Седмичен хороскоп за периода 01-07 февруари

Слънцето продължава своя ход в сектора на Водолей и от това поле оказва силно въздействие върху групи от хора- на работното място, приятели, съмишленици, които се обединяват около идея или кауза. Разбира се, в такова време е важно усилията да са концентрирани върху идеята да открием своето най-подходящо място в колектив- да го отстоим или да се издигнем като лидери, да се ориентираме в сфера, отчитана за „призвание”- в един по-общ смисъл.

По различни поводи и на различни нива, ние всъщност ще бъдем подтиквани точно в такава посока-да се доказваме. Причините може също да са твърде разнородни- защото не ни достигат сили и ресурси сами да постигаме намеренията си и се нуждаем подчертано от вид сътрудничество и взаимо-помощ, защото е нараснала конкуренцията или консистенцията на обществото, в което съществуваме, защото отправените претенции- обединяващи ни в някаква идея и направление са други и т.н.

Добрата новина е, че през настоящия период конструктивните действия и изказвания ще имат чуваемост и адекватно отражение върху реакциите на хора, към които са отправени евентуални претенции. Същевременно, в пъти нараства устойчивостта в преследването на целите до степен на агресивност. Това обстоятелство е важно да се подчертае дебело! По-темпераментни и амбициозни лица, особено представителите на мъжкия пол- трудно ще се отказват от собствените си желания и виждания за просперитет. Нервни изблици и неспокойствие са вероятни при всички, но само по-креативните и с поглед в по-далечното бъдеще- ще успеят да впрегнат този прииждащ потенциал и „адреналин”- в стратегически успешни мероприятия, които ще го превъртят до средата на март на по-високо социално ниво.

Ако желаете и за себе си подобна перспектива, може би е добре да се стремите да удържате съзнателно „първичния импулс”, да се опитате да „градите мостове”, да си партнирате с подходящи особи-отговарящи на интересуващия ви профил, да прокарвате нови похвати, понеже- „ако искаме да ни се случи нещо, което не сме изпитвали, налага се да направим нещо, което не сме правили”- моментът е особено подходящ за това!

През цялата седмица продължава да е усилен информационният поток, който прилича на „горяща точка” с „изненади” и/или обрати, а през втората част- към нея ще прибавим и много емоционални преживявания, чувства…Нещо съществено и необратимо се случва в полето на „ценностите ни”- свързано с любимите ни същества, парични потоци, чисто финансови въпроси …онова, което отчитаме за „близко до сърцето ни”. Ако няма някакви трансформации в живота ви и ежедневието следва нормалния си ход, значи „бурята ви подминава” и това е отличен „знак”, обещание за сравнително спокойствие и през следващите месеци…

 

Овен – Вашият управител и покровител- Марс, сега е в Скорпион и ви подтиква да влагате много емоции и страст във всяко избрано от вас направление, понякога и до степен на агресивност и/или друг вид крайни проявления, понеже ви е трудно да удържате вътрешния си порив, адреналин и преживявания…

В положителен вариант ще проявите завидно стратегическо упорство, което действително може да ви помогне да постигнете почти всяка поставена пред вас цел.

В други случаи тенденцията ще ви постави във високо-конкурентна среда, съпътствана с остри спорове и недоразумения. Разбира се, от вас ще зависи на къде ще насочите този мощен заряд от „възпламеняваща” енергия, която е във вашите ръце подобно на „опасно оръжие”- зависи обаче на къде ще го насочите…

Положението ви в средата, в която съществувате- дом, приятели, на работното място- се променя. Вашата креативност може да изненадва, както околните, така и вас самите. Така можете да привлечете „внезапно” нови хора край себе си, от които да извлечете ползи или пък удоволствия. Моментът е много благоприятен да потърсите и получите вид подкрепа, за да постигнете намеренията си- ще имате такъв шанс, а и повечето от вас- нужда.

Ключов етап от развитието ви, през който дребни действия имат широко отражение и са способни да превъртят статуса ви в една или друга посока според инициативността ви, а като минимум- начинът, по който ви възприемат.

Но вашата оценка за ценностите в живота ви също се трансформира, като ще филтрирате и оставите до себе си само онова, което действително има стойност.

