прескочите, но можете да обиколите /в метафоричен смисъл/, ако желаете или кардинално да смените посоката си на развитие. В друг случай- дошло е времето да се  разтовари вид напрежение между вас и любими хора чрез разяснителни разговори, крайни и окончателни мерки, които да имат оздравителен ефект. След това прелиствате нова страница във взаимоотношенията си на различни нива, декорите около вас се сменят, а оптимален срок за въздействие е 5-6 октомври, тези дни са и доста показателни за бъдещи тенденции, възможни са пик от интересни новини, събития. Действайте, насочвайте- имате избор и достатъчно ресурси за въздействие, а това е водещо правило!

Рак – През настоящия период устоявате мнението си доста аргументирано, а думите ви имат чуваемост и силен отзвук, способен да трансформира обществените ви позиции, партньорски отношения и то по начин, който вие сте очертали с вашия изказ и желания. В известен смисъл сега важи правилото: „внимавай какво си пожелаваш, защото може и да се сбъдне“.

Склонни сте да отстоявате интересите  си до краен предел, дори да се въвличате в словесни войни, вероятно и не без причина, но в такъв случай- задължително ще успявате да превъртате събитията във ваша полза.

През цялата седмица ви съпътстват интересни, полезни срещи и разговори, които ви дават шанс да спечелите нещо- пари, любим човек? Възползвайте се по оптимален начин.

Пълнолунието, което е на 5-6 октомври е едно от най-важните за вас през годината и „осветлява“ социалния ви статус-генерално, съответно- кариерно развити, брачни отношения. Горе-споменатото може да се трансформира рязко или това е момент на развръзки, които трайно ще се закодират в бъдещото ви развитие. При всички случаи трябва да разчитате на здрави опори от миналото, фундамент, който вече сте изградили, за да сте по-стабилни в идните месеци…Помислете, не поемайте излишни рискове и скрепете отношенията си с авторитети, влиятелни личности, семейството ви, те ще играят ролята на гарант за просперитета ви.

Лъв – През тази седмица водите важни разговори, които ще оформят по-далечни перспективи на развитие. В този процес ще заздравите някой връзки, други ще отпаднат, можете да скъсате договори, но също и да подпишете по-изгодни за вас…

Водещо правило е, че действате целесъобразно, конструктивно, но сте склонни да проявявате голяма критичност към другите, включително и в романтичните ви връзки, факт, който може да охлади страстите до точка на замръзване-образно казано…

Показателни са дните на Пълнолунието, с пик от информация, интересни и полезни срещи, известия.

Полезно е да сте социално по-активни, за да не се разминете с шансове, а и за да не бъдат подменени интересите ви…

Дева – Високи амбиции и силни желания ви мотивират да действате, да проявявате инициативност, която ще ви оформи като своеобразни лидери или вид авторитет, който не може да бъде обиколен. Постиженията ви ще се закодират трайно в имиджа ви, не е изключено да се представите в обновена, различна светлина и не без причина, но съдействаща за личните ви успехи.

Същевременно мнозина се чувстват притиснати от задължения или се налага да се съобразяват повече от обикновено с отговорности, които ги натоварват над средното ниво, но засягат сигурността им-общо, в частност- казуси с дом, семейство…Сега е моментът да им въздействате, ако това не се случи, то те ще се развиват повече по инерция до края на годината и по-външни влияния, засягащи основно материалното ви благополучие.

Показателни са дните на Пълнолунието на 5-6 октомври, на какво можете да разчитате, за онова, което имате, можете да задържите или преумножите. Възползвайте се от аспектацията на звездите, по възможност си изградете стратегия!

Везни – Пълнолунието от 5-6 октомври ви засяга пряко, приоритетно партньорските ви отношения или обществено положение, според връзките, които сте създали, укрепили или разтрогнали. Звездите продължават да ви закрилят в значима степен, така дори и да не се случват по план и съвсем според очакванията ви текущите събития, те все пак ще прорастват за дълго и в бъдеще според инициативността ви, също- на къде сте вложили мощният енергиен поток.

През тази седмица може да бъдете въвлечени в активни дебати, да ви се наложи да правите определящ важен избор, да действате стратегически и да избягвате преки конфронтации.

Същевременно щастието може да ви споходи по един  неочакван начин и/или пред вас да се отворят нови, допълнителни възможности, вид алтернативи, при условие, че настоящото положение не ви удовлетворява или е изчерпано като перспектива на развитие.

Ще имате достатъчно подсказки, също и ресурси на за въздействие и изглежда, че крайният резултат в основата си се определя от посоката, която ще предпочетете, от търпението, което сте склонни да проявите.

Скорпион – През тази седмица в близкото ви обкръжение се появяват личности, които могат да палят силни страсти и желания, в друг случай- да ви мотивират да действате в определена посока, да ви подтикват да бъдете социално по-активни…

Ако това не ви интересува, тогава можете да проведете доста емоционални разговори, да срещнете любовта, да превърнете едно приятелство в любовен роман и т.н.

При всички случаи- няма да ви липсва компания или на кого да разчитате.

