Седмичен хороскоп за периода 01-07 септември

Септември дойде и с него някак вътрешно се готвим да посрещнем есента, макар още да е топло и с нищо да не ни напомня, че ни предстои всичко да се украси в шарени багри.

Планетите се пренареждат, Девата е във вихъра си…все интересни планетарни събития.

Да видим как планетите ще влияят на всеки един от зодиакалните знаци…

 

Овен – в началото на седмицата е възможно да срещнете някой материални затруднения. Направете си хубаво сметката. Не давайте обещания, които не можете да изпълните. Към средата на седмицата много от вас ще попаднат в ситуации, които ще ви напомнят за живота ви в миналото. Добре е да извлечете необходимите поуки от тях. Опитайте се да използвате пълноценно възможностите, които съдбата ви дава. През почивните дни се отпуснете и не мислете за делничните си проблеми. Любовта ще заема важно място в живота ви. Избягвайте да се изказвате на обществени места – изявленията ви може да ви компрометират по един или друг начин.

 

Телец – в началото на седмицата насочете енергията си към дела, които имат потенциал да ви донесат желаните от вас резултати. В личен план не правете прибързани ходове, особено ако се налага да инвестирате средства в недвижимо имущество или в нова бизнес инициатива. Към средата на седмицата се пазете от прибързани изводи, или емоционални решения. Не позволявайте чувствата да имат ръководеща роля в живота ви. Към края на седмицата е възможно да имате проблеми с интимната половинка. Има опастност да възникнат разногласия в отношенията ви. През почивните дни се освободете от мислите за работа. Моментът ще бъде изключително благоприятен за пътувания, за развлечения и срещи с приятели и близки, които не сте виждали отдавна. Някой от вас ще узнаят за скорошната поява на наследник, което ще стане източник на голяма радост.

 

Близнаци – въпреки че изминалите почивни дни бяха релаксиращи за вас, не се ангажирайте с прекалено много дела още от първия ден на новата седмица. Вярно е, че повече служебни ангажименти водят до повече материални стимули, но има риск да не се справите с делата си поради прекалена заетост. След средата на седмицата за много от вас се удава прекрасна възможност да се освободите от вреден навик. През втората половина на седмицата късмета ще съпътства повечето от представителите на зодията. Не е изключено да получите примамливо предложение за работа, което би увеличило и приходите ви. През почивните дни оставете деловите ангажименти на заден план. Посветете по-голяма част от времето си на себе си и на близките си. За тези от вас, които са избрали да тръгнат по нов път на развитие в професионалната сфера трябва да претеглят всички преимущества и недостатъци преди да вземат решение.

 

Рак – в началото на седмицата ще бъдете в състояние да работите продуктивно и да имате достатъчно време за семейни дела и лични проблеми. Ще ви хрумнат нови добри идеи, които ще започнете да реализирате, като не изоставите и текущите си задължения.

През цялата седмица ще доминира влиянието на положителните тенденции. През първата половина на седмицата тяхното влияние ще се усеща по- силно в личните взаимоотношения, докато през втората половина на седмицата осезаемо влияние ще окажат върху финансите.

През почивните дни отделете време за себе си и не пренебрегвайте потребността си да се усамотите за известно време.

 

Лъв – през първия ден от новата седмица ще бъдете изправени пред редица предизвикателства на работното си място.Стремете се да действате бързо, в случай че ви се предостави нова възможност за реализация в деловата сфера. Напълно реално е част от вас да вземат решение да се обвържат трайно, да се преместят в друго населено място или просто да извършите промяна, която обмисляте от известно време. Не е изключено около средата на седмицата да получите извънредни приходи поради случайно стечение на обстоятелствата. Към края на седмицата избягвайте да поемате по няколко ангажимента едновременно. През почивните дни се съобразете с желанието на партньора до вас. Необвързаните представители на зодията обмислят трайно обвързване. Не се страхувайте!

 
Дева – започнете седмицата с продуктивна работа, но бъдете внимателни в подхода си към делата – не е необходимо да се поемат излишни рискове. Вашият успех ще изненада мнозина. Възможно е у някой да породите завист. Вашият социален кръг се разширява много бързо.

Средата на седмицата е добро време да привлечете на своя страна благоразположението на влиятелни хора, да се обсъждат въпроси, свързани със сътрудничество и съвместни дейности.

Края на седмицата е време за нови идеи, включително и тези, които обещават богатство и просперитет. В личните отношения също преобладават положителните тенденции, но сериозни промени към по- добро могат да се очакват само ако поемете инициативата в свои ръце.

През почивните дни се погрижете за запазването на отличната си здравословна форма! Откажете се от свой вреден навик, като преосмислите цялостно режима си на хранене и на почивка. Освободете се от негативната си нагласа и гледайте по-позитивно на живота. Отдайте се на развлечения, за които обикновено не ви остава времеДева, седмицата не започва по най- добрия начин. Първите дни от новата седмица ще бъдат трудни, особено от емоционална гледна точка. Това е време на сблъсъци, често със силен и влиятелен противник. Избягвайте да се впускате в интриги. През настоящата седмица ще имате нови идеи и скоро ще имате възможност да ги реализирате. Става възможно и решаването на лични проблеми. Не са изключени финансови затруднения тази седмица, както и конфликти с хора, на които обикновено разчитате.