В понеделник и вторник сте много емоционални, пробивни, склонни на ярки прояви, крайни решения. В сряда и четвъртък успявате да се доберете до поставените цели, склонни сте на анализи, ретроспекции… В петък, събота и неделя вътрешното напрежение ескалира със съответните последици. Получавате значима яснота по вълнуващи ви теми или спонтанно се оставяте- нещо да утече между пръстите ви, защото не искате да го задържите „на вяска цена”.

 

Телец – Вероятно мнозина се чувстват притиснати постоянно да отговарят на изискванията на околните и/или да се съобразяват с тяхната воля, да са в услуга на чужди желания, особено през първата част на периода, когато става ясно на кого могат да разчитат, съответно-не, кой повече ги натоварва и кой може да им донесе ползи. В този смисъл не са изключени и разяснителни разговори, които ще се окажат много полезни.

Конфронтацията през това време не е полезна, защото може да преобърне социалния ви статус- кариерно развитие, брачни отношения…

Същевременно, постепенно нараства възможността да привлечете повече съмишленици на ваша страна, особено такива, които се отчитат за влиятелни, стоящи „далеч от вас” и други личности, които по различни начини ще се окажат своеобразен мост към личните ви желания. Склони сте да мислите и действате стратегически, а това ще „пречупи” нещо важно в поведението ви, в бъдещи намерения и т.н.

Сега могат да се отпушат „внезапни” нови възможности и обходни пътища, които да ви приближат към собствените ви намерения и цели, но задължително като разчитате на помощ и вид сътрудничество, а най-добре извън близкото ви обкръжение…

Благоприятен период да разширите кръга си на влияние и перспективи за развитие.  Успешно се разрешават дела свързани с пътувания, юридически казуси, но като използвате посредници-професионалисти по интересуващия ви профил и като си пазите гърба от изненади, които все още са възможни… Следете за „малкия шрифт” и за подробностите-това е важно към настоящия момент и предимно в сряда и четвъртък, но и през останалите дни в различна степен.

В петък, събота и неделя- разяснителни разговори, ценна информация.

 

Близнаци – Периодът на Водолей ще ви помогне да „глътнете въздух” в напрегната  и/или в обективно сложна, притискаща ви обстановка, която извежда ежедневието ви извън обичайния ритъм.

Да, повечето от вас ще трябва да променят нещо в линията си на поведение или бъдещи намерения, но по-важното е, че полезни алтернативи, понякога и под формата на „обходни”, а не преки пътища- се явяват на хоризонта, често в лицето на полезна подкрепа от страна на влиятелни лица, стари другари, приятели. Това може да е изненадващо, а може и да е в резултат- следствие и положителен отговор на собствените ви стратегически действия сега и в миналото.

Мнозина – вземат важни, пречупващи решения, разбира се- не без причина, а поради получена информация и проведени разговори, които продължават да са наситени- с емоции и не само! Тенденцията се отразява на чувството ви за сигурност- в един по-общ смисъл или конкретен- свързан с „чужди ресурси” /включително на банки, наследства, на партньори/, за това е от съществено значение коя посока ще изберете на прага на своеобразен житейски кръстопът. Пред вас има варианти, а и до 10 те ще растат, но е необходимо добре да ги обмислите и да „хванете” попътния вятър.

Евентуални недоразумения между вас и любими хора също могат да бъдат изчистени…

В понеделник и вторник сте много натоварени с ангажименти, но действията ви са продуктивни и резултатни. Все пак не е изключено нервно напрежение, което да рефлектира и върху здравето ви, внимавайте! В сряда и четвъртък- фокус трябва да бъдат „другите”- те са мост към успехите ви. Петък, събота и неделя- сте емоционални, крайни- пазете се от прибързани реакции. Изяснява ви се някаква истина- с какво можете да продължите, какво следва да оставите зад гърба си.

 

Рак – Спорни и заплетени въпроси свързани с вашите партньори-лични или делови, през настоящия период постепенно започват да се изясняват, като нараства вероятността да намерите оптимално добър вариант за бъдещото ви развитие.