Казвате или чувате думи, които ще имат силен, трансформиращ ефект…

Ако пътувате, ще преживеете незабравими моменти…

По отношение на финансите- отново се проявяват пробойни, ако имате стари дългове, те ще напомнят за себе си, хубаво е да установите и елиминирате още в началото всички слаби звена, да сте по-внимателни относно разходи и т.н.

Пълнолунието, което е на 5-6 октомври може да ви насочи към варианти на бъдещо развитие, при условие, че не се чувствате удовлетворени към настоящия момент. Дните са показателни за професионалната ви реализация, също- какво следва да оставите зад гърба си, защото е изчерпано или извън контрол…

Стрелец – Вие може да сте максимално инициативни през настоящия период- по желание и поради високите ви амбиции или по принуда, защото трябва да отстоявате или утвърдите авторитета си, дори и това да е за сметка на повишени отговорности, които не винаги са по вкуса ви. В друг случай- налага се да направите важен избор, който ще рефлектира върху доходите ви и сега е моментът да реализирате плановете си, да проявите максимална инициативност…Вероятността да спечелите нещо- от повишение до бонус или признание, е повече от голяма…

През тази седмица разбирате също кои от миналите ви действия се увенчават с успех, ако има натрупани в миналото дългове или неразрешени казуси- те ще изискват да вземете адекватни мерки и без повече да ги обикаляте…

Социалния ви статус или обществено положение могат рязко да се променят, колективът или условията ви на съществуване- според направлението, което сте избрали, но и натрупани в миналото тенденции.

Показателни са дните на Пълнолунието, съответно 5-6 октомври, през тях са възможни показателни новини, разяснителни разговори, интересни, полезни срещи, които ще окажат влияние на бъдещите ви планове, ще ви помогнат да извършите оптимално правилен избор.

В любовта изпитвате  проницателност, но може да ви се налага да проявявате повече гъвкавост, за да съхраните топлината във взаимоотношенията си, понеже вашите изисквания или тези на близките ви са нараснали значително, ескалирали са трансформации и ви трябва обща, скрепваща цел…

Козирог – През тази седмица изтича важна житейска програма с пик от показателни събития, новини и развръзки, които трайно ще се закодират в бъдещия ви път на развитие или имидж като минимум.

Пълнолунието от 5-6 октомври е едно от най-важните за вас през цялата година, то води до пълнота от знание за вече поета посока на развитие, до какво са довели минали ваши действия и не само, тенденциите могат да отворят нов етап от живота ви или са първи стъпки в тази посока. Тенденцията обхваща всички, но е подчертано валидна за родените от 5 до 8 януари.

Звездите ви дават шанс да надникнете и повлияете на по-далечни перспективи на развитие, като смените длъжност, получите повишение или предприемете действия повишаващи квалификацията ви, използвате нови и нетрадиционни методи за себе-реализация, общувате с хора извън близкото ви обкръжение, пътувате или промените место-жителството си.

Ако предстоят уреждане на документи, да се справяте с юридически казуси, да преговаряте- сега е моментът да форсирате събитията, за да ги придвижите в желаната от вас посока.

Водолей – Чувствата ви са много ярки, водят до равносметки или ви поставят в ситуация на избор, все едно сте на прага на житейски кръстопът. В този процес се включва важна информация, която ви помага да направите правилния избор, особено в дните на Пълнолунието-5 и 6 октомври. Не са изключени и изненади, но те за под формата на бързи развръзки на минали събития, инициативи, зададени тенденции и т.н. Възможно е през тези дни да получите голяма яснота или онова, към което се стремите, а ако не ви удовлетворява, тогава пред вас се оформят и алтернативи, които не са видни от пръв поглед, изискват повече време, неявно сътрудничество, подобна помощ от влиятелни лица и т.н.

Обединяващо правило е, че успехите ви зависят силно от подкрепата, която можете да получите, така че следва да градите мостове с подходящи личности.

Отношенията ви с ваши партньори-лични или делови се трансформира, разяснителни разговори осветляват неразрешени казуси от миналото или скрити процеси, включително и такива, които засягат паричните ви потоци, онова, което имате-общо. Нека случващото се да е отправна точка за положителни трансформации, изградете си по-дългосрочна стратегия и звездите ще ви подкрепят…

Риби – През настоящия период вие можете рязко да промените материалното си благосъстояние, онова, което имате-общо, като използвате подкрепа от страна на влиятелни личности, като проявявате инициативност и т.н. Същевременно, ако имате пропуски, те ще стават все по-очевидни през втората част на седмицата и ще изискват да не ги обикаляте, а да действате по-решително и напористо…Най-силно са под влияние на горе-споменатото родените в края на февруари.

Родените през първи и втори деканат на зодията живеят динамично, социалната им активност е значима и получават „зелена светлина“, така че да трансформират общественото си положение в посока, която желаят.

Родените през трети деканат могат да имат усещането, че събитията се движат повече по инерция, притискат ги и ги принуждават да бъдат по-търпеливи, така че да не изгубят контрол над случващото се, особено в полето на взаимоотношенията…

 

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

No Comments Yet

Leave a Reply