С настъпването на новата седмица ще се създаде възможност да се заемете с планираните от вас инициативи. Стремете се да преценявате добре ситуациите, в които попадате. Около средата на седмицата се опитайте да разширите полето си на развитие в професионалната сфера. В края на седмицата е възможна промяна в плановете ви. През почивните дни е добре да насочите действията си за постигането на стабилност в отношенията с интимната половинка. Не очаквайте чудеса в личен план.

astsro-19-1
tarot.com

Везни – в началото на седмицата събитията около вас ще се стекат по възможно най-благоприятния начин. Яхнете вълната ! Не изпускайте момента, обърнете внимание на приоритетите и не си пилейте времето с незначителни неща. До средата на седмицата момента ще се окаже важен за тези от вас, които са планирали да извършат някаква промяна в живота си. През втората половина на седмицата много от представителите на зодията ще постигнат отлични резултати на работното си място. Към края на седмицата ще ви се отдаде възможност да кандидатствате, или ще ви предложат, за нова работа. През почивните дни не започвайте нова интимна връзка, освен ако не сте сигурни, че досегашната няма потенциала да ви донесе желаното в лично отношение. Моментът ще бъде труден и за семейните двойки, които ще бъдат изправени пред предизвикателства.

 

Скорпион – през тази седмица няма да скучаете. И заслуга за това имате самите вие. Сами ще си създавате проблеми, и сами ще ги решавате, сами ще си поставяте цели и сами ще ги достигате, сякаш околните не съществуват. В началото на седмицата не оставяйте нищо на случайността! Правилната нагласа ще се окаже изключително важна за вас. Към средата на седмицата има опасност да изпаднете в крайности, което ще замъгли преценката ви. Но най-вълнуващото започва през втората половина на седмицата. Първо, у вас ще се появят принципно нови цели. Второ, най- неочаквано ще намерите начин да се справите със собствените си слабости. Трето, на дневен ред ще изплува съкровено желание, което е на път да сбъднете. В края на седмицата се старайте да не взимате прибързани решения, защото рискувате да застрашите стабилността си в професионалната сфера. Моментът е подходящ да осъществите пътуване.

 
Стрелец – през първата половина на седмицата има вероятност да се изправите пред не малко предизвикателства. Съсредоточете се върху делата, от чието изпълнение очаквате конкретни резултати и се освободете от ангажиментите, които не ви носят съществени ползи. Около средата на седмицата влиянието на негативните тенденции намалява, но въпреки това имате много ангажименти, които изискват пълната ви концентрация. Към края на седмицата са възможни приятни обрати в отношенията с близки. През почивните дни си спомнете, че сте поели ангажимент към интимната половинка или член на семейството си. Обърнете специално внимание на здравословното си състояние, особено ако имате и конкретни оплаквания.

 

Козирог – с настъпването на новата седмица избягвайте да предприемате каквито и да било промени на работното място. Стремете се да използвате времето си градивно. Напълно е възможно на много от вас да им бъде отправено конкретно предложение, което ще ви помогне да се справите с редица предизвикателства. За много от вас в любовта моментът ще бъде ключов. Възможно е да вземете съдбовното решение за трайно обвързване. Избягвайте финансови операции ако има опасност да застрашите финансовата си стабилност. Към края на седмицата не допускайте напрежението на работното място, да ви попречи да се ориентирате и да използвате всички възможности, които съдбата ви дава. През почивните дни се отърсете от напрежението на изминалите работни дни и се отдайте на пълноценен отдих. Постарайте се да осъществите важна среща с приятел, с познат или с влиятелна особа, тъй като някой от тях

 

Водолей – очертава се успешна седмица. Ако има нещо, което да ви притеснява през настоящата седмица, това са последствията от грешка, която сте допуснали преди време. Всички конфликти могат да бъдат избегнати – достатъчно е да държите емоциите под контрол. Седмицата е подходяща за търговски дейности. По отношение на общуването с роднини седмицата е лесна и приятна. През тази седмица много благоприятно въздействие за представителите на зодия Водолей имат спортните занимания и активния отдих.

В началото на седмицата ще имате шанс да си осигурите солидни приходи. До средата на седмицата внимавайте при контактите си с непознати. Около средата на седмицата движението ще бъде най-добрият начин да избегнете натрупването на излишно напрежение в организма. В края на седмицата при много от вас в професионалната сфера ще се наблюдава настъпването на странни и неочаквани промени, които може да ви дадат сериозно основание да промените предварителните си планове. През почивните дни дайте приоритет на заниманията, които ви носят лично удовлетворение. Укрепете здравето си чрез физически упражнения.

 

Риби – с настъпването на новата седмица трябва да проявите голяма гъвкавост на работното място. Не пренебрегвайте и задълженията си към членовете на семейството. Към средата на седмицата ограничете разходите си. Съобразявайте се с обстоятелствата и с известията от личен и от професионален характер. Съсредоточавайте усилията си върху главното. Към края на седмицата трябва да поемите нов ангажимент. Добре е да се подготвите да извършите някои промени в професионалната сфера. Към края на седмицата се заемете с неотложните си ангажименти, като отделите и достатъчно свободно време за родител, дете или друг член на семейството. През почивните дни съзнателно променете начина си на живот. Необходимо е да проведете разговори с близък, с приятел или с роднина. Не предприемайте ходове, които не сте успели да обмислите достатъчно задълбочено.

 

 

 

източник: http://www.astropro.bg/

снимка:omtimes.com

No Comments Yet

Leave a Reply