Фокусна точка продължават да бъдат „другите”, информационният поток все още е много наситен с ценни новини, сега-прерастващи и в емоционални разговори, които променят представата ви за любим човек и нека тя да е по-висока, а не обратното. Но ако съществуват някакви неясноти, те се разкриват, подобно на сцена, която се показва под повдигаща се завеса от обстоятелства, провокации, анализи и равносметки, особено в петък, събота и неделя, но и през останалите дни в различна степен…

В този смисъл- някой от вас ще се колебаят на прага на житейски кръстопът, защото варианти ще има, но те ще са с дългосрочно отражение и повечето от вас го усещат интуитивно.

В понеделник и вторник сте много емоционално, но оказвате силно въздействие на околните и притежавате доза късмет- възползвайте се! В сряда и четвъртък сте доста натоварени с ангажименти- натрупани в миналото и които сте отлагали или допълнителни и диктувани от власт-имащи, по-възрастни лица, вид авторитети…

 

Лъв – Партньорските отношения-лични или делови сега са водещ мотив в живота ви, така че следва да се стремите да ги заздравявате, въпреки известните провокации за обратното. Същевременно ще имате шанс да  видите околните от един по-реалистичен ъгъл и да си изградите възможно най-добра стратегия, а и адекватно отношение към тях.

Нараства възможността да печелите от другите, популярността и влиянието ви се увеличават, шансовете за внезапно излизане от конфликтни ситуации и приятни изненади от приятели и/или колеги-също.

Ежедневието ви продължава да е наситено с много ангажименти-над средното ниво, понякога и защото трябва да разпределяте вниманието си между лични и служебни приоритети, че и семейни.

Пазете се от стресови ситуации, които могат да се отразят на здравето ви- имунитетът ви е по-занижен.

В понеделник и вторник сте много емоционални, семейни, имотни или битови въпроси ескалират, за да ги разрешите и да не ги обикаляте повече. В сряда и четвъртък- притежавате доза късмет-възползвайте се! В петък ,събота и неделя търпението ви се изпитва по различни поводи.

Дева – Комуникацията на работното ви място се изостря с ескалиращ и реален риск да прерасне в словесна война и късане на отношения и договори, като минимум- променени връзки и мнение с колеги.

В друг вариант- ежедневието ви излиза извън обичайния ритъм поради повишени отговорности и задачи за изпълнение, които обаче могат да се разрешат успешно по един внезапен и неочакван за вас начин и не без чужда подкрепа, която явно е добре да търсите, като заложите на високия си професионализъм, като използвате нови решения-променени стратегически действия, като се доверявате на креативни личности ,често извън близкото ви обкръжение.

На какво можете да разчитате още? Творческият ви подход и креативност, прозорливост нарастват в пъти, факт, който ще ви помогне до края на февруари да догоните почти всята поставена цел и/или пропуснат шанс в миналото.

Хора близки до сърцето ви- от деца до любовници, продължават да обсебват вниманието ви с важна информация, трансформации около тях, които се отразяват и на вас самите. Можете да влияете в пълна степен на подобни казуси и да ги насочвате в една по-положителна посока. Знанието е преди всичко „сила”- използвайте я, а не негодувайте срещу нея, особено в понеделник и вторник, но и през останалите дни в различна степен!

В сряда и четвъртък се разпилявате между различни приоритети ,включително и трупани в миналото, свързани с дом, семейство, условия на съществуване. В петък, събота и неделя- извличате ползи в обективно сложна обстановка.

 

Везни – Разходите ви нарастват, защото удовлетворявате лични желания, защото инвестирате в деца и други любими личности или пък- частен бизнес, ако имате такъв.

Тенденцията  е предпоставка за недоразумения и/или пък ще ви мобилизира да дадете всичко от себе си, за да стабилизирате материалното си положение и това може да стане в пълна степен, но основно като търсите и получавате подкрепа от любими хора и семейството си.

При повечето от вас ескалират приоритети свързани с дом, роднини, брачни партньори, имуществени казуси, които започват да се разплитат със съответни варианти, но трябва да ги оцените по достойнство и да изберете най-правилния път- за общото благо или вашето лично, при условие, че сте решили да поемете по някакъв по-самостоятелен път на развитие.

