Седмичен хороскоп за периода 01-06 октомври

Слънцето все още е във Везни, насочва ни към приоритети, които са свързани с партньорски отношение или обществено-значими занимания, в които можем да обединим усилия с важни за нас хора, така че да постигнем целите си, особено, ако са свързани със социалния ни статус, да кажем- да утвърдим авторитета си на работното място и в колектив, да преговаряме за интересите си, включително и чисто финансови, които стават все по-актуални, понеже се трансформират.

Оформят се две водещи теми- едната е да скрепим връзките си- те се тестват все още за здравина, ескалират разяснителни разговори, можем да узнаем тайни, ако има такива, склонни сме да действаме по-скоро безкомпромисно и крайно, отколкото обратното.

Другата е да се справяме с нарастваща конкуренция, на различни нива- в личен или професионален аспект, налага се да сме гъвкави, дипломатични, но и много инициативни, да не отстъпваме от желанията си, за да не бъдат те подменени, за да не се разминем с тях и т.н.

Припомням, че ключът към успехите без който сега не можем да отворим „врати“ за бъдещо развитие е сътрудничеството, вероятно всеки един трябва да прецени с кого да обедини усилия, за да продължи напред по-леко и с по-малко предизвикателства по пътя си.

Обединяващ приоритет са взаимоотношенията- те се изясняват и „наместват“, сега е важно да наклоним „везните“ в наша полза, стига да знаем какво искаме, за де получим нещо различно.

Онова, което пали ентусиазма ни, обсебва вниманието ни, ще повдига и адреналина ни, ще е съпътствано с голяма инициативност, ще ни надарява със сили и енергия, така че да направим пробив в избраното направление. Мнозина действително ще постигнат набелязаното, в значима степен крайният резултат действително ще се определя от проявената воля и съответни, реални действия. Хубаво е да се възползваме по оптимален начин от тази положителна перспектива…

Чувствата са силни, страстите също- можем да бъдем всякакви, но не и безразлични. Дори и да сме склонни да крием всичките си преживявания, все пак те са толкова дълбоки, обсебващи, че ще ни подтикват да сътворяваме чудеса от храброст или глупост и нека да бъде първото, за да не съжаляваме по-късно…Венера скоро ще обърне своя ход в ретрограден /на 09 октомври/ и вероятността да ни се наложи да преосмислим миналото, да придадем нова стойност на всичко ценно за нас или да платим за стари грешки, да се опитаме да ги поправим- е повече от голяма…

Овен – Имате значими шансове да повишите популярността си, да заемете нови и по-престижни, лидерски позиции в колектив. Вероятно това няма да се случи даром, а ще е следствие на вашата собствена инициативност и борбеност, в която ще отстоявате интересите си, може да влизате и в словесни „войни“, спорове, но вероятността да излезете победители е повече от голяма.

Можете да привлечете на ваша страна енергични личности, стари партньори или другари, които да ви подкрепят.

Ако все пак ви се наложи да се откажете от нещо или някой връзки се обтегнат до краен предел и се скъсат, вероятно са изчерпани и ще бъдат заменени от нови и по-качествени.

Мнозина водят разяснителни разговори или получават важни новини, които касаят ключови въпроси като кариерно развитие или брачни отношения. Нека в този процес преобладава здравия разум, а не моментните емоционални преживявания, които могат да ви подведат, а по-късно да съжалявате…

Социалната активност е много полезна и може да ви гарантира успехи на различни нива.

Това е промеждутък от време, в който можете да повлияете и насочите партньорските отношения в една по-положителна посока, стига вие да искате и да действате в тази посока…

Телец – Ежедневието ви е много динамично, но и резултатно. Периодът е отличен да се докажете на работното си място, да заемете нови и по-престижни позиции, ако имате цели, които гоните в този сектор- сега е моментът да ги постигнете.