Настоящата седмица ще внесе значима светлина – за бъдещи и дълготрайни тенденции в това поле. Същевременно сега и до средата на февруари е най-подходящо да насочвате потока от събития в посока, която е оптимално благоприятна за вас. След това, фонът, който е оформен- ще е трудно отменяем. Пазете се от крайни и необмислени изказвания в края на седмицата.

Периодът не е подходящ за ново начало, а само- за стабилизиране и подобряване на условията ви на съществуване- вашите и на близките ви!

В понеделник и вторник- възможност да спечелите, получите нещо, но и вероятността от необмислени харчове е значима. В сряда и четвъртък – интересни, изненадващи, полезни новини и разяснителни разговори. В петък, събота и неделя е добре да намалите темпото…

 

Скорпион – Марс е във вашия зодиакален знак и ви подкрепя енергийно, но е факт, че в пъти  усилва вътрешната агресия и импулсивност, нивото на адреналина, които трябва да впрегнете в някаква подходяща посока, за да не избие в остро противопоставяне- у дома, на работното ви място и не само!

Вие по природа сте добри стратези и нека сега използвате това си качество в оптимално пълна степен и предимно чрез словесни похвати, които буквално могат да отворят всяка врата пред вас…Но е важно да не губите контрол над емоциите си, въпреки провокациите в тази посока…

Почти през цялото време ще се чувствате предизвикани да отговорите на нечии предизвикателства, така че да се въвлечете в спорове и „война” на мнения, които трябва да се отстояват. Да, притежавате достатъчно висок енергиен заряд, за да се справите с всичко застанало на пътя ви, но ако преминете определени граници на „добрия тон”, тогава- „вместо да изпишете вежди ,ще извадите очи”!

Стратегия, стратегия и пак стратегия- тя е ключът към успеха ви и не само към настоящия период, а с давност и отражение върху следващите две години!

В основен и друг водещ фокус- все повече се превръща семейството и дома ви. Сега можете да стабилизирате тази среда, да инвестирате в нея, да зададете фон, който да е по-благоприятен и то за дълго.

В понеделник и вторник привличате внимание, инициативността ви е значима и нищо не остава незабелязано! В сряда и четвъртък- принудителни или целесъобразни разходи. В петък, събота и неделя- изненади, важни новини, понякога-осъзнаване на истина…

 

Стрелец – Социалната ви активност- връзки с хора, които да ви носят ползи или друг вид удовлетворение продължава да расте, понякога поради вътрешна неудовлетвореност, а в други случаи по необходимост и предимно защото се налага да стабилизирате позициите си-материални и не само!

В този процес водите доста интересни и разяснителни разговори, мнозина от вас осъзнават истина и обстоятелства, които са трупани с времето, но не са им обръщали внимание- други научават тайна, разбират на кого могат да разчитат, съответно-не! В този смисъл- падат „маски” на хора и обстоятелства и ако има такива- вие сега непременно ще разберете за тях!

Хабите огромен енергиен ресурс, за да се справяте с обстоятелства ,които отчитате за все по-безпредметни и извън интереса ви.

Същевременно, пред вас се разкриват нови варианти, може би не съществуващи до този момент, които сте пренебрегвали или се отчитат – като извън близкото ви обкръжение. Е, сега можете да се доверите на вид „обходни пътища” и алтернативи, които са способни да стабилизират положението ви- материално или в емоционален аспект, като ви дарят удовлетворение.

При всички случаи подкрепа няма да ви липсва, но е важно да си пазите гърба и да наблегнете на стратегията и то с поглед- в по-далечното бъдеще.

В обективно сложна среда- мнозина ще „излязат сухи от водата” и/или ще превъртят негативи в позитиви!

Все пак- до средата на февруари се случва нещо важно ,което ще се запечата или отрази за дълго във финансовото ви благополучие-оглеждайте се, внимавайте, насочвайте, особено от петък до неделя, но и през останалите дни в различна степен…

В понеделник и вторник- разбирате на какво можете да разчитате, какво ви пречи, стига да не си „затваряте очите”. В сряда и четвъртък привличате внимание, дребни действия имат широко отражение!

 

Козирог – От началото на периода Венера вече ще транзитира през вашия зодиакален знак, това е „малкото щастие”, което ще ви помогне да се справите с някой ключови предизвикателства, които се натрупаха през януари. Нараства харизмата ви и съответно- шансове да въздействате на околните. Може /особено дамите/ да решат да променят нещо във визията си, така че допълнително да хармонизират- външно излъчване и вътрешни усещания…

Сложен въпрос, който се е заплитал през изминалите дни започва да се разплита и дари и да не е съвсем по вкуса ви, поне се внася значима яснота, след която и е можете да вземете и най-правилни решения.

До средата на февруари материалното ви положение се усложнява, внимавайте, търсете допълнителни алтернативи, с поглед в по-далечното бъдеще.

Силата е на ваша страна, така че през идния месец, ако сте достатъчно инициативни и напористи- можете да създадете стабилна база за материален просперитет, всъщност- подобна тема ще е номер едно при повечето, но резултатите- според избора, а и потенциала.

На какво можете да разчитате- приятели, енергични и инициативни личности, при това- не винаги от близкото ви обкръжение.

Но не всички ще са толкова добронамерени към вас, в колектива, в който работите, а в друг вариант-нараства конкуренцията, която можете да отстраните стратегически, бавно и методично.

В понеделник- сте много емоционални, пазете се от прибързани действия. Във вторник и сряда- звездите са на ваша страна- възползвайте се. В четвъртък и петък-изненади, провокации, дребни действия имат широко отражение, планувайте на момента ,за да  отговаряте адекватно на всичко случващо се, но не поемайте излишни рискове. В събота и неделя- подкрепа, ако я желаете.

 

Водолей – Повечето от вас са мобилизирани в пълна степен, защото периодът е ключов за социалния им статус, имидж- като минимум!

Причините могат да са – нараснала конкуренция, нови условия на съществуване, които се свързват с кариерното развитие или пък брачни връзки. Не е изключено и да са ескалирали обстоятелства, отчитани за „извън контрола ви”, но много показателни за онова, което трябва да оставите зад гърба си. В този смисъл- информационният поток продължава да ви изненадва, да е наситен с новини, които оставят дълбок отпечатък съзнанието ви и ви карат да преосмислите всичко ценно, да преосмисилет визията си за бъдещето.

Онова, което трябва да излезе от живота ви- ще излезе до средата на март и не бива да съжалявате за него, защото във Вселената „няма празно пространство”- една същност се заменя с друга и т.н.

Мнозина могат да се чувстват неразбрани, но подсъзнанието ви работи на пълни обороти, интуицията ви е в пъти по-силна- доверете й се, за да изберете най-подходящите за вас перспективи…

Полезно е също да сте максимално социално активни- така ще отворите нови шансове, понякога по един  „внезапен” начин. Изненади могат да ви съпътстват почти на всяка крачка, така че планувайте на „момента”, за да можете да реагирате и да превъртите евентуални негативи в позитиви.

В понеделник и вторник- дребни действия имат широко отражение, дните са много показателни за силните и слабите звена в живота ви, обърнете им внимание и отстранете своевременно неблагоприятните. В сряда и четвъртък- получавате подкрепа, а в петък, събота и неделя е полезно да намалите темпото , да избягвате противопоставяния и недоразумения.

 

Риби – Ако се чувствате притиснати или ограничени от обстоятелствата, сега можете да постигнете целите си като потърсите и съответно намерите полезна подкрепа от страна на другите-приятели, колеги, партньори и не само! Понякога алтернативите са извън близкото ви обкръжение и могат да ви дарят допълнителен, но и устойчив ръст на развитие. Огледайте се, помислете, така че да стабилизирате позициите си- финансови и не само!

Някой от вас ще се доказват пред околните- поради нови условия на труд, други- защо оценката от и към тях е трансформирана. Ясно е, че в такъв пречупващ момент е от съществено значение да се стремите да „градите мостове”, да бъдете максимално адаптивни и гъвкави в непостоянната и нестабилна среда на съществуване.

В понеделник и вторник- емоционални разговори и новини, полезни и разясняващи разговори. В сряда и четвъртък- се набелязват основни тенденции, силни и слаби звена-обърнете им внимание, насочвайте!

В петък, събота и неделя- сте търсена и предпочитана компания, пазете се от необмислени разходи!

 

 

 

 

 

източник:http://horoskop-astrom.com/

снимка: pinterest.com

No Comments Yet

Leave a Reply