Въпреки всичко се появяват някой предизвикателства, които могат да са повод за напрежение или преосмисляне на бъдещите ви планове- това може да са нови условия на труд, договори, които трябва да се преподпишат, но пак така с обновени изисквания, в друг случай това са принудителни командировки, а може би и необходимост повече от обикновено да се съобразявате с власт-имащи персони. Каквото и да е, възможността да превъртите евентуални предизвикателства в позитиви е повече от голяма, изградете си стратегия, не се отказвайте и ще „стигнете  там, за където сте тръгнали“…

В партньорските ви отношения /лични или делови/ вилнеят силни страсти, те варират в широки граници и всичко зависи от натрупани в миналото тенденции, чувства и т.н.  При всички случаи от вас се изисква да трансформирате нещо в това поле на влияние, за да избегнете зависимост, за да не подменят интересите ви, за да скрепите и преобразите привързаността, доверието, а не обратното. Седмицата е показателна за взаимоотношенията ви, как ще протичат да кажем до средата на ноември. Преди да стане Венера ретроградна, задайте позитивен тон, за да се радвате на по-добри резултати и развръзки след около месец и половина-два…

Близнаци – Вие сте в отличен период да разчупите границите на възможното пред вас, да се освободите от онова, което препятства успехите ви, чувството ви на щастие-общо, така че да бъдете повече себе си, без ограничения и наложени норми отвън. Поне- мнозина ще почувстват подобен прилив на ентусиазъм, енергия и желания и действително могат да направят пробив в избраното от тях направление, което е тясно обвързано с желанията, потенциала и не толкова рутинни задължения…

Може да решите да пътувате, да общувате с гора извън близкото ви обкръжение, да опитате нещо ново и различно и почти винаги-това ще се оказва правилен ход.

На работното ви място кипят силни страсти, набелязват се силни и слаби звена, също- на кого можете да разчитате, кой препятства пътя ви на реализация. Седмицата е оптимален срок, през който можете или трябва да привлечете на ваша страна съмишленици, така че да утвърдите позициите си, а не обратното. Изградете си стратегия, тя ще ви проправя път до средата на ноември, внимавайте и за детайли, скрити процеси, на кого имате доверие, за да преминете по-лесно през идните седмици на предизвикателства и преоценки.

Рак – През тази седмица можете да въздействате позитивно на приоритети ,които се отнасят до вашия дом, благоустройство, место-живеене, уреждане на имуществени казуси, например- планувани от дълго време трансформации в този сектор, включително и инвестиции, може и премествания- най-накрая се реализират и то по оптимално добър начин с дълготрайно отражение.

Този процес все пак може да е свързан с някой спорове, разяснителни разговори с вашия партньор. Може да ви се струва, че той не проявява достатъчно толерантност към вас, че е твърде властен или непреклонен, обсебващ. Това може да е повод за напрежение, но нега то се превърти в конструктивни решения, като не губите крайните чели от поглед, обсъждате детайли спокойно, но и без да губите интересите си от поглед…

Ако има нещо скрито или недоизказано във взаимоотношенията ви, то става по-видно и нека да е повод да вземете адекватни мерки, за да не се провлачи дълго, да кажем до средата на ноември и със съответните последици…

Деца, ако имате такива, любими хора, че и хоби, може да са източник на радост, но и повишени разходи, внимавайте ,за да не превърне то това в допълнителен повод за недоразумения.

Лъв – Вашата социална активност сега е много висока и полезна, може да доведе до повишаване на популярността ви, привличане на ваша страна на влиятелни и енергични личности, които да ви подкрепят.

Това е добър период да изчистите евентуални недоразумения с ваши партньори-лични или делови, да се преборите с евентуална конкуренция, да отстоите интересите си и като проводете интересни, полезни разговори, срещи, получите подобни новини.

Все пак в този процес можете да узнаете и тайни, не е изключена своеобразна борба за надмощие, противопоставяне на воли с влиятелни личности предимно на работното ви място. Така вие можете да трансформирате позициите си на работното място и в оптимален вариант ще извоювате не лесна победа, която ще снижи ескалиращо напрежение в последно време. Ако това е невъзможно, тогава можете да скъсате връзки и договори, за да си намерите друга реализация, която да отговаря повече на потенциала и изискванията, поне- да не вреди на здравето ви.

Вслушвайте се в симптомите на физическото си състояние и се опитайте да не се претоварвате твърде…

Дева – Тази седмица ви дава шансове да подействате положително на доходите си, на онова, което имате –общо, като минимум да получите морално удовлетворение.

Все пак и разходите ви може да са значими, те могат да бъдат по любими хора-от деца до партньори, а може да са свързани и с ваше хоби, вид инвестиции и т.н. каквото и да е, в повечето случаи ще се оказва оправдано.

Моментът е подходящ да ликвидирате стари дългове, да се разплатите или да се разделите с обстоятелства, които „точат“ ресурсите ви.

Думите ви все така имат висока чуваемост, умеете да въздействате върху околните, да печелите симпатии и уважение, поне, ако искате и действате в тази посока. Вие сте склонни да проявявате значимо пристрастие, не се притеснявате да изказвате чувствата си, да отстоявате интересите си. Ако не сте крайни и емоциите не замъгляват преценките ви-всичко ще е наред. Иначе може да изкажете думи, за които скоро да размислите, но те да ви въвлекат във водовъртеж от следствия, от които ще се измъкнете едва през втората част на ноември…

Везни – Звездите ви надаряват със сили и енергия, които действат положително на само-оценката ви, вяра в собствените сили, вашата инициативност се покачва, съпътствана е с доза късмет и ако кореспондира с творческия ви потенциал, мисия- в един по-широк смисъл, точно сега ще можете да сбъднете ваша мечта, да направите пробив в избраното от вас направление.

Ако обичате вашата работа и тя не е толкова рутинна, тогава можете да очаквате значими успехи, възможност да спечелите нещо значимо, включително и повишение. Ако заниманията ви са монотонни и не е по вкуса ви обаче, тогава ще се разсейвате, ще трябва да се пазите от грешки, които ще имат негативен ефект върху имиджа ви…

Вие сте в отличен период да докажете себе си в сфера, която пали ентусиазма ви, вероятно първи стъпки към успехите ви са добре избраните цели, а иначе- звездите ще ви подкрепят.

Водеща тема са също- любовните дела, любими хора, близки до сърцето ви, от деца до партньори- сега можете да им въздействате, да скрепвате отношенията си, възползвайте се по оптимален начин..

В дома и семейството ви може да ескалира известно напрежение поради нараснали разходи, необходимост от инвестиции, спорни въпроси, които не са от вчера. Нека това да е повод за изясняване, конструктивно и стратегически, като проявявате такт, осланяте се на известна стратегия и в по-далечна перспектива.

Скорпион – Вие все още сте под опеката на „голямото и малкото щастие“, които в астрологията се символизират от Юпитер и Венера, така че дори и да има предизвикателства по пътя ви, то те трябва да се минимизират или преобръщат във ваша полза.

Все пак е важно как се възползвате от това своеобразно покровителство на звездите. През тази седмица е целесъобразно да оцените какво е истински ценно за вас, да действате в посока – да го придобиете, задържите и т.н., това може да са добри перспективи на развитие в личните взаимоотношения, в парични потоци и т. н. Онова, с което се сдобиете сега, после и до средата на ноември ще имате шанс да го „шлифовате“, да го обогатите…Ако инициативите ви не са били в правилна посока обаче, през идния близо месец или два- вие по-скоро ще трябва да се справяте с допуснати грешки, пропуски, ще преосмисляте всичко ценно за вас, така че да съхраните най-важното, за да не го изгубите, за сметка на друго, което вече е изгубило своята стойност. Помислете- кое е най-скъпото за вас и то в по-далечна перспектива на развитие.

Напрежение, което се отнася до место-живеене, недвижимо имущество, дом и семейство-общо, през тази седмица намира вариант да се канализира в оптимално добра посока, някой от шансовете ще застават спонтанно на пътя ви по един естествен начин и следствие на зададени вече тенденции, а други- ще трябва да полагате повече усилия, но ще можете да постигате желаните резултати.

Информационният поток е много усилен, не е изключено да узнаете тайна, да проведете разяснителни разговори, които да ви укажат значимо въздействие, да изведат ежедневието ви извън обичайния ритъм.

Стрелец – Вероятно се чувствате по-добре, когато сте навън, общувате с много хора, социално активни сте. Така имате шанс да получите интересна, полезна информация, можете да скрепите обществено-значимите си позиции, да откриете съмишленици, които да ви подкрепят при нужда.

В семейството ви обаче съществуват все още някакви неясноти, които се прокрадват и могат да се превърнат в ерозивни процеси, ако не вземете своевременни мерки. През тази седмица сте на крачка да превъртите евентуални предизвикателства в позитиви, може да не ви достигне малко, ако съзнателно не действате в подобна посока, не използвате вид стратегия, включително и в по-далечна перспектива.

Вие се намирате в дълъг период на преоценки, които касаят всичко ценно за вас- от хора до чисто материални блага. Настоящата седмица е оптимален срок, през който трябва да направите важен избор. След това събитията ще се движат повече по инерция, могат да водят до „награда“ или пък усетите, че нещо важно се изплъзва от ръцете ви, освен, ако не се върнете назад, не попълните евентуални грешки, пропуски. Като минимум- сега създавате емоционален фон на съществуване и нека той да бъде по-позитивен…

Разходите все още са значими, нека обаче да са и оправдани, да не се превръщат в повод и за недоразумения.

Препоръчително е да сте по-внимателни към здравето си…

Козирог – Настоящата седмица е като оптимален срок, през който можете да направите своеобразен пробив в избраното от вас направление, това да има положителен ефект върху доходите ви, общественото ви положение, имидж като минимум.

Вероятно мнозина действат под натиск на външни и независещи от тях обстоятелства, а може и да са повишени амбиции, но каквото и да е- възползвайте се от текущи възможности, за да се превъртите на по-високо социално ниво, да постигнете резултати, които ще ви влияят дълго после.

Някой от вас може да усещат, че на прага на житейски кръстопът, трябва да поемат повишени отговорности, но за сметка на друго, от което трябва да се откажат. Може би това е свързано с идеята да отстъпите от част от интересите си, да разделите „трона си“ с друга важна за вас личност или пък- да се откажете от човек, обстоятелство, като поемете риск…В такъв случай- дали ще успеете или не, силно ще зависи от собствената ви воля, постоянство, лидерски качества, които те първа ще трябва да отстоявате…

В близкото ви обкръжение ескалира известно напрежение, радвате се на подкрепа и популярност, но усещате, че тя е нестабилна, дори-подвеждаща. В действителност- трябва да внимавате на кого и в каква степен се доверявате, внимавайте в изречени думи, за да не съжалявате по-късно…

Водолей – Настоящия период е важен за вашия имидж, обществено положение-общо. Възможно е да се стремите към преобразувания, които ще допринесат за по-добрите ви, лидерски позиции. Вие отстоявате интересите си почти до краен предел, може би сте готови да се откажете от едно, за да придобиете друго и по-ценно за вас, под формата на своеобразна „жертва“, която трябва да снижи напрежението или вие се намирате на прага на житейски кръстопът, а изборът ви ще определи- дали ще се радвате на „плодовете“ на вашата инициативност през идните около два месеца или по-скоро ще трябва да се справяте със следствия от минали грешки.

Седмицата е като оптимален срок за решения, които трябва внимателно да канализирате в правилна посока и съобразно по-далечни перспективи на развитие.

Добре се справяте с дела, които се отнасят до уреждане на документи, включително юридически казуси. Хора стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл- привличат вниманието ви, могат да се превърнат в мост към успехите ви, стига да обедините усилия с тях.

В този процес- можете да узнаете тайни, ако има скрити процеси, които препятстват пътя ви към набелязаните цели или се отчитат за извън контрола ви, то те ще бъдат по-видни от обикновено, така че да можете да ги идентифицирате и да си изградите съответна стратегия…

Риби – Въпроси свързани с материалното ви положение са като водещ приоритет, през тази седмица можете да им  въздействате положително като се доберете до подкрепата- морална, материална от страна на ваши партньори-лични или делови, като преговаряте за интересите си, като се оглеждате за варианти за печалба, включително се замислите за нещо ново, нетрадиционно, но под формата на съкровено желание.

Може да ескалират имотни казуси, включително наследства, в такъв случай не всичко се развива еднозначно, хубаво е да си пазите гърба от задкулисни машинации, вид нечестност.

Във връзка с вашата сигурност-общо, вие може да имате усещането, че сте на прага на житейски кръстопът и трябва да направите избор и/или да търсите допълнителни и обогатяващи варианти. Настоящата седмица е като оптимален период да си изградите стратегия, ще имате достатъчно подсказки- на какво можете да разчитате, какво следва да отстраните от пътя си…

Възможно е хора от близкото ви обкръжение-приятели, колеги, власт-имащи персони да са повод за силни емоционални преживявания, промени на бъдещите ви планове, а в по-неприятна форма- загуби, отново- чисто финансови или морални. Нека това да се превърне в повод за своеобразна чистка и равносметки, а не нещо друго…

 

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

No Comments Yet

Leave a